Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

MODUL Η πανεπιστημιούπολη του Πανεπιστημίου βρίσκεται στην Αυστρία, τη χώρα των 23 νικητών του βραβείου Νόμπελ, που εκπαιδεύτηκαν σε αυστριακά σχολεία ή πανεπιστήμια. Η Αυστρία είναι γνωστή ως διεθνής δείκτης ποιότητας και χρυσό πρότυπο για τους οικονομολόγους, τους μουσικούς, τους συνθέτες, τους ξενοδόχους και μάλιστα για τους οικονομικούς και επιχειρηματικούς μελετητές και την έρευνα και ανάπτυξη για την αειφορία.

Η μάρκα MODUL αντιπροσωπεύει περισσότερα από 100 χρόνια αριστείας στην εκπαίδευση. Ιδρύθηκε το 1908, το MODUL College είναι το σχολείο επαγγελματικής κατάρτισης με τη μεγαλύτερη παράδοση στον τομέα του τουρισμού και της φιλοξενίας παγκοσμίως. Από το 2007, το MODUL University Vienna προσφέρει προγράμματα εκπαίδευσης αιχμής (BBA, BSc, MSc, MBA και διδακτορικά προγράμματα σπουδών) στους τομείς της διεθνούς διαχείρισης, της τεχνολογίας των νέων μέσων, της δημόσιας διακυβέρνησης, της αειφόρου ανάπτυξης και της διαχείρισης τουρισμού και φιλοξενίας.

MODUL Το Πανεπιστήμιο Βιέννης θεωρείται ευρέως ως το κορυφαίο διεθνές ιδιωτικό πανεπιστήμιο της Αυστρίας και ανήκει στο Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο της Βιέννης, ο μεγαλύτερος πάροχος ιδιωτικής εκπαίδευσης στην Αυστρία. Η πανεπιστημιούπολη βρίσκεται στο Kahlenberg, ένα γραφικό λόφο με εκπληκτική θέα στην πρωτεύουσα της Αυστρίας.

Τον Σεπτέμβριο του 2016 και ύστερα από σχεδόν ένα αιώνα μακρόχρονη κληρονομιά στην Αυστριακή εκπαίδευση, η εκπαίδευση του MODUL βρήκε ένα νέο σπίτι στο εξωτερικό στο Ντουμπάι των ΗΑΕ με τα εγκαίνια του MODUL University Dubai στις 10 Οκτωβρίου 2016.

MODUL University Dubai , θυγατρική της Dubai Investments, ανακοίνωσε ότι ο κύριος κλάδος της στην Αυστρία - το MODUL University Vienna, κατατάχθηκε πρόσφατα στα 25 κορυφαία πανεπιστήμια του κόσμου για τον μεγαλύτερο αριθμό δημοσιευμένων ερευνών, ενισχύοντας την εξαιρετική ποιότητα της έρευνας ικανότητες και εμπειρογνωμοσύνη.

Το Φθινόπωρο του 2016, το MODUL University Dubai άνοιξε την πανεπιστημιούπολη του ως το πρώτο και μόνο αυστριακό πανεπιστήμιο στη Μέση Ανατολή. Η πανεπιστημιούπολη προσφέρει στο Πανεπιστήμιο του Ντουμπάι προγράμματα Bachelor στη Διεθνή Διοίκηση και Διαχείριση Τουρισμού και Φιλοξενίας, ένα πρόγραμμα Master of Science στη Βιώσιμη Ανάπτυξη , Διαχείριση και πολιτική, καθώς και προγράμματα MBA με σημαντικές επιλογές στον τομέα του τουρισμού

Η MODUL University Dubai ιδρύθηκε από την Dubai Investments PJSC και την DACH Advisory, προσφέρει πτυχία τριτοβάθμιας εκπαίδευσης 360 βαθμών στον τομέα των επιχειρήσεων, του τουρισμού, της φιλοξενίας, της αειφορίας, της δημόσιας διακυβέρνησης και των νέων τεχνολογιών των μέσων ενημέρωσης, της επιχειρηματικότητας, της ηγεσίας και της καινοτομίας. -ΚΥΚΛΟΣ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ.

Προγράμματα που διδάχθηκαν:
  • Αγγλικά

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

MBA

MODUL University Dubai

Το Master of Business Administration (MBA) είναι ένα πρόγραμμα συνδυασμένης μάθησης σχεδιασμένο ειδικά για επαγγελματίες του κλάδου που επιθυμούν να προωθήσουν τη σταδιοδ ... [+]

MBA Επισκόπηση

Το Master of Business Administration (MBA) είναι ένα πρόγραμμα συνδυασμένης μάθησης σχεδιασμένο ειδικά για επαγγελματίες του κλάδου που επιθυμούν να προωθήσουν τη σταδιοδρομία τους.

Επικεντρώνεται στη στρατηγική ανάλυση και το σχεδιασμό, τις διεπιστημονικές δεξιότητες, τη διαχείριση με βάση την αξία και την κριτική σκέψη.

Οι σπουδαστές θα προωθήσουν τις γνώσεις τους σε βασικούς επιχειρηματικούς κλάδους, συμπεριλαμβανομένης της διαχείρισης των ανθρώπινων πόρων, της οργανωτικής συμπεριφοράς, της λογιστικής και της χρηματοδότησης, του μάρκετινγκ και των επιχειρήσεων, της καινοτομίας και της επιχειρηματικότητας.... [-]

Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα Ντουμπάι
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
Μερική παρακολούθηση
18 μήνες
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά