Institute For Advanced Management (IAM)

Εισαγωγή

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

AACSB Accredited

Executive σχολείο κατάρτισης CEU Group, η μεγαλύτερη ισπανική εκπαιδευτική ομάδα. Σε περίπτωση που οι επαγγελματίες και οι διαχειριστές που φιλοδοξούν να οδηγήσουν το περιβάλλον τους αφήνει μια μόνιμη εντύπωση σχετικά με τη δεοντολογία και τελικά διαμορφώνεται.

Ηγεσία

Περισσότερα από 80 χρόνια εκπαίδευση υπεύθυνοι ηγέτες

Ο κοινός παρονομαστής των προγραμμάτων ΑΜΙ είναι η ηγεσία. Το αποτέλεσμα του οποίου παραμένει μια μοναδική συνεργασία στην Ισπανία με το Κέντρο Δημιουργικής ηγεσία. Διδάσκει επί του παρόντος εκτελεστικό μαθήματα σε όλα τα ένα από τα καλύτερα προγράμματα σε όλο τον κόσμο ηγεσίας.

AMI κατανοεί ότι υπάρχει είναι μεγάλη ανάγκη να εκπαιδεύσει επαγγελματίες σε θέση να οδηγούν τις οργανώσεις τους σε ένα μεταβαλλόμενο, ψηφιακό και διεθνές περιβάλλον. Οι διαχειριστές είναι πρόθυμοι να οδηγήσουν τις αλλαγές, εντός και εκτός των συνόρων της, και να δημιουργήσει μια θετική και βαθιά επίδραση σε άτομα και οργανώσεις που χρειάζονται.

μοναστήρι

Το μοναστήρι της ΙΑΜ είναι ένα από τα κύρια χαρακτηριστικά της, αποτελείται από περισσότερους από 100 καθηγητές διαφόρων εθνικοτήτων, εκπαιδευμένοι στις καλύτερες επιχειρηματικές σχολές στον κόσμο και να συνδυάσει τη διδασκαλία με την επαγγελματική τους εργασία. Η διεθνοποίηση της Σκήτης σας επιτρέπει να μοιραστείτε ένα παγκόσμιο όραμα με τους μαθητές και να παρέχει μια διεθνή προοπτική της εταιρείας.

επαγγελματική ανάπτυξη

Μελετώντας να αναπτυχθούν επαγγελματικά

IAM παρέχει όλα όσα χρειάζονται για να προχωρήσουν στην καριέρα σας. Έχει μια υπηρεσία καριέρα που βοηθά τους μαθητές σε όλη τη διαδικασία της μελέτης και μετά τις σπουδές αποφοίτηση. Θα προσφέρει επίσης τη δυνατότητα να έχουν πρόσβαση CEU ξεκινήσουν σε ένα ειδικό πρόγραμμα για τη στήριξη της επιχειρηματικότητας, όπου παρουσιάζονται οι γεννήσεις των νέων και των μακροχρόνια επιχειρηματικών πρωτοβουλιών.

Το Τμήμα των ομάδων καριέρας CEU σχέσεις με πολλές εταιρείες να αναζητήσουν λύσεις που ανταποκρίνονται στις ανάγκες πρόσληψης και τις φιλοδοξίες της επαγγελματικής εξέλιξης των αποφοίτων. Περισσότεροι από 4.500 συμφωνίες που έχουν υπογραφεί με διάφορες εταιρείες σε όλο τον κόσμο.

Διεθνείς συμφωνίες

IAM συνδέει την ακαδημαϊκή αριστεία στη διεθνή προφίλ των φοιτητών ενισχύοντας τις προσφορές της σε διεθνή προγράμματα. Ο στόχος είναι να διατηρηθεί η παγκόσμια όραμα χάρη στην πολυπολιτισμικότητα και τον εμπλουτισμό φέρνουν διαφορετικές απόψεις.

CEU προσφέρει διεθνή προγράμματα σε Babson Business School (Boston, USA), το Πανεπιστήμιο Columbia (Νέα Υόρκη, ΗΠΑ), Πανεπιστήμιο της Βοστόνης (Boston, USA), Ερευνητικό Ινστιτούτο Προηγμένης Διαχείρισης (Kobe, Ιαπωνία), Πανεπιστήμιο του Berkeley (California, USA), Πανεπιστήμιο Fordham (Νέα Υόρκη, ΗΠΑ) και το Πανεπιστήμιο του Σικάγο (Chicago, Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής)

ομάδα CEU

Η CEU είναι ένα εκπαιδευτικό ίδρυμα με περισσότερα από 80 χρόνια προωθώντας την ολοκληρωμένη ανάπτυξη σε όλα τα επίπεδα της εκπαίδευσης.

Ιδρύθηκε από την Καθολική Ένωση προπαγανδιστών ACDP το 1933, με τη δρομολόγηση τρία ιδιωτικά πανεπιστήμια και 10 κολέγια σε 11 πόλεις της Ισπανίας. Τα τρία πανεπιστήμια CEU San Pablo στη Μαδρίτη, Cardenal Herrera στη Βαλένθια και της Βαρκελώνης Abat Oliba σε στοιχήματα σε μια ανταγωνιστική ερευνητική δραστηριότητα ως στρατηγικό άξονα της εκπαιδευτικής πρότασή της στο πλαίσιο του R + D + I εθνικό σύστημα.

Περισσότεροι από 210.000 φοιτητές CEU

Πάνω από 80 χρόνια εμπειρίας

3 πανεπιστήμια, 25 σχολεία

95% Απασχολησιμότητα

Αυτή η σχολή προσφέρει προγράμματα σε:
  • ισπανικά
  • Αγγλικά

Όψη MBA » Όψη Online Μαθήματα » Όψη Μαθήματα »

Προγράμματα

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

MBA

Global MBA

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 10 μήνες October 2019 Ισπανία Madrid

Ηγεσία και Δεοντολογίας για την ψηφιακή και διεθνές περιβάλλον. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει διάσημο πιστοποίησης «Essentials Ηγεσία» του προγράμματος ως αποτέλεσμα της συμφωνίας μεταξύ της CEU και CCL, μοναδικό στην Ισπανία. Είναι στο Top 4 πάροχος της εκπαίδευσης στελεχών σε όλο τον κόσμο από την εφημερίδα Financial Times κατάταξη. [+]

Ηγεσία και Δεοντολογίας για την ψηφιακή και διεθνές περιβάλλον.

Βοστώνη των ΗΠΑ

Βαρκελώνη, Ισπανία

Κόμπε, Ιαπωνία

Global MBA CEU

Οι άνθρωποι που οδηγούν νέων επιχειρηματικών σχεδίων στο ψηφιακό και παγκόσμιο περιβάλλον, σε συνεχή κίνηση, με μια βαθιά ηθική επιχειρηματική λογική.

χαρακτηριστικά

Πιστοποιημένα MBA μόνο τρία πανεπιστήμια + Δίπλωμα ουσιαστικό στοιχείο των ηγετικών CCL... [-]


Βίντεο

CEU Institute for Advanced Management