Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Σχετικά με εμάς

Η Hitotsubashi ICS είναι μια σχολή επιχειρήσεων που βρίσκεται στο κέντρο του Τόκιο της Ιαπωνίας. Το 2018, η Hitotsubashi ICS κατατάχθηκε ως η # 1 σχολή επιχειρήσεων στην Ιαπωνία (QS Rankings). Το 2000, μια ομάδα καινοτόμων στην επιχειρηματική εκπαίδευση ίδρυσε το Hitotsubashi ICS ως το πρώτο παγκόσμιο, αγγλικό πρόγραμμα MBA. Σήμερα, είναι το παγκόσμιο πρόσωπο της δημόσιας Hitotsubashi University Business School (HUB) και προσφέρει τόσο προγράμματα σπουδών όσο και προγράμματα σπουδών. Το Hitotsubashi ICS είναι γνωστό για ακαδημαϊκά αυστηρά γενικά προγράμματα διαχείρισης, μοναδικά ενισχυμένο από βαθιά εξειδικευμένη τεχνογνωσία στις ιαπωνικές επιχειρήσεις και οικονομία και απαράμιλλη πρόσβαση σε καινοτόμους επιχειρηματίες στην Ιαπωνία και σε όλο τον κόσμο.

Στο επιχειρηματικό πνεύμα της προέλευσής του, η τάξη Hitotsubashi ICS ωθεί τα σύνορα της επιχειρηματικής εκπαίδευσης. Μέσα από τα ειδικά μαθήματα υπογραφής, τη συνεχή ανανέωση των βασικών προγραμμάτων σπουδών και τις εξατομικευμένες υπηρεσίες ανάπτυξης σταδιοδρομιών, το σχολείο δεσμεύεται για τη μαθησιακή εμπειρία κάθε μαθητή. Το πρόγραμμα MBA του μπορεί να υπερηφανεύεται για μια αναλογία 3: 1 faculty-to-φοιτητής, και EMBA του πρόγραμμα σε αναλογία 1: 1. Hitotsubashi ICS διδάσκουν και γράφουν σε ένα ευρύ φάσμα θεμάτων για τα ακαδημαϊκά, επιχειρηματικά και πολιτικά ακροατήρια. Το ακαδημαϊκό περιβάλλον στοχεύει στην εκπαίδευση των παγκόσμιων ιδεών που κατανοούν και του πολυδιάστατου ρόλου των επιχειρήσεων στην κοινωνία.

113043_D57D318A-85CC-4927-96AD-AFD257CD2257.png

Προγράμματα

Οι σπουδαστές του Hitotsubashi ICS αναπτύσσουν επιχειρησιακές δεξιότητες κορυφαίας ποιότητας μέσω πρακτικής μάθησης, εξερεύνησης εναλλακτικών επιχειρηματικών μοντέλων και πλαισίων και διαμόρφωσης προσωπικών φιλοσοφιών επιχειρηματικής ηγεσίας. Οι σπουδαστές δαπανούν αρκετό χρόνο να συνεργαστούν μεταξύ των μαθημάτων.

116260_HitotsubashiICS_MBA_EMBA_DBA.png

MBA

Το Hitotsubashi ICS προσφέρει τόσο προγράμματα μονοετούς διάρκειας όσο και διάρκειας δύο ετών πλήρους παρακολούθησης MBA. Οι υπηρεσίες σταδιοδρομίας του σχολείου MBA είναι ισχυρές: το 2017, η τοποθέτηση μέσα σε 3 μήνες μετά την αποφοίτηση ήταν 96% (εκ των οποίων το 72% στην Ιαπωνία).

EMBA

Το εξαιρετικά εξατομικευμένο 12μηνο πρόγραμμα Executive MBA μερικής απασχόλησης διερευνά τα χαρακτηριστικά και τις προκλήσεις των ιαπωνικών και δυτικών πρακτικών διαχείρισης. Το εξαιρετικά πρακτικό πρόγραμμα σπουδών που επικεντρώνεται στη διαχείριση διεξάγεται σε μια ανάμικτη εμπειρία μάθησης, με μαθήματα στην τάξη στο Campus μας Chiyoda στο Τόκιο, εικονικά μαθήματα και τρεις παγκόσμιες εβδομάδες εμβύθισης.

DBA

Ο γιατρός του προγράμματος διοίκησης επιχειρήσεων (DBA) προετοιμάζει τους υποψηφίους για σκέψη ηγεσία στις παγκόσμιες επιχειρήσεις, περιστρέφοντας γύρω από την καθοδήγηση στη γραπτή διατριβή DBA.

Προγράμματα που διδάχθηκαν:
  • Αγγλικά

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

Μονοετές EMBA

Hitotsubashi University Business School, School of International Corporate Strategy

Hitotsubashi ICS προσφέρει στους συμμετέχοντες την ευκαιρία να κερδίσουν ένα Executive MBA ( "Έμπα") προσόντα μέσα από ένα μονοετές πρόγραμμα. Συνεπής με μακροχρόνια πρόγ ... [+]

Hitotsubashi ICS προσφέρει στους συμμετέχοντες την ευκαιρία να κερδίσουν ένα Executive MBA ( "EMBA") Προσόντα μέσα από ένα μονοετές πρόγραμμα. Συνεπής με μακροχρόνια πρόγραμμα MBA του, το Έμπα θα διδάσκονται εξ ολοκλήρου στην αγγλική γλώσσα με την αποστολή της για την ενσωμάτωση του "Best of Both Worlds". Μοναδικά, το πρόγραμμα ICS Έμπα θα διερευνήσει τα πλεονεκτήματα και των δύο ιαπωνικές και δυτικές πρακτικές διαχείρισης και επιδιώκουν να ενσωματώσουν αυτές τις δυνάμεις για να τα αξιοποιήσουν για να αντιμετωπίσουν τις προκλήσεις ενός μεταβαλλόμενου επιχειρηματικού περιβάλλοντος. Το πρόγραμμα επικεντρώνεται στον πραγματικό κόσμο εφαρμογή των θεωριών της διαχείρισης, και ως εκ τούτου θα περιλαμβάνει συμμετέχοντες που ταξιδεύουν σε τρεις περιοχές έξω από την Ιαπωνία για να μάθουν από πρώτο χέρι σχετικά με τα τρέχοντα ζητήματα, όπως την επιχειρηματική δραστηριότητα στις αναδυόμενες οικονομίες, την τεχνολογική αναστάτωση και την καινοτομία.... [-]

Ιαπωνία Τόκιο
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Αγγλικά
Μερική παρακολούθηση
1 έτος
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά

Μονοετές MBA

Hitotsubashi University Business School, School of International Corporate Strategy

Στο κέντρο του Τόκιο της Ιαπωνίας, η Hitotsubashi ICS δεσμεύεται να αναπτύξει παγκόσμιους ηγέτες. Το 2018, η Hitotsubashi ICS κατατάχθηκε ως η # 1 σχολή επιχειρήσεων στην ... [+]

Το Hitotsubashi ICS, που ιδρύθηκε το 2000, από μια ομάδα καινοτόμων στην επιχειρηματική εκπαίδευση, ήταν το πρώτο παγκόσμιο πρόγραμμα αγγλικών MBA . Σήμερα, είναι το παγκόσμιο πρόσωπο της δημόσιας Hitotsubashi University Business School (HUB) και προσφέρει τόσο προγράμματα σπουδών όσο και προγράμματα σπουδών.

Στο επιχειρηματικό πνεύμα της προέλευσής του, η τάξη Hitotsubashi ICS ωθεί τα σύνορα της επιχειρηματικής εκπαίδευσης . Μέσα από τα ειδικά μαθήματα υπογραφής, τη συνεχή ανανέωση των βασικών προγραμμάτων σπουδών και τις εξατομικευμένες υπηρεσίες ανάπτυξης σταδιοδρομιών, το σχολείο δεσμεύεται για τη μαθησιακή εμπειρία κάθε μαθητή .... [-]

Ιαπωνία Τόκιο
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
1 - 2 έτη
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Hitotsubashi ICS
Address
2-1-2 Hitotsubashi, Chiyoda-ku, Tokyo, Japan
101-8439 Τόκιο, Ιαπωνία
Ιστότοπος