Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

AACSB Accredited

Σχετικά με το UAEU

Τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα Πανεπιστήμιο (UAEU) είναι το πρώτο και κύριο ολοκληρωμένο πανεπιστήμιο στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα. Ιδρύθηκε το 1976 από τον αείμνηστο Sheikh Zayed bin Sultan Al Nahyan, UAEU είναι μια ολοκληρωμένη, οι αναδυόμενες υψηλής έντασης έρευνας πανεπιστημιακά την καταγραφή περίπου 14.000 Εμιράτων και διεθνείς φοιτητές. Ως ναυαρχίδα πανεπιστήμιο των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων, UAEU προσφέρει ένα πλήρες φάσμα των διαπιστευμένων, υψηλής ποιότητας προπτυχιακών και μεταπτυχιακών προγραμμάτων μέσω εννέα κολέγια, συμπεριλαμβανομένου του College of Business και Οικονομικών, μία από τις μεγαλύτερες ακαδημαϊκές μονάδες. Με ένα διακεκριμένο διεθνή σχολή, state-of-the-art νέα πανεπιστημιούπολη, και ένα πλήρες φάσμα υπηρεσιών υποστήριξης των φοιτητών, UAEU προσφέρει ένα περιβάλλον διαβίωσης μάθησης που είναι αξεπέραστα στα ΗΑΕ.

Σχετικά με το CBE

Το Σώμα των Επιχειρήσεων και Οικονομικών (CBE) στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα Πανεπιστήμιο έχει προσφέρει προγράμματα των επιχειρήσεων με ισχυρή παράδοση της ποιοτικής διδασκαλίας, έρευνας και παροχής υπηρεσιών από το 1977. Το CBE έχει ενσωματωθεί πρότυπα που ορίζονται από AACSB International στο στρατηγικό σχεδιασμό του από το 1993. Ως αποτέλεσμα, η CBE ήταν το πρώτο κολέγιο των επιχειρήσεων στη Μέση Ανατολή πρέπει να είναι διαπιστευμένα από AACSB το 2000. Το 2012, η ​​λογιστική πρόγραμμα πέτυχε διακριτικό διαπίστευσης επιτρέπεται από AACSB. Σήμερα, η CBE έχει την παγκόσμια διάκριση της ύπαρξης η μόνη επιχειρηματική μονάδα στη Μέση Ανατολή είναι διαπιστευμένοι τόσο επαγγελματικά όσο και τη λογιστική.

Από το 2015-2016, η CBE περιλαμβάνει τέσσερα ακαδημαϊκά τμήματα (Λογιστικής, Διοίκησης Επιχειρήσεων, Οικονομίας και Οικονομικών και Στατιστικής) με περισσότερες από 75 πλήρους απασχόλησης ΔΕΠ και 20 προσωπικό πλήρους απασχόλησης υποστηρίζοντας πάνω από 3.000 προπτυχιακούς και μεταπτυχιακούς φοιτητές σε μια ποικιλία των προγραμμάτων σπουδών που διδάσκονται στα αγγλικά. Το CBE προσφέρει 10 πτυχία bachelor στην κύρια πανεπιστημιούπολη στο Al Ain στον τομέα της λογιστικής, οικονομικά, χρηματοοικονομικά και τραπεζικά, τα συστήματα διαχείρισης πληροφοριών, καθώς και στατιστικά στοιχεία καθώς και τη διοίκηση επιχειρήσεων με μεγάλες εταιρείες στον τομέα της επιχειρηματικότητας, τη διαχείριση των ανθρώπινων πόρων και την ανάπτυξη, το μάρκετινγκ, τη διαχείριση της εφοδιαστικής αλυσίδας ή ένας συνδυασμός των δύο αυτών κλάδων. Το Master στη Διοίκηση Επιχειρήσεων είναι διαθέσιμο στο Άμπου Ντάμπι, το Al Ain και το Ντουμπάι, και το Master of Professional Λογιστικών προσφέρεται στο Αμπού Ντάμπι. Διδακτορικό δίπλωμα στη Διοίκηση Επιχειρήσεων είναι επίσης διαθέσιμη στο Abu Dhabi.

Προγράμματα που διδάχθηκαν:
Αγγλικά

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

MBA

United Arab Emirates University, College of Business and Economics

Καλώς ήρθατε στην ιστοσελίδα των προγραμμάτων ΜΒΑ του Πανεπιστημίου ΗΑΕ. Ελπίζουμε ότι θα βρείτε χρήσιμη και ενημερωτική. MBA πρόγραμμα μας ιδρύθηκε το 2001, βασίζεται σε ... [+]

Καλώς ήρθατε στην ιστοσελίδα των προγραμμάτων ΜΒΑ του Πανεπιστημίου ΗΑΕ. Ελπίζουμε ότι θα βρείτε χρήσιμη και ενημερωτική. MBA πρόγραμμα μας ιδρύθηκε το 2001, βασίζεται σε μια σαφή, εκτεταμένες όραμα του Πανεπιστημίου καγκελάριος κατά τη στιγμή HH Sheikh Nahayan Mabarak Al-Nahayan, την τοποθέτηση του UAEU στην πρωτοπορία των επιστημονικών και τεχνικών καθίσματα της μάθησης συγκρίσιμα με άλλους διεθνούς φήμης πανεπιστήμια .... [-]

Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα Abu Dhabi Al Ain
Αύγουστος 2019
Πλήρης παρακολούθηση
4 εξάμηνα
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά