Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

85273_rsz_adobestock_80501595.jpg

ITAE Business School είναι μια σχολή επιχειρήσεων με μοναδική και ιδιαίτερη καταγωγή. Κληρονόμος του παλαιού ITAE, είναι ένας ιδεολογικά και οικονομικά ανεξάρτητος θεσμός που αποκτά το εμπορικό σήμα και την τεχνογνωσία του. Ο λόγος ύπαρξής του και η ύπαρξή του αντιστοιχούν στη βούληση ορισμένων επαγγελματιών να δώσουν εκπαίδευση στην αριστεία στην κοινωνία.

Η ίδια η ιστορία και η ζωή του Ιδρύματος σημαίνει ότι οι άνθρωποι που το ενσωματώνουν σε κάθε στιγμή αλλάζουν, αλλά καθ 'όλη τη διάρκεια της ύπαρξής του διατηρούνται οι αξίες της ακαδημαϊκής αριστείας και της παγκόσμιας όρασης που το χαρακτηρίζουν. Ομάδες επαγγελματικής δουλειάς, που διακρίνονται από το υψηλό προσόν, την επαγγελματική πορεία, την ανθρώπινη ποιότητα και τη δέσμευσή τους στην ανάπτυξη των ικανοτήτων των μαθητών μας . Οι επαγγελματίες της ITAE είναι εκείνοι που σηματοδοτούν πραγματικά την ποιοτική διαφορά των έργων μας.

ITAE Business School δημιουργήθηκε για να προσφέρει λύσεις σύμφωνα με τις ανάγκες των εταιρειών σε όλους τους τομείς της επιχειρηματικής διαχείρισης μέσω εξειδικευμένης κατάρτισης και συμβουλευτικής .

Με τα χρόνια έχουμε δουλέψει με εταιρείες και επαγγελματίες με πολύ διαφορετικά χαρακτηριστικά και τομείς, που μας επέτρεψε να αναπτύξουμε μοναδικές μεθοδολογίες εργασίας που προσαρμόζονται σε κάθε περίπτωση και που δεν έχουν καμία σχέση με μοντέλα ή στατικά πρότυπα δράσης .

Μεθοδολογία μας

 • Δυναμική: είμαστε σε θέση να εφαρμόσουμε τους πόρους μας σε διαφορετικά έργα και επιχειρηματικές καταστάσεις.
 • Πρακτική: όλα τα περιεχόμενα του προγράμματος διδάσκονται με αυστηρό, πρακτικό και πλήρως εφαρμόσιμο τρόπο. Στοίχημα σε μια μέθοδο μάθησης όπου μαθαίνετε κάνοντας.
 • Cercanía: Για να μπορέσει ο σπουδαστής να αποκτήσει τον καλύτερο επαγγελματία που έχει μέσα του, πρέπει να αισθάνεται άνετα και χαλαρά, πιθανό λόγω της εξατομικευμένης και στενής θεραπείας που προσφέρουμε ανά πάσα στιγμή.
 • Ευέλικτη: Η ύπαρξη μιας μικρής εταιρείας μας επιτρέπει να προσαρμόζουμε σε κάθε περίσταση με έναν ειδικό τρόπο. Χρησιμοποιούμε τις βέλτιστες δεξιότητες, τις ικανότητες, τα εργαλεία και τους πόρους στο σωστό χρόνο για να προσφέρουμε εξατομικευμένες απαντήσεις.85272_rsz_adobestock_128130222.jpg

Η δύναμή μας

 • # Η εμπειρία μας
 • # Οι Απόφοιτοι μας εξαπλώθηκαν σε όλο τον κόσμο.
 • # Τα ηχεία και τα ηχεία μας
 • # Μια ομάδα επαγγελματιών αφοσιωμένη στους πελάτες τους.
 • # Οι Συμφωνίες Συνεργασίας μας με Πανεπιστήμια και Ιδρύματα.
 • # 96% τοποθέτηση των μαθητών μας.

Ο στόχος μας

 • Μεταδίδει γνώση και αναπτύσσει δεξιότητες για την κατάρτιση των καλύτερων επαγγελματιών και των τωρινών και μελλοντικών διευθυντών. Προσανατολίστε την ανάπτυξη του περιβάλλοντος μας, στην πορεία της οργανωτικής καινοτομίας για να δημιουργήσετε ιδέες, ευκαιρίες και ηγεσία.
 • Παρέχετε ποιοτικές υπηρεσίες, δημιουργείτε συμπεριφορές και ελευθερίες, δημιουργώντας αξέχαστες εμπειρίες.

ITAE Business School εστιάζει όλες τις προσπάθειές της στην παροχή υπηρεσιών υψηλής ποιότητας που διευκολύνουν τη διαχείριση και την κατεύθυνση των οργανώσεων, των ανθρώπων και των ομάδων εργασίας. Και έτσι μετακόμισε, η Αυτού Μεγαλειότητα ο βασιλιάς της Ισπανίας, όταν έκρινε σκόπιμο να λάβει το ITAE στη Zarzuela το 2009.

Σήμερα, περισσότερο από ποτέ, οι οργανώσεις πρέπει να αναλάβουν το περίπλοκο καθήκον της διαχείρισης των επιχειρήσεων και των ανθρώπων, καθιστώντας τα τα κύρια στοιχεία για την επίτευξη των στρατηγικών τους στόχων.

Ένας Παγκόσμιος Οργανισμός

Η διεθνοποίηση της ITAE Business School δημιουργήθηκε από την ίδρυσή της ως βασικός στόχος για μια διαφοροποιημένη θέση.

Η γεωγραφική μας θέση, που συνορεύει με την Πορτογαλία, μας προσφέρει ένα στρατηγικό θύλακα για να τοποθετηθούμε ως διεθνής σχολή αναφοράς Hispano-Lusa. Αυτός ο διεθνής στόχος που μας κινεί ήταν ο ακρογωνιαίος λίθος στην ανάπτυξη του σχολείου τις τελευταίες δεκαετίες. Αυτή η ίδια τάση μας έχει οδηγήσει στην πλεύση των ωκεανών για να μεταμορφώσουμε τη διεθνή μας στρατηγική σε μια νέα και στενή σχέση με τη Λατινική Αμερική.

Προγράμματα που διδάχθηκαν:
 • ισπανικά

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

MBA

ITAE Business School

Το Master of Business Administration International HispanoLuso (MBA IHL), δημιουργήθηκε για να ανταποκριθεί στην αυξανόμενη ανάγκη των εταιρειών να ενσωματώσουν νέους επα ... [+]

Γενικές Πληροφορίες του MBA

Το Master of Business Administration International HispanoLuso (MBA IHL), δημιουργήθηκε για να ανταποκριθεί στην αυξανόμενη ανάγκη των εταιρειών να ενσωματώσουν νέους επαγγελματίες με μια σύγχρονη, χρήσιμη και προσαρμοσμένη στην επιχειρηματική πραγματικότητα στο πιο διεθνές προφίλ της.

Ικανό να οδηγήσει ομάδες ανθρώπων και να πάρει αποφάσεις σε παγκόσμια και πολυπολιτισμικά περιβάλλοντα σε συνεχή αλλαγή και μετασχηματισμό.... [-]

Ισπανία Badajoz
Φεβρουάριος 2020
ισπανικά,Πορτογάλος
Πλήρης παρακολούθηση
12 μήνες
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά