Mideast Aviation Academy

Εισαγωγή

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Η ακαδημία MAA ιδρύθηκε το 2000 και βρίσκεται στο αεροδρόμιο Αμμάν / Μαρκά και ανήκει στον ιδιωτικό τομέα.

Η ακαδημία MAA θεωρείται μία από τις σημαντικές σχολές πτήσεων, λόγω του υψηλού επιπέδου εκπαιδευτικών και εκπαιδευτικών ενοτήτων που υποβάλλονται από τους πλέον καταρτισμένους και εκπαιδευμένους εκπαιδευτές της αεροπορίας. Από τότε η ακαδημία MAA έχει κερδίσει τη φήμη και την ανάπτυξή της με γρήγορους ρυθμούς, χάρη στις στρατηγικές τους που είναι σύμφωνες με το όραμα και την αποστολή της Ακαδημίας, στο οποίο στοχεύουν στην απόσπαση ειδικευμένου πιλότου και αερομεταφορέα και είναι έτοιμοι να εξυπηρετήσουν ευρέως σε διαφορετικές διεθνείς αερομεταφορές πεδία.

Η Ακαδημία Αεροπορίας της Μέσης Ανατολής (MAA) κατατάσσεται ως μία από τις μεγαλύτερες αεροπορικές ακαδημίες σε τοπικό και αραβικό επίπεδο. Η Ακαδημία μας επιδιώκει να υπερέχει μεταξύ των ανταγωνιστών της με τρόπο προληπτικό και εξεύρεση νέων ευκαιριών για ανάπτυξη, σύμφωνα με την τρέχουσα στρατηγική της. Για να φτάσει στην πρωτοπορία στον τομέα της αεροπορίας, η ακαδημία προσπάθησε να παράσχει τις πιο ενημερωμένες ενότητες που εξυπηρετούν τους σπουδαστές της αεροπορίας τόσο από την άποψη του υψηλού επιπέδου εκπαίδευσης και κατάρτισης που υποβάλλουν οι εκπαιδευτές και εκπαιδευτές των καλύτερων εμπειρογνωμόνων, στον κόσμο να παρέχει εξειδικευμένους πιλότους και μηχανικούς που μπορούν να υπηρετήσουν σε διάφορες χώρες στο πλαίσιο της σταδιοδρομίας των αερομεταφορών.

Με τη χρήση της τελευταίας τεχνολογίας, εξοπλισμού και εγκαταστάσεων εκπαίδευσης MAA προσφέρει τόσο επαγγελματική κατάρτιση πιλότων όσο και τεχνικά μαθήματα αεροσκαφών τα οποία έχουν εγκριθεί από τα πρότυπα της ICAO για την ICAO (Jordan Civil Aviation Regulatory Commission).

Η MAA , με επίκεντρο την ασφάλεια και την υψηλή ποιότητα των προτύπων εκπαίδευσης, έδωσε στην Jordan και στις περιφερειακές αεροπορικές εταιρείες εκατοντάδες πιλότων και τεχνικών αεροσκαφών τα τελευταία δεκαπέντε χρόνια. Η MAA έχει αποφοιτήσει από 1200 πιλότους, 1300 μηχανικούς αεροσκαφών, 20 Dispatcher και 50 φοιτητές IATA την αποφοίτησή τους αντιπροσωπεύουν περίπου 15 χώρες.

Η MAA διαθέτει ένα σύγχρονο στόλο (15) αεροσκαφών και (2) εκπαιδευτικών συσκευών προσομοίωσης μάχης (FSTD), ο εν λόγω αναπτυσσόμενος στόλος περιέχει (7 A / C) Piper Archer ΙΙΙ (μονοκινητήριο), Piper Warrior III Μονο κινητήρας, Υαλοκαθαριστήρας), (2 μοτοποδηλάτων) Piper Seminole (Multi Engine) και (3 A / C) Sama CH-2000 (Single Engine).

Το Alsim AL-200 που αντιπροσωπεύει το Piper Seminole (Αεροσκάφος Twin Engine), και έχει εγκριθεί από το JCARC ως FNPT II.

Alsim ALX που αντιπροσωπεύει ένα πολυκινητήριο ελαφρύ αεροσκάφος Jet και εγκρίθηκε από το JCARC, τη γαλλική DGAC και την JAA ως FSTD FNPT II MCC.

Η MAA εγκρίνεται από την JCARC (Επιτροπή Κανονιστικής Πολιτικής Αεροπορίας της Ιορδανίας) ως οργανισμός εκπαίδευσης πτήσεων και έχει πιστοποιηθεί για τη διεξαγωγή μαθημάτων όπως:

 • Ιδιωτικό Πιλοτικό Μάθημα, Ολοκληρωμένο Μάθημα ATP,
 • Βαθμολογία μαθημάτων βαθμολόγησης οργάνων,
 • Εκπαιδευτής πτήσεων,
 • Μαθήματα συνεργασίας πολλαπλών πληρωμάτων
 • ATPL Modular Θεωρητική γνώση Εκτός από τους εκπαιδευτές MAA (Ground

Η MAA έχει συνάψει συμβόλαιο για το Ινστιτούτο Αγγλικής Γλώσσας Quest - Amman που απολαμβάνει την εκτεταμένη εμπειρία στον τομέα αυτό για να πραγματοποιήσει όλα τα μαθήματα που σχετίζονται με γενικά αγγλικά

Επίσης, η MAA έχει εγκριθεί από τη Διεθνή Ένωση Αεροπορικών Μεταφορών (IATA) , είναι γνωστό ότι η Air Transport είναι μία από τις πιο δυναμικές βιομηχανίες στον κόσμο, προσφέρει για εσάς διάφορα μαθήματα όπως:

 • Διαχείριση Αεροδρομίων
 • Αεροπορικό πλήρωμα καμπίνας
 • Ευαισθητοποίηση σχετικά με την ασφάλεια των αερομεταφορών
 • Υπηρεσία εξυπηρέτησης πελατών αεροπορικής εταιρείας
 • Ίδρυμα Ταξίδια και Τουρισμός.
 • Σύστημα διαχείρισης ασφάλειας SMS

Συνεχίζουμε να επεκτείνουμε την αποστολή μας ανοίγοντας το υποκατάστημά μας στην Aqaba, κυρίως για να προσελκύσουμε όσους ενδιαφέρονται για την αεροπορία σε διαφορετική θέση, ελκυστικό για έναν ολόκληρο διαφορετικό τομέα, αφιερωμένο στην προετοιμασία των μαθητών μας για απασχόληση στον κλάδο της αεροπορίας και το όνειρο της μάθησης για να πετάξει γίνεται πραγματικότητα μαζί μας.

Τοποθεσίες

Αμάν

Address
Amman Civil Airport, Al Mataar St 22
11134 Αμάν, Κυβερνείο του Αμάν, Ιορδανία

Προγράμματα

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

FAQ

Άλλη