Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Από το 1995, η Master Education International (MEI) έχει εξυπηρετήσει τα συνδεδεμένα και συνδεδεμένα ιδρύματα της Μέσης Ανατολής, της Ινδίας, της Ανατολικής Ασίας και της φοιτητικής τους κοινότητας γενικότερα, παρέχοντας την ανώτατη εκπαίδευση του Ηνωμένου Βασιλείου, των ΗΠΑ και της Ινδίας. Τα εμβληματικά του προγράμματα είναι MBA και BBA. Η MEI είναι συνεργάτης τριών εξέχων συμβούλων του Ηνωμένου Βασιλείου. QUALIFI, BTEC Edexcel και NCC Εκπαίδευση και Πανεπιστήμιο City Vision Οι ΗΠΑ και το Πανεπιστήμιο Banasthali της Ινδίας (Κατάλογος και Προτεινόμενες από MOHE, ΗΑΕ) Masters είναι επίσης ένα γραφείο εκτός πανεπιστημιούπολης για ένα ερευνητικό πρόγραμμα που οδηγεί σε Ph.D.

Η Master Education International έχει παραδώσει εκπαίδευση διαχείρισης για τα τελευταία 20 χρόνια και διαθέτει κέντρα διανομής στο Ντουμπάι και στο Sharjah (Ajman) στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, με τα κεντρικά γραφεία της ομάδας στην Ινδία και τους συνεργάτες της στην KSA και τη Σιγκαπούρη. Φροντίζουμε ειδικά για τις ανάγκες των επαγγελματιών που εργάζονται με τη διενέργεια φυσικών διαδραστικών μαθημάτων τις Παρασκευές μόνο στα κέντρα παραλαβής. Η πίστωση που αποκτήθηκε σε άλλο πανεπιστήμιο είναι μεταβιβάσιμη επιτρέποντάς σας να κλωτσήσει αρχίζει την ανώτερη εκπαίδευση σας

Μαρτυρίες

"Οι Δάσκαλοι μου έδωσαν τις επιλογές των διαφόρων αναγνωρισμένων πανεπιστημίων για τα προγράμματα MBA που δίνουν σε βάθος γνώση για να είναι ανταγωνιστικές σε αυτόν τον παγκοσμιοποιημένο κόσμο.Το πρόγραμμα MBA παρείχε άμεση αξία αυξάνοντας τη στρατηγική μου συνείδηση. καλύτερη επιλογή για μένα και θα ήταν για τους περισσότερους ανθρώπους. "
-Amin Kazi, εκτελεστικό διευθυντή και GM Emirates Wet Wipes FZCO (RMB


"Είμαι με Masters από τον Ιούλιο του 2011, έχω κάνει το πτυχίο ΜΒΑ μου στο μάρκετινγκ και έχω παρακολουθήσει καταπληκτική και υψηλής εξειδίκευσης καθηγητή. -Ala'aeddin MJ Tumalih, Ανώτερος Συνεργάτης, ACSS (Arab Bank Plc)

"Μου άρεσε πάντα η MBA-HR και ανησυχούσα για το πώς να διαχειριστώ τις σπουδές ενώ εργαζόμουν, καθώς απαιτούσα αρκετή προγύμναση και μαθήματα μετά την δουλειά.Η λύση ήταν το Masters Educational Institute.Η MEI με βοήθησε να βελτιώσω επαγγελματικά

Οι στόχοι μας

Η παροχή ειδικής και ανώτερης ποιότητας εκπαίδευσης για την προετοιμασία για επαγγελματικές θέσεις στον σημερινό κόσμο που κινείται γρήγορα, όπου η αξιοκρατία και τα προσόντα είναι θεμελιώδους σημασίας για την πρόοδο.

Να παρέχουν ευκαιρίες μεταδευτεροβάθμιων σπουδών σε πελάτες που ήδη ασχολούνται με τις επιχειρήσεις, επιτρέποντάς τους να εκπληρώσουν τους στόχους της σταδιοδρομίας τους βελτιώνοντας τη βάση δεξιοτήτων τους χωρίς να διακόπτουν την επαγγελματική τους δραστηριότητα ή να υπονομεύουν την ποιότητα της εκπαίδευσης.

Να χρησιμοποιούν, όπου χρειάζεται, τις παραδοσιακές πρακτικές, τις σύγχρονες τεχνικές και την τεχνολογία για το καλύτερο δυνατό πλεονέκτημα στην παράδοση, έτσι ώστε να ενισχυθεί και να εμπλουτιστεί η εκπλήρωση των εκπαιδευτικών και επαγγελματικών στόχων των πελατών μας.

Να παραμείνει σε βήμα με τις καινοτομίες και να αναπτύξει νέες μεθόδους και τεχνολογία για την παροχή εκπαίδευσης και των υλικών συνιστωσών, καθώς και διοικητικών πτυχών του Ινστιτούτου.

Για τους κατοίκους των ΗΑΕ: Ø DUBAI - Παρασκευή πρωί (8:30 π.μ. - 12:30 μ.μ.) Ø SHARJAH - Παρασκευή πρωί (8:30 π.μ. - 12:30 μ.μ.)

Προγράμματα που διδάχθηκαν:
Αγγλικά

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

Μονοετές MBA

Master Education International - Dubai / Sharjah

Οι φοιτητές εξασφαλίζουν 120 μονάδες για 8-10 διδάσκονται Modules στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, όπου η αξιολόγηση είναι 100% από την ανάθεση, να εφαρμόσει και να συμπληρώσ ... [+]

Οι φοιτητές εξασφαλίζουν 120 μονάδες για 8-10 διδάσκονται Modules στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, όπου η αξιολόγηση είναι 100% από την ανάθεση, να εφαρμόσει και να συμπληρώσει το συμπληρωματικό MBA του Πανεπιστημίου Anglia Ruskin-UK κυρίως με την υποβολή μιας ατομικής διατριβής, διδάσκονται από τη σχολή του Πανεπιστημίου.

Η συγκέντρωση διατριβής (Μέγιστη 60 Credits) μπορεί να είναι:

Γενική διαχείρισηΕμπορίαΑνθρώπινο δυναμικό.... [-]
Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα Dubai Sharjah Abu Dhabi
September 2019
Μερική παρακολούθηση
1 έτος
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Master - (Al Sharq) Studies Institute
Address
117149 Dubai Dubai, Dubai, Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα
Ιστότοπος
Τηλέφωνο
+971 6 548 2102
Address
Suite 304, Iran Insurance Building, Opp. Dubai Islamic Bank, Immigration Road, Sharjah, United Arab Emirates
61142-Sharjah Sharjah, Sharjah, Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα