ESDEN Business School

Εισαγωγή

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

ΕΣΔΕν Business School ιδρύθηκε το 1996 με την αποστολή να προσφέρουν ποιότητα εκπαίδευσης μεταπτυχιακά, με την υψηλότερη ακαδημαϊκή αυστηρότητα και από μια αντίληψη του ατόμου και της κοινωνίας βαθιές ηθικές ρίζες. Με ένα καινοτόμο ακαδημαϊκό μεθοδολογία, και πάντα κοντά στον επιχειρηματικό κόσμο, περισσότεροι από 7.000 μαθητές έχουν εκπαιδευτεί στις τάξεις μας να αποκτήσουν τις δεξιότητες που απαιτούνται για να γίνουν ηγέτες των μελλοντικών δυνατοτήτων.

ΤΙΜΕΣ Μοιραζόμαστε τις αξίες των σχολών διοίκησης επιχειρήσεων διεθνές σημείο αναφοράς για την κατάρτιση αιχμής, η προώθηση των ταλέντων, ανάπτυξη της κριτικής και δημιουργικής σκέψης, και, ειδικότερα, το επιχειρηματικό πνεύμα, σκοπεύουμε να το στυλ διοίκησης που διδάσκουμε τους μαθητές μας .

ΚΟΝΤΑ ο επιχειρηματικός κόσμος Στόχος μας είναι πλήρως επαγγελματική ανάπτυξη των μαθητών μας, είτε μέσω κοινοπραξίας τους, είτε ως ουσιαστικό μέρος της αύξησης των άλλων οργανισμών. Αυτή η πτυχή απαιτεί από εμάς να κρατήσει το παλμό με τους ηγέτες της αγοράς, γνωρίζοντας ότι θέτει τις ανάγκες και υπάρχουν απαιτήσεις όσον αφορά τις δεξιότητες, τις γνώσεις και τις ικανότητες. Εμείς διευκολύνει την ανάπτυξη των επαγγελματικών πρακτικών για τους φοιτητές που αρχίζουν τη σταδιοδρομία ή να αλλάξετε τη δραστηριότητά τους, καθώς και μια θέση εργασίας σε συνεχή κίνηση για τους φοιτητές και τους αποφοίτους μας.

ΣΧΟΛΗ Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι η ομάδα των επαγγελματιών που απαρτίζουν την ικανότητα του ΕΣΔΕν Business School είναι ένας από τους βασικούς πυλώνες που στηρίζουν την επιτυχία μας και τους μαθητές μας. Όλοι οι εκπαιδευτικοί είναι μεγάλη εμπειρογνώμονες στα θέματα που διδάσκουν, τη γνώση τους προέρχεται από την επαγγελματική του εμπειρία που συνδέεται με τον επιχειρηματικό κόσμο, και, τελικά, στην καθημερινή τους ζωή, πραγματικές περιπτώσεις που μεταδίδουν με πάθος και απέδειξε δεξιοτήτων διδασκαλίας σε μαθητές στις αίθουσες διδασκαλίας.

ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ Ο διεθνής χαρακτήρας είναι ένα από τα χαρακτηριστικά των επιχειρήσεων σχολείου μας από την ίδρυσή της. Αυτή η κατανόηση της διδασκαλίας περιλαμβάνει την προώθηση της κινητικότητας και της διεθνοποίησης, τόσο τους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς. ΕΣΔΕν Business School έχει συμφωνίες με δύο κορυφαία ανώτατα όργανα ελέγχου που υπάρχουν σήμερα σε όλο τον κόσμο: London School of Economics & Political Science (LSE) (Λονδίνο) και Istituto Marangoni School of Fashion (Μιλάνο). Μέσω της συμφωνίας μεταξύ ΕΣΔΕΝ Business School και των δύο αυτών φήμης ιδρύματα, οι μαθητές μας μπορούν να έχουν πρόσβαση κατάρτισης του υψηλότερου αναγνωρίζεται σε παγκόσμιο επίπεδο, που διδάσκονται από τους καθηγητές τους και αναπτύσσονται στα κεντρικά γραφεία που έχουν στην Αγγλία και την Ιταλία αντίστοιχα, και σίγουρα είναι μια μοναδική εμπειρία στην επαγγελματική τους σταδιοδρομία. Επιπλέον, με στόχο την επέκταση των ακαδημαϊκών ευκαιριών ΕΣΔΕν Business School, έχει υπογράψει συμφωνίες με διεθνούς φήμης πανεπιστήμια όπως το Πανεπιστήμιο Anahuac και το Πανεπιστήμιο Tec de Μοντερέι του Μεξικού ή το Πανεπιστήμιο Externado και Jorge Tadeo Lozano Πανεπιστήμιο της Κολομβίας.

ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΗ ΜΕΘΟΔΟΛΟΓΙΑ Από τη γέννησή του, ΕΣΔΕν Business School έχει καθιερωθεί ως μια Business School, με ένα καινοτόμο ακαδημαϊκό μεθοδολογία. Εμείς με βάση την αντίστροφη μέθοδο Aulas επενδύσει σε ΕΣΔΕν Business School, έχουμε κάνει χρήση των νέων τεχνολογιών, έτσι ώστε οι μαθητές μας μπορούν να μεγιστοποιήσουν το χρόνο και την αφοσίωσή τους, χρησιμοποιούμε διαδικτυακά μέσα, βίντεο, τεχνικές σημειώσεις και βιβλιογραφία για την ατομική εργασία των φοιτητών, και να διαθέσει το ώρες επαφής σε διαλέξεις, ομαδική εργασία, την περίπτωση συζήτησης και master classes των καθηγητών μας. Ο φοιτητής αποκτά τις απαραίτητες δεξιότητες και ικανότητες στο πεδίο εφαρμογής της, την επίτευξη των στόχων τους καθοδηγούνται από το ακαδημαϊκό προσωπικό της Σχολής.

ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΗ Business School

ΕΣΔΕν Business School είναι σήμερα παρούσα σε 4 χώρες με 6 πανεπιστημιούπολη.

Έχουμε πανεπιστημιουπόλεις στη Μαδρίτη (Ισπανία), Βαρκελώνη (Ισπανία), Μπιλμπάο (Ισπανία), Πόλη του Μεξικού (Μεξικό) και Μπογκοτά (Κολομβία).

ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΔΙΚΤΥΟ ΑΠΟΦΟΙΤΟΙ Στο δίκτυο αποφοίτων, EsdenAlumni του ΕΣΔΕν Business School θα βρείτε τα τελευταία νέα, χρήσιμες πληροφορίες, εκπαίδευση ... και το πιο σημαντικό: να έρθετε σε επαφή με όλους τους φοιτητές που περνούν μέσα από τις τάξεις, τους αποφοίτους μας και φυσικά, επαγγελματίες από όλους τους τομείς.

Οι άνθρωποι που περνούν μέσα από τις τάξεις μας αποκτούν την ιδιότητα των αποφοίτων και μόλις ολοκληρωθεί πλοίαρχοι ή MBA τους, ΕΣΔΕν Business School, συνοδεύει όλα τα αποφοίτους όλη τη σταδιοδρομία τους, προσφέροντας σεμινάρια, προγράμματα εξειδίκευσης, τη δικτύωση και τη διευκόλυνση της σχέσης μεταξύ όλων αυτών. Επιπλέον ΕΣΔΕν Business School διαχειρίζεται μια δυναμική τσάντα έργο με το κλειδί συνεργαζόμενες εταιρείες και σχετίζονται άμεσα με την ακαδημαϊκή προσφορές.

ΣΥΛΛΟΓΟΙ ΕΣΔΕν Business School ανήκει στους κύριους Ενώσεις των Business Schools στις διάφορες περιοχές στις οποίες δραστηριοποιείται.

ΕΣΔΕν Business School είναι μέλος: αμερικανικό Συμβούλιο της Λατινικής Διοίκησης Σχολείων (CLADEA) Ισπανική Ένωση των Business Schools (AEEN)

Αυτή η σχολή προσφέρει προγράμματα σε:
  • ισπανικά

Όψη Παγκόσμια MBAs » Όψη Μεταπτυχιακά »

Προγράμματα

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

Παγκόσμιο MBA

Global MBA

Συνδυασμένες διαδικτυακές και στο πανεπιστήμιο Μερική παρακολούθηση 9 μήνες November 2018 Ισπανία Madrid Bilbao Barcelona +2 περισσότερα

Σε αυτό το πρόγραμμα έχουμε ως στόχο να προσθέσει αξία στην καριέρα σου (επικοινωνία, την ομαδική εργασία, την υποβολή εκθέσεων, αναλυτική προσέγγιση, δημόσιες παρουσιάσεις, επαγγελματική ωριμότητα, κλπ) και έχουμε την πρόθεση να αναπτύξουν επιχειρηματικές ταλέντο σας, τόσο για να το εφαρμόσετε στην αρχή νέων επιχειρηματικών σχεδίων, έτσι ώστε να γίνεται το μοναδικό του στυλ σας διαχείριση ... [+]

Σε αυτό το πρόγραμμα έχουμε ως στόχο να προσθέσει αξία στην καριέρα σου (επικοινωνία, την ομαδική εργασία, την υποβολή εκθέσεων, αναλυτική προσέγγιση, δημόσιες παρουσιάσεις, επαγγελματική ωριμότητα, κλπ) και έχουμε την πρόθεση να αναπτύξουν επιχειρηματικές ταλέντο σας, τόσο για να το εφαρμόσετε στην αρχή νέων επιχειρηματικών σχεδίων, έτσι ώστε να καταστεί το μοναδικό του στυλ σας διαχείριση.... [-]