CESMA Business School

Εισαγωγή

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

CESMA είναι μια ενοποιημένη σχολείο των επιχειρήσεων με μεγάλη εμπειρία στην επιμόρφωση στελεχών και επαγγελματίες. Μεταξύ εκπαιδευτική προσφορά της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης, μεταπτυχιακά και μαθήματα εξειδίκευσης και επαγγελματικά σεμινάρια και όλα βρίσκονται σε ένα ευρύ φάσμα τομέων εξειδίκευσης: διοίκηση επιχειρήσεων, το μάρκετινγκ, την επικοινωνία, τη χρηματοδότηση και τον έλεγχο, το ανθρώπινο δυναμικό και νέες τεχνολογίες . Εκτός από μια προσεκτική κατάρτιση και την ποιότητα των εκπαιδευτικών, το κέντρο ανησυχεί για την απασχόληση των μαθητών τους με λιγότερη εμπειρία, προσφέροντας πρακτικές υπηρεσιών και άλλες ευκαιρίες απασχόλησης.

Το Κέντρο διαθέτει δύο διαφορετικές επιστημονικές περιοχές στην τριτοβάθμια εκπαίδευση μπορεί να μελετηθεί Business Double βαθμούς? στον τομέα της ανάπτυξης των διαχειριστικών και επαγγελματικά προγράμματα εξειδίκευσης σε καιρό - διάρκειας πρότυπα και master προχωρημένα μαθήματα και σύντομα προγράμματα για την αναβάθμιση και την ενημέρωση που προσφέρονται. Επιπλέον, αυτά τα προγράμματα έχουν σχεδιαστεί και προσαρμοσμένη στις ειδικές ανάγκες των επιχειρήσεων, μέσα από το τμήμα εκπαίδευσης μας για την εταιρεία.

Μια σημαντική αξία της CESMA ήταν η ικανότητά του να συνάψει συμφωνίες συνεργασίας με τα σχολεία και τα ευρωπαϊκά και αμερικανικά πανεπιστήμια κύρους, τα οποία επιτρέπουν την ανταλλαγή φοιτητών, την ολοκλήρωση των σπουδών στο εξωτερικό και τη δυνατότητα απόκτησης διπλών πτυχίων σε ορισμένα από τα δεδομένου σπεσιαλιτέ.

Η πραγματική διαφοροποίηση των CESMA βασίζεται σε δύο πυλώνες: πρώτον, μια απόλυτα καθορισμένη και γνωστή σε όλο τον οργανισμό στρατηγική κατεύθυνση και, δεύτερον, μεγάλη ευελιξία για να διορθώσετε τα λάθη και να προσαρμοστούν γρήγορα στις μεταβολές της ζήτησης κατάρτισης.

Ένα κοινό χαρακτηριστικό όλων των μεταπτυχιακών προγραμμάτων, προσπαθεί να παρέχει στους φοιτητές με μια διαχειριστική προσέγγιση στην επίλυση των προβλημάτων της διαχείρισης των επιχειρήσεων. Ο στόχος του σχολείου είναι ότι οι μαθητές, εκτός από τη γνώση πώς να αναπτύξουν τις εργασίες τους από λειτουργική άποψη, χρησιμοποιώντας συγκεκριμένες μεθοδολογίες σε κάθε τομέα της τεχνογνωσίας, να είναι σε θέση να σχεδιάσουν στρατηγικές και κατάλληλες πολιτικές σε κάθε λειτουργικό χώρο της εταιρείας.

Επιπλέον, τα προγράμματα έχουν πρακτική καθοδήγηση, καθώς και παρέχοντας μια εννοιολογική βάση, επικεντρώνονται στο έτσι - «μεθοδολογία υπόθεση» που ονομάζεται Ο μαθητής παρουσιάζει περιπτώσεις κατά τις οποίες θα καλούνται να προβληματισμού, με την επιλογή των βασικών παραγόντων ... και ενθαρρύνεται να εργαστούν σε ομάδες τόσο εντός όσο και έξω από την τάξη. Η πρακτική πλευρά της διδασκαλίας μεταφράζεται επίσης τη δυνατότητα για τους φοιτητές CESMA της πρακτικής άσκησης σε διάφορες εταιρείες. Κατά τη διάρκεια των δεκαπέντε χρόνια CESMA ήταν αφιερωμένη στην εκπαίδευση έχουν υπογραφεί περίπου 2.000 συμφωνίες με εταιρείες για τη διευκόλυνση της εργασίας των μαθητών του μέσα από μια άκρως εξειδικευμένο τμήμα.

Τα δεδομένα από προηγούμενα μαθήματα εγγυώνται την επιτυχία αυτής της υπηρεσίας. Έτσι, στον τομέα των προγραμμάτων τριτοβάθμιας εκπαίδευσης, οι στατιστικές δείχνουν ότι το 95% των αποφοίτων σε λιγότερο από ένα χρόνο από τη λήξη της θητείας των σπουδών του, να βρει δουλειά. Το ποσοστό αυτό ανεβαίνει στο 97% στην περίπτωση των μεταπτυχιακών φοιτητών φθάνοντας ακόμη και το 100% για μερικές από τις σπεσιαλιτέ.

Για να εκπαιδεύσει ειδικούς σε διάφορους τομείς, η Διοίκηση Ανάπτυξης Τομέας CESMA διοργανώνει φέτος μια σειρά σεμιναρίων για στελέχη και επαγγελματίες και τεχνικούς οι οποίοι πρέπει να αναπροσαρμόζουν συνεχώς τις γνώσεις τους σε διάφορους τομείς και των δύο διοίκηση επιχειρήσεων. Ανεξάρτητα από αυτά τα σεμινάρια και τα εργαστήρια, CESMA έχει έκταση της εκπαίδευσης για την εταιρεία, υπεύθυνη για το σχεδιασμό και την προσαρμογή των εκπαιδευτικών προγραμμάτων προσαρμοσμένων στις ιδιαίτερες ανάγκες του κάθε οργανισμού.

Αυτή η σχολή προσφέρει προγράμματα σε:
  • Spanish (Spain)

Όψη EMBA » Όψη MBA » Όψη Masters » Όψη Μαθήματα » Όψη Μεταπτυχιακά »

Προγράμματα

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

EMBA

Executive Master στη Διοίκηση Επιχειρήσεων (EMBA)

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 1 έτος November 2018 Ισπανία Μαδρίτη

CESMA το Executive MBA Business School, είναι ένα προηγμένο και απαιτητικό πρόγραμμα για έμπειρους επαγγελματίες που επιθυμούν να εκπαιδεύσουν στο υψηλότερο επίπεδο, συνδυάζοντας το έργο του με τις σπουδές. [+]

CESMA το Executive MBA Business School, είναι ένα προηγμένο και απαιτητικό πρόγραμμα για έμπειρους επαγγελματίες που επιθυμούν να εκπαιδεύσουν στο στο υψηλότερο επίπεδο, συνδυάζοντας το έργο του με τις σπουδές.

Οι επιχειρήσεις απαιτούν οι επαγγελματίες που συνδυάζουν πολλά χαρακτηριστικά: πρέπει να έχουν γνώσεις, αλλά θα πρέπει να συμπληρώνεται από προσπάθειες στάσεις, η συνεργασία και η δέσμευση. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο το CESMA, δίνουμε μεγάλη σημασία στην ανάπτυξη των προσωπικών δεξιοτήτων που βοηθούν στην αύξηση της αυτογνωσίας, αυτο-κίνητρο και κοινωνικές σχέσεις των μαθητών μας. Η εντατική εβδομάδα που αναπτύσσεται στην αρχή του πλοιάρχου, είναι μια εξαιρετική ευκαιρία για την ενίσχυση της τάξη, αυτές οι δυνατότητες θα είναι η βασική κινητήρια δύναμη για την επαγγελματική δραστηριότητα και απόδοση στο ίδιο το πρόγραμμα.... [-]


MBA

διπλό πτυχίο στη Διοίκηση Επιχειρήσεων και Διοίκησης + MBA ή μεταπτυχιακό εξειδίκευσης

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 4 χρόνια September 2018 Ισπανία Μαδρίτη

Διπλό Πτυχίο στη Διοίκηση Επιχειρήσεων και Διοίκησης + MBA ή μεταπτυχιακό Εξειδίκευση σε οποιαδήποτε από τις περιοχές της γνώσης που προσφέρει CESMA, έχει σχεδιαστεί για να ανταποκριθεί στις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν σήμερα στον επιχειρηματικό κόσμο. [+]

Διπλό Πτυχίο Επιχειρήσεων Διοίκηση και Διαχείριση + MBA ή μεταπτυχιακό Εξειδίκευση σε οποιαδήποτε από τις περιοχές της γνώσης που προσφέρει CESMA, έχει σχεδιαστεί για να ανταποκριθεί στις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν σήμερα στον επιχειρηματικό κόσμο.

Απευθύνεται σε νέους με πρωτοβουλία που επιθυμούν να συνεχίσουν τις σπουδές των επιχειρήσεων, την ανάπτυξη των δεξιοτήτων ομαδικής εργασίας και την ηγεσία τους, ως βάση για τη μελλοντική απόδοση των θέσεων.... [-]


Μεταπτυχιακό στη Διοίκηση Επιχειρήσεων (MBA)

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 1 έτος November 2018 Ισπανία Μαδρίτη

Το Master στη Διοίκηση Επιχειρήσεων (MBA) από CESMA Business School, του οποίου κύριος στόχος είναι να εκπαιδεύσει στα νέους επαγγελματίες υψηλού επιπέδου, ώστε να μπορούν να μάθουν περισσότερα προηγμένα εργαλεία διαχείρισης των επιχειρήσεων και να πάρει για να γίνουν μελλοντικοί ηγέτες ηγέτες των επιχειρήσεων . [+]

Το Master in Business Administration (MBA) από το CESMA Business School, του οποίου κύριος στόχος είναι να εκπαιδεύσει σε τους νέους επαγγελματίες υψηλού επιπέδου, ώστε να μπορούν να μάθουν περισσότερα προηγμένα εργαλεία διαχείρισης των επιχειρήσεων και να φτάσει να γίνει το μέλλον ηγέτες ηγέτες των επιχειρήσεων .

Μετά την ολοκλήρωση του προγράμματος, οι μαθητές να αυξήσουν τις επαγγελματικές τους αξία, που είναι σε θέση να προσφέρει αυτή την τιμή και να το αυξήσουν σε επιχειρήσεις και οργανισμούς στην άσκηση της επαγγελματικής τους δραστηριότητας.... [-]