Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

WOXSEN επωάστηκε ως αποτέλεσμα μια σημαντική φιλοδοξία: να εμπνεύσει άτομα να γίνουν ιδιαίτερα σε θέση, έξυπνη, κοινωνική συνείδηση ​​επιχειρηματίες. Με δεδομένη την πρόθεση μας πιστεύουμε ότι θα πήγαινε για να χαράξει νέα μονοπάτια, να χτίσουν επιτυχημένες οργανώσεις και τη δημιουργία θέσεων απασχόλησης με βάση έξω αναξιοποίητων πανεπιστημιούπολη μας στο Hyderabad, Ινδία.

Με Εταιρικής Επιχειρηματικότητας ή Intrapreneurship είναι ο πυρήνας της μάρκας «WOXSEN», Θα θέλαμε να ενσταλάξει την ηγεσία σκέφτεται να μετατρέψει «ιδέες» σε παγκόσμιο επίπεδο, κοινωνικές και οικονομικές αλλαγές πράκτορες του αύριο. Πιστεύουμε ότι οι μαθητές μας θα διαταράξει την υπάρχουσα εταιρική πυραμίδα και δημιουργούν νεότερα πηγαίνει μπροστά.

Από Αύγουστο του 2014 θα πρέπει να ξεκινήσει την πρώτη μας παρτίδα MBA με ένα σημαντικό αριθμό πρόθυμων σπουδαστών. Για τη Απρίλιος 2015 παρτίδα η 1 χρόνος WOXSEN ™ MBA το πρόγραμμα θα επικεντρωθεί σε - Intrapreneurship, Επιστήμες των Αποφάσεων και Καινοτομία & Στρατηγικής.

Ελέγξτε μας στο http://www.woxsen.edu.in άλλο εγγραφής στο rajat.chowdhury@woxsen.edu.in

Προγράμματα που διδάχθηκαν:
  • Αγγλικά

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

Woxsen School of Business