Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Η αποστολή μας είναι να αναπτύξουμε οραματιστές ηγέτες που δημιουργούν και καινοτομούν κοινωνίες.

Το 1992, ο Globis , ένας συνδυασμός των λέξεων "global" και "business", γεννήθηκε με τη μορφή ενός ενιαίου μαθήματος μάρκετινγκ που διδάσκεται σε μια ενοικιαζόμενη τάξη στο κέντρο του Τόκιο. Από αυτές τις ταπεινές αρχές το ίδρυμα μεγάλωσε στο μεγαλύτερο επιχειρηματικό σχολείο της Ιαπωνίας, με υψηλού βαθμού προγράμματα MBA σε ιαπωνικά και αγγλικά, πλήρους και μερικής απασχόλησης, στην πανεπιστημιούπολη και στο διαδίκτυο.

Ως νέος, φιλόδοξος και εξαιρετικά επιτυχημένος ξεκίνημα, ο Globis στοχεύει να εμπνεύσει και να καλλιεργήσει τους επιχειρηματικούς ηγέτες του αύριο στο δρόμο για να γίνει η πρώτη επιχειρηματική σχολή της Ασίας.

Ιστορία της Globis

Ένα επιχειρηματικό ξεκίνημα που έγινε παγκόσμιο εκπαιδευτικό ίδρυμα.

Η γέννηση μιας σχολής επιχειρήσεων

Το 1992, σε ηλικία 30 ετών, ο επιχειρηματίας Yoshito Hori δημιούργησε από την αρχή το « Globis » (συνδυάζοντας τις λέξεις «παγκόσμιο» και «επιχειρηματικό»), εμπνευσμένο σε μεγάλο βαθμό από το πρόγραμμα MBA του Harvard Business School - από το οποίο είχε αποφοιτήσει ένα χρόνο νωρίτερα. Το σχολείο βρήκε ζωή στο κεντρικό διαμέρισμα του Τόκιο του Προέδρου Hori, με τον Πρόεδρο Hori ως μοναδικό υπάλληλο. Αφού έστειλε επιστολές στους αποφοίτους της HBS στην Ιαπωνία - και τους προσκάλεσε να διδάξουν στη νεοσυσταθείσα Σχολή Διοίκησης Globis - ο Πρόεδρος Hori κατάφερε να συγκεντρώσει μια ομάδα από το προσωπικό του δίκτυο και άρχισε να διδάσκει την πρώτη πρωτοποριακή κατηγορία 20 μαθητών, περίπτωση. » Σήμερα, το Globis είναι ένα διευρυνόμενο εκπαιδευτικό ίδρυμα και έχει αναθέσει σε χιλιάδες διεθνείς επαγγελματίες του κλάδου.

Τα υψηλότερα πρότυπα εκπαίδευσης εκπαίδευσης

Οι πρώτοι φοιτητές της Globis ήταν άτομα που γνώριζαν τη γνώση και χρηματοδότησαν τις σπουδές τους με δικά τους χρήματα και ως εκ τούτου απαίτησαν το καλύτερο: εκπαίδευση ανώτερης ποιότητας από εκπαιδευτές παγκόσμιας κλάσης. Globis απαιτεί τα υψηλότερα πρότυπα από όλα τα μέλη της ΔΕΠ, απαιτώντας από τους εκπαιδευτές να αποκτήσουν πτυχία MBA ή άλλους τίτλους μεταπτυχιακών σπουδών, πραγματική επιχειρησιακή εμπειρία και ικανότητα διδασκαλίας με τη χρήση της μεθόδου περιπτώσεων και όχι με το παραδοσιακό στυλ διδασκαλίας. Αυτή η μοναδική προσέγγιση στην επιχειρηματική εκπαίδευση δημιούργησε μια μεγάλη αύξηση των εφαρμογών, προτρέποντας τον Globis να κατασκευάσει δύο ακόμη πανεπιστημιουπόλεις στις πόλεις Osaka και Nagoya.

Η μεγαλύτερη σχολή επιχειρήσεων στην Ιαπωνία

Globis 'επιτυχία και ταχεία ανάπτυξη προήλθε από την έντονη ενέργεια Προέδρου Χορρί και από στόμα σε στόμα μετά την επαναστατική προσέγγισή του στην εκπαίδευση. Η εκθετική ανάπτυξη Globis έμπειρος εξασφάλισε τη θέση της ως η μεγαλύτερη σχολή διαχείρισης στην Ιαπωνία, φέρνοντας το ένα βήμα πιο κοντά στον τελικό στόχο της να γίνει κορυφαία σχολή επιχειρήσεων της Ασίας.

Μετά την 20ή επέτειό του το 2012, η Globis συνέχισε να επεκτείνεται και να αναζητά νέες προκλήσεις, ξεκινώντας νέες πανεπιστημιουπόλεις στο Sendai και Fukuoka και θυγατρικές της στη Σαγκάη και τη Σιγκαπούρη.

Με πέντε πανεπιστημιουπόλεις σε εθνικό επίπεδο και δύο γραφεία στο εξωτερικό, η Globis αναγνωρίζεται γρήγορα ως μία από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες επιχειρηματικές σχολές της Ασίας.

Τι προσφέρουμε

Globis είναι κάτι περισσότερο από μια σχολή επιχειρήσεων. Το δίκτυο ανθρώπων που θα συναντήσετε εδώ, οι ανεκτίμητες δεξιότητες που θα αποκτήσετε και η προσωπική αποστολή που θα ενθαρρύνεστε να διαμορφώσετε θα σας βοηθήσουν να γίνετε «οραματικός ηγέτης που δημιουργεί και καινοτομεί κοινωνίες».

Κοκοροζάσι

Ο ιαπωνικός όρος «Κοκοροζάσι» ερμηνεύεται από τον Globis ως μια προσωπική αποστολή, τον πυρήνα της δύναμης ενός ηγέτη.

Προσωπική αποστολή

Globis υπάρχει για να εκπαιδεύσει ανθρώπους που είναι φιλόδοξοι - όχι για αυτοσυγκρασιακούς σκοπούς, αλλά για τη δημιουργία θετικών αλλαγών στην κοινωνία. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο η Globis δίνει ιδιαίτερη έμφαση στην ανάπτυξη του Kokorozashi των μαθητών του. Κατά τη διάρκεια των σπουδών σας στο Globis , θα σας δοθούν άφθονες ευκαιρίες να σκεφτείτε βαθιά για την προσωπική σας αποστολή και να ανακαλύψετε τι είστε πραγματικά παθιασμένοι. Με την ανάπτυξη αυτής της εσωτερικής κίνησης, θα είστε σε θέση να δημιουργήσετε ένα προσωπικό δίκτυο και να αξιοποιήσετε τις πολλές δεξιότητες που θα αποκτήσετε κατά τη διάρκεια των σπουδών σας.

Προσωπικό δίκτυο

Οι επαφές και οι φιλίες που κάνετε στο Globis μπορεί να αλλάξουν τη ζωή σας. Ένα ποικίλο μίγμα σπουδαστών, μια πραγματικά παγκόσμια σχολή και ενώσεις με κορυφαίους επιχειρηματίες θα σας βοηθήσουν να ξεκινήσετε την πορεία σας προς την επιτυχία. Globis , οι απόφοιτοι και οι διδάσκοντες μπορούν να γίνουν μελλοντικοί επιχειρηματικοί εταίροι, επενδυτές ή μέντορες - όλα καταλήγουν σε πόση προσπάθεια βάζετε στην επέκταση του προσωπικού σας δικτύου. Προσπαθήστε να συναντήσετε όσο το δυνατόν περισσότερους ανθρώπους κατά τη διάρκεια των σπουδών σας στο Globis , καθώς το δίκτυο επαφών σας θα είναι ένα ουσιαστικό εργαλείο για την υποστήριξη της αποστολής σας και της επιτυχίας στη ζωή.

Επιχείρηση

Globis φοιτητές της Globis δεν μαθαίνουν μόνο σκληρές επιχειρηματικές δεξιότητες όπως η λογιστική, η χρηματοδότηση και το μάρκετινγκ - μελετούν επίσης τις μαλακές δεξιότητες που απαιτούνται για την καινοτομία και τη δημιουργία αξίας σε έναν παγκοσμιοποιημένο κόσμο. Η επικοινωνία, η διαπραγμάτευση, η κριτική σκέψη και η φιλοσοφία διαχείρισης είναι μόνο μερικά από τα πολλά θέματα που θα καλύψετε κατά τη διάρκεια των σπουδών σας στη Globis , τα οποία θα συμβάλουν στην προσωπική σας ανάπτυξη.

Προγράμματα που διδάχθηκαν:
  • Αγγλικά
  • Ιαπωνικά

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

MBA

Globis University

Το Globis Full-time MBA με έδρα το Τόκιο είναι ένα επιταχυνόμενο πρόγραμμα σχεδιασμένο για οραματιστές ηγέτες. Κατά τη διάρκεια ενός ολόκληρου έτους, θα ξεκινήσετε ένα τα ... [+]

Μια αναβάθμιση σταδιοδρομίας ενός έτους στην καρδιά του Τόκιο

Το Globis Full-time MBA με έδρα το Τόκιο είναι ένα επιταχυνόμενο πρόγραμμα σχεδιασμένο για οραματιστές ηγέτες.

Κατά τη διάρκεια ενός ολόκληρου έτους, θα ξεκινήσετε ένα ταξίδι για να ξεκλειδώσετε το πλήρες δυναμικό σας. Ανακαλύψτε την προσωπική σας αποστολή, αποκτήσετε πρακτικές δεξιότητες και συμμετέχετε σε ένα διεθνές δίκτυο συμμαθητών και καθηγητών που θα σας υποστηρίξουν για μια ζωή.... [-]

Ιαπωνία Τόκιο
Σεπτέμβριος 2020
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
1 έτος
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Location address
Sumitomo Fudosan Kojimachi Bldg.,
5-1 Niban-cho, Chiyoda-ku, 102-0084

Tokyo, JP
Social Media