Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

114820_DubaiMBAGraduationCeremonyPic1.JPG

Από το 1995, η Master Education International έχει εξυπηρετήσει τα συνδεδεμένα και συνδεδεμένα ιδρύματα στη Μέση Ανατολή, την Ινδία, την Άπω Ανατολή και την φοιτητική κοινότητα γενικότερα, παρέχοντας την τριτοβάθμια εκπαίδευση στο Ηνωμένο Βασίλειο, την Αμερική και την Ινδία. Τα εμβληματικά του προγράμματα είναι MBA και BBA. Η MEI είναι εταίρος τριών βρετανικών φορέων ανάθεσης. QUALIFI, BTEC Edexcel και NCC Εκπαίδευση και εξέχοντα πανεπιστήμια όπως το Πανεπιστήμιο του Bolton, το Πανεπιστήμιο City Vision των ΗΠΑ και το Πανεπιστήμιο Banasthali (Εισηγμένες και Συνιστώμενες από το Υπουργείο Παιδείας, ΗΑΕ). Το MEI είναι επίσης ένα γραφείο εκτός πανεπιστημιούπολης για το πρόγραμμα με βάση την έρευνα που οδηγεί στο Ph.D.

Η MASTER παρέχει ποιοτική τριτοβάθμια εκπαίδευση με προσιτή οικονομική δυνατότητα στα ΗΑΕ.

Η Master Education International έχει παράσχει εκπαίδευση στον τομέα της διαχείρισης για τα τελευταία 24 χρόνια, έχοντας τα κέντρα διανομής της στο Dubai, Sharjah και Abu Dhabi στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, με τα κεντρικά γραφεία της ομάδας στην Ινδία και τους συνεργάτες της στην KSA και τη Σιγκαπούρη. Φροντίζουμε ειδικά για τις ανάγκες των επαγγελματιών που εργάζονται, διενεργώντας διαδραστικές μαθήματα επικοινωνίας την Παρασκευή και / ή το Σάββατο. Οι πιστώσεις που κερδίζονται σε άλλα πανεπιστήμια είναι μεταβιβάσιμες, επιτρέποντάς σας να ξεκινήσετε την ανώτερη εκπαίδευσή σας.

114823_DubaiGraduationCeremonyPic2.JPG114825_DubaiGraduationCeremonyPic3.JPG

Μαρτυρίες

"Οι Masters μου έδωσαν τις επιλογές διαφόρων αναγνωρισμένων πανεπιστημίων για τα προγράμματα MBA που δίνουν σε βάθος γνώση για να είμαι ανταγωνιστική σε αυτόν τον παγκοσμιοποιημένο κόσμο. καλύτερη επιλογή για μένα και θα ήταν για τους περισσότερους ανθρώπους. "
- Amin Kazi, Διευθύνων Σύμβουλος και GM Emirates Wet Wipes FZCO (RMB


"Είμαι με Masters από τον Ιούλιο του 2011, έχω κάνει το πτυχίο ΜΒΑ μου στο μάρκετινγκ.Είμαι μάρτυρας καταπληκτική και υψηλής εξειδίκευσης σχολή.Συνεπώς, ολοκληρώνομαι μου πτυχίο MBA στο μάρκετινγκ.Είμαι χαρούμενος που είμαι με τους Δασκάλους". - Ala'aeddin MJ Tumalih, Ανώτερος Συνεργάτης, ACSS (Arab Bank Plc)

"Μου άρεσε πάντα το MBA-HR και ανησυχούσα για το πώς να διαχειριστώ τις σπουδές ενώ εργαζόμουν, καθώς απαιτούσα αρκετή προπόνηση και μαθήματα μετά την εργασία.Η λύση ήταν η Master Education International.Η MEI με βοήθησε να βελτιώσω επαγγελματικά

114826_DubaiGraduationCeremonyPic4.jpg

Οι στόχοι μας

Η παροχή ειδικής και ανώτερης ποιότητας εκπαίδευσης για την προετοιμασία για επαγγελματικές θέσεις στον σημερινό κόσμο που κινείται γρήγορα, όπου η αξιοκρατία και τα προσόντα είναι θεμελιώδους σημασίας για την πρόοδο.

Να παρέχουν ευκαιρίες μεταδευτεροβάθμιων σπουδών σε πελάτες που ήδη ασχολούνται με τις επιχειρήσεις, επιτρέποντάς τους να εκπληρώσουν τους στόχους της σταδιοδρομίας τους βελτιώνοντας τη βάση δεξιοτήτων τους χωρίς να διακόπτουν την επαγγελματική τους δραστηριότητα ή να υπονομεύουν την ποιότητα της εκπαίδευσης.

Να χρησιμοποιούν, όπου χρειάζεται, τις παραδοσιακές πρακτικές, τις σύγχρονες τεχνικές και την τεχνολογία για το καλύτερο δυνατό πλεονέκτημα στην παράδοση, έτσι ώστε να ενισχυθεί και να εμπλουτιστεί η εκπλήρωση των εκπαιδευτικών και επαγγελματικών στόχων των πελατών μας.

Να παραμείνει σε βήμα με τις καινοτομίες και να αναπτύξει νέες μεθόδους και τεχνολογία για την παροχή εκπαίδευσης και των υλικών συνιστωσών, καθώς και διοικητικών πτυχών του Ινστιτούτου.

Για τους κατοίκους των ΗΑΕ: DUBAI / SHARJAH - Παρασκευή πρωί (09:00 π.μ. - 12:30 μ.μ.)
ABU DHABI - Απόγευμα Σάββατο (02.00μμ - 05.30μμ)

Προγράμματα που διδάχθηκαν:
  • Αγγλικά

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

Μονοετές MBA

Master Education International - Dubai / Sharjah

Οι φοιτητές εξασφαλίζουν 120 μονάδες για 8-10 διδάσκονται Modules στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, όπου η αξιολόγηση είναι 100% από την ανάθεση, να υποβάλουν αίτηση και να συ ... [+]

Οι φοιτητές εξασφαλίζουν 120 μονάδες για 8-10 διδάσκονται Modules στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, όπου η αξιολόγηση είναι 100% από την ανάθεση, να εφαρμόσει και να συμπληρώσει το συμπληρωματικό MBA του Πανεπιστημίου του Bolton- UK , κυρίως με την υποβολή μιας ατομικής διατριβής, διδάσκονται από τη σχολή του Πανεπιστημίου. Οι φοιτητές μπορούν επίσης να υποβάλουν αίτηση για MBA Top Up από το Πανεπιστήμιο Anglia Ruskin στο Ηνωμένο Βασίλειο ή το Πανεπιστήμιο του Northampton UK,... [-]

Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα Dubai Sharjah Abu Dhabi
Σεπτέμβριος 2019
Αγγλικά
Μερική παρακολούθηση
1 έτος
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά

A Glimpse of the Learning Environment at Master Education International (Master Institute) and the actual MBA class.

Testimonial from MBA Student

Testimonial from MBA Student

Master - (Al Sharq) Studies Institute
Address
117149 Dubai Dubai, Dubai, Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα
Ιστότοπος
Τηλέφωνο
+971 6 548 2102
Address
Suite 304, Iran Insurance Building, Opp. Dubai Islamic Bank, Immigration Road, Sharjah, United Arab Emirates
61142-Sharjah Sharjah, Sharjah, Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα