International Management Institute

Εισαγωγή

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

σχετικά με το ΙΜΙ

Τοποθετημένο στην Qutab Θεσμικών Χώρο, Διεθνές Ινστιτούτο Διαχείρισης (IMI), Νέο Δελχί ιδρύθηκε το 1981 σε συνεργασία με το IMI Γενεύη (τώρα IMD, Λωζάνη). ΙΜΙ είναι η πρώτη εταιρική της Ινδίας χορηγία Business School με τη χορηγία από εταιρικά σπίτια όπως RPG Επιχειρήσεις, Nestle, ITC, SAIL, Tata Chemicals, η BOC και Williamson Magor κ.λπ. Πάνω από ένα χρονικό διάστημα τα τελευταία 33 χρόνια το Ινστιτούτο έχει αποκτήσει μια πραγματικά παγκόσμια κατάσταση. Το Ινστιτούτο έλαβε βοήθεια UNDP για την προώθηση διεθνώς προσανατολισμένη εκπαίδευση διαχείρισης. Εκτός από αυτό έχει επίσης διάφορες άλλες διεθνείς διασυνδέσεις με φορείς όπως η Παγκόσμια Τράπεζα, το UNDP, ΔΟΕ, UNCTAD, Οργάνωση Ασίας παραγωγικότητα κ.λπ. Να παρέχει μια παγκόσμια προοπτική στους μαθητές, ναυαρχίδα δύο χρόνια Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών του Ινστιτούτου στη Διοίκηση έχει ένα πρόγραμμα ανταλλαγής φοιτητών με διάφορα Ευρωπαϊκά Σχολεία όπως το ESC Rennes, Γαλλία, ΠΕΠ School of Management Γαλλία, Graz University της Αυστρίας, IESEG School of Management και IDRAC Λυών, Γαλλία κ.λπ.

Εκτός από αυτό το ΙΜΙ είναι ένα από τα empaneled Ινστιτούτου του Υπουργείου Εξωτερικών, κυβέρνηση της Ινδίας, για το πρόγραμμα ειδικών Κοινοπολιτείας βοήθειας υπό τις οποίες το Ινστιτούτο παίρνει τα εκτελεστικά τους φοιτητές MBA από διάφορες Αφρο - ασιατικές χώρες, για 15 μήνες της Εκτελεστικής δημοσίευσης Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών στη Διοίκηση.

Σήμερα, IMI απολαμβάνει τη θέση της εκτίμησης μεταξύ των κορυφαίων θεσμικών οργάνων διαχείρισης και την αιγίδα του φημισμένα επιχειρηματικών οργανώσεων στη χώρα. Ο στόχος, προσέγγιση και τις δραστηριότητες του ΙΜΙ καθοδηγούνται από τους μαθητές όλων των ενδιαφερόμενων μερών », απόφοιτοι, εταιρική προστάτες και της κοινωνίας γενικότερα ΙΜΙ ακολουθεί το διεθνές πρότυπο προγράμματα σπουδών στα προγράμματα του, η οποία έχει εμπλουτιστεί από ακαδημαϊκές συνεργασίες της με το Διεθνές Ινστιτούτο για τη Διαχείριση Ανάπτυξης (IMD ), Λωζάνη (πρώην Διεθνές Ινστιτούτο Διοίκησης, Γενεύη)? Σχολή Διοίκησης του Πανεπιστημίου McGill, Μόντρεαλ, και Manchester Business School, Ηνωμένο Βασίλειο, το οποίο προετοιμάζει τους συμμετέχοντες να διαχειρίζονται και να οδηγήσει σε μια ολοένα και πιο παγκόσμιο επιχειρηματικό περιβάλλον με επιτυχία. έχουν τα εκπαιδευτικά προγράμματα του ΙΜΙ έχουν αναγνωριστεί από όλα Συμβούλιο της Ινδίας για την τεχνική εκπαίδευση (AICTE) και του Υπουργείου Ανάπτυξης Ανθρώπινου Δυναμικού, Govt. της Ινδίας.

Το εταιρικό κόσμο στην Ινδία, δημόσια, ιδιωτικά, πολυεθνικές εταιρείες, διεθνείς συμβουλευτικές εταιρείες και άλλες οργανώσεις έχουν χρησιμοποιήσει τους αποφοίτους του, οι οποίοι δικαίως αποκαλείται, τα Επιτυχόντες.

IMI είναι εγγεγραμμένο δυνάμει του άρθρου 12Α (α) ως καταπίστευμα σύμφωνα με τις διατάξεις του νόμου περί φόρου εισοδήματος του 1961. Τα έσοδα του Ινστιτούτου απαλλάσσεται δυνάμει του άρθρου 80G και 10 (22) και για την έρευνα δυνάμει του άρθρου 35 (Ι) (iii) του νόμου περί φόρου εισοδήματος του 1961, ως θεσμικό όργανο αποκλειστικά για εκπαιδευτικούς σκοπούς.

IMI προσφέρει τα παρακάτω Μεταπτυχιακές προγράμματα και ένα πρόγραμμα διδακτορικών σπουδών στο Δελχί Campus του. Όλα τα προγράμματα που έχουν εγκριθεί από AICTE. Προγράμματα που προσφέρονται από το Δελχί Campus:

Δύο χρόνο πλήρους απασχόλησης Μεταπτυχιακό Δίπλωμα στη Διοίκηση (ΠΓΔΜ) Δύο χρόνο πλήρους απασχόλησης Μεταπτυχιακό Δίπλωμα στη Resource Management-Ανθρώπου (PGDHRM) Δύο χρόνια πλήρους - χρόνος Μεταπτυχιακό Δίπλωμα στη Διοίκηση Επιχειρήσεων (Τραπεζικών και Χρηματοοικονομικών Υπηρεσιών) ΠΓΔΜ (Β & FS) Δεκαπέντε μήνες πλήρους απασχόλησης εκτελεστικό Μεταπτυχιακό Δίπλωμα στη Διοίκηση (EX-ΠΓΔΜ) Fellow Πρόγραμμα στη Διοίκηση (FPM)

Εκτός από τα παραπάνω προγράμματα, ΙΜΙ έχει επίσης αρχίσει η εξής: Επιπλέον, το ινστιτούτο προσφέρει μια πλήρη σειρά από custom-made προγράμματα ενδοεπιχειρησιακής και Αναπτυξιακών Προγραμμάτων Διαχείρισης (τέτοιους συνεταιρισμούς), όλοι προσανατολίζονται να εμπλουτίσουν τη δημιουργικότητα και την ικανότητα να διαχειριστεί το ένα δυναμικό παγκόσμιο περιβάλλον. Το Ινστιτούτο έχει επίσης μια ενεργή έρευνα και βάση συμβουλευτικές δηλαδή: Κέντρο για τη Διαχείριση Καινοτομίας και Τεχνολογίας και το Κέντρο για Κοινωνικού Τομέα διακυβέρνηση για να ενισχύσει το σώμα της γνώσης.

Τα προγράμματα διαχείρισης σχεδιαστεί για να επιτρέψει μια επιλεκτική αριθμό των νέων επαγγελματιών οι οποίοι έχουν κριθεί ότι έχουν μεγάλες δυνατότητες, για να φτάσει υπεύθυνες θέσεις στη βιομηχανία. Τα προγράμματα στο ΙΜΙ Foster ολοκληρωμένη δυνατότητες με σταυρό-λειτουργικές ενότητες του προγράμματος που συνθέτουν μια σειρά από εξειδικευμένες ειδικότητες σε ενοποιημένη εμπειρία εκμάθησης.

Ένα εξαιρετικά αφοσιωμένη ομάδα διεθνώς εξειδικευμένους και έμπειρους καθηγητές απολαμβάνει το σεβασμό και την αναγνώριση από την ακαδημαϊκή κοινότητα, τη βιομηχανία και την κυβέρνηση.

Τοποθεσίες

Νέο Δελχί

Address
B-10, Qutab Institutional Area,
Tara Crescent

110016 Νέο Δελχί, Δελχί, Ινδία

Διαπιστεύσεις

Προγράμματα

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

Ask a Question

Άλλη