Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Η MIBM υπήρξε αδιαφιλονίκητος διακεκριμένος ηγέτης στα μαθήματα διαδικτυακής διαχείρισης σε όλη την Ινδία για αρκετά χρόνια, προσφέροντας ποιοτική εκπαίδευση και ανταποκρινόμενη στα διεθνή πρότυπα.

Εμείς στο MIBM έχουμε μια λίστα με ποιοτικά προγράμματα που προσφέρουν προγράμματα MBA και Fast Track τα οποία είναι τα καλύτερα προσαρμοσμένα για τους σπουδαστές και τους επαγγελματίες ώστε να διαμορφώσουν την καριέρα τους σύμφωνα με τις τρέχουσες παγκόσμιες τάσεις. Πιστεύουμε στην απόδοση της αριστεία της εκπαίδευσης, έτσι ώστε οι μαθητές μας να είναι μπροστά από τον ανταγωνισμό. Η αποστολή μας είναι να ενισχύσουμε το σημερινό ανάστημα ενός ατόμου για να επιτύχει τους στόχους του με τελειότητα.

Το MIBM προσφέρει διάφορα online προγράμματα MBA, τα οποία είναι εξοικειωμένα με το συνεχώς μεταβαλλόμενο περιβάλλον της αγοράς. Τα Προγράμματα είναι τα καλύτερα προσαρμοσμένα για τους Φοιτητές και τους Επαγγελματίες Εργασίας που κατανοούν τους χρονικούς περιορισμούς τους. Τα μαθήματα έχουν σχεδιαστεί και αναπτυχθεί από κορυφαίους ειδικούς σε θέματα εκπαίδευσης από όλο τον κόσμο. Οι εκπρόσωποί μας στην εκπαίδευση έχουν σχεδιάσει την καλύτερη μεθοδολογία και εκπαιδευτικά πρότυπα εκπαίδευσης για να δημιουργήσουν κορυφαίους επαγγελματίες του κλάδου. Το εκπαιδευτικό μας σχολείο θεωρείται ως η καλύτερη βιομηχανία στην παροχή ηλεκτρονικής εκπαίδευσης.

Προγράμματα που διδάχθηκαν:
Αγγλικά

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει: