Graduate School of Management in Barcelona (GSMB)

Εισαγωγή

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Graduate School of Management Πρόκειται για ένα φιλόδοξο, κοσμοπολίτικη, καινοτόμο έργο, ανάλογα με τις βασικές προκλήσεις και τις βασικές αξίες που συνδέονται με τον σημερινό κόσμο.

Το σχολείο των επιχειρήσεων που ιδρύθηκε ως πανευρωπαϊκό όργανο που έχει συνεργαζόμενα πανεπιστήμια σε όλη την Ανατολική και τη Δυτική Ευρώπη μοιράζονται την ιδανική του αμείλικτη επιδίωξη της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης και της έρευνας αριστείας, και οδηγείται από ένα παγκόσμιας κλάσης σχολή των ακαδημαϊκών στην Οικονομίας και Οικονομικών. Το σχολείο έχει ως στόχο να προσφέρει ένα ευρύ φάσμα από τα επαγγελματικά και ακαδημαϊκά προσανατολισμένη πτυχία στη διοίκηση επιχειρήσεων και σε μεταπτυχιακούς φοιτητές δεσμευτεί για την κατανόηση των πολύπλοκων κοινωνικών οικονομικών και χρηματοπιστωτικών διαδικασιών μιας ολοένα και πιο παγκοσμιοποιημένη κοινωνία. Εκτός από την προσφορά των προκλητική μεταπτυχιακά προγράμματα, το σχολείο προωθεί την αριστεία στην επιχειρηματικών και οργανωτικών έρευνας σε στενή συνεργασία με την ίδρυση τριών ακαδημαϊκών φορέων και του ευρύτερου δικτύου των διεθνών εταίρων.

Αποστολή

Ένα βασικό χαρακτηριστικό της Graduate School of Management στη Βαρκελώνη τοποθετεί στην πρωτοπορία της τελευταίας και βέλτιστων πρακτικών στον τομέα της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης μέσω φέρνοντας μαζί το καινοτόμο υπεροχή του ακαδημαϊκού κόσμου με την πρακτική εμπειρία του επιχειρηματικού κόσμου και της κοινωνικής δέσμευσης των κρατικών οργανισμών.

Προσέγγιση

Ο μαθητής είναι η «κινητήρια δύναμη» στο Graduate School of Management στη Βαρκελώνη. Αυτό σημαίνει ότι έχουμε δεσμευτεί για την ικανοποίηση των αναγκών των μαθητών μέσα από τη βελτιστοποίηση της διαδικασίας μάθησης και τη δημιουργία μια κατανόηση του τι είναι κατάλληλο μέσα σε ένα περιβάλλον δια βίου μάθησης, ώστε να ανταποκριθούν στις μεταβαλλόμενες προκλήσεις της ζωής μέσα σε μια ολοένα και πιο ολοκληρωμένη παγκόσμια market.Our μάθηση είναι ρεαλιστική προσέγγιση, συνδυάζοντας τόσο την πνευματική και βιωματική μάθηση, ανάπτυξη των γνώσεων και των δεξιοτήτων και της βάσης γνώσεων μέσω της ατομικής και ομαδικής εργασίας ανάπτυξης.

Η ιστορία μας

Graduate School of Management είναι μια φιλόδοξη, κοσμοπολίτικη, καινοτόμο έργο, ανάλογα με τις βασικές προκλήσεις και τις βασικές αξίες που συνδέονται με τον σημερινό κόσμο. GSM Βαρκελώνη ιδρύθηκε ως ένα παν-ευρωπαϊκό θεσμικό όργανο που έχει συνεργαζόμενα πανεπιστήμια σε όλη την Ανατολική και τη Δυτική Ευρώπη, συνδέονται μεταξύ τους στην ανελέητη επιδίωξη της αριστείας στην τριτοβάθμια εκπαίδευση και την έρευνα αριστείας, και οδηγείται από ένα παγκόσμιας κλάσης σχολή των ακαδημαϊκών στην Οικονομίας και Οικονομικών . Το σχολείο έχει ως στόχο να προσφέρει ένα ευρύ φάσμα επαγγελματικά και ακαδημαϊκά πτυχία στη διοίκηση επιχειρήσεων και σε μεταπτυχιακούς φοιτητές δεσμευτεί για την κατανόηση των πολύπλοκων κοινωνικών οικονομικών και χρηματοπιστωτικών διαδικασιών μιας ολοένα και πιο παγκοσμιοποιημένη κοινωνία. Εκτός από την προσφορά των προκλητική μεταπτυχιακά προγράμματα, το σχολείο προωθεί την αριστεία στην επιχειρηματικών και οργανωτικών έρευνας σε στενή συνεργασία με την ίδρυση τριών ακαδημαϊκών φορέων και του ευρύτερου δικτύου των διεθνών εταίρων.

Η Πανεπιστημιούπολη GSMB: Σχεδιασμένο για να φιλοξενήσει τις τελευταίες τάσεις στη μεταπτυχιακή εκπαίδευση

Η έννοια της πανεπιστημιούπολης έχει αλλάξει δραματικά τα τελευταία χρόνια, και η έννοια θα συνεχίσει να εξελίσσεται στα χρόνια που έρχονται. Σε απάντηση, το Graduate School of Management στη Βαρκελώνη έχει αναπτύξει ένα ιδιόκτητο μοντέλο μέσω του οποίου να αφομοιώσει τις πολλές δυνάμεις στο παιχνίδι. Ο πρωταρχικός στόχος του μοντέλου είναι να παρέχει στους φοιτητές με GSMB υψηλής ποιότητας πόρους και εμπειρίες για να τους προετοιμάσει για ηγετικούς ρόλους στη διαχείριση. Το μοντέλο βασίζεται σε τέσσερις πυλώνες:

Το άμεσο φυσικό περιβάλλον - Βαρκελώνη, Ισπανία, Ευρώπη Η έμμεση εικονικό περιβάλλον - τεχνολογία αιχμής και διαδικτυακά μαθήματα Το εννοιολογικό πλαίσιο και μοντέλο διδασκαλίας - πρακτική μεθοδολογία υπόθεση Η συνδυασμένη εμπειρία των τριών ανωτέρω στοιχεία

Το μοντέλο αυτό έχει σημαντικές επιπτώσεις για όλες τις πτυχές της διδασκαλίας και της μάθησης, αλλά ίσως το πιο σημαντικό μεταβάλλει τη σχέση μεταξύ του ιδρύματος και των σπουδαστών. GSMB απάντηση σε αυτές τις αλλαγές έχει τροφοδοτήσει τη ζήτηση για όλο και περισσότερα ακαδημαϊκά προγράμματα εξαπλωθεί σε όλο το σχολικό έτος και το καλοκαίρι.

Με την ίδια τη φύση της εκπαίδευσης αλλάζει, είναι σαφές ότι οι νέες τρόπους σκέψης, νέες μορφές συνεργασίας και νέες προσεγγίσεις για την πανεπιστημιακή ζωή είναι απαραίτητα. GSMB αναγνωρίζει αυτή την πραγματικότητα και έχει ανταποκριθεί σε ένα μοναδικό και πολύτιμο τρόπο. Κάναμε μια ευρωπαϊκή μεταπτυχιακή εκπαίδευση προσιτή σε εκατομμύρια μαθητές από κάθε γωνιά του πλανήτη.

Γιατί GSM Βαρκελώνη

GSM Βαρκελώνης έχει χαρακτηριστικά που την ξεχωρίζουν από τις άλλες σχολές διοίκησης επιχειρήσεων με την προσθήκη επιπλέον αξία για τους μαθητές: - Ένα ευρύ δίκτυο επαφών σε όλο τον κόσμο.

Συμμετοχή 96 πανεπιστήμια στη δημιουργία αυτού του φιλόδοξου σχεδίου.

  • Απόκτηση επαγγελματικής εμπειρίας και ένα εργασιακό μέλλον στη Βαρκελώνη.

2000 επιχειρήσεις παρέχουν πρακτική άσκηση σε GSM Βαρκελώνη φοιτητές.

  • Ποιότητα Masters με διεθνή εστίαση MBA μας αυξάνει τις πιθανότητες επιτυχίας σε ένα όλο και πιο παγκοσμιοποιημένο κόσμο.

  • Σχολή με υψηλού επιπέδου εκπαίδευση και μεγάλη διεθνή εμπειρία
Αυτή η σχολή προσφέρει προγράμματα σε:
  • Αγγλικά

Όψη Μονοετή MBAs » Όψη Μεταπτυχιακά »

Προγράμματα

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

Μονοετές MBA

Mba

Συνδυασμένες διαδικτυακές και στο πανεπιστήμιο Πλήρης παρακολούθηση 1 έτος February 2019 Ισπανία Barcelona

Οι μαθητές οι οποίοι δεν απόφοιτοι πανεπιστημίου μπορούν να γίνουν δεκτοί σε αυτά τα μαθήματα. Οι φοιτητές αυτοί θα είναι επιλέξιμες για τη χορήγηση πιστοποιητικού πανεπιστημιακών σπουδών επέκταση. Πληροφορίες σχετικά με τις προϋποθέσεις εισόδου σε αυτή την περίπτωση μπορούν να ληφθούν από τους συντονιστές προγραμμάτων σπουδών. [+]

Master στη Διοίκηση Επιχειρήσεων και Μάρκετινγκ. ψηφιακή Εποχή

Γενικές πληροφορίες Ειδίκευση: Μεταπτυχιακό (Πτυχίο GSMB) Διαχείριση: Kompaniets Τατιάνα, Jaume Ιουνίου Αριθμός των πιστώσεων: 60,00 Μήκος του μαθήματος (σε ακαδημαϊκά έτη): 1 Τρόπος παράδοσης (πρόσωπο με πρόσωπο / αναμειγνύονται / απόσταση): Blended Κέντρο υπεύθυνη: GSMB Στην επιχείρηση τοποθέτησης (ες): ΝΑΙ Κόστος εγγραφής: 5.800,00 € (+ 200 € επιπλέον πληρωμές) Τέλη εγγραφής - 350 € Τράπεζα Χρεώσεις - 50 € Express mail - 50 € Προσλήψεις ξεκινήσει: Φεβρουάριος 2017 Σεπτέμβριος 2017 Εξειδίκευση σε: Global Business, Διεθνές Μάρκετινγκ, International Finance, Πρακτική άσκηση σε περιοχές: Μάρκετινγκ και Δημοσίων Σχέσεων, Οικονομικών / Finance, Ιατρική / Φαρμακευτική, Διεθνές Δίκαιο, Τουρισμού και Φιλοξενίας, Διοίκηση, Διοίκηση, Φυσικών Πόρων - Πετρελαίου / Αερίου, IT, Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, Φιλολογίας και Γλωσσολογίας, Ανθρώπινου Δυναμικού, Design / Αρχιτεκτονική. Στόχοι και εισαγωγή Η είσοδος για τους υποψήφιους που δεν κατέχουν τα προσόντα πτυχίο: Οι φοιτητές που δεν μπορούν να γίνουν δεκτοί απόφοιτοι πανεπιστημίου σε αυτά τα μαθήματα. Οι φοιτητές αυτοί θα είναι επιλέξιμες για τη χορήγηση πιστοποιητικού πανεπιστημιακών σπουδών επέκταση. Πληροφορίες σχετικά με τις προϋποθέσεις εισόδου σε αυτή την περίπτωση μπορούν να ληφθούν από τους συντονιστές προγραμμάτων σπουδών. [-]