University of Lausanne UNIL - Executive MBA

Εισαγωγή

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

EFMD Equis Accredited

Ο Πανεπιστήμιο της Λωζάνης Είναι ένα ανώτατο ίδρυμα διδασκαλίας και έρευνας αποτελούμενο από επτά σχολές όπου εργάζονται και σπουδάζουν περίπου 14.300 μαθητές και 3.000 ερευνητές.

UNIL Επικεντρώνεται σε διάφορους ακαδημαϊκούς κλάδους, ειδικότερα στην Ιατρική, τις Επιστήμες της Ζωής, τις Γεωεπιστήμες, το Περιβάλλον, τις Επιχειρήσεις, τις Ανθρωπιστικές Επιστήμες και τις Κοινωνικές Επιστήμες.

Ιδιαίτερη έμφαση δίνεται σε μια διεπιστημονική προσέγγιση, με στενή συνεργασία μεταξύ φοιτητών, διδακτικού προσωπικού και καθηγητών.

Η UNIL αντιπροσωπεύει:

 • Μια διεθνής ατμόσφαιρα . Το ένα πέμπτο του φοιτητικού πληθυσμού και το ένα τρίτο του διδακτικού προσωπικού προέρχονται από το εξωτερικό.
 • Πρόσφατες εγκαταστάσεις και τεχνολογία . Κορυφαία εργαστήρια για ερευνητές: ευρύχωρες, άρτια εξοπλισμένες αίθουσες διδασκαλίας για διδακτικό προσωπικό και φοιτητές.
 • Τρεις σχολές μοναδικές στο είδος τους στην Ελβετία . Νόμος, Ποινική Δικαιοσύνη και Δημόσια Διοίκηση. Βιολογία και Ιατρική (FBM). Γεωεπιστήμες και περιβάλλον (GSE). Οι νέες καινοτομίες απαιτούν νέες συνέργειες.
 • Στενή συνεργασία με το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του καντονίου του Vaud (CHUV) προκειμένου να παραμείνει στην πρώτη γραμμή των προόδων της ιατρικής γνώσης.
 • Η πανεπιστημιακή και καντονική βιβλιοθήκη της Λωζάνης (BCUL) , με τα δύο εκατομμύρια έγγραφα, σύγχρονα ερευνητικά εργαλεία και ένα ιδανικό περιβάλλον εργασίας με θέα στη λίμνη της Γενεύης.
 • Μια φιλοσοφία και ηθική εργασίας που εκφράζεται σε έναν Χάρτη Αξιών και Δικαιωμάτων .
 • Εξαιρετικά πράσινο και ευρύχωρο περιβάλλον δίπλα στη λίμνη . Μόλις λίγα λεπτά, ένα εξαιρετικό δίκτυο δημόσιων συγκοινωνιών συνδέει την πανεπιστημιούπολη με τη Λωζάνη, την πρωτεύουσα του Vaud, που είναι γνωστή για τις ποικίλες πολιτιστικές της δραστηριότητες.
 • Ένα ευρύ φάσμα συνεχιζόμενων εκπαιδευτικών και διεπιστημονικών μαθημάτων , καθώς και αμέτρητες αθλητικές και πολιτιστικές δραστηριότητες σε ποικίλους τομείς όπως: μαθήματα γλώσσας και πληροφορικής, ποδόσφαιρο (ποδόσφαιρο), capoeira, γυμναστήριο ή υποβρύχια κατάδυση στο Αθλητικό Κέντρο. Κινηματογράφους, εκθέσεις ή θέατρο στο Grange de Dorigny.
Port-2468503_960_720

Το Πανεπιστήμιο της Λωζάννης (UNIL) αποτελείται από επτά σχολές:

 • Τμήμα Θεολογίας και Επιστημών Θρησκευμάτων
 • Τμήμα Τέχνης και Σχολής Γαλλικών ως Ξένης Γλώσσας.
 • Σχολή Κοινωνικών και Πολιτικών Επιστημών
 • Τμήμα Επιχειρήσεων και Οικονομικών?
 • Νομική Σχολή, Ποινική Δικαιοσύνη και Δημόσια Διοίκηση,
 • Τμήμα Βιολογίας και Ιατρικής
 • Τμήμα Γεωεπιστημών και Περιβάλλοντος.

Με 14.475 φοιτητές το 2016, το Πανεπιστήμιο της Λωζάνης Επωφελείται επίσης από τις συνεργίες με την πανεπιστημιούπολη EPFL που βρίσκεται δίπλα στη δική της. Το 2016 διδάσκονταν 467 Καθηγητές και 78 Επίκουροι Καθηγητές UNIL, Βοήθησαν στα καθημερινά τους καθήκοντα από 1.235 βοηθούς και 470 άλλους δασκάλους. Για να εξασφαλιστεί η ομαλή λειτουργία της οντότητας, το εκπαιδευτικό προσωπικό στηρίχθηκε από 1.033 άτομα που εργάστηκαν ως διοικητικό και τεχνικό προσωπικό καθώς και από 48 εκπαιδευόμενους.

Χαρακτηρισμένη ως η πέμπτη στην Ευρώπη όσον αφορά τη σημασία των δημοσιεύσεων, η έρευνα αποτελεί βασικό θέμα για το Πανεπιστήμιο της Λωζάνης.

Αυτή η σχολή προσφέρει προγράμματα σε:
 • Αγγλικά

Όψη EMBA »

Προγράμματα

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

EMBA

Executive MBA

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Μερική παρακολούθηση 16 μήνες August 2019 Ελβετία Lausanne

Το Executive MBA του HEC Lausanne βοηθά τους επαγγελματίες της μέσης ζωής να μεταμορφώσουν τη σταδιοδρομία τους, να αξιοποιήσουν νέες ευκαιρίες και να προβληματιστούν για την προσωπικότητα, τις επιδόσεις και τις προοπτικές τους. Ωστόσο, κάνουμε πολύ περισσότερα από την ενίσχυση των προοπτικών απασχόλησης. Το 16μηνο πρόγραμμα μας βοηθά τα άτομα να μεταμορφώσουν θεμελιωδώς. Οι συμμετέχοντες εμπνέονται να γίνουν πράκτορες αλλαγής στις επιχειρήσεις, στις κοινότητες, στη βιομηχανία ... και μερικές φορές στον κόσμο. [+]

Είναι καιρός να αλλάξετε;

Η σύγχρονη ζωή σπάνια μας δίνει χρόνο να αναπνεύσουμε, να βγούμε πίσω και να εξετάσουμε πραγματικά τι θέλουμε να επιτύχουμε. Η απόφαση να σπουδάσετε για ένα MBA παρέχει το χρόνο και το χώρο για αλλαγή.

Το HEC Lausanne Executive MBA βοηθά τους επαγγελματίες της μέσης ζωής Μετατρέψουν την καριέρα τους, Να εκμεταλλευτούν νέες ευκαιρίες και να προβληματιστούν για την προσωπικότητα, τις επιδόσεις και τις προοπτικές τους. Ωστόσο, κάνουμε πολύ περισσότερα από την ενίσχυση των προοπτικών απασχόλησης. Μας Πρόγραμμα 16 μηνών Βοηθά τα άτομα να μετασχηματιστούν θεμελιωδώς Οι συμμετέχοντες εμπνέονται να γίνουν πράκτορες αλλαγής στις επιχειρήσεις, στις κοινότητες, στη βιομηχανία ... και μερικές φορές στον κόσμο. Διαπιστώθηκε από EQUIS και AMBA, Το πρόγραμμα έχει συστηματικά κατατάσσεται μεταξύ των καλύτερων κορυφαίων 100 εκτελεστικών MBA παγκοσμίως Οι χρηματοοικονομικοί χρόνοι. Εκτός από την υψηλή ποιότητα της διδασκαλίας και τον πλούτο της κοινότητας της HEC Lausanne, αναγνωρίζουμε την πρωτοποριακή προσέγγιση μας Προσωπική και επαγγελματική ανάπτυξη. Σχεδιάσαμε το πρόγραμμα σπουδών μας για να προσθέσουμε αυτήν την ισχυρή διάσταση στις βασικές ενότητες επιχειρησιακών ιδεών και συνεπώς να συνοδεύσουμε τους συμμετέχοντες μας στη μετατροπή τους. ... [-]


Επικοινωνία
Διεύθυνση τοποθεσίας
CH-1015 Lausanne
Lausanne, Vaud, CH