GLC University

Εισαγωγή

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Σχετικά με εμάς

Από την ίδρυσή μας το 2000, παρέχουμε υψηλής ποιότητας εκπαίδευση που είναι διαπιστευμένη και αναγνωρισμένη παγκοσμίως, καθώς και οικονομικά προσιτή μέσω ελκυστικών δομών τελών.

Τα προγράμματα σπουδών προστιθέμενης αξίας παρέχουν στα άτομα την πολύ πραγματική ευκαιρία να επιτύχουν τους στόχους και τους στόχους της σταδιοδρομίας τους.

Αυτό που κάνουμε

Προσφέρουμε τακτικά μαθήματα, πέντε ημέρες την εβδομάδα, είτε ως πρωινές ή βραδινές συνεδρίες.

Επιπλέον, με την πρόοδο της τεχνολογίας, είμαστε σε θέση να εξυπηρετήσουμε τους επαγγελματίες που πλήττονται για κάποιο χρονικό διάστημα παρέχοντας υλικό μαθημάτων μέσω ηλεκτρονικών πλατφορμών μάθησης μαζί με προγραμματισμένες διαβουλεύσεις.

Συνεργαζόμαστε με τα πανεπιστήμια συνεργατών μας στο Ηνωμένο Βασίλειο και τη Μαλαισία. Παρέχοντας τα μαθήματά τους και προετοιμάζοντας και βοηθώντας τους εγγεγραμμένους φοιτητές μας να αποκτήσουν πολυπόθητα πτυχία από τα πανεπιστήμια συνεργατών μας.

Το Ηνωμένο Βασίλειο παραμένει παγκοσμίως γνωστό για τα προσόντα τριτοβάθμιας εκπαίδευσης και η εστίασή μας είναι να τα παραδώσει μέσω των σύγχρονων εγκαταστάσεών μας στο Ντουμπάι, επιτρέποντας στους επαγγελματίες που εργάζονται να επιτύχουν το πολυπόθητο πτυχίο MBA σε μόλις 10 μήνες.

Επιπλέον, τα προγράμματα αυτά βοηθούν τους μαθητές μας να κερδίζουν πολύτιμα σημεία προσθέτοντας αξία στα διαπιστευτήριά τους στις αιτήσεις τους με τα Τμήματα Μετανάστευσης διαφόρων χωρών.115824_photo-1517048676732-d65bc937f952.jpgDylan Gillis / Unsplash

Συνεργάτες GLC

ATHE

Είμαστε ένα διαπιστευμένο κέντρο εκμάθησης για το ATHE από το Ηνωμένο Βασίλειο για τα προγράμματα του επιπέδου 3, του επιπέδου 4, του επιπέδου 5 και του επιπέδου 7. Η πιστοποίηση από την ATHE ρυθμίζεται από την OFQUAL.

Πανεπιστήμιο του Gloucestershire

Απονεμηθεί το TEF Silver το 2017, το Πανεπιστήμιο προσφέρει υψηλής ποιότητας διδασκαλία, εξασφαλίζοντας ότι η εκμάθηση και τα αποτελέσματα είναι συνεπή για τους μαθητές του. Επιπλέον, υπερβαίνουν συνεχώς τις "αυστηρές εθνικές απαιτήσεις ποιότητας" για την τριτοβάθμια εκπαίδευση στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Universidad Azteca

Το Universidad Azteca είναι ένα ιδιωτικό πανεπιστήμιο στο Chalco του Μεξικού που αναγνωρίζεται από την επίσημη εγκυρότητα των σπουδών που χορηγείται από τον ομοσπονδιακό υπουργό Παιδείας (RVOE) και είναι διαπιστευμένο από το Ομοσπονδιακό Υπουργείο Παιδείας της Δημοκρατίας.

Τι είναι ο Ofqual;

Ο κανονισμός του Office of Qualifications and Examination (Ofqual) είναι ο ρυθμιστής των προσόντων, εξετάσεων και αξιολογήσεων στην Αγγλία και ο ρυθμιστής επαγγελματικών προσόντων στη Βόρεια Ιρλανδία. Είναι αρμόδιο να διασφαλίζει ότι όλα τα προσόντα και η αξιολόγηση πληρούν υψηλού επιπέδου ποιοτικά πρότυπα παρακολουθώντας τις οργανώσεις ανάθεσης, τις αξιολογήσεις και τις εξετάσεις και λαμβάνοντας τα απαραίτητα μέτρα ώστε τα προσόντα να ανταποκρίνονται στις ανάγκες των εκπαιδευομένων, των ιδρυμάτων τριτοβάθμιας εκπαίδευσης και των εργοδοτών. Ο Ofqual είναι υπεύθυνος έναντι του Κοινοβουλίου και της Συνέλευσης της Βόρειας Ιρλανδίας.

Τι είναι το ATHE;

Τα βραβεία για την κατάρτιση και την τριτοβάθμια εκπαίδευση παρέχουν μια ευρεία ποικιλία προσόντων, όπως η διοικητική διαχείριση και οι επιχειρήσεις, για να αναφέρουμε μερικά. Οι μαθητές της ATHE μπορούν να μειώσουν το χρόνο και τα χρήματα που δαπανούν για την επίτευξη ενός βαθμού κατά περισσότερο από το μισό. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι η ATHE έχει ειδικές ρυθμίσεις με μια σειρά πανεπιστημίων που επιτρέπουν στους εκπαιδευόμενους να παρακάμψουν μια ολόκληρη χρονιά σπουδών του βαθμού για κάθε επίπεδο που επιτυγχάνουν με την ATHE.

Η ATHE ρυθμίζεται από την Ofqual (ρυθμιστικό όργανο στην Αγγλία) και εγκρίνεται από την Human Development Authority (KHDA). Αυτό επιτρέπει στους φοιτητές σε μια σειρά από πανεπιστήμια στο Ηνωμένο Βασίλειο και σε οποιοδήποτε πανεπιστήμιο στο Ντουμπάι, ΗΑΕ.

Σε ποιον το GLC εξυπηρετεί;

Καλύπτουμε τους νέους αποφοίτους γυμνασίου οι οποίοι θα ήθελαν να σπουδάσουν στην πανεπιστημιούπολη ως φοιτητές πλήρους φοίτησης, αποφοίτους από το σχολείο ή εγκατάλειψη σχολείου και ενήλικες

Τοποθεσίες

Ντουμπάι

Address
2nd Floor Almulla Plaza Iqra Management Consultancy
Ντουμπάι, Ντουμπάι, Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα

Υποτροφία Keystone

Ανακαλύψτε τις επιλογές που μπορεί να σας δώσει η υποτροφία μας

Υποβολή ερώτησης

Άλλη