Vishwakarma Institute of Management

Εισαγωγή

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

VIM με μια ματιά

Vishwakarma Institute of Management (VIM) είναι η ναυαρχίδα Β Σχολή Bansilal Ramnath Agarwal Φιλανθρωπικό Ταμείο (βράκειου). VIM ιδρύθηκε το έτος 2001 και έχει σημειώσει ταχεία πρόοδο κατά την τελευταία δεκαετία.

VIM έχει εγκριθεί από AICTE Νέο Δελχί, η οποία αναγνωρίζεται από την Κυβέρνηση της Maharashtra & μόνιμα συνδεδεμένες με το Πανεπιστήμιο της Pune. Προσφέρει τα δύο - χρόνια πλήρους απασχόλησης πρόγραμμα MBA στην υπαγωγή στο Πανεπιστήμιο της Pune. Προσφέρει επίσης το διδακτορικό πρόγραμμα. Είναι το πρότυπο ISO 9001 - 2008 Certified και το πρόγραμμα MBA έχει αξιολογηθεί ως «ΜΗ-A" από CRISIL από το AY 2011.

ΟΡΑΜΑ:

Να αναπτύξουν VIM ως κορυφαίο θεσμό της εκπαίδευσης διαχείρισης με τη δημιουργία ανθρώπινου κεφαλαίου μέσα από την άριστη, ευέλικτη, εμπλουτίζοντας, δια βίου μαθησιακές εμπειρίες.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ:

Να αναπτύξουν κοινωνική συνείδηση, υπεύθυνη, επιχειρηματική, ηγέτης-διαχειριστές για την παγκοσμιοποιημένη κοινωνία. Για την προώθηση των αποφοίτων έτοιμη να αναλάβει τους ρόλους, τις ευθύνες και τις προκλήσεις που διατίθενται στις επιχειρήσεις, τη βιομηχανία, την κυβέρνηση, τις δημόσιες υπηρεσίες και την κοινωνία. Να προσφέρουν προγράμματα τα οποία αντικατοπτρίζουν τις τρέχουσες και τις αναδυόμενες γνώσεων και πρακτικών που σχετίζονται με το μαθητή και στην περιοχή. Για τη θεσμοθέτηση ενός οικοσυστήματος αριστείας στη διαχείριση της εκπαίδευσης, της κατάρτισης και της έρευνας και να επεκτείνουν συνεχώς τα σύνορα της γνώσης στον τομέα της διαχείρισης. Για να είναι μια επίκεντρο τον άνθρωπο, προσανατολισμένη στο αποτέλεσμα, βιώσιμη, ίδρυμα της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης που προωθεί και προστατεύει την αξιοπρέπεια, την ισότητα, την κοινωνική δικαιοσύνη και τα ανθρώπινα δικαιώματα για όλους.

Τιμές:

Εμείς θα προσπαθήσουμε να αναπτύξουν και να διατηρήσουν τις ακόλουθες τιμές για να παρέχουν το πλαίσιο για όλα τα προγράμματα και τις δραστηριότητες Παιδαγωγική η οποία είναι συμμετοχική και βιωματική, την προώθηση του διαλόγου, της αμοιβαίας μάθησης και της κριτικής σκέψης Ευνοϊκού περιβάλλοντος που προάγει την ομαδική εργασία, τη συνεργασία και την αμοιβαία υποστήριξη. Αυστηρότητα, τη δημιουργικότητα και την καινοτομία Προώθηση εκτίμηση και τον σεβασμό της ελευθερίας της έκφρασης και της πολιτιστικής, ιδεολογική και πνευματική πολυμορφία Υπεροχή Cross-λειτουργική και διεπιστημονική προοπτικές που οδηγούν σε διασυνδέσεις σε όλη την διδασκαλία, την άσκηση, την έρευνα και την επέκταση Διαφάνεια και Λογοδοσία

Καινοτόμες & επόμενο πρακτικές @ VIM

Οι πολύπλοκες προκλήσεις της κοινωνίας και των επιχειρήσεων μπορεί να αντιμετωπιστεί μόνο μέσω καινοτόμων διαδικασιών σκέψης και έξω από τις λύσεις κουτί. Στο VIM, μπορούμε να γαλουχήσει την καινοτομία σε όλες τις πτυχές της λειτουργίας μας. Εφαρμόζοντας τις βέλτιστες και δίπλα πρακτικών είναι μια κουλτούρα για εμάς.

Ηγεσία και Διακυβέρνηση αναλυτικό πρόγραμμα εμπλουτισμού Διδασκαλία διαδικασίες μάθησης Ακαδημαϊκή Αξιολόγηση Ανταμοιβές και Αναγνωρίσεις Ηθική και Αξίες Υπηρεσία για την Κοινότητα Εκπαίδευση & Τοποθετήσεις Συμβουλευτική σταδιοδρομίας βιομηχανία Connect Έρευνα & FDP Συμβουλευτικές Υπηρεσίες ενδιαφερόμενων φορέων Focus Απόφοιτοι Σχέσεις

Τοποθεσίες

Pune

Address
S.No. 3/4, Laxmi Nagar, Kondhwa Budruk,
Pune - 411 048.

Pune, Μαχαράστρα, Ινδία

Προγράμματα

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

Ask a Question

Άλλη