Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Γνωρίστε ESEM

ESEM, είναι ένα σχολείο των επιχειρήσεων με διεθνείς επιχειρηματικές προγράμματα. Ιδρύθηκε στη Μαδρίτη το 1968, προκειμένου να σχηματίσουν ακαδημαϊκά στους τομείς του Marketing, Διαχείρισης, Διοίκησης και Διαχείρισης, επαγγελματίες σε θέση να καλύψει τις τρέχουσες και μελλοντικές ανάγκες της επιχείρησης και της αγοράς.

Έχουμε την ακόλουθη εκπαιδευτικό πρόγραμμα:

  • Master στη Διοίκηση Αθλητισμού και Master in Sports Coaching
  • MBA στη Διοίκηση, Διοίκηση και Διαχείριση (DAGE)
  • Master στο Marketing και Εμπορικής Διαχείρισης (MM)
  • Ανώτερο Δίπλωμα στο Marketing και Πωλήσεων Διαχείρισης
  • Executive MBA στη Διοίκηση Επιχειρήσεων (EXE)
  • MBA στην ειδικότητα Διαχείρισης στη Βιομηχανία Υγείας και Φαρμακευτικής (FARMA)

κέντρο

Από το 1968, ESEM έχει παράσχει με επιτυχία εξειδικευμένα στελέχη με σχετική σταδιοδρομίας και οι νέοι που έχουν ξεκινήσει την κατάρτιση έργο τους. Περισσότεροι από 40.000 διεθνείς επαγγελματίες έχουν περάσει μέσα από τις τάξεις μας, όπου εκτός από την εκπαίδευση τους, έχουν επιτύχει την ανταλλαγή πρακτικών γνώσεων, εκπληρώνοντας έτσι τη φιλοσοφία μας ... «μάθηση μέσα από την πράξη»

Στόχος των προγραμμάτων αυτών είναι η εκπαίδευση σε όλα τα πρακτικά εργαλεία και στοιχεία που απαιτούνται για τη διαχείριση της Εμπορικής Marketing, Διαχείρισης Πωλήσεων, Χρηματοοικονομική Διοίκηση, Διοίκηση Ανθρώπινου Δυναμικού και Γενική Διοίκηση της Πολυεθνικής Εταιρείας. Προγράμματα και το περιεχόμενό τους είναι κατ 'εξοχήν πρακτική.

Κοιμηθείτε και την πρόκληση κάθε επαγγελματική, θα πρέπει να ολοκληρωθεί με επιτυχία όλα αυτά τα προγράμματα, γιατί με το προφίλ των φοιτητών και θα συμβουλεύει τους οποίους επιλέγουν το πρόγραμμα.

Μην διστάσετε, καλώ όλα τα μαθήματα ESEM και προγράμματα, και τον επαγγελματισμό τους και την κατάρτιση μας, μπορούμε να μοιραστούμε εμπειρίες μαζί και την ικανότητα να προγραμματίσετε ένα MBA που σας ταιριάζει.

Σας περιμένουμε.

Ελάτε Francisca Αλιάγα

Προγράμματα που διδάχθηκαν:
  • ισπανικά

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

MBA

ESEM

Με αυτού του μαθήματος ο φοιτητής θα αποκτήσει ανώτερη εκπαίδευση σε Business Graduate Executive Coaching. Μπορείτε να πάρετε τις απαραίτητες γνώσεις για να αναπτύξουν τη ... [+]

Στόχος του μαθήματος

Ο σκοπός του προγράμματος είναι:

Να αποκτήσουν τις γνώσεις, δεξιότητες και ικανότητες που απαιτούνται για την πρακτική του coaching σε επίπεδο επιχείρησης Ενισχύοντας την εκτελεστική εξουσία και την επιχειρηματική ανάπτυξη μέσω της χρήσης των τεχνικών στην οργανωτική καθοδήγηση και τη διαβούλευση τομέα. Προώθηση της ανάπτυξης και επιχειρηματική ηγεσία του τόπου, προς μια ισορροπημένη κατάσταση της αυτογνωσίας και πράξη. ... [-]
Ισπανία Madrid
Σεπτέμβριος 2019
ισπανικά
Πλήρης παρακολούθηση
2 έτη
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
ESEM

Με τη θεωρητική μεθοδολογία - πράξη ESEM, ο φοιτητής θα πρέπει να παρέχονται προσαρμογή στις νέες τεχνολογίες, όπως είναι απαραίτητο και ζήτησε σήμερα για μια θέση του Γε ... [+]

Διεθνές μεταπτυχιακό επαγγελματικό επίπεδο. Απευθύνεται σε άτομα που κατέχουν ή καλούνται να καταλάβουν τις θέσεις και τις λειτουργίες του Διοικητικού Συμβουλίου ή διευθύνοντες σύμβουλοι Εμπορική και Μάρκετινγκ.

ESEM, με 47 χρόνια δραστηριότητας και της ανάπτυξης, είναι το σχολείο των επιχειρήσεων που ειδικεύεται σε επιχειρηματικούς τομείς του Εμπορικού και Μάρκετινγκ, Οργάνωση και Διοίκηση Επιχειρήσεων, με την αναγνώριση σε εθνικές και διεθνείς εταιρείες.... [-]

Ισπανία Madrid
Σεπτέμβριος 2019
ισπανικά
Πλήρης παρακολούθηση
2 έτη
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά