Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Ποιος είναι ο BSL;

Ιδρύθηκε το 1987, το Business School Lausanne (BSL) είναι μια καινοτόμος σχολή επιχειρήσεων, που βρίσκεται στην Ελβετία. Παρέχουμε μια πλατφόρμα μάθησης που επιτρέπει σε άτομα και οργανισμούς να ευδοκιμήσουν συν-δημιουργώντας βιώσιμες επιχειρηματικές λύσεις για τον πλανήτη μας και τους ανθρώπους του.

Σήμερα, περισσότερο από ποτέ, ο κόσμος χρειάζεται μια νέα γενιά ηγετών και επιχειρηματιών. Εκείνος που δεν ενδιαφέρεται να είναι ο καλύτερος στον κόσμο, αλλά να επιτύχει το καλύτερο για τον κόσμο. Η ενεργοποίηση των μαθητών μας για να είναι η "αλλαγή" είναι αυτό που εμπνέει τη δουλειά μας.

Οι σπουδαστές από εξήντα εθνικότητες και διαφορετικό υπόβαθρο ενώνουν την έμπειρη σχολή μας σε μια συνεργατική εξερεύνηση των επιχειρήσεων ως μια δύναμη για πάντα. Σε μικρές και εξατομικευμένες τάξεις, οι καθηγητές μας φέρνουν καθημερινά τις τελευταίες επιχειρηματικές γνώσεις στην τάξη και υποστηρίζουν τους μαθητές μας για την πλήρη αξιοποίηση των δυνατοτήτων τους.

Πέρα από την παραδοσιακή εκπαίδευση. Ενθαρρύνουμε τους μαθητές μας να είναι συνεργατικοί, όχι ανταγωνιστικοί. Οργανώνουμε διδασκαλία και μάθηση γύρω από κοινωνικά, περιβαλλοντικά και οικονομικά θέματα, τόσο σε παγκόσμιο όσο και σε τοπικό επίπεδο. Δημιουργούμε έναν ανοιχτό χώρο όπου όλοι μας, οι σπουδαστές, οι καθηγητές, το προσωπικό, οι ερευνητές και οι ενδιαφερόμενοι, συναντιούνται για να θέσουν θαρραλέες ερωτήσεις και να μεγιστοποιήσουν τις αξίες που έχουν σημασία.

Στην Ελβετία, η BSL κατατάσσεται # 2 για το Master in International

Καλώς ήλθατε στο σχολείο μας και ανυπομονούμε να επικοινωνήσουμε μαζί σας!

Προγράμματα που διδάχθηκαν:
Αγγλικά

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

EMBA

Business School Lausanne

Το BSL E / MBA στην Ελβετία είναι μια μεταμορφωτική, όχι συναλλακτική, εμπειρία που διευκολύνει τη μάθηση και την προσωπική σας ανάπτυξη ως αυτογνωστικός, προσαρμοστικός ... [+]

σύνοψη προγράμματος

Το BSL E / MBA είναι μια εμπειρία μετασχηματισμού, όχι συναλλαγής, που διευκολύνει τη μάθηση και την προσωπική σας ανάπτυξη ως έναν αυτογνωσμένο, προσαρμόσιμο και υπεύθυνο ηγέτη.

Θα ξεκινήσετε ένα ταξίδι προσωπικής μεταμόρφωσης που θα σας επιτρέψει να γνωρίσετε τον εαυτό σας καλύτερα, να ανακαλύψετε (εκ νέου) τον προσωπικό σας σκοπό και να προωθήσετε την ηγετική ικανότητά σας να κάνετε ουσιαστική αλλαγή στον κόσμο. Θα βυθιστείτε σε ένα μαθησιακό χώρο που ενθαρρύνει την προσωπική σας ανάπτυξη με μαθήματα μαλακών δεξιοτήτων, one-on-one καθοδήγηση και ευκαιρίες για την προπόνηση άλλων.Θα γυρίσετε τις επιχειρήσεις στο κεφάλι και θα εκτίθενται σε αντισυμβατικό τρόπο σκέψης πέρα ​​από τις συνήθεις. Μέσω της τρισδιάστατης μαθησιακής μας προσέγγισης, "εγώ", "εμείς" και "όλοι μας", θα καλλιεργήσετε δεξιότητες και προοπτικές που θα σας επιτρέψουν να κατανοήσετε και να ανταποκριθείτε στις παγκόσμιες επιχειρηματικές προκλήσεις από ατομική, συλλογική και συστηματική προοπτική.Θα επενδύσετε στην επαγγελματική σας ανάπτυξη και θα διερευνήσετε ευκαιρίες για να συγχωνεύσετε τις προηγούμενες εμπειρίες, τα δυνατά σημεία και τα πάθη σας σε μια εκπληκτική καριέρα. Εσείς απλώστε τον εαυτό σας και εφαρμόστε αυτό που μαθαίνετε αμέσως μέσω του Project MBA: Θα επιλέξετε ανάμεσα σε ένα Σχέδιο Επιχειρηματικού Σχεδίου για ένα ξεκίνημα, μια οικογενειακή επιχείρηση ή μια εταιρεία της επιλογής σας.Χαρακτηριστικά υπογραφής BSLΜικρές τάξεις έως 20 ατόμων με εξατομικευμένη προσοχή και υποστήριξη από καθηγητέςΚαθηγητές που είναι έμπειροι και ενεργά επιχειρηματίες και εμπειρογνώμονες στον τομέα τουςΔιεθνές και ποικίλο περιβάλλον με φοιτητές από 60 εθνικότητεςΕπιλογές προγράμματος... [-]
Ελβετία Lausanne
September 2019
Πλήρης παρακολούθηση
Μερική παρακολούθηση
1 - 2 χρόνια
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Business School Lausanne

Το EMBA στη βιώσιμη επιχειρηματικότητα είναι ένα μοναδικό πρόγραμμα στην Ελβετία που συνδυάζει την εκπαίδευση MBA με μια βαθιά κατάδυση στην επιχειρηματική βιωσιμότητα. ... [+]

Σύνοψη προγράμματος

Το E / MBA στην αειφόρο επιχείρηση είναι ένα μοναδικό πρόγραμμα στην Ελβετία που συνδυάζει την εκπαίδευση E / MBA με μια βαθιά βουτιά στην επιχειρηματική βιωσιμότητα. Είναι ιδανικό για τους συμμετέχοντες και τους επαγγελματίες που θέλουν να αξιοποιήσουν την υπάρχουσα εμπειρία τους για να έχουν πραγματικό αντίκτυπο στις επιχειρήσεις.

Αυτό το πρόγραμμα συνδυάζει δύο προγράμματα σε ένα, το E / MBA και το Δίπλωμα στη Βιώσιμη Επιχειρηματικότητα, με αποτέλεσμα μια ολιστική εμπειρία μάθησης που θα μεταμορφώσει τον τρόπο με τον οποίο ορίζετε την επιχείρησή σας και τον εαυτό σας στην πρωτοπορία της αλλαγής και της καινοτομίας για έναν καλύτερο κόσμο. Πρακτικά, θα λάβετε όλα τα μαθήματα ίδρυσης από το πρόγραμμα E / MBA και θα συνεχίσετε με την εξειδίκευση στη βιωσιμότητα. Το αποτέλεσμα είναι ένα πρόγραμμα που στρέφεται σε έναν αυτογνωσμένο, ενημερωμένο και συνειδητό επιχειρηματία.... [-]

Ελβετία Lausanne
September 2019
Πλήρης παρακολούθηση
Μερική παρακολούθηση
1 - 2 χρόνια
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά

Business School Lausanne: School of the 21st Century

Business School Lausanne
Ιστότοπος