Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Ποιοι είμαστε Η International Business School, το Business School και ο Francisco de Vitoria Πανεπιστήμιο Άντεν ένα διεθνές ακαδημαϊκό ίδρυμα με παρουσία σε πάνω από 17 χώρες μέσω 27 γραφείων της.

Βασικός μας στόχος είναι να εκπαιδεύσει την επόμενη γενιά των διαχειριστών και να βοηθήσει τους μαθητές μας να «επανεφεύρουμε» και να ενισχύσει τόσο αναγκαία αλλαγή για αύριο στις επιχειρήσεις οδηγούν.

Η μεγάλη πρόκληση του εκπαιδευτικού μας μοντέλου είναι ο σχηματισμός των επαγγελματιών επικεντρώθηκε στο πρόσωπο και αποστολή να μεταμορφωθούν να γίνουν παράγοντες αλλαγής στην κοινωνία και να συμβάλει σ 'αυτό, έχουμε δημιουργήσει ένα εκτεταμένο πρόγραμμα υποτροφιών για τους φοιτητές με ταλέντο που στερούνται οικονομικών μέσων για να έρθει να σχηματίσουν.

Η καρδιά ενός μεγάλου σχολείου συνθέτουν, ως εκ τούτου, οι μαθητές του, και ADEN International Business School επιδιώκει να συμβάλει στη συνέχιση της ανάπτυξης της προσωπικής και επαγγελματικής αριστείας των μαθητών μας.

Έχουμε έναν ανώτερο ΔΕΠ σε όλα ακαδημαϊκό περιεχόμενο, που αποτελείται από καθηγητές πλήρους απασχόλησης με εμπειρία στον τομέα της εφαρμοσμένης έρευνας και παροχής συμβουλών στον επιχειρηματικό κόσμο της έρευνας, καθώς και μια σειρά επιστημονικών και εργαστηριακών συνεργατών που περιλαμβάνει τους κορυφαίους επαγγελματίες. Επιπλέον, είμαστε υπερήφανοι μεταξύ καθηγητών μας για να λαμβάνετε επισκέπτες καθηγητές από 27 διεθνείς θέσεις μας.

Εν ολίγοις, έχουμε δεσμευτεί και αφιερωμένη κοινότητα των εκπαιδευτικών, επαγγελματιών και φοιτητών ενωμένοι έτσι ώστε οι μαθητές μας να αποκτήσουν τις απαραίτητες δεξιότητες για να γίνουν φορείς της αλλαγής στις οργανώσεις στις οποίες εργάζονται ή να τρέξει, με υπεύθυνο τρόπο, δεξιότητες ανοιχτό και διεπιστημονική.

Προγράμματα που διδάχθηκαν:
  • ισπανικά

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

MBA

UFV-ADEN INTERNATIONAL BUSINESS SCHOOL

Μεθοδολογία που βασίζεται σε πείραμα που σχεδιάστηκε για να μάθετε πώς να λαμβάνουν αποφάσεις σε σενάρια πραγματικής ζωής και ένα περιβάλλον χαμηλής πίεσης. ... [+]

"Μαθαίνοντας να οδηγήσει επιτυγχάνεται κατευθύνοντας"

Με βάση τις δοκιμές ΜΕΘΟΔΟΛΟΓΙΑ Σχεδιασμένο για να μάθουν να παίρνουν αποφάσεις σε σενάρια πραγματικής ζωής και ένα περιβάλλον χαμηλής πίεσης. 32 προσομοιωτές + μια παιδαγωγική της καινοτομίας στην τάξη με βάση τον πειραματισμό. Αποδεδειγμένη για πάνω από 12 χρόνια. Χρησιμοποιείται για την κατάρτιση περισσότερων από 45.000 στελέχη από κορυφαίες εταιρείες στην Ισπανία και τη Λατινική Αμερική. Παιχνιδιάρικο, διαδραστικό, προσανατολισμένη στην επίτευξη αποτελεσμάτων. Σχεδιασμένο για να κάνει τη βέλτιστη αποφάσεις που θα σας βοηθήσουν να πάρετε τα αποτελέσματα που περιμένετε. ... [-]
Ισπανία Μαδρίτη
Σεπτέμβριος 2020
ισπανικά,Spanish (Spain)
Πλήρης παρακολούθηση
9 μήνες
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά

Escuela de Negocios UFV