ISMS Business School

Εισαγωγή

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

ISMS Bangalore

Μαθήματα που προσφέρονται

Παγκόσμιο MBA

Διάρκεια πλήρους απασχόλησης - 2 έτη

Master στη Διοίκηση Επιχειρήσεων

Διάρκεια πλήρους απασχόλησης - 2 έτη

Τέλη INR 6,80 Lakhs για δύο χρόνια

Βελτιώστε τις παγκόσμιες δεξιότητες διαχείρισης

Το ISMS Bangalore MBA είναι ένα από τα καλύτερα προγράμματα στη χώρα. Το μάθημα Global MBA είναι ένα πρόγραμμα διετούς πανεπιστημιούπολης που παρέχει μια διεξοδική μελέτη της παγκόσμιας πολιτικής οικονομίας, της ηγεσίας, της στρατηγικής, των διαπραγματεύσεων και των διαπολιτισμικών επικοινωνιακών δεξιοτήτων που απαιτούνται για την επιτυχή διεξαγωγή διεθνών ομάδων, λειτουργιών και οργανισμών.

Αποτελείται από ένα σύνολο MBA PGPM 3 Global Certifications

 • Παγκόσμια Ηγεσία Επιχειρήσεων από τις Κάτω Χώρες
 • Ζωντανά έργα από τη Γερμανία

Παγκόσμιο Πρόγραμμα MBA

 • Πρόγραμμα παγκόσμιας επιχειρηματικής ηγεσίας
 • Ζωντανά έργα από τη Γερμανία
 • ERP από τη Microsoft ΗΠΑ
 • MBA - που συνδέεται με το Πανεπιστήμιο του Mysore
 • PGPM - Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα στη Διοίκηση: Βιομηχανία Ευθυγραμμισμένη
 • MBA PGPM: Διπλό πτυχίο με 3 διεθνείς πιστοποιήσεις

Στο ISMS όλοι οι φοιτητές ολοκληρώνουν συγχρόνως τα προγράμματα MBA και PGPM ταυτόχρονα (οδηγώντας σε διπλή πιστοποίηση) μαζί με τα διεθνή μαθήματα πιστοποίησης

Πληροφορίες για το Ινστιτούτο:

Το ISMS Bangalore είναι μεταξύ των κορυφαίων καλύτερων σχολείων Β της Ινδίας με διεθνείς διαπιστεύσεις. Το ISMS Bangalore-το Ινστιτούτο της Β-Παγκόσμιας Σχολής B και το Best B School for International Exposure and Placements ξεκίνησε υπό την αιγίδα της ανθρώπινης ενδυνάμωσης και της φιλανθρωπικής εμπιστοσύνης για μια δεκαετία (2010). Σκοπός ήταν να μεταβιβάσει σε διεθνές επίπεδο την Εκπαίδευση Διαχείρισης Υψηλής Ποιότητας. Το ISMS είναι μια σχολή επιχειρήσεων που ιδρύθηκε ως κοινοπραξία μεταξύ ακαδημαϊκών κύκλων και του κόσμου του επιχειρηματικού συστήματος. Την τελευταία δεκαετία η σκληρή δουλειά μας έχει δώσει αξιέπαινες κατατάξεις σε διάφορες παραμέτρους:

 • Διεθνές διαπιστευμένο για Παγκόσμια Προγράμματα από ΗΠΑ, Αυστραλία
 • Πρώτο σχολείο Β στην Ινδία για εταιρικά ζωντανά έργα από τη Γερμανία (Silicon Valley, ΗΠΑ)
 • Βαθμολογήθηκε το 14ο Καλύτερο για Διεθνή Έκθεση
 • Βαθμολογήθηκε με 4 Αστέρια Β ​​Σχολή για το Παγκόσμιο Πρόγραμμα
 • Βαθμολογήθηκε ως το καλύτερο σχολείο Β τον Μάρτιο του 2015 Από το Silicon Valley, ΗΠΑ
 • Το κορυφαίο 24ο Best B School για το πρόγραμμα
 • Κορυφαία 25η Καλύτερη Β Σχολή για το Βιομηχανικό Προγραμματισμένο Πρόγραμμα

Πρόγραμμα MBA στο Σχολείο ISMS B:

Διδάσκουμε τη θεωρία της σύγχρονης τέχνης, βυθίζουμε τους σπουδαστές στις διεθνείς εμπειρίες και τις συνδέουμε με τις βέλτιστες πρακτικές στις επιχειρήσεις. Οι σπουδαστές που έρχονται στα προγράμματα μας μαθαίνουν πολύ περισσότερο από τη θεωρία και την πρακτική της διαχείρισης. αποκτούν νέους τρόπους σκέψης που μπορούν να αλλάξουν βαθιά τη ζωή τους και την επιτυχία της οργάνωσής τους. Μόνο το ISMS εξοπλίζει τους μαθητές με τις δεξιότητες που οδηγούν στην ασταθή παγκόσμια αγορά. Με το πρόγραμμα Global MBA που ξεπερνά τα τυπικά προγράμματα σπουδών των επιχειρήσεων και των σχολείων, το ISMS έχει παθιασμένο και έμπειρο προσωπικό παρέχοντας εκπαίδευση σε πραγματικό κόσμο στις περιπλοκές της επιχειρηματικής δραστηριότητας στη σημερινή διασυνδεδεμένη παγκόσμια οικονομία. Κάθε στοιχείο της ακαδημαϊκής εμπειρίας στο ISMS, από την ομαδική εργασία του έργου και τις βιωματικές και παγκόσμιες ευκαιρίες μάθησης έως τα μαθήματα που βασίζονται στην περίπτωση και την ανεξάρτητη μελέτη, έχει σχεδιαστεί για να ωθήσει τους σπουδαστές περισσότερο από ό, τι πίστευαν ότι είναι εφικτό, με στόχο την ανάπτυξη περίεργων, Creative Business Οι ηγέτες.

Το πρόγραμμα ISMS δύο ετών περιλαμβάνει ένα πακέτο MBA PGPM 3 Global Πιστοποιήσεις από την Ευρώπη και τις ΗΠΑ

 • Παγκόσμια Ηγεσία Επιχειρήσεων από τις Κάτω Χώρες
 • Ζωντανά έργα από τη Γερμανία
 • ERP από τη Microsoft ΗΠΑ

Τρία Διεθνή Πρόγραμμα Πιστοποίησης

Πρόγραμμα παγκόσμιας επιχειρηματικής ηγεσίας: Από την Ιταλία, τις Κάτω Χώρες, την Ελβετία

Μαζί με το MBA θα κάνετε GBL. Είναι σχεδιασμένο για επαγγελματίες που ενδιαφέρονται να διευρύνουν τις παγκόσμιες προοπτικές τους και το παγκόσμιο δίκτυο τους. Κάθε ενότητα εδώ διδάσκεται από μια παγκόσμια προοπτική, η οποία σας προετοιμάζει να ηγηθείτε και να διαχειριστείτε ανθρώπους πέρα ​​από τα σύνορα και σε όλα τα επίπεδα ενός οργανισμού. Το πρόγραμμα αυτό υπερβαίνει το παραδοσιακό πτυχίο επιχειρήσεων, προσφέροντάς σας περιεκτική διδασκαλία σε παγκόσμιους επιστημονικούς κλάδους, καθώς και διαπολιτισμικές επικοινωνίες, διαπραγματεύσεις και διεθνή επιχειρηματική ηγεσία

Το GBL είναι ένα πρόγραμμα 80 ωρών πίστωσης σε πανεπιστημιουπόλεις το οποίο παρέχει μια εις βάθος μελέτη της παγκόσμιας πολιτικής οικονομίας, της ηγεσίας, της στρατηγικής, των διαπραγματεύσεων και των διαπολιτισμικών επικοινωνιακών δεξιοτήτων που απαιτούνται για την επιτυχή διεξαγωγή διεθνών ομάδων, λειτουργιών και οργανισμών.

Εταιρικά ζωντανά έργα από τη Γερμανία

Ζωντανά Έργα από τη Γερμανία: Αυτό το Πραγματικό Επιχειρηματικό Πρόγραμμα είναι πρακτικές εμπειρίες μάθησης σε μια εστιασμένη επιχειρηματική περιοχή και σε μια συγκεκριμένη περιοχή της Γερμανίας, που αποτελείται από online εκπαίδευση, Επιχειρησιακές Διαδικασίες, Μεταγραφές, επιτόπιες επισκέψεις, συναντήσεις υψηλού επιπέδου και παρουσιάσεις με τοπικές επιχειρήσεις , οι πολιτιστικοί ηγέτες να μάθουν τι κάνει την επιχειρηματική δραστηριότητα στην περιοχή μοναδική.

Η Γερμανία σας εξοπλίζει με την τεχνολογία επιχειρησιακών διαδικασιών και τις γνώσεις λογισμικού

Κατάρτιση ERP: Τομέας βασίζεται στην κατάρτιση από τους Microsoft Certified Consultants

Βασικές ενότητες ERP: Παρέχουμε εκπαίδευση στους μαθητές σε μερικές από τις πιο κοινές ενότητες ERP που περιλαμβάνουν αυτές για σχεδιασμό προϊόντων, αγορά υλικού, έλεγχο απογραφής, διανομή, λογιστική, μάρκετινγκ, χρηματοδότηση και HR. Μια επιχείρηση συνήθως χρησιμοποιεί έναν συνδυασμό διαφορετικών ενοτήτων για τη διαχείριση των δραστηριοτήτων και των εργασιών του back-office, συμπεριλαμβανομένων των εξής:

Η διαχείριση της διαδικασίας διανομής, η διαχείριση της αλυσίδας εφοδιασμού, η διαμόρφωση των τιμών, η βελτίωση της ακρίβειας, η διευκόλυνση του σχεδιασμού των έργων, η αυτοματοποίηση του κύκλου ζωής των εργαζομένων, η τυποποίηση κρίσιμων επιχειρηματικών διαδικασιών, η μείωση των πλεονάζοντων εργασιών, η αξιολόγηση των επιχειρησιακών αναγκών, Οι ενότητες .ERP βοηθούν τους διαχειριστές ενός οργανισμού να παρακολουθούν και να διαχειρίζονται την αλυσίδα εφοδιασμού, την προμήθεια, την απογραφή, τη χρηματοδότηση, τον κύκλο ζωής του προϊόντος, τα έργα, τους ανθρώπινους πόρους, τις σχέσεις με τους πελάτες, τις επιχειρησιακές πληροφορίες και άλλα κρίσιμα για την κρίση στοιχεία μιας επιχείρησης μέσω μιας σειράς διασυνδεδεμένων executive dashboards.

Το ISMS σημαίνει ποιοτική εκπαίδευση

01: ΣΦΑΛΜΑΤΑ ΜΕΓΑΛΟΙ. ΓΛΩΣΣΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΤΑΙ

Το ISMS MBA κατατάσσεται στις 24 πρώτες θέσεις (2012-2014) από το The Pioneer, το περιοδικό Sun, από την Silicon Valley 2015 Bschool Survey. ISMS Business School είναι το πρώτο στη Νότια Ινδία και ανάμεσα σε λίγους που έχουν επιλεγεί για να λάβουν τις δύο πιο αναγνωρισμένες πιστοποιήσεις του προγράμματος MBA μέσω των ΗΠΑ, της Αυστραλίας και της Νέας Ζηλανδίας.

02: ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ

Με ένα αυστηρό και έντονο πρόγραμμα των 2 Χρόνων, το ISMS MBA είναι μια ταχεία λύση σε ένα κορυφαίο πτυχίο MBA, επιτρέποντάς σας να αποκτήσετε πτυχίο MBA με Global Business Leadership Program και Διαχείριση Καινοτομίας από το Phillips της Ολλανδίας.

03: GLOBAL MBA με πακέτο ERP

Οι μαθητές μπορούν να επιλέξουν Πακέτο Παγκόσμιου Προγράμματος MBA με πέντε Προγράμματα Προστιθέμενης Αξίας μαζί με συνολική ενότητα ανάπτυξης προσωπικότητας.

04: ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΣΧΟΛΗ

Οι συμμετέχοντες στο ISMS Business School κερδίζουν πληροφορίες από 20 έμπειρα μέλη ΔΕΠ από ολόκληρη την Ινδία ως πυρήνα, επισκέψεις και συμπληρωματικά. Αυτά τα μέλη ΔΕΠ είναι κορυφαίοι ακαδημαϊκοί, σύμβουλοι επιχειρήσεων και ερευνητές στις αντίστοιχες περιοχές τους με διδακτορικά από κορυφαία πανεπιστήμια.

05: ΜΑΘΗΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΙΚΙΛΙΑ

Θα συμμετάσχετε σε μια επιλεγμένη ομάδα ατόμων υψηλού επιπέδου από περισσότερα από 25 κράτη και σε ποικίλα εκπαιδευτικά υπόβαθρα. Διευρύνετε τους ορίζοντές σας και αποκτήστε νέες προοπτικές για να γίνετε αποτελεσματικός ηγέτης σε ένα παγκόσμιο επιχειρηματικό περιβάλλον.

06: ΔΙΕΘΝΕΣ ΖΩΝΤΑΝΑ ΕΡΓΑ

Όλοι οι συμμετέχοντες στο MBA θα εργαστούν σε ένα «ζωντανό» συμβουλευτικό έργο με μια εταιρεία χορηγών που μπορεί να προέρχεται από διάφορους κλάδους της βιομηχανίας. Με οδηγίες από τους προϊστάμενους των σχολών, θα έχετε τη δυνατότητα να εφαρμόσετε μαθήματα στην τάξη σε έργα πραγματικού κόσμου, που κυμαίνονται από την ανάλυση ευκαιριών στην αγορά που προστέθηκε στη συγκριτική αξιολόγηση των βέλτιστων πρακτικών και την εξυπηρέτηση πελατών.

07: ΕΣΤΙΑΣΗ ΣΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΗ ΑΡΧΗ

Να είστε μέρος του προγράμματος Leading People Globally, ένα μάθημα που ολοκληρώνεται μέσα από δύο Εξάμηνα. Καλλιεργούμε ηγέτες που είναι σε θέση να αγκαλιάσουν την αβεβαιότητα, να δεχτούν ασάφεια και να αναγνωρίσουν τις διάφορες φύσεις των οργανώσεων και των αγορών.

08: ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΚΘΕΣΗ

Μέσω προαιρετικών διεθνών εκδρομών, που είναι επίσης γνωστές ως Business Mission Missions (BSM), καθώς και προγράμματα ανταλλαγής και καλοκαιριού με πολλά σχολεία B παγκοσμίως.

09: ΜΕΓΑΛΟ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΟ ΔΙΚΤΥΟ ALUMNI

Να είστε μέλος μιας οικογένειας αποφοίτων ISMS τοποθετημένων στο Global MNC σε όλη την Ινδία που εργάζονται σε κορυφαίες θέσεις. Μπορείτε να λάβετε μέρος σε δραστηριότητες αποφοίτων και να απολαύσετε πολλά προνόμια, τα οποία θα βρείτε χρήσιμα και ωφέλιμα για την εξέλιξη της σταδιοδρομίας σας και πέραν αυτής.

10: Ένα από τα καλύτερα εταιρικά δίκτυα.

Παιδαγωγική στο ISMS Bangalore:

Η διδασκαλία με βάση τις περιπτώσεις είναι οι κύριες μέθοδοι διδασκαλίας στο ISMS και είναι συνεπείς με τη φιλοσοφία μας για συνεργασία.

Οι ενεργές αλληλεπιδράσεις ενθαρρύνονται ώστε οι παραδοσιακές διαλέξεις να μετατραπούν σε ανοικτές συζητήσεις. Και οι συζητήσεις μπορούν να οδηγήσουν σε ανατροφοδότηση πρόσωπο με πρόσωπο μεταξύ καθηγητών και συνομηλίκων.

Το παιχνίδι ρόλων και οι προσομοιώσεις μοιράζονται το επίκεντρο με συνεδρίες επίλυσης προβλημάτων. Ή μπορεί να ζητηθεί από τους σπουδαστές να προβληματιστούν για τη ζωή τους και να συζητήσουν την πηγή των ηγετικών μορφών τους.

Η αυστηρή αυτο-ανάλυση είναι ο πυρήνας της προσέγγισης ISMS στην ανάπτυξη της ηγεσίας. Συνδυάζοντας την ανατροφοδότηση από τους συναδέλφους και τους συναδέλφους με την εκπαίδευση και την εξάσκηση από τους ομοτίμους, οι μαθητές μας αποκτούν γνώσεις που η παραδοσιακή μέθοδος διδασκαλίας δεν μπορεί να προσφέρει.

Ανεξάρτητη μελέτη Με την καθοδήγηση ενός μέλους ΔΕΠ, οι μαθητές διερευνούν τα δικά τους ενδιαφέροντα, δημιουργώντας νέες γνώσεις ιδιαίτερης σημασίας για τις δικές τους επαγγελματικές σταδιοδρομίες. Όποια και αν είναι η μορφή, η διδασκαλία και η άλλη ακαδημαϊκή εργασία στο ISMS επικεντρώνεται γύρω από τη σχολή μας των ηγετών της σκέψης. Καθένας διδάσκει στο πρόγραμμα MBA, πράγμα που σημαίνει ότι μαθαίνετε απευθείας από τους καλύτερους. Το μικρό μέγεθος της τάξης μας σημαίνει ότι θα σας γνωρίσουν ως άτομο.

Το ευρωπαϊκό πρόγραμμα ανταλλαγής φοιτητών είναι ένα πρόγραμμα στο οποίο οι φοιτητές από το ISMS Bangalore πηγαίνουν σε ένα από τα ιδρύματα-εταίρους του ιδρύματός τους στο εξωτερικό για να ολοκληρώσουν τα έργα, κάνοντας ένα εξάμηνο στο εξωτερικό, επισκέψεις Βιομηχανίας ή συμμετοχή σε οποιεσδήποτε διαπολιτισμικές δραστηριότητες.

Ένα πρόγραμμα ανταλλαγής φοιτητών μπορεί να περιλαμβάνει διεθνή ταξίδια, αλλά δεν απαιτεί απαραιτήτως τον σπουδαστή να σπουδάσει έξω από την πατρίδα του.

Τα ευρωπαϊκά μας προγράμματα ανταλλαγών παρέχουν στους φοιτητές την ευκαιρία να σπουδάσουν σε μια διαφορετική χώρα και περιβάλλον που βιώνει την ιστορία και τον πολιτισμό μιας άλλης χώρας.

Ο όρος "ανταλλαγή" στο ISMS Bangalore σημαίνει ότι ένα ίδρυμα-εταίρος δέχεται έναν φοιτητή, αλλά δεν σημαίνει απαραίτητα ότι οι σπουδαστές πρέπει να βρουν αντίστοιχο από το άλλο ίδρυμα με το οποίο θα ανταλλάξουν. Οι μαθητές ανταλλαγής ζουν με μια οικογενειακή οικογένεια ή σε ένα καθορισμένο μέρος όπως ένας ξενώνας, ένα διαμέρισμα ή ένα φοιτητικό κατάλυμα.

Το πρόγραμμα ανταλλαγής φοιτητών ISMS συμβάλλει στην αύξηση της κατανόησης και της ανοχής των συμμετεχόντων σε άλλους πολιτισμούς, καθώς και στη βελτίωση των γλωσσικών τους δεξιοτήτων και στη διεύρυνση των κοινωνικών τους οριζόντων. Οι ανταλλαγές σπουδαστών αυξήθηκαν περαιτέρω μετά την επέκταση της παγκόσμιας οικονομίας. Ένας φοιτητής ανταλλαγής συνήθως μένει στη χώρα υποδοχής για περίοδο 4 εβδομάδων και οι διεθνείς φοιτητές ή οι σπουδαστές που σπουδάζουν στο εξωτερικό μπορούν να μείνουν στη χώρα υποδοχής για αρκετούς μήνες.

Οι Φοιτητές μας επισκέφθηκαν τη Σιγκαπούρη, τη Γαλλία, τη Γερμανία, την Αυστρία, την Ιταλία και την Ολλανδία.

Mentoring @ ISMS B School

Εμείς στο ISMS πιστεύουμε ότι η "Mentoring είναι μια συνεργατική μαθησιακή σχέση μεταξύ των μαθητών μας που μοιράζονται την αμοιβαία ευθύνη και τη λογοδοσία για να βοηθήσουν τον έμμισθο εργάτη στην εκπλήρωση σαφών και αμοιβαία καθορισμένων στόχων μάθησης. Η καθοδήγηση χρησιμοποιείται για να βοηθήσει άτομα σε συγκεκριμένα στάδια ανάπτυξης ή μετάβασης και διαρκεί για μια σταθερή αλλά καθορισμένη χρονική περίοδο. Η σχέση καθοδήγησης παρέχει μια αναπτυξιακή ευκαιρία και για τα δύο μέρη και μπορεί συνεπώς να είναι αμοιβαίου οφέλους.)

Η καθοδήγηση είναι μια αναπτυξιακή συνεργασία μέσω της οποίας ένα άτομο μοιράζεται τη γνώση, τις δεξιότητες, τις πληροφορίες και την προοπτική για να προωθήσει την προσωπική και επαγγελματική ανάπτυξη κάποιου άλλου. Όλοι έχουμε την ανάγκη για μια διορατικότητα που είναι έξω από την κανονική μας ζωή και την εκπαιδευτική εμπειρία. Η δύναμη της καθοδήγησης είναι ότι δημιουργεί μία μοναδική ευκαιρία συνεργασίας, επίτευξης στόχου και επίλυσης προβλημάτων. Η εξατομικευμένη φύση της καθοδήγησης σημαίνει ότι μπορείτε να αποφασίσετε να μάθετε τα θέματα και τα θέματα που σας ενδιαφέρουν περισσότερο.

Πώς η καθοδήγηση υποστηρίζει την ατομική ανάπτυξη @ ISMS Bangalore

Σκοπός της καθοδήγησης είναι να υποστηρίξει την ατομική ανάπτυξη μέσω τόσο της σταδιοδρομίας όσο και των προσωπικών λειτουργιών με τους ακόλουθους τρόπους:

Λειτουργίες σταδιοδρομίας

Τοποθετήσεις στο ISMS Bangalore: Στο ISMS Οι τοποθετήσεις είναι το κύριο πλεονέκτημα των προγραμμάτων μας. Το ISMS Placement Cell έχει συσταθεί ειδικά για την ενίσχυση του δεσμού βιομηχανίας-ιδρύματος και είναι πολύ μοναδικό στις λειτουργίες του. Παρέχει βοήθεια για την τοποθέτηση και υποστηρίζει υπηρεσίες στους μαθητές. Περιλαμβάνει επίσης τη συμβουλευτική για τους σπουδαστές στον τομέα των ακαδημαϊκών, τη σταδιοδρομία, τις θέσεις εργασίας, τις περαιτέρω σπουδές, τις πρόσθετες δραστηριότητες και τις δραστηριότητες διδασκαλίας, τον αθλητισμό, τα παιχνίδια, τις εκδηλώσεις, τις δραστηριότητες βιομηχανικής διεπαφής κλπ. Το ρεκόρ τοποθέτησης παρουσίασε πολύ μεγάλη αύξηση τα τελευταία πέντε χρόνια.

Τα προγράμματα κατάρτισης Pre placement πραγματοποιούνται από τους ενδοεπιχειρησιακούς εκπαιδευτές καθώς και από τους εμπειρογνώμονες της βιομηχανίας. Επιλέγουμε τους εκπαιδευτές μας από διάφορα επαγγελματικά όργανα και πολλούς άλλους που θα μπορούσαν να διαμορφώσουν την προσωπικότητα των μαθητών και να τα προσαρμόσουν στις ανάγκες της βιομηχανίας. Τα στελέχη από τις βιομηχανίες οργανώνουν το πρόγραμμα επαγγελματικού προσανατολισμού και το πρόγραμμα κατάρτισης πριν από την τοποθέτηση και η κυψέλη τοποθέτησης ενημερώνει τους μαθητές για τις κενές θέσεις εργασίας. Οι σπουδαστές ενημερώνονται επίσης για τα κρίσιμα σημεία επιτυχίας. Για παράδειγμα, η Infosys και η Deloitte επιμένουν ότι οι σπουδαστές υπερέχουν σε αγγλικές δοκιμές. Ο Mahindra Satyam επιμένει ότι οι σπουδαστές υπερέχουν στις ομάδες κατάρτισης Aptitude and Reasoning Pre για την τοποθέτηση στην πανεπιστημιούπολη και εκπαιδεύουν τους μαθητές στη διαδικασία επιλογής και εκπαιδεύουν τους για να αντιμετωπίσουν αποτελεσματικά τις συνεντεύξεις. Τα εργαστήρια προ-τοποθέτησης και η εισαγωγή ειδικών δεξιοτήτων συνέντευξης παρέχονται επίσης αυτό το εξάμηνο. Κατά τη διάρκεια ολόκληρης της διαδικασίας τοποθέτησης, η διοίκηση του ISMS διασφαλίζει ότι κάθε λεπτομέρεια σχετικά με την ανάπτυξη της προσωπικότητας, την ακαδημαϊκή πρόοδο και την πρακτική εκμάθηση έχει ληφθεί μέριμνα. Μέχρι τη στιγμή που οι μαθητές φτάσουν στο τέταρτο εξάμηνο, θα είναι πλήρως έτοιμοι για τη συνέντευξη και την τοποθέτηση στην πανεπιστημιούπολη.

Ως εκ τούτου, όλοι οι σπουδαστές τοποθετούνται σε καλές εταιρείες με καλά πακέτα αμοιβών από την έναρξή τους. Το έτος 2016, 17 έχουν τοποθετηθεί 100% πριν από την ολοκλήρωση του 4ου εξαμήνου με μέσο όρο 4,50 λίτρα ετησίως.

Ξενώνας:

Ευρύχωρα δωμάτια με κρεβάτι, τραπέζι μελέτης, καρέκλα, almirahs, κουζίνα, δωμάτιο αναψυχής, Κοινή καφετέρια για πρωινό, μεσημεριανό γεύμα και δείπνο.

Επίσης Wi-Fi, υπηρεσίες ασφαλείας 24 ώρες το 24ωρο και εγκαταστάσεις καθαρισμού

Τοποθεσίες

Μπανγκαλόρου

Address
ISMS B School
Kanakpura Main Road

560062 Μπανγκαλόρου, Καρνάτακα, Ινδία

Προγράμματα

Ask a Question

Άλλη