Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Το Πανεπιστήμιο του Bolton είχε μια επιτυχημένη συνεργασία με WINC RAK από το 2008. Τα προγράμματα είναι διαθέσιμα σε προπτυχιακό και μεταπτυχιακό επίπεδο. Τα προγράμματα που διδάσκονται από το Ηνωμένο Βασίλειο και τοπικών συνοδών τους στο Ηνωμένο Βασίλειο σύνδεσμο καθηγητές από το Πανεπιστήμιο του Bolton θα πρέπει επίσης να παρακολουθεί τα προγράμματα. Οι μαθητές θα έχουν επίσης πρόσβαση σε online εγκαταστάσεις του Πανεπιστημίου, όπως «Moodle».

Μαθήματα

 • BA (Hons) Διοίκησης Επιχειρήσεων
 • BA (Hons) Λογιστική
 • BA (Hons) Διοίκησης Επιχειρήσεων (Top-Up)
 • BSc (Hons) Διοίκησης Επιχειρήσεων (Top-Up)
 • BA (Hons) Διοίκησης Επιχειρήσεων (HRM)
 • BA (Hons) Διοίκησης Επιχειρήσεων (Μάρκετινγκ)
 • BSc (Hons) διοίκηση επιχειρήσεων
 • BSc (Hons) Διοίκησης Επιχειρήσεων (Top-up)
 • δίκαιο βα
 • MBA (Μεταπτυχιακό)
 • MBA (Top-up)
 • MBA (εκτελεστικό)
 • MSc Διαχείριση Κατασκευής Έργων
 • BSc (Hons) υπολογιστών
 • BSc (Hons) πληροφορική (top-up)
 • BEng (Hons) ηλεκτρικών & ηλεκτρονικών μηχανικών (προηγμένη στάση)
 • MSc Πληροφορικής
 • mba
 • BEng (Hons) μηχανολογία
 • BSc Physcology
 • BSc (Hons) Ποσότητα Τοπογράφων και Εμπορική Mgmt

University of Bolton

Με ένα σώμα σπουδαστών περίπου 11.000 θα πάρετε το καλύτερο όλων των κόσμων στο Πανεπιστήμιο του Bolton. Θα βασίζεται σε ένα σύγχρονο, συμπαγές πανεπιστημιούπολη, όπου κανείς δεν αισθάνεται ανώνυμη και, με μικρές ομάδες διδασκαλίας σε πολλά μαθήματα, μπορείτε να είστε σίγουροι ότι είναι ένα όνομα, δεν είναι απλά ένας αριθμός.

η ίδια Μπόλτον είναι ένα φιλικό, ακμάζουσα πόλη κοντά στις μεγάλες πόλεις του Μάντσεστερ και του Λίβερπουλ.

Το διδακτικό μας η ποιότητα έχει κερδίσει με συνέπεια την υψηλότερη δυνατή από την ποιότητα υπηρεσίας ελέγχου της κυβέρνησης αξιολογήσεις και έχουμε επαγγελματική πιστοποίηση για περισσότερα από 30 από μας προγράμματα διδασκαλίας.

Υπάρχουν επί του παρόντος 192 μέλη ΔΕΠ εκ των οποίων 130 αναμονή διδακτορικό δίπλωμα. Αυτό αντιπροσωπεύει το 67,7% των κατόχων διδακτορικού μεταξύ του ακαδημαϊκού προσωπικού.

Το ήθος μας

Το Πανεπιστήμιο του Bolton είναι ένας δημόσιος πόρος για επαγγελματική γνώση και τη μάθηση, που εργάζονται με και για λογαριασμό των ατόμων και των οργανώσεων για την επίλυση πρακτικών προβλημάτων.

Πιστεύουμε ακράδαντα ότι η μάθηση είναι θεμελιώδης για την μετατροπή των ατόμων και της κοινωνίας.

Θα είναι αδυσώπητη στην επιθυμία μας να ενημερωνόμαστε για τις εμπορικές, κοινωνικές, πολιτιστικές και οικονομικές αλλαγές και να ενσωματώσει τις επιπτώσεις της στα μαθήματα μας και στην εργασία μας με τους εταίρους.

Γιορτάζουμε την αριστεία σε άλλους και πρόθυμα να φέρει καλή πρακτική τους πίσω στο πανεπιστήμιο και σε συνεργασίες μας.

Είμαστε υπερήφανοι ότι όλα τα στοιχεία της κοινωνίας εκπροσωπούνται πλήρως από το προσωπικό, τους φοιτητές μας και οργανισμούς-εταίρους.

Έχουμε αγκαλιάσει την ποικιλομορφία και την αξία διαφορά.

Έχουμε δείξει προσαρμοστικότητα, την αυστηρότητα και την ευελιξία για τον εντοπισμό και την κάλυψη των αναγκών των ατόμων και των οργανώσεων.

Σεβόμαστε και εκτιμούμε τον παραδοσιακό ρόλο και τα επιτεύγματα των επιστημόνων και των πανεπιστημίων, ενώ επιδιώκει να δημιουργήσει ένα μοντέλο της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης το οποίο επικεντρώνεται στον επαγγελματισμό, την καινοτομία και την εφαρμογή.

Προγράμματα που διδάχθηκαν:
 • Αγγλικά

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

EMBA

University of Bolton - Ras Al Khaimah Academic Centre

Το πρόγραμμα διδάσκεται στα ΗΑΕ. Το Executive MBA είναι ένα πρόγραμμα μερικής απασχόλησης για επαγγελματίες ετοιμάζονται να γίνουν ανώτερα διευθυντικά στελέχη. Η εστίασή ... [+]

Το πρόγραμμα διδάσκεται στα ΗΑΕ

Ο MBA Διοικητικών Στελεχών είναι ένα πρόγραμμα μερικής απασχόλησης για επαγγελματίες ετοιμάζονται να γίνουν ανώτερα διευθυντικά στελέχη. Η εστίασή της είναι η ανάπτυξη της γνώσης και της κατανόησης των στρατηγικών θεμάτων διαχείρισης προκειμένου να αντανακλούν και να βελτιώσουν τις επιχειρήσεις και την πρακτική της διαχείρισης. Το πρόγραμμα έχει σχεδιαστεί για να συνάδουν με τα αιτήματα μιας εργασίας πλήρους απασχόλησης.... [-]

Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα Al Jazirah Al Hamra
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Αγγλικά
Μερική παρακολούθηση
3 έτη
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά

MBA

University of Bolton - Ras Al Khaimah Academic Centre

Το πρόγραμμα διδάσκεται στα ΗΑΕ. Το Master στη Διοίκηση Επιχειρήσεων (MBA) είναι ένα μεταπτυχιακό στην επικοινωνία των επιχειρήσεων. Είναι επίσης ένα από τα πιο περιζήτητ ... [+]

Το πρόγραμμα διδάσκεται στα ΗΑΕ

Ο Master στη Διοίκηση Επιχειρήσεων (MBA) είναι ένα μεταπτυχιακό στην επικοινωνία των επιχειρήσεων. Είναι επίσης ένα από τα πιο περιζήτητα πτυχία στον κόσμο, λόγω της αξίας του για τους ανθρώπους των επιχειρήσεων και της διοίκησης. Ένα πτυχίο MBA μπορεί να ωφελούν τα άτομα με θέσεις σε επιχειρήσεις και τη διαχείριση, ιδιαίτερα εκείνες στελεχών και διευθυντικές θέσεις.... [-]

Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα Al Jazirah Al Hamra
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
1 - 2 έτη
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
University of Bolton - Ras Al Khaimah Academic Centre

Το πρόγραμμα διδάσκεται στα ΗΑΕ. Το MBA Top-Up είναι ένα γρήγορο πρόγραμμα κομμάτι για όσους έχουν ήδη ένα μεταπτυχιακό πτυχίο στη διαχείριση. Ένα βασικό στοιχείο του προ ... [+]

Το πρόγραμμα διδάσκεται στα ΗΑΕ

Ο MBA Top-up είναι ένα γρήγορο πρόγραμμα κομμάτι για όσους έχουν ήδη ένα μεταπτυχιακό πτυχίο στη διαχείριση. Ένα βασικό στοιχείο του προγράμματος αυτού είναι η MBA διατριβή.

Οι υποψήφιοι θα μελετήσει με πλήρη απασχόληση πάνω από δύο τρίμηνα, η οποία είναι μικρότερη από ένα πλήρες ημερολογιακό έτος. Θα χρειαστεί τουλάχιστον δύο χρόνια εργασιακή εμπειρία και επίπεδο 7 προσόντων με τουλάχιστον 100 μονάδες σε ΗΕ7.... [-]

Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα Al Jazirah Al Hamra
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
6 μήνες
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά