Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Η αποστολή μας επαναπροσδιορίσει την τριτοβάθμια εκπαίδευση

Έχουμε σχεδόν 25 χρόνια προσφέροντας περισσότερη παγκόσμια εμπειρία και τις πιθανές καινοτόμες μάθησης, συνεχώς εξετάζει το παραδοσιακό μοντέλο της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης σε προπτυχιακό και μεταπτυχιακό? σκοπεύουμε να το βελτιώσουμε και γι 'αυτό, είμαστε σε περιοδική επανεξέταση όλων των προγραμμάτων μας, τα οποία είναι βασισμένη στην αληθινή όραμα της αγοράς και έχουμε τους πιο έμπειρους επαγγελματίες οι οποίοι φέρνουν μια καινοτόμο προσέγγιση και την αξία της αριστείας και της επιχειρηματικότητας. Και στον τομέα της εκπαίδευσης που διαφέρουν ως προς την καινοτομία και την προσαρμογή στις αλλαγές. CESINE στην πρώτη γραμμή της εκπαίδευσης.

Καινοτομία εκπαίδευση

Να προσαρμοστούν στις αλλαγές στον κόσμο δεν είναι αρκετό. Για να οδηγήσει θετική αλλαγή, πρέπει να βρούμε νέους και καλύτερους τρόπους για να κάνουν τα πράγματα. Είμαστε ένα από τα πρώτα πανεπιστήμια στον κόσμο να ενωθούν σε ένα μέρος τα πιο δημιουργικά μυαλά, οι πιο γνωστοί σχεδιαστές και tastemakers μέλλον με τους μελλοντικούς ηγέτες των επιχειρήσεων, της επικοινωνίας και του μάρκετινγκ.

Ένα διαφορετικό απόφοιτος

Οι απόφοιτοί μας να μας κάνει αυτό που είμαστε. Είναι προϊόν μας και θα καθορίσει την επιτυχία. ηγέτες στη διαχείριση των επιχειρήσεων, την επικοινωνία, το σχεδιασμό και στον τεχνολογικό χώρο, όλοι τους είναι σε θέση να αντιμετωπίσει το επαγγελματικό τους μέλλον με αυτοπεποίθηση? κατευθύνοντας την τεχνογνωσία της σε προπτυχιακούς και μεταπτυχιακούς την υψηλότερη ποιότητα.

Κατατάσσεται μεταξύ των καλύτερων

Η παρουσία των Cesine ανάμεσα στις κορυφαίες θέσεις στις διεθνείς κατατάξεις αντικατοπτρίζει τη δέσμευση για την αριστεία και κυρίως την ικανότητα να προσαρμόζεται στις αλλαγές και να βοηθήσει τα άτομα και τους οργανισμούς να επιτύχουν τα αποτελέσματά τους. Τόσο μεγάλο μέρος έτσι, ότι έχουμε τοποθετήσει στην πρώτη τριάδα των σαράντα ισπανικά πανεπιστήμια, κατάταξη I2N παρασκευάζονται από τις Pricewaterhouse Coopers και Παιδείας Πρώτον, ο οποίος μετρά το επίπεδο της αγγλικής γλώσσας των μαθητών και του βαθμού διεθνοποίηση των ιδρυμάτων, Αυτός στέκεται πίσω από το Πανεπιστήμιο της Ναβάρα και της San Pablo CEU. Εκτός Cesine έχει λάβει την υψηλότερη βαθμολογία στη διδασκαλία, την απασχολησιμότητα, τις εγκαταστάσεις και την κοινωνική δέσμευση, στην αριστοκρατική κατάταξη «QS Stars».

Περίοδοι "Erasmus" εγγυημένη

Στρατηγικές συμμαχίες με πολλές φήμης πανεπιστήμια, σχολές διοίκησης επιχειρήσεων και της διεθνούς βοηθείας στο σχεδιασμό διασφαλιστεί ότι όλοι οι μαθητές περιόδους "Erasmus" υποτροφιών σε διάφορες χώρες, και εγγυημένα τις καλύτερες πρακτικές σε ισπανικές εταιρείες, αλλά και στη Νέα Υόρκη, το Σαν Φρανσίσκο, Βοστώνη, το Τορόντο και το Παρίσι.

Δέσμευση στην απασχολησιμότητας και της επιχειρηματικότητας

Είμαστε ένα πανεπιστήμιο διοικείται από ανθρώπους τώρα, αυτό σημαίνει ότι ακούμε τους εργοδότες με τη διαβεβαίωση που συνεχώς εξελίσσεται για να ανταποκρίνεται στις προσδοκίες σας. Μετράμε την απόδοση των τριών σχολείων μας Επιχειρηματικότητα και Τεχνικές Επικοινωνίας Σχεδιασμού και την επιτυχία των προγραμμάτων που προσφέρουμε, με βάση την αξιολόγηση των 360 φοιτητές, τους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς. Και η μαρτυρία του περισσότερες από 9.000 αποφοίτους μας επιβεβαιώνονται.

Είμαστε ο ισπανικός φορέας πιο αποφασισμένη να απασχολησιμότητας και της επιχειρηματικότητας. Έχουμε υπογράψει συμφωνίες με περισσότερες από 1.100 εταιρείες, έχουμε καταφέρει 15.500 φοιτητές ασκούνται διαφορετικά προγράμματα προπτυχιακών και μεταπτυχιακών και περίπου 2.500 θέσεις εργασίας. Επίσης φιλοξενεί την ετήσια έκθεση για την απασχόληση και την δικτύωση, και οργανώσαμε την επιχειρηματικότητα Φόρουμ, μια πρωτοποριακή πρωτοβουλία που ενθαρρύνει την επιχειρηματικότητα μεταξύ σπουδαστών είκοσι χρόνια.

Προγράμματα που διδάχθηκαν:
Spanish (Spain)

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

Μονοετές EMBA

CESINE Centro Universitario

Έχοντας επίγνωση της ανάγκης να εκπαιδεύσει τους ανθρώπους που θα οδηγήσουν αυτές τις αλλαγές, CESINE Business School Executive MBA έχει αναπτύξει το πρόγραμμα σε συνεργα ... [+]

Ένα επίκαιρο πρόγραμμα

Οι επιχειρήσεις σήμερα λειτουργούν σε ένα περιβάλλον αβεβαιότητας που αλλάζουν ταχύτατα. Λόγω της παγκοσμιοποίησης των αγορών, ευκαιρίες και απειλές για τις επιχειρήσεις μας προκύψει ανά πάσα στιγμή και οπουδήποτε στον κόσμο, και ακόμη και στο βάθος, μπορεί να έχει άμεση επίδραση στις αγορές μας.

Σε όλες τις βασικές πτυχές της εταιρικής διαχείρισης είναι πολύ σημαντικές αλλαγές, οι οποίες απαιτούν οι διευθυντές είναι αρμόδιοι για κάθε περιοχή στέρεες γνώσεις για να επηρεάσει την ανάπτυξη των δυνατών σημείων και την ανθεκτικότητα των οργανώσεών τους.... [-]

Ισπανία Santander
Σεπτέμβριος 2019
Πλήρης παρακολούθηση
1 έτος
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά