Keystone logo
Master Education International - Dubai / Sharjah

Master Education International - Dubai / Sharjah

Master Education International - Dubai / Sharjah

Εισαγωγή

114820_DubaiMBAGraduationCeremonyPic1.JPG

Από το 1995, η Master Education International έχει εξυπηρετήσει τα συνδεδεμένα και συνδεδεμένα ιδρύματα στη Μέση Ανατολή, την Ινδία, την Άπω Ανατολή και την φοιτητική κοινότητα γενικότερα, παρέχοντας την τριτοβάθμια εκπαίδευση στο Ηνωμένο Βασίλειο, την Αμερική και την Ινδία. Τα εμβληματικά του προγράμματα είναι MBA και BBA. Η MEI είναι εταίρος τριών βρετανικών φορέων ανάθεσης. QUALIFI, BTEC Edexcel και NCC Εκπαίδευση και εξέχοντα πανεπιστήμια όπως το Πανεπιστήμιο του Bolton, το Πανεπιστήμιο City Vision των ΗΠΑ και το Πανεπιστήμιο Banasthali (Εισηγμένες και Συνιστώμενες από το Υπουργείο Παιδείας, ΗΑΕ). Το MEI είναι επίσης ένα γραφείο εκτός πανεπιστημιούπολης για το πρόγραμμα με βάση την έρευνα που οδηγεί στο Ph.D.

Η MASTER παρέχει ποιοτική τριτοβάθμια εκπαίδευση με προσιτή οικονομική δυνατότητα στα ΗΑΕ.

Η Master Education International έχει παράσχει εκπαίδευση στον τομέα της διαχείρισης για τα τελευταία 24 χρόνια, έχοντας τα κέντρα διανομής της στο Dubai, Sharjah και Abu Dhabi στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, με τα κεντρικά γραφεία της ομάδας στην Ινδία και τους συνεργάτες της στην KSA και τη Σιγκαπούρη. Φροντίζουμε ειδικά για τις ανάγκες των επαγγελματιών που εργάζονται, διενεργώντας διαδραστικές μαθήματα επικοινωνίας την Παρασκευή και / ή το Σάββατο. Οι πιστώσεις που κερδίζονται σε άλλα πανεπιστήμια είναι μεταβιβάσιμες, επιτρέποντάς σας να ξεκινήσετε την ανώτερη εκπαίδευσή σας.

114823_DubaiGraduationCeremonyPic2.JPG
114825_DubaiGraduationCeremonyPic3.JPG

Μαρτυρίες

"Οι Masters μου έδωσαν τις επιλογές διαφόρων αναγνωρισμένων πανεπιστημίων για τα προγράμματα MBA που δίνουν σε βάθος γνώση για να είμαι ανταγωνιστική σε αυτόν τον παγκοσμιοποιημένο κόσμο. καλύτερη επιλογή για μένα και θα ήταν για τους περισσότερους ανθρώπους. "
- Amin Kazi, Διευθύνων Σύμβουλος και GM Emirates Wet Wipes FZCO (RMB

"Είμαι με Masters από τον Ιούλιο του 2011, έχω κάνει το πτυχίο ΜΒΑ μου στο μάρκετινγκ.Είμαι μάρτυρας καταπληκτική και υψηλής εξειδίκευσης σχολή.Συνεπώς, ολοκληρώνομαι μου πτυχίο MBA στο μάρκετινγκ.Είμαι χαρούμενος που είμαι με τους Δασκάλους". - Ala'aeddin MJ Tumalih, Ανώτερος Συνεργάτης, ACSS (Arab Bank Plc)

"Μου άρεσε πάντα το MBA-HR και ανησυχούσα για το πώς να διαχειριστώ τις σπουδές ενώ εργαζόμουν, καθώς απαιτούσα αρκετή προπόνηση και μαθήματα μετά την εργασία.Η λύση ήταν η Master Education International.Η MEI με βοήθησε να βελτιώσω επαγγελματικά

114826_DubaiGraduationCeremonyPic4.jpg

Οι στόχοι μας

Η παροχή ειδικής και ανώτερης ποιότητας εκπαίδευσης για την προετοιμασία για επαγγελματικές θέσεις στον σημερινό κόσμο που κινείται γρήγορα, όπου η αξιοκρατία και τα προσόντα είναι θεμελιώδους σημασίας για την πρόοδο.

Να παρέχουν ευκαιρίες μεταδευτεροβάθμιων σπουδών σε πελάτες που ήδη ασχολούνται με τις επιχειρήσεις, επιτρέποντάς τους να εκπληρώσουν τους στόχους της σταδιοδρομίας τους βελτιώνοντας τη βάση δεξιοτήτων τους χωρίς να διακόπτουν την επαγγελματική τους δραστηριότητα ή να υπονομεύουν την ποιότητα της εκπαίδευσης.

Να χρησιμοποιούν, όπου χρειάζεται, τις παραδοσιακές πρακτικές, τις σύγχρονες τεχνικές και την τεχνολογία για το καλύτερο δυνατό πλεονέκτημα στην παράδοση, έτσι ώστε να ενισχυθεί και να εμπλουτιστεί η εκπλήρωση των εκπαιδευτικών και επαγγελματικών στόχων των πελατών μας.

Να παραμείνει σε βήμα με τις καινοτομίες και να αναπτύξει νέες μεθόδους και τεχνολογία για την παροχή εκπαίδευσης και των υλικών συνιστωσών, καθώς και διοικητικών πτυχών του Ινστιτούτου.

Για τους κατοίκους των ΗΑΕ: DUBAI / SHARJAH - Παρασκευή πρωί (09:00 π.μ. - 12:30 μ.μ.)
ABU DHABI - Απόγευμα Σάββατο (02.00μμ - 05.30μμ)

Τοποθεσίες

  • Dubai

    Master Education International P.O Box: 117149 Dubai, UAE

  • Sharjah

    Suite 304, Iran Insurance Building, Opp. Dubai Islamic Bank, Immigration Road, Sharjah, United Arab Emirates

    Ερωτήσεις