Geneva School of Economics and Management - University of Geneva

Εισαγωγή

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Παρέχοντας ολοκληρωμένη ακαδημαϊκή εκπαίδευση

Από το πτυχίο Bachelor στην Διδακτορικό, μέσω των Masters, Γενεύη Σχολή Διοίκησης και Οικονομίας (GSEM) παρέχει ολοκληρωμένη πανεπιστημιακή εκπαίδευση καλύπτει όλους τους τομείς της διαχείρισης και της διοίκησης επιχειρήσεων. Τα προγράμματα σπουδών του χωρίζεται σε δύο διαδοχικούς κύκλους: του πανεπιστημίου σε διάστημα τριών ετών, που ακολουθείται από το Μεταπτυχιακό πάνω από τρία ή τέσσερα εξάμηνα. Το πρώτο παρέχει μια γενική, διεπιστημονική εκπαίδευση ενώ η δεύτερη δίνει μια ειδικότητα που θα ληφθούν σε μια συγκεκριμένη πειθαρχία.

Εκτός από το πτυχίο Bachelor στη Διοίκηση Επιχειρήσεων, GSEM προσφέρει πέντε Masters με διάφορες ειδικότητες. Έτσι, οι μαθητές μπορούν να επεκτείνουν τις γνώσεις τους στους κλάδους της διαχείρισης (διεθνή διαχείριση ή την εμπορία), λογιστικής διαχείρισης και ελέγχου, τη χρηματοδότηση, τις στατιστικές και τις διεθνείς εμπορικές συναλλαγές.

Συμβατό με τα πανεπιστημιακά συστήματα των 45 ευρωπαϊκών χωρών, τα προγράμματα αυτά ενσωματώνουν τις πιο πρόσφατες ακαδημαϊκές εξελίξεις, λαμβάνοντας υπόψη τις οικονομικές πραγματικότητες και τις προσδοκίες των επαγγελματικά περιβάλλοντα.

Προσφέροντας συνεχιζόμενη εκπαίδευση

Με δύο MBAs και περίπου είκοσι εκτελεστικά προγράμματα, GSEM Γενεύη προσφέρει ένα ευρύ φάσμα μαθημάτων συνεχούς εκπαίδευσης που επιτρέπει σε κάθε επαγγελματία για να ενισχύσουν τις δεξιότητές του / της στους διάφορους τομείς της διαχείρισης και της διοίκησης επιχειρήσεων.

Εκτελεστικό προγράμματα είναι ο καρπός της στενής συνεργασίας μεταξύ της ακαδημαϊκής και επαγγελματικής σφαίρας. Η ποικιλομορφία των εμπλεκομένων μερών, που έχουν συνταχθεί και οι δύο από το Πανεπιστήμιο και από διάφορους επιχειρηματικούς τομείς, επιτρέπει ένα υψηλό επίπεδο εμπειρογνωμοσύνης που πρέπει να επιτευχθούν και τα προγράμματα για να προσαρμοστούν στις απαιτήσεις της αγοράς.

Για να διατηρηθεί ένα ερευνητικό κέντρο

Έρευνα αποτελεί βασική δραστηριότητα της GSEM. Καλύπτει όλους τους τομείς της διαχείρισης, και έχει ως αποτέλεσμα κάθε χρόνο στη δημοσίευση των πολυάριθμων έργων, άρθρα, εισφορές σε συλλογικά προγράμματα και τα έγγραφα για επιστημονικά συνέδρια.

Τα ερευνητικά έργα που αναλαμβάνονται σε GSEM έχουν το όφελος των σημαντικών οικονομικών επιχορηγήσεων από το FNRS, NCCR FinRisk, το Ινστιτούτο Οικονομικών της Ελβετίας, το CNRS και διάφορους διεθνείς οργανισμούς.

Οι καθηγητές παρέχουν επίσης ακαδημαϊκή συνέχεια μέσω της εποπτείας τους διδακτορικών διατριβών, εκ των οποίων υπάρχουν σήμερα πάνω από σαράντα.

Για την ενθάρρυνση της κινητικότητας των σπουδαστών

Σύμφωνα με το πνεύμα των συμφωνιών της Μπολόνια, GSEM ενθαρρύνει την κινητικότητα των φοιτητών και διαπανεπιστημιακή συνεργασία. Δυνάμει των ειδικών σχέσεων που διατηρεί με άλλα πανεπιστήμια σε όλο τον κόσμο, το Τμήμα επεκτείνει συνεχώς το φάσμα των πιθανών ανταλλαγών διαθέσιμα στους φοιτητές.

Τα προγράμματα ανταλλαγής GSEM προσφέρουν στους φοιτητές μια μοναδική ευκαιρία να αναλάβουν μέρος των σπουδών τους σε ένα ίδρυμα εταίρο, στην Ελβετία ή στο εξωτερικό. Τέτοια διαμονή αποτελεί ένα στάδιο ζωτικής σημασίας εκπαίδευσης για τους μαθητές που φιλοδοξούν να σταδιοδρομία με διεθνή διάσταση. Παρέχουν επίσης την ευκαιρία να ανακαλύψουν μια διαφορετική κουλτούρα, να αναπτύξουν γνώση μιας ξένης γλώσσας, να γνωρίσουν διαφορετικές μεθόδους διδασκαλίας και, μερικές φορές, να αποκτήσουν μια εξειδίκευση που δεν προβλέπεται από το πρόγραμμα τους.

Αυτή η σχολή προσφέρει προγράμματα σε:
  • Αγγλικά

Όψη EMBA » Όψη MBA »

Προγράμματα

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

EMBA

Executive MBA

Διαδίκτυο Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 2 χρόνια February 2019 Ελβετία Geneva +1 περισσότερα

Το πρόγραμμα Executive MBA (Έμπα) στο Πανεπιστήμιο της Γενεύης (UNIGE) παρέχει στελέχη με μια πρώτης τάξεως εκπαίδευση σε θέματα γενικής διαχείρισης χωρίς να διακόπτουν τη σταδιοδρομία τους. [+]

MBA Διοικητικών Στελεχών

Το πρόγραμμα Executive MBA (Έμπα) στο Πανεπιστήμιο της Γενεύης (UNIGE) παρέχει στελέχη με μια πρώτης τάξεως εκπαίδευση σε θέματα γενικής διαχείρισης χωρίς να διακόπτουν τη σταδιοδρομία τους. Έχει σχεδιαστεί για να εξισορροπήσει τη θεωρία και την πρακτική, καθώς και αναλυτική σκέψη και δράση, και είναι δομημένο έτσι ώστε να διασφαλιστεί ότι οι συμμετέχοντες αποκτούν κατάρτιση ηγεσίας μέσω της ενεργού συμμετοχής, και ένα στέλεχος προοπτική. Διδάσκει τους συμμετέχοντες να οικοδομήσουμε θεμελιώδεις δεξιότητες και αυτοπεποίθηση για να επεκτείνουν την ικανότητά τους να οδηγούν και να αντιμετωπίσουν πολλαπλή λειτουργική προκλήσεις. UNIGE Έμπα επιλέγει προσεκτικά το μείγμα συμμετέχων μέσα από μια αυστηρή διαδικασία επιλογής 4-βήμα για να εξασφαλίσει υψηλή ποιότητα peer-to-peer ανταλλαγή. διδακτικό προσωπικό του γνωρίζει πολύ καλά την ανάγκη για τους διαχειριστές και τους ηγέτες των επιχειρήσεων να αναπτύξουν και να εφαρμόσουν αποτελεσματικές επιχειρησιακές λύσεις σε πολύπλοκες καταστάσεις. UNIGE ΕΜΒΑ είναι διαπιστευμένο από το Association of MBAs (AMBA).... [-]


MBA

διεθνείς οργανισμούς MBA

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση Μερική παρακολούθηση 1 - 3 χρόνια February 2019 Ελβετία Geneva +1 περισσότερα

Προσφέρεται ως ένα μονοετές εντατικό MBA, καθώς και ένα πρόγραμμα μερικής απασχόλησης (2 έως 3 ετών), η IOMBA προσφέρει μια διεπιστημονική πρόγραμμα σπουδών που διδάσκονται από μια διεθνή σχολή από όλο τον κόσμο κορυφαία πανεπιστήμια, καθώς και αναγνωρισμένων επαγγελματιών από το Διεθνή Οργανισμό, International (ΥΠ) και μη-κυβερνητικές Οργανώσεις (ΜΚΟ). το πρόγραμμα που βρίσκεται στην καρδιά της Γενεύης μέσα σε απόσταση αναπνοής από πολλές οργανώσεις των Ηνωμένων Εθνών και άλλων έγκυρων διεθνών θεσμών, παρέχει ευκαιρίες στους μαθητές να συνεχίσουν τη σταδιοδρομία τους σε μια IO, μια ΜΚΟ ή Διακρατικής Corporation. [+]

διεθνείς οργανισμούς MBA

Πλήρης απασχόληση (1 έτος) ή μερικής απασχόλησης (2-3 χρόνια) Πρόγραμμα

Ως ένα χρόνο εντατικών MBA, καθώς και ένα πρόγραμμα μερικής απασχόλησης (2 έως 3 ετών), η IO-MBA προσφέρει μια διεπιστημονική πρόγραμμα σπουδών που διδάσκονται από μια διεθνή σχολή από όλο τον κόσμο κορυφαία πανεπιστήμια, καθώς και αναγνωρισμένων επαγγελματιών από το Διεθνή Οργανισμό, International (ΥΠ ) και μη-κυβερνητικές Οργανώσεις (ΜΚΟ). ... [-]