IESIDE Business Institute

Εισαγωγή

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Το Instituto de Educación Superior Intercontinental de la Empresa (IESIDE) είναι ένα διεθνές πανεπιστημιακό κέντρο που δημιουργήθηκε το 1987, του οποίου η αποστολή είναι να προσφέρει ποιοτική τριτοβάθμια εκπαίδευση βασισμένη στην αριστεία, την καινοτομία και τις νέες τεχνολογίες μάθησης που εκπαιδεύουν τους μαθητές. μαθητές ως ηγέτες του μέλλοντος.

παρουσίαση

Το IESIDE είναι η κορυφαία σχολή επιχειρήσεων στη Γαλικία και τη Βόρεια Πορτογαλία. Με ιστορία άνω των 30 ετών, έχει αναπτύξει τα δικά της μοντέλα διδασκαλίας με βάση την καινοτομία και μια εξαιρετικά πρακτική προσέγγιση. Το ποσοστό απασχολησιμότητάς του ανέρχεται σε 96% σε λιγότερο από ένα χρόνο, καθοριστικό ποσοστό για περισσότερους από 60.000 πτυχιούχους και για περισσότερες από 7.000 εταιρείες στα βορειοδυτικά της χερσονήσου που, όπως και ο όμιλος INDITEX, έχουν τους αποφοίτους τους μεταξύ των στελεχών διαχείρισης τους . Διατηρεί συμφωνίες συνεργασίας με πανεπιστήμια στην Ευρώπη, την Αμερική και την Ασία, που επιτρέπουν στους μαθητές του να πραγματοποιούν εκπαιδευτικές διαμονές σε διάφορες χώρες. Στο Exponential MBA του έχει 35% διεθνείς φοιτητές από 7 χώρες σε όλο τον κόσμο. Το IESIDE ανήκει στον Afundación, το κοινωνικό έργο της Abanca, ενός κορυφαίου χρηματοπιστωτικού ιδρύματος στη Γαλικία και το οποίο είναι ιδρυτικό συμβαλλόμενο μέρος των Αρχών της Υπεύθυνης Τραπεζικής των Ηνωμένων Εθνών και της Συλλογικής Δέσμευσης για τη Δράση για το Κλίμα 2019.

141098_iconos_datos_en_horizontal_ok.jpg

Αποστολή και Όραμα

Η αποστολή του IESIDE είναι η εκτέλεση προληπτικών και καινοτόμων εκπαιδευτικών εργασιών, με έμφαση στην τριτοβάθμια εκπαίδευση.

Το IESIDE προσανατολίζεται προς την εταιρεία και τη διεθνοποίηση, με βάση τα πιο αυστηρά πρότυπα ποιότητας.

Ο σκοπός είναι να συμβάλει στη διαμόρφωση του ανθρώπινου κεφαλαίου, στην εταιρική κοινωνική ευθύνη, στην επιχειρηματική καινοτομία και στην προώθηση της βελτίωσης της ανταγωνιστικότητας των εθνικών και διεθνών εταιρειών, με ιδιαίτερο ενδιαφέρον στα βορειοδυτικά της χερσονήσου και του Ατλαντικού Άξονα.

Τα διαφορικά χαρακτηριστικά είναι:

 • Επιχειρηματικός προσανατολισμός: Αποτελεσματική και υπεύθυνη διαχείριση επιχειρήσεων, επιχειρηματικότητα, καινοτομία, νέες τεχνολογίες και αναδυόμενοι τομείς.
 • Αριστεία και στη δημιουργία γνώσεων.
 • Διεθνοποίηση σε όλες τις διαστάσεις: Περιεχόμενο, μαθητές και στρατηγικές συμμαχίες με ιδρύματα από διαφορετικούς τομείς.
 • Σύνδεσμοι και συνεργασία με εταιρείες:
  • Συμμετοχή στην εκπαιδευτική διαδικασία (επαγγελματικές πρακτικές, ανταλλαγές κ.λπ.).
  • Καινοτομία για την ανάπτυξη συμβουλευτικών υπηρεσιών διαχείρισης για εταιρείες.
  • Ενσωμάτωση εκπαιδευτών που συνδέονται ενεργά με την εταιρεία.
 • Σύνδεση δραστηριοτήτων για την ανάπτυξη του παραγωγικού τομέα (Κέντρα Έρευνας, Τεχνολογίας και Καινοτομίας ABANCA).
 • Εσωτερικές εταιρικές δραστηριότητες κατάρτισης για την ABANCA.
 • Υλοποίηση εξωσχολικών προγραμμάτων με στόχο την απασχόληση, την κοινωνική δέσμευση και τις εθνικές και διεθνείς δράσεις μεταξύ των πανεπιστημίων.

142355_Copiade_MG_4094.jpg

Πανεπιστημιούπολη και χώροι

Με έκταση μεγαλύτερη από 16.500 m2, το IESIDE διαθέτει εγκαταστάσεις πρώτης κατηγορίας με αποκεντρωμένη παρουσία σε όλη τη Γαλικία. Τρεις τοποθεσίες σε A Coruña, Pontevedra και Vigo, μια φοιτητική κατοικία στην Pontevedra και τέσσερις δορυφορικές μονάδες στο Σαντιάγο, Ferrol, Lugo και Ourense αποτελούν τους χώρους στους οποίους παρέχεται προσωπική εκπαίδευση. Διαθέτει επίσης μια εικονική πανεπιστημιούπολη για online εκπαίδευση που επιτρέπει την συνδυασμένη εκπαίδευση. Οι βιβλιοθήκες πολλαπλών πανεπιστημίων βρίσκονται στους τρεις χώρους και έχουν ψηφιακή πρόσβαση.

Δέσμευση ποιότητας

Ως αποτέλεσμα της συνεργασίας με το Πανεπιστήμιο του Vigo, το IESIDE είναι το μόνο εκπαιδευτικό κέντρο για εταιρείες στη Γαλικία που προσφέρει επίσημο πτυχίο στη Διοίκηση Επιχειρήσεων και MBA. Ακριβώς η συνεργασία με το πανεπιστήμιο και την εταιρεία της Γαλικίας καθιστά δυνατή την ολοκλήρωση της τρέχουσας πανεπιστημιακής προσφοράς, εστιάζοντας στην εξειδίκευση στη μεταπτυχιακή εκπαίδευση που εφαρμόζεται στην εταιρεία. Ένα μοντέλο ακαδημαϊκής αριστείας που ενσωματώνει τη διεθνοποίηση ως έναν άλλο βασικό πυλώνα μέσω της υπογραφής συμφωνιών με ξένα ιδρύματα.

Η δέσμευση για την ποιότητα μεταφράζεται σε αναγνώριση ιδρυμάτων όπως το ANECA (Εθνική Ένωση για την Αξιολόγηση και Διαπίστευση Ποιότητας), η οποία υποστηρίζει την επίσημη βαθμολογία στη Διοίκηση Επιχειρήσεων και τη Διοίκηση Επιχειρήσεων και Μεταπτυχιακό στη Διοίκηση Επιχειρήσεων και Διοίκηση - MBA και συμμετοχή σε φορείς που θέτουν ποιοτικά πρότυπα στην κατάρτιση των διευθυντών και της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης, όπως το AEEN (Ισπανική Ένωση Επιχειρηματικών Σχολών), το EFMD (Ευρωπαϊκό Ίδρυμα για τη Διοίκηση Ανάπτυξης) και το CLADEA (Συμβούλιο Ακαδημίας Λατινικής Αμερικής) . Το 2019 η IESIDE εντάχθηκε στο HACU (Ισπανικός Σύλλογος Κολλεγίων και Πανεπιστημίων).

Ο προβληματισμός αυτής της δέσμευσης για την ποιότητα μεταφράζεται στην εφαρμογή και χρήση του ολοκληρωμένου συστήματος ποιότητας που παρουσιάζεται παρακάτω και που διέπει τη δραστηριότητα του IESIDE.

Ευχαριστίες

Το IESIDE αναγνωρίζεται από τις πρωτοβουλίες του ΟΗΕ για τη δέσμευσή του να συμπεριλάβει την Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη, ορατή στα σχέδια μελέτης μας. Αυτές οι πρωτοβουλίες είναι:

 • Αρχές για υπεύθυνη εκπαίδευση στη διαχείριση (PRME)
 • Δίκτυο λύσεων βιώσιμης ανάπτυξης (SDSN)

Το IESIDE αναγνωρίζεται ως ένα από τα 25 καλύτερα εκπαιδευτικά κέντρα στην Ισπανία και μεταξύ των 1.000 καλύτερων στον κόσμο και με τη μεγαλύτερη διεθνή επιρροή.

Για όγδοη συνεχή χρονιά, το Instituto de Educación Superior Intercontinental de la Empresa (παλαιότερα γνωστό ως Afundación Business School) επιλέχθηκε μεταξύ των 1000 καλύτερων σχολών επιχειρήσεων στον κόσμο με τη μεγαλύτερη διεθνή επιρροή. Μόνο 21 ιδρύματα στη χώρα μας έχουν συμπεριληφθεί σε αυτήν την παγκόσμια κατάταξη.
(Eduniversal, με την κατάταξη 1000 καλύτερων σχολών επιχειρήσεων στον κόσμο, από το 2008)

Το Master in International Business, MIB, μεταξύ των πέντε καλύτερων δίγλωσσων προγραμμάτων στη διεθνή διαχείριση επιχειρήσεων στην Ισπανία.
(Diario El Mundo, κατάταξη 250 μάστερ, 2008, 2009, 2010 και 2011)

Το Master στη Διαχείριση Επιχειρήσεων Real Estate μεταξύ των πέντε καλύτερων στην Ισπανία στην κατηγορία του
(Diario, El Mundo, κατάταξη 250 master, Μάιος 2008)

Ένα από τα 20 καλύτερα σχολεία επιχειρήσεων στην Ισπανία ανάμεσα σε περισσότερα από 125 σχολεία επιχειρήσεων. Η μόνη Γαλικιανή.
(Diario, El Mundo, κατάταξη MBA και σχολές επιχειρήσεων, 2006)

Στα δέκα κορυφαία MBA στην Ισπανία
(Actualidad Económica, Μάιος 2004)

Η σαφής δέσμευση για την ποιότητα στην εκπαίδευση έχει πρόσφατα απονεμηθεί από το Xunta de Galicia με το βραβείο "Leaders in Quality 2013".

διεθνοποίηση

Η διεθνοποίηση είναι ένας από τους στρατηγικούς στόχους που έχουν σχεδιαστεί για τη δημιουργία οικονομικής, κοινωνικής και πολιτιστικής αξίας, πραγματοποιώντας προγράμματα συνεργασίας και ανταλλαγής με πανεπιστήμια, τόσο εθνικά όσο και διεθνή.

Κατά τη διάρκεια αυτών των ετών πλησιάζουμε τη διεθνοποίηση επιδιώκοντας έναν διπλό στόχο: να προσφέρουμε στους μαθητές τη δυνατότητα να ολοκληρώσουν την εκπαίδευσή τους σε άλλες χώρες και να προσελκύσουν ξένους φοιτητές. Για την επίτευξη αυτού του στόχου, διοχετεύσαμε τις προσπάθειές μας τόσο στην ανάπτυξη προγραμμάτων κατάρτισης όσο και στην υπογραφή συμμαχιών με διεθνή πανεπιστήμια στην Ευρώπη, την Αμερική και την Ασία.

Τοποθεσίες

Α Κορούνια

Address
Ronda de Nelle, 31
15007 Α Κορούνια, Γαλικία, Ισπανία

Pontevedra

Address
Augusto Glez Besada 2-4
36003 Pontevedra, Γαλικία, Ισπανία

Vigo

Address
Madrid Avenue, 60
36204 Vigo, Γαλικία, Ισπανία

Υποτροφία Keystone

Ανακαλύψτε τις επιλογές που μπορεί να σας δώσει η υποτροφία μας

Υποβολή ερώτησης

Άλλη