Rushford Business School

Εισαγωγή

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

136117_RUSHFORD0-logo.png

Rushford Business School είναι το επίσημο όνομα του Business School του James Lind Institute, Gevena, Ελβετία. Το σχολείο προσφέρει προγράμματα υψηλότερου βαθμού στις Επιχειρήσεις και τη Διοίκηση. Είμαστε επίσης μοναδικοί στην προσφορά πολλών προγραμμάτων MBA με τεχνικές εξειδικεύσεις και συνεχίζουμε να προσθέτουμε περισσότερες τεχνικές εξειδικεύσεις καθώς συνεχίζουμε να αναπτύσσουμε.

Τα 100% διαδικτυακά προγράμματά μας είναι κατάλληλα για μαθητές από όλο τον κόσμο που θα ήθελαν να λάβουν εκπαίδευση υψηλής ποιότητας από μια κορυφαία Ευρωπαϊκή Σχολή Επιχειρήσεων με προσιτή χρέωση. Ως μέρος του παγκόσμιου ιδρύματος JLI, αξιοποιούμε τα δίκτυα, τη γνώση, την εμπειρία και τη γεωγραφική εξάπλωση προς όφελος των μαθητών μας.

136118_JLI-Logo-1-300x300.png

Το JLI είναι ένα διεθνές εκπαιδευτικό ίδρυμα με την κύρια πανεπιστημιούπολη στην Ελβετία. Ετοιμάζουμε τους σπουδαστές μας για σταδιοδρομία στη δημόσια υγεία, τη διοίκηση υγείας, τις φαρμακευτικές επιστήμες, την κλινική έρευνα, τις κλινικές επιστήμες, τη γεωργία και τη διοίκηση επιχειρήσεων.

Με φοιτητές από περισσότερες από 80 χώρες και πάνω από 5000 αποφοίτους σε όλο τον κόσμο, η αυξανόμενη παγκόσμια κοινότητα μας αποτελεί απόδειξη της άριστης εκπαίδευσης και δεξιοτήτων των μαθητών της JLI. Προσφέρουμε στους μαθητές μας ένα ευέλικτο μαθησιακό περιβάλλον που μπορεί να προσαρμοστεί στις ατομικές ανάγκες κάθε μαθητή. Η σχολή μας είναι ένας συνδυασμός εμπειρογνωμόνων στον ακαδημαϊκό χώρο και στη βιομηχανία, έτσι ώστε οι μαθητές να εκτίθενται σε θεωρητικές και πρακτικές πτυχές των τομέων σπουδών τους.

134186_pexels-photo-1595391.jpeg

Η αποστολή μας

Ως ερευνητικό ίδρυμα, διεξάγουμε καινοτόμα και διεθνώς αναγνωρισμένα επιχειρηματικά προγράμματα με θετικό αντίκτυπο στην ανάπτυξη των επιχειρήσεων και την κοινωνική ανάπτυξη.

Συνεχίζουμε να αξιοποιούμε επιχειρηματική συμπεριφορά και έρευνα μέσω:

 • Ανάπτυξη και επέκταση ενός διεθνούς δικτύου κορυφαίων ακαδημαϊκών και ανταλλακτικών συνεργατών για την παροχή ενός παγκόσμιου περιβάλλοντος έρευνας και διδασκαλίας.
 • Ανάπτυξη επιχειρηματικών δεξιοτήτων ειδικά για τη βιομηχανία με τη συμμετοχή βασικών ηγετών γνώμης.
 • Ανάπτυξη ηγετών για την επωμιστική κοινωνική ευθύνη και αντιμετώπιση μοναδικών πνευματικών και προσωπικών προκλήσεων.
 • Ανάπτυξη ώριμων και αυτοδύναμων προσωπικοτήτων με διαπολιτισμική ικανότητα και κριτική σκέψη.

Το όραμά μας

Το όραμά μας είναι να είμαστε μεταξύ των κορυφαίων σχολών επιχειρήσεων στην Ευρώπη και να αναγνωριστούμε διεθνώς για καινοτόμα επιχειρηματικά προγράμματα που βοηθούν τις επιχειρήσεις και τα ιδρύματα να παραμείνουν σε μια ευνοϊκή καμπύλη ανάπτυξης. Η έρευνά μας θα έχει ακμάζουσα επίδραση στις επιχειρηματικές πρακτικές, την ηγεσία και την ακαδημαϊκή βιβλιογραφία. Θα αναπτύξουμε ηγέτες με παγκόσμια εμβέλεια, οι οποίοι θα αξιοποιήσουν τις δυνατότητές τους να συνεργαστούν με επιχειρήσεις και κοινωνία για να κάνουν μια πολύτιμη, εποικοδομητική και ηθική διαφορά.

Τιμές μας

 • Οι ακόλουθες αξίες μας διέπουν στην εκπλήρωση της αποστολής και του οράματός μας:
  • Ακαδημαϊκή αριστεία, ειδικότητες και ερευνητικό επίκεντρο.
  • Σκέψη ηγεσία και καινοτομία.
  • Κριτική σκέψη, δικαιοσύνη και ακεραιότητα.
  • Ηθική, κοινωνική ευθύνη, ευεργεσία, υπευθυνότητα, ευθύνη και διαφάνεια.
 • Έχουμε μια ατελείωτη προσέγγιση για να ξεπεράσουμε τις προσδοκίες για ποιότητα και εξυπηρέτηση σε όλα όσα κάνουμε. Η διαμόρφωση της καριέρας των μαθητών μας βρίσκεται στο επίκεντρο όλων που κάνουμε. Για να επιτευχθεί αυτό, διερευνώνται όλα τα πιθανά μέσα, από καθοδήγηση έως παρουσίαση και αναφορά πριν από τον σχετικό κλάδο.
 • Εκτιμούμε όλους τους σπουδαστές μας και επενδύουμε στην προσωπική και επαγγελματική τους ανάπτυξη και ανάπτυξη και τους βοηθούμε στην καριέρα τους από τις βασικές ανάγκες για αυτοεκσυγκέντρωση.
 • Σχεδιάζουμε με σύνεση τους μαθητές μας παρακολουθώντας τις βασικές αλλαγές στον κλάδο και λαμβάνουμε τις κατάλληλες ενέργειες που τους προετοιμάζουν μπροστά από το χρόνο για να αντιμετωπίσουν τις μελλοντικές προκλήσεις.

134159_pexels-photo-1438072.jpeg

Διαδικτυακή διδακτική προσέγγιση

Η εκπαιδευτική προσέγγιση που εφαρμόζουμε στοχεύει στον εντοπισμό των ειδικών εκπαιδευτικών αναγκών και των προσδοκιών σταδιοδρομίας κάθε ατόμου. Με βάση αυτή την κατανόηση, εφαρμόζεται η πιο αποτελεσματική εξατομικευμένη λύση καθοδήγησης, ώστε το άτομο να μπορεί να αξιοποιήσει στο έπακρο το εκπαιδευτικό πρόγραμμα.

Πιστεύουμε ακράδαντα στην ιδέα ότι κάθε άτομο έχει τα δικά του πλεονεκτήματα και μπορούν να αξιοποιηθούν μέσω της σωστής μαθησιακής πλατφόρμας και προσέγγισης. Οι μαθητές της JLI έχουν πλήρη επίγνωση ότι η αυτογνωσία έχει την ίδια σημασία με την ακαδημαϊκή γνώση.

Πιστεύουμε ότι το Διαδίκτυο είναι το πιο ισχυρό εκπαιδευτικό εργαλείο στον κόσμο, γι 'αυτό το χρησιμοποιούμε για να φέρει τη γνώση στους μαθητές μας.

Οι στατιστικές μας λένε ότι παγκοσμίως υπάρχουν σήμερα περίπου 1.668.870.488 χρήστες του διαδικτύου και ο αριθμός αυτός συνεχίζει να αυξάνεται.

Η σημερινή γενιά θέλει άμεση πρόσβαση σε όλα, όποτε το θέλουν και όπου θέλουν. Το ίδιο ισχύει και για την κατάρτιση και την εκπαίδευση. Οι σπουδαστές και οι επαγγελματίες που εργάζονται θέλουν εκπαίδευση εν κινήσει και η JLI χρησιμοποιεί τη δύναμη του Διαδικτύου για να τους επιτρέψει να το κάνουν αποτελεσματικά και να εξαλείψουν όλα τα εμπόδια στην πορεία.

Στο JLI, χρησιμοποιούμε το διαδίκτυο για να μεγιστοποιήσουμε την αποτελεσματικότητα της μάθησης σε ένα σύγχρονο περιβάλλον, παρέχοντας ταυτόχρονα στους φοιτητές όλες τις γνώσεις που χρειάζονται για να φτάσουν στη φαρμακευτική / κλινική έρευνα / στον τομέα της υγειονομικής περίθαλψης.

Η JLI απασχολεί μεγάλο αριθμό επαγγελματιών υψηλής ειδίκευσης από τη βιομηχανία ως μέντορες για τους σπουδαστές προκειμένου να τους προσφέρει πραγματικές προοπτικές για τη βιομηχανία. Αυτό βοηθά τους επίδοξους επαγγελματίες μας να φτάσουν σε μια διεπαφή με τον ίδιο τον κλάδο. Η Mentorship παρέχει πολλές συμβουλές όσον αφορά την κατάρτιση και τον προγραμματισμό της σταδιοδρομίας.

Οι μαθητές της JLI καλούνται να συμμετάσχουν στο state-of-the-art Κέντρο Online Tutoring Center ή το OCTC, το οποίο δημιουργήθηκε για την αποτελεσματική ανταλλαγή πληροφοριών μεταξύ των φοιτητών και της σχολής.

Πιστεύουμε στην προετοιμασία των μαθητών μας για πραγματικές καταστάσεις μέσω εμπειριών από πρώτο χέρι, εφαρμόζοντας ψεύτικες συνεδρίες μέσω των αποτελεσματικών μας ηλεκτρονικών πλατφορμών κατάρτισης.

Τοποθεσίες

Γενεύη

Address
James lind Institute Rue de la Cité 1, 1204 Genève, Switzerland
1204 Γενεύη, Γενεύη, Ελβετία

Προγράμματα

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

Ask a Question

Άλλη