Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Καλώς ήρθατε στην IBMS ...

IBMS σας παρέχει τα εργαλεία, τις γνώσεις, την εμπειρία και θα πρέπει να καθορίσει την επιτυχία τους δικούς σας όρους και στη συνέχεια να επιτύχει. Έχουμε δεσμευτεί να σας παρέχουμε ολοκληρωμένη και ισορροπημένη αλλά και εστιασμένη εκπαίδευσης που θα σας κάνει πολύ ελκυστική για τους δυνητικούς μελλοντικούς εργοδότες σας. Θα έχουν την ευκαιρία να βελτιώσετε τις γνώσεις σας μέσα από τα ακαδημαϊκά προγράμματα μας και εξωσχολικές δραστηριότητες που υποστηρίζονται από το state-of-the-art πόρων.

Σχετικά με IBMS

IBMS, θα έχουν την ευκαιρία να βελτιώσετε τις γνώσεις σας μέσα από τα ακαδημαϊκά προγράμματα μας και εξωσχολικές δραστηριότητες που υποστηρίζονται από το state-of-the-art πόρων.

Συνδυάστε αυτά τα χαρακτηριστικά με την εμπειρία, καθηγητές και το προσωπικό που είναι προσεκτικός με τις ιδιαίτερες ανάγκες σας, και σε διεθνή πόλη της Γενεύης έχετε τη συνταγή της επιτυχίας. IBMS σας παρέχει τα εργαλεία, τις γνώσεις, την εμπειρία και θα πρέπει να καθορίσει την επιτυχία τους δικούς σας όρους και στη συνέχεια να επιτύχει. Έχουμε δεσμευτεί να σας παρέχουμε ολοκληρωμένη και ισορροπημένη αλλά και εστιασμένη εκπαίδευσης που θα σας κάνει πολύ ελκυστική για τους δυνητικούς μελλοντικούς εργοδότες σας.

Οι IBMS, MBA στηρίζεται σε μια φιλοσοφία που βρίσκει τις ρίζες της στις Ηνωμένες Πολιτείες εκπαιδευτικό σύστημα. Επικεντρώθηκε στην ανάπτυξη αληθινές δυνατότητες ενός ατόμου το MBA προσφέρει τις αξίες ηγεσία πρόγραμμα σπουδών επικεντρώνεται στην ηγεσία, την καινοτομία και τις βέλτιστες πρακτικές.

Οι IBMS, MBA μπορεί να μελετηθεί σε μια σειρά από διαφορετικούς τρόπους:

Ένας μήνας γεμάτος 12-ώρα πρόγραμμα MBA Ένα 18 μηνών μερικής απασχόλησης Έμπα διδάσκονται τα βράδια και Τάξεις Σαββατοκύριακο μέχρι 24 μήνες τάξεις Σαββατοκύριακο Flexi Modular MBA

Το μέλλον της κάθε επιχείρησης εξαρτάται από την επιτυχή ανάπτυξη των ανθρώπων της. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο το έργο του εκτελεστικού της εκπαίδευσης μας είναι τόσο σημαντικό. Business School, μας παρέχει ένα υποστηρικτικό περιβάλλον και άριστες εγκαταστάσεις για την παροχή εκπαίδευση διοικητικών στελεχών. Δουλεύοντας σε στενή συνεργασία με τις επιχειρήσεις, θα κοιτάξουμε να αναπτύξουν την επόμενη γενιά των διευθυντών και των ηγετών των επιχειρήσεων. Οι άνθρωποι που όχι μόνο θα αναπτύξει μια ισχυρή, επιτυχημένη καριέρα, αλλά ποιος θα κάνει επίσης μια πραγματική διαφορά στις επιδόσεις των οργανισμών που εργάζονται. Πιο συγκεκριμένα προσφέρουμε:

BBA για 4 χρόνια προγράμματα ΤΤΗ για μονοετές πρόγραμμα ΤΤΗ για 6 μήνες το πρόγραμμα Επαγγελματικό Πρόγραμμα Λογιστικής

Κάθε ένας από αυτούς τους τομείς εμπειρογνωμοσύνης θα προσφέρουν εύρος και το βάθος τόσο ατομική σταδιοδρομία και τις επιχειρήσεις που την επηρεάζουν. Βάλτε μαζί, όμως, αποτελούν ένα ισχυρό πρόγραμμα για την αλλαγή των επιχειρήσεων. Κάθε πρόγραμμα έχει σχεδιαστεί για φιλόδοξους, ταλαντούχους επιδόσεις. Οι στόχοι μας είναι, να προετοιμάζουν τα άτομα με υψηλό επίπεδο δεξιοτήτων ηγεσίας στον τομέα τους.

Σκοποί & στόχοι

Το πρόγραμμα IBMS έχει σχεδιαστεί για να καλλιεργήσει την ηγεσία και την αποτελεσματικότητα αναγκαία για την αντιμετώπιση των προκλήσεων της ανώτερης διοίκησης σε διεθνές επίπεδο. Βασίζεται σε ένα πρόγραμμα σπουδών αμερικανικού τύπου είναι σειρά άκρως διαδραστική και εντατικά. Καθηγητές IBMS είναι αυστηρά επιλεγμένα από τους καλύτερους συμβούλους και τους επαγγελματίες στον τομέα τους με πολλά κατέχουν θέσεις σε κορυφαίων σχολών διοίκησης επιχειρήσεων στην Ευρώπη.

Μια νέα σχολική χρονιά φέρνει νέες προκλήσεις και ευκαιρίες. Αντιλαμβανόμαστε κάθε μαθητής έχει το δικό του και της όνειρα, μερικές φορές, όχι πάντα μέρος αυτού του τεράστιου κοινού, συνδεδεμένοι κόσμο, αλλά IBMS είναι εδώ για να σας βοηθήσει με την μοναδική ανακάλυψη του πεπρωμένου που είναι πολύ προσωπική και αγαπητό στον καθένα μας.

Η δουλειά μας εδώ μαζί θα είναι το θεμέλιο για μια ζωή γεμάτη με παγκόσμια υπηρεσία και την ηγεσία. Είμαστε φύτευση των σπόρων που θα δημιουργήσει τα όνειρα, τους στόχους και τα πάθη για εσάς και τις οικογένειές σας. Η ομάδα μας έχει δεσμευτεί να βοηθήσει τον πολιτισμό, μεγαλώνουν, ζωοτροφές και να παρακολουθήσουν πάνω από αυτές τις αγαπημένες όνειρα που θα αρχίσουν να ανθίσει κατά τη διάρκεια του χρόνου σας στο IBMS. Αυτό μικρό σπόρο ενός ονείρου που είναι ο καθένας από εμάς είναι ακριβώς όπως IBMS ήταν για μας περισσότερο από ό, τι πριν από 20 χρόνια. Αυτό το όνειρο μας έγινε πραγματικότητα ... και είμαστε τόσο περήφανοι να πούμε, σήμερα, καλώς ήρθατε σε αυτό το κόσμο που έχει γίνει IBMS, ένα από τα πραγματικά ανεξάρτητη, σε παγκόσμιο επίπεδο, εστιασμένη και την ποιότητα των θεσμών της Swiss.

Γιατί IBMS;

Κερδίζουν ένα μεταπτυχιακό στη Διοίκηση Επιχειρήσεων (MBA), μπορεί να σας παρέχει με τις δεξιότητες διαχείρισης και την εμπειρογνωμοσύνη των επιχειρήσεων που ανοίγουν νέες ευκαιρίες σταδιοδρομίας σας. Εάν εργάζεστε στην επιχείρηση και ψάχνουν να ανεβάσουμε την σκάλα ή να μετακινηθεί από την τρέχουσα περιοχή σας εμπειρογνωμοσύνης σε ένα νέο, ένα πρόγραμμα MBA μπορεί να σας βοηθήσει να πετύχετε τους στόχους σας. Ένα πρόγραμμα MBA θα σας ξεκινήσει επίσης στην πολύ υψηλότερη κλίμακα αμοιβών που διευθυντές και στελέχη ανώτερο επίπεδο απολαύσετε. Επιπλέον, στις θέσεις υψηλού επιπέδου ΜΒΑ θα σας επιτρέψει να κρατήσει, η εργασία σας θα είναι συχνά πιο ενδιαφέρουσα και αποδοτική.

MBA με Ειδικότητες!

Τώρα, όλο και περισσότερα προγράμματα MBA παρέχει εκπαίδευση που πηγαίνει πέρα ​​από τη γενική διαχείριση των επιχειρήσεων να παρέχουν θέμα εμπειρίας στην περιοχή. Έτσι, για παράδειγμα, εάν τα συμφέροντα της σταδιοδρομίας σας είναι στον τομέα του ηλεκτρονικού εμπορίου, μπορείτε να βρείτε τα προγράμματα MBA μας με ιδιαίτερη έμφαση σε αυτόν τον τομέα. Επιπλέον, πολλά προγράμματα MBA θα σας επιτρέψει να κερδίσετε το βαθμό εξειδίκευσης, ώστε να μπορείτε να συνδυάσετε την κατάρτιση διοίκηση επιχειρήσεων με την εκπαίδευση σε έναν άλλο τομέα, όπως Ανθρωπίνων Πόρων, Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής κ.λπ.

MBA Συγκεντρώσεις και ειδικοτήτων στις ακόλουθες Majors:

Λογιστικά και Χρηματοοικονομικά Επιχειρηματικότητα & Επιχειρησιακής Διαχείρισης Γενική Διεύθυνση ανθρώπινων πόρων Marketing και Brand Marketing Διαχείριση Η διαχείριση του σχεδίου Τουρισμού και Διαχείρισης Ταξίδια

Προγράμματα που διδάχθηκαν:
Αγγλικά

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

MBA

Institute of Business & Management Sciences

IBMS`s MBA στο International Business βαθμός παρέχει το πλαίσιο για τους επαγγελματίες να κατανοήσουν αυτό το συναρπαστικό και πολύπλοκο παγκόσμιο επιχειρηματικό περιβάλλ ... [+]

MBA στη Διοίκηση Επιχειρήσεων ή Διεθνών Επιχειρήσεων:

Η παγκοσμιοποίηση των επιχειρήσεων είναι μια πραγματικότητα που βιώνουν κάθε χώρα στον κόσμο, αλλά ιδιαίτερα στις ΗΠΑ και την Ευρώπη, όπου οι εταιρείες πηγή πρώτων υλών, την κατασκευή και την πώληση σε όλο τον κόσμο. Το ίδιο ισχύει και για τον τομέα των υπηρεσιών, όπου όλα τα μεγάλα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα και οι υπηρεσίες έχουν δραστηριότητες στις μεγάλες πόλεις του κόσμου.... [-]

Ελβετία Geneva
February 2020
Πλήρης παρακολούθηση
18 χρόνια
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Location address
Rue Voltaire 16
1201 Genève

Geneva, Geneva, 1201 CH
Social Media