Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Η αποστολή μας είναι να αναπτύξουμε ηγέτες με όραμα που δημιουργούν και να καινοτομούν κοινωνίες. Το 1992, GLOBIS - Ένας συνδυασμός των λέξεων "παγκόσμιο" και την "επιχείρηση" - γεννήθηκε με τη μορφή ενός ενιαίου μαθημάτων μάρκετινγκ που διδάσκονται σε ένα νοικιασμένο τάξη στο κέντρο του Τόκιο. Από αυτές τις ταπεινές αρχές ο θεσμός εξελίχθηκε σε μεγαλύτερο σχολείο των επιχειρήσεων της Ιαπωνίας, με ιδιαίτερα κατετάγη προγράμματα MBA στα ιαπωνικά και στα αγγλικά, πλήρους και μερικής απασχόλησης, στην πανεπιστημιούπολη και σε απευθείας σύνδεση.

Ως νέος, φιλόδοξος και άκρως επιτυχημένη εκκίνηση, GLOBIS έχει ως στόχο να εμπνεύσει και να γαλουχήσει τους επιχειρηματικούς ηγέτες του αύριο στο δρόμο για να γίνει αρ Ασίας 1 σχολείο των επιχειρήσεων.

Ιστορία GLOBIS

Μια επιχείρηση εκκίνησης που έγινε μια παγκόσμιας κλάσης εκπαιδευτικό ίδρυμα.

Η Γέννηση ενός Business School

Το 1992, στην ηλικία των 30, επιχειρηματίας Γιοσίτο Hori δημιουργήθηκε «GLOBIS» από το μηδέν (συνδυάζοντας τις λέξεις «παγκόσμια» και «επιχείρηση»), σε μεγάλο βαθμό εμπνέεται από το Harvard Business School του MBA πρόγραμμα-από την οποία αποφοίτησε ένα χρόνο νωρίτερα. Το σχολείο βρεθεί ζωή στο κεντρικό διαμέρισμα του Τόκιο Πρόεδρος Hori του, με τον Πρόεδρο Hori ως ο μοναδικός υπάλληλος. Μετά την αποστολή επιστολών προς HBS αποφοίτων στην Ιαπωνία, και καλώντας τους να διδάξουν στο νεοσύστατο GLOBIS School of Management, κ Χορρί κατάφερε να συγκεντρώσει μια ομάδα από την προσωπική του δικτύου του και άρχισε να αναθέσει την πρώτη πρωτοποριακή τάξη 20 μαθητές, χρησιμοποιώντας το περίφημο " μέθοδος περίπτωση. » Σήμερα, GLOBIS είναι μια επέκταση εκπαιδευτικό ίδρυμα και ανέθεσε χιλιάδες διεθνείς επαγγελματίες.

Τα υψηλότερα πρότυπα της Διαχείρισης Εκπαίδευσης

Οι πρώτοι φοιτητές GLOBIS ήταν άτομα γνώση πεινασμένος ο οποίος χρηματοδότησε τις σπουδές τους με δικά τους χρήματα, και έτσι απαίτησε το καλύτερο: topquality εκπαίδευσης από παγκόσμιας κλάσης εκπαιδευτές. GLOBIS απαιτεί τα υψηλότερα πρότυπα από όλα τα μέλη ΔΕΠ, απαιτεί εκπαιδευτές να έχουν MBAs ή άλλα μεταπτυχιακά, στον πραγματικό κόσμο επιχειρηματική εμπειρία και την ικανότητα να διδάξει χρησιμοποιώντας την υπόθεση μέθοδο, παρά το παραδοσιακό στυλ διάλεξης. Αυτή η μοναδική προσέγγιση στην εκπαίδευση των επιχειρήσεων δημιούργησε ένα κύμα σε εφαρμογές, προτρέποντας GLOBIS για την κατασκευή δύο πιο πανεπιστημιουπόλεις στις πόλεις της Οσάκα και τη Ναγκόγια.

Το Μεγαλύτερο Business School στην Ιαπωνία

GLOBIS «επιτυχία και την ταχεία ανάπτυξη προήλθε από την έντονη ενέργεια Προέδρου Χορρί και από στόμα σε στόμα μετά την επαναστατική προσέγγισή του στην εκπαίδευση. Η εκθετική GLOBIS ανάπτυξη που σημειώθηκε εξασφάλισε τη θέση της ως η μεγαλύτερη σχολή διοίκησης στην Ιαπωνία, φέρνοντάς την ένα βήμα πιο κοντά στο τελικό στόχο της να γίνει κορυφαία σχολή επιχειρήσεων στην Ασία.

Μετά την επίτευξη 20η επέτειό της το 2012, GLOBIS συνέχισε να επεκτείνεται και να επιδιώξει περαιτέρω προκλήσεις, την έναρξη νέων πανεπιστημιουπόλεις στο Σεντάι και Φουκουόκα, και οι θυγατρικές στη Σαγκάη και η Σιγκαπούρη.

Με πέντε πανεπιστημιουπόλεις σε εθνικό επίπεδο και δύο γραφεία στο εξωτερικό, GLOBIS γίνεται γρήγορα αναγνωρίζεται ως μία από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες σχολές διοίκησης επιχειρήσεων στην Ασία.

Τι προσφέρουμε

GLOBIS είναι κάτι περισσότερο από ένα σχολείο των επιχειρήσεων. Το δίκτυο των ανθρώπων που θα συναντήσετε εδώ, τις πολύτιμες δεξιότητες που θα αποκτήσετε και την προσωπική αποστολή θα πρέπει να ενθαρρύνονται να διαμορφώσει θα σας βοηθήσει να γίνει μια «οραματιστής ηγέτης που δημιουργεί και καινοτομεί κοινωνίες».

Kokorozashi

Η ιαπωνική όρος «Kokorozashi» ερμηνεύεται από GLOBIS όπως έχοντας μια προσωπική αποστολή, τον ίδιο τον πυρήνα της δύναμης ενός ηγέτη.

προσωπική αποστολή

GLOBIS υπάρχει για να εκπαιδεύσει τους ανθρώπους οι οποίοι είναι φιλόδοξοι, όχι για αυτο-aggrandizing σκοπούς, αλλά για τη δημιουργία θετικών αλλαγών στην κοινωνία. Αυτός είναι ο λόγος GLOBIS δίνει ιδιαίτερη έμφαση στην ανάπτυξη των Kokorozashi μαθητές του ». Κατά τη διάρκεια των σπουδών σας στο GLOBIS, θα σας δοθεί πολλές ευκαιρίες να σκεφτούμε σοβαρά για τη δική σας προσωπική αποστολή και να ανακαλύψετε τι είστε πραγματικά παθιασμένοι με. Με την ανάπτυξη αυτής της εσωτερικής κίνησης, θα είστε σε θέση να σφυρηλατήσει ένα προσωπικό δίκτυο και να αξιοποιήσουν τις πολλές δεξιότητες που θα αποκτήσουν κατά τη διάρκεια των σπουδών σας.

προσωπικές Δίκτυο

Οι επαφές και φιλίες που θα κάνετε σε GLOBIS μπορεί να αλλάξει τη ζωή σας. Ένα ποικίλο μίγμα των φοιτητών, μια πραγματικά παγκόσμια σχολή και ενώσεις με κορυφαίους ηγέτες των επιχειρήσεων θα σας βοηθήσει να ξεκινήσετε την πορεία σας προς την επιτυχία. GLOBIS τους συμμαθητές, τους αποφοίτους και καθηγητές μπορούν να γίνουν μελλοντικοί συνεργάτες, επενδυτές ή σας μέντορες-όλα έρχεται κάτω σε πόσο προσπάθεια να τεθούν σε επέκταση τα προσωπικά σας δίκτυο. Δοκιμάστε συνάντηση όσο το δυνατόν περισσότερους ανθρώπους κατά τη διάρκεια των σπουδών σας στο GLOBIS, όπως το δίκτυο των επαφών σας θα είναι ένα ουσιαστικό εργαλείο για την υποστήριξη της αποστολής και την επιτυχία στη ζωή σας.

Επιχειρήσεις & εννοιολογικές δεξιότητες

GLOBIS μαθητές δεν μαθαίνουν μόνο σκληρά επιχειρηματικές δεξιότητες όπως η λογιστική, χρηματοδότηση και την εμπορία-που επίσης μελετήσει τις δεξιότητες που απαιτούνται για να καινοτομήσουν και να δημιουργήσουν αξία σε έναν παγκοσμιοποιημένο κόσμο. Επικοινωνία, τη διαπραγμάτευση, την κριτική σκέψη και τη φιλοσοφία της διαχείρισης είναι μερικά μόνο από τα πολλά θέματα που θα καλύψει κατά τη διάρκεια των σπουδών σας στο GLOBIS, το σύνολο των οποίων θα συμβάλει στην προσωπική σας ανάπτυξη.

Προγράμματα που διδάχθηκαν:
Αγγλικά
Ιαπωνικά

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

MBA

Globis University

Το πλήρες ωράριο GLOBIS MBA είναι ένα εντατικό μονοετές πρόγραμμα σχεδιασμένο για όσους θέλουν να αναβαθμίσουν γρήγορα ευκαιρίες επιχειρηματική γνώση, την ηγεσία, και την ... [+]

Γιατί η GLOBIS πλήρες ωράριο MBA;

Το πλήρες ωράριο GLOBIS MBA είναι ένα εντατικό μονοετές πρόγραμμα σχεδιασμένο για όσους θέλουν να αναβαθμίσουν γρήγορα ευκαιρίες επιχειρηματική γνώση, την ηγεσία, και την καριέρα τους.

Τα μαθήματα γίνονται κατά τη διάρκεια της ημέρας τις καθημερινές. Έξω από αυτά, οι μαθητές έχουν την ευκαιρία να επεκτείνουν το δίκτυό τους και να δημιουργήσουν νέες ευκαιρίες καριέρας με τη βοήθεια μιας ειδικής ομάδας υπηρεσιών καριέρας, που εργάζονται με ένα ευρύ φάσμα των συνεργαζομένων εταιριών.... [-]

Ιαπωνία Tokyo
September 2019
Πλήρης παρακολούθηση
1 έτος
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά