Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Σχετικά με το Success Point College

Ένα εξαιρετικά αναγνωρισμένο εκπαιδευτικό ίδρυμα στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, το Success Point College προσφέρει διπλωματικά, πανεπιστημιακά και μεταπτυχιακά προγράμματα που έχουν εγκριθεί από το Πανεπιστήμιο της Δυτικής Σκωτίας σε φιλοξενούμενους φοιτητές και επαγγελματίες. Σύμφωνα με την Παγκόσμια Κατάταξη Πανεπιστημίων 2019, το πανεπιστήμιο ψηφίστηκε ως ένα από τα 500 κορυφαία στον κόσμο.

Ιδρύθηκε το 2015 μέσω ισχυρής συμμαχίας μεταξύ της κυβέρνησης της Ινδίας και της κυβέρνησης του Sharjah υπό την αιγίδα του Εμπορικού Επιμελητηρίου Sharjah και του ινδικού εμπορίου και εκθεσιακού κέντρου. Καθ 'όλη τη διάρκεια των ετών, το κολλέγιο ενίσχυσε τους δεσμούς του με την ινδική κυβέρνηση μαζί με τη σύναψη νέων εταιρικών σχέσεων με πανεπιστήμια στο Ηνωμένο Βασίλειο. Μία από τις πιο πρόσφατες συνεργασίες μας είναι με την International Skill Development Corporation. Αυτό μας βοήθησε να σχεδιάσουμε την πανεπιστημιούπολη μας, σύμφωνα με τα πρότυπα του ISDC Global Business School στα πρότυπα των ΗΑΕ (IGBS).

Όλα τα προγράμματα είναι διαπιστευμένα από διεθνή επαγγελματικά όργανα όπως CIMA, ACCA, IPA και CMI, παρέχοντας στους φοιτητές ανταγωνιστικό πλεονέκτημα έναντι των άλλων μετά την αποφοίτησή τους. Είναι σχεδιασμένα ώστε οι μαθητές να αποκτήσουν ένα τέλειο συνδυασμό θεωρητικών γνώσεων και πρακτικής εμπειρίας. Δεν ενισχύει μόνο την καριέρα τους, αλλά τους εξοπλίζει και με τις δεξιότητες που απαιτούνται για να χειρίζονται ασυνήθιστες καταστάσεις στο χώρο εργασίας.

Οικοδομώντας ένα επιτυχημένο μέλλον

Στο Success Point College , πιστεύουμε στην οικοδόμηση του μέλλοντος με την εκπαίδευση των φοιτητών ώστε να διαθέτουν τις καλύτερες δεξιότητες που απαιτούνται από πολλές βιομηχανίες. Είναι δυνατή μόνο λόγω των κοινών προσπαθειών της ικανότητας συμμετοχής και υψηλής ειδίκευσης, του αφοσιωμένου προσωπικού υποστήριξης, της χρήσης προηγμένης τεχνολογίας και της αποφασιστικότητας των μαθητών μας.

Προσφέρουμε ένα συνδυασμό προγραμμάτων που διεξάγονται σε βάση πλήρους απασχόλησης, διδασκαλίας και εξ αποστάσεως εκπαίδευσης. Οι σπουδαστές μπορούν να επιλέξουν ένα που ταιριάζει στο πρόγραμμα τους το καλύτερο και εργάζεται για την επιτυχία τους με τη βοήθεια των καθηγητών μας και των υλικών μελέτης που τους παρέχονται. Έχουμε ενεργοποιήσει ειδικές υπηρεσίες μεταφοράς για φοιτητές πλήρους φοίτησης που φεύγουν από το Sharjah, Ajman και Dubai στο πανεπιστήμιο.

Προετοιμασία των μαθητών για τον πραγματικό κόσμο

Οι τάξεις μας στο Sharjah είναι εξοπλισμένες με τεχνολογία τελευταίας τεχνολογίας για να βοηθήσουν τους μαθητές να μάθουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Η πανεπιστημιούπολη είναι πλήρης με μια τεράστια βιβλιοθήκη, ψυχαγωγικό κέντρο και υπαίθριο αθλητικό χώρο όπου οι μαθητές μπορούν να περάσουν τον ελεύθερο χρόνο τους με φίλους.

Προγράμματα που διδάχθηκαν:
Αγγλικά

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

MBA

Success Point College

MBA στο Διεθνές Επιχειρείν από το Πανεπιστήμιο της Δύσης της Σκωτίας παράγει αποφοίτους υψηλού διαμετρήματος που μπορούν να ανταποκριθούν αποτελεσματικά σε απρόβλεπτες πρ ... [+]

Σχετικά με

MBA στο Διεθνές Επιχειρείν από το Πανεπιστήμιο της Δύσης της Σκωτίας παράγει αποφοίτους υψηλού διαμετρήματος που μπορούν να ανταποκριθούν αποτελεσματικά σε απρόβλεπτες προκλήσεις σε παγκόσμια ανταγωνιστικά επιχειρηματικά περιβάλλοντα. Παρέχει βασικές βασικές επιχειρηματικές γνώσεις και κατανόηση, δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στην ανάπτυξη των εφαρμοσμένων διοικητικών δεξιοτήτων ζωτικής σημασίας για την αποτελεσματική επιχειρηματική ηγεσία. Οι επικοινωνίες, οι διαπραγματεύσεις και οι ικανότητες διευκόλυνσης θα καλλιεργηθούν και θα ενισχυθούν.... [-]

Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα Sharjah
Σεπτέμβριος 2019
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Success Point College

Το MBA στη διεθνή επιχείρηση ... [+]

Σχετικά με

Το MBA στη διεθνή επιχείρηση

Το πρόγραμμα οδηγεί σε 9 εξαιρέσεις χαρτιού (F1-F9) προς την ACCA και εξαιρέσεις μέχρι το προηγμένο δίπλωμα στη λογιστική διαχείρισης, εκτός από τη μελέτη περιπτώσεων διαχείρισης προς την CIMA.

[-]
Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα Sharjah
Σεπτέμβριος 2019
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Success Point College

Η MBA Logistics ... [+]

Σχετικά με

Η MBA Logistics

Η MBA Logistics

[-]
Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα Sharjah
Σεπτέμβριος 2019
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Address
Ground Floor, ITEC Campus, Near Expo Centre, Sharjah
Sharjah, Sharjah, Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα