Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Το Graduate School of Management είναι ένα φιλόδοξο, κοσμοπολίτικο, καινοτόμο πρόγραμμα, που αντικατοπτρίζει βασικές προκλήσεις και βασικές αξίες που σχετίζονται με τον σημερινό κόσμο.

Το GSM της Βαρκελώνης ιδρύθηκε ως πανευρωπαϊκό ίδρυμα με πανεπιστήμια-εταίρους σε ολόκληρη την Ανατολική και Δυτική Ευρώπη, που συνδέονται μεταξύ τους με την αδιάλειπτη επιδίωξη της αριστείας στην ανώτερη εκπαίδευση και την αριστερή έρευνα και οδηγείται από μια παγκόσμια ακαδημαϊκή σχολή οικονομικών και οικονομικών .

Το σχολείο στοχεύει να προσφέρει ένα ευρύ φάσμα επαγγελματικών και ακαδημαϊκών βαθμών στη διοίκηση και τις επιχειρήσεις ώστε να αποφοιτήσουν σπουδαστές που έχουν δεσμευτεί να κατανοήσουν τις σύνθετες κοινωνικοοικονομικές και οικονομικές διαδικασίες μιας όλο και πιο παγκόσμιας κοινωνίας.

Εκτός από την προσφορά πρότυπων προγραμμάτων, το σχολείο προωθεί την αριστεία στην επιχειρηματική και οργανωτική έρευνα σε στενή συνεργασία με τους τρεις ιδρυτικούς ακαδημαϊκούς φορείς και το ευρύτερο δίκτυο διεθνών εταίρων του.

Αποστολή

Ένα βασικό χαρακτηριστικό της Μεταπτυχιακής Σχολής Διοίκησης της Βαρκελώνης το τοποθετεί στην πρωτοπορία των πιο πρόσφατων και βέλτιστων πρακτικών στην τριτοβάθμια εκπαίδευση, συνδυάζοντας την καινοτόμο αριστεία του ακαδημαϊκού κόσμου με την πρακτική εμπειρία του επιχειρηματικού κόσμου και την κοινωνική δέσμευση των κρατικών οργανώσεων.

Πλησιάζω

Ο φοιτητής είναι η «κινητήρια δύναμη» στην Graduate School of Management της Βαρκελώνης.

Αυτό σημαίνει ότι είμαστε δεσμευμένοι να ανταποκριθούμε στις ανάγκες των μαθητών βελτιστοποιώντας τη διαδικασία μάθησης και δημιουργώντας μια κατανόηση του τι είναι κατάλληλο σε ένα περιβάλλον δια βίου μάθησης για να ανταποκριθεί στις μεταβαλλόμενες προκλήσεις της ζωής μέσα σε μια ολοένα και πιο ολοκληρωμένη παγκόσμια αγορά.

Η μαθησιακή μας προσέγγιση είναι ρεαλιστική, συνδυάζοντας τόσο τη διανοητική όσο και τη βιωματική μάθηση, αναπτύσσοντας τις γνώσεις και τις δεξιότητες και τη βάση της γνώσης μέσω της ανάπτυξης ατομικών και ομαδικών εργασιών.

Γιατί να επιλέξετε το Graduate School of Management στη Βαρκελώνη;

Το GSM της Βαρκελώνης έχει πολλά χαρακτηριστικά που το ξεχωρίζουν από άλλες σχολές επιχειρήσεων
Ακαδημαϊκή ΑριστείαΕπιλεγμένη από τις πιο διάσημες οργανώσεις του κόσμου.
Ευρωπαϊκή εμπειρία
2000 εταιρείες εξετάζουν το GSM Βαρκελώνη για υψηλής ποιότητας ασκούμενοι.
Διεθνής εστίαση
Το GSMB θα σας δώσει τις δεξιότητες για να πετύχετε σε έναν όλο και περισσότερο παγκοσμιοποιημένο κόσμο.
Φοιτητική ζωή
Έχουμε την εμπειρία για να σας γεμίσουμε στο σπίτι στην Ευρώπη.
Συμμετέχετε σε ένα σύνολο 100 πανεπιστημίων που συμμετέχουν στο φιλόδοξο έργο μας.
Προγράμματα που διδάχθηκαν:
  • Αγγλικά

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

MBA

Graduate School of Management in Barcelona (GSMB)

Τα προγράμματα MBA απευθύνονται σε δυναμικούς νέους επαγγελματίες που επιθυμούν να εξερευνήσουν την ευρωπαϊκή αγορά, να βρουν νέες επαγγελματικές ευκαιρίες και επιχειρημα ... [+]

MBA Προγράμματα

Οι μαθητές θα έχουν την ευκαιρία να αναπτύξουν την απαραίτητη κατανόηση της διαχείρισης και των τεχνικών για τη διεθνοποίηση των επιχειρηματικών οντοτήτων και την ανάλυση της διεθνούς οικονομίας με επίκεντρο την ευρωπαϊκή οικονομία. Το πρόγραμμα συνδυάζει την ακαδημαϊκή αυστηρότητα των επιχειρηματικών και εμπορικών αρχών με πρακτική εμπειρία κατά τη διάρκεια πρακτικής άσκησης σε ισπανικές / πολυεθνικές εταιρείες.... [-]

Ισπανία Βαρκελώνη
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
1 - 1.5 έτη
Διαδικτυακά και στην πανεπιστημιούπολη συνδυαστικά
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά