B.H.M.S. Business & Hotel Management School

Εισαγωγή

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Καλώς ήρθατε στο σχολείο BHMS, Business and Hotel Management!

Το BHMS είναι μία από τις κορυφαίες σχολές φιλοξενίας στον κόσμο, που βρίσκεται στην καρδιά της Λουκέρνης, μια ζωντανή και όμορφη πόλη στην Ελβετία.

Μην χάσετε αυτή την ευκαιρία!

Έννοια της εκπαίδευσης BHMS της Ελβετίας

Οι τέσσερις «πυλώνες» του BHMS είναι εκπαίδευση, πρακτική άσκηση, προσωπική ανάπτυξη και διεθνής τοποθέτηση σταδιοδρομίας. Κάθε πυλώνας διαδραματίζει βασικό ρόλο στην αποστολή μας να προσφέρουμε στην αναπτυσσόμενη παγκόσμια βιομηχανία φιλοξενίας και διαχείρισης υπηρεσιών με ποιοτικούς υπαλλήλους, οι οποίοι είναι πρόθυμοι να επιδείξουν το δυναμικό διαχείρισης τους.

Η ποιοτική ακαδημαϊκή εκπαίδευση, ως ο πρώτος πυλώνας, δίνει στους φοιτητές την ακαδημαϊκή και θεωρητική γνώση. Η πρακτική άσκηση, ως ο δεύτερος πυλώνας, επιτρέπει στους σπουδαστές να εφαρμόζουν τις γνώσεις στην πράξη στη δουλειά τους. Η προσωπική και επαγγελματική ανάπτυξη, ο τρίτος και ο σημαντικότερος πυλώνας, παρέχει στους μαθητές μαλακές και κοινωνικές δεξιότητες και πειθαρχία που παρακινούν τους μαθητές, τους καθοδηγεί, τις ενισχύει και τελικά τους οδηγεί να πετύχουν.

Η επιτυχής έκβαση και των τριών πυλώνων οδηγεί στον τέταρτο πυλώνα, μια επιτυχημένη σταδιοδρομία. Το BHMS έχει τη δική του εταιρεία τοποθέτησης «Masterwork», η οποία βοηθά όλους τους αποφοίτους να κερδίσουν την πρώτη τους διεθνή θέση σταδιοδρομίας.

Τι μας κάνει ιδιαίτερα

Fast Track Αγγλικά Βαθμολογία:

Η επιχείρηση BHMS

Χέρι-Αμερικανός πτυχίο MBA:

Η επιχείρηση BHMS

Μεταβιβάσιμες δεξιότητες:

Μεταβιβάσιμες δεξιότητες είναι δεξιότητες και ικανότητες που είναι σχετικές και χρήσιμες σε διάφορους τομείς της ζωής: κοινωνικά, επαγγελματικά και στο σχολείο. Η ομαδική εργασία, η ηγεσία, τα προσωπικά κίνητρα, η οργάνωση, η διαχείριση του χρόνου, η ακρόαση, η γραπτή και προφορική επικοινωνία, καθώς και η τεχνολογία της πληροφορίας, βρίσκονται στο DNA του εκπαιδευτικού συστήματος BHMS.

Μοναδικό σύστημα διάρκειας 5 εβδομάδων:

Στην επιχείρηση BHMS

Στην καρδιά της πόλης της Λουκέρνης:

Η επιχείρηση BHMS

Το Sentipark είναι ένα σύγχρονο κτίριο που φιλοξενεί εγκαταστάσεις αίθουσας διδασκαλίας καθώς και κορυφαία καταλύματα για περίπου. 60 φοιτητές.

Εγγυημένη πρακτική

Αυτή η σχολή προσφέρει προγράμματα σε:
  • Αγγλικά

Όψη MBA » Όψη BAs » Όψη Διπλώματα » Όψη Μεταπτυχιακά Επιστημών (MSc) »

Προγράμματα

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

MBA

M.Sc. Πτυχίο στην παγκόσμια διοίκηση επιχειρήσεων

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 18 μήνες April 2019 Ελβετία Lucerne

Το πτυχίο MSc στην Παγκόσμια Διοίκηση Επιχειρήσεων αποτελείται από ένα εντατικό, διδακτικό εξάμηνο 6 μηνών στην πανεπιστημιούπολη BHMS στη Λουκέρνη της Ελβετίας και ένα δεύτερο εξάμηνο κατά τη διάρκεια του οποίου οι φοιτητές θα αναλάβουν το ερευνητικό τους έργο / διατριβή. Κατά τη διάρκεια αυτού του δεύτερου εξαμήνου, οι μαθητές μπορούν να επιλέξουν να ολοκληρώσουν μια πρακτική άσκηση στην Ελβετία ή στο εξωτερικό και να προσθέσουν ανεκτίμητη εμπειρία στο προφίλ τους. [+]

Πρόγραμμα:

MSc στην Παγκόσμια Διοίκηση Επιχειρήσεων

Διάρκεια:

Ενας χρόνος

Διαθεσιμότητα:

Αυτή η προσφορά είναι διαθέσιμη σε όλους τους δυνητικούς μαθητές που πληρούν τα κριτήρια συμμετοχής:

Ελάχιστο όριο ηλικίας 21 ετώνΠτυχιούχος πτυχίου BA σε οποιοδήποτε κλάδο ή BHMS / RGU πιστοποιητικό απόφοιτος στη Διεθνή Διοίκηση Επιχειρήσεων ΦιλοξενίαςΑγγλικές γνώσεις σε ελάχιστο επίπεδο ίσο με το IELTS 6.0ΣΦΑΙΡΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ... [-]

MBA Βαθμός BHMS

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 18 μήνες April 2019 Ελβετία Lucerne

Ένα πτυχίο MBA σε συνδυασμό με τομεακές δεξιότητες, κατάλληλο για υποψήφιους που έχουν ήδη μεταπτυχιακό ή σημαντική διοικητική εμπειρία και επιθυμούν να ξεκινήσουν τη δική τους επιχείρηση ή να κερδίσουν την προώθηση σε μια συγκεκριμένη βιομηχανία ή τομέα που αλλάζει ταχύτατα. [+]

Πρόγραμμα:

MBA Βαθμός BHMS

Διάρκεια:

Ένα έτος με προαιρετική δεύτερη περίοδο εκπαίδευσης 6 μηνών

Διαθεσιμότητα:

Αυτό το πρόγραμμα είναι κατάλληλο για υποψήφιους που έχουν ήδη μεταπτυχιακό ή σημαντική διοικητική εμπειρία και επιθυμούν να εισέλθουν ή να κερδίσουν την προώθηση σε έναν συγκεκριμένο κλάδο ή τομέα.

ΣΦΑΙΡΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ

Το πρόγραμμα με 3 εξειδικευμένα Pathways για την επιχειρηματικότητα και την καινοτομία , το μάρκετινγκ και την ψηφιακή επιχείρηση ή τα διεθνή χρηματοοικονομικά και τις επενδύσεις , προσφέρει στους φοιτητές την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ένα σύγχρονο πρόγραμμα σπουδών για να αποκτήσουν στοχευμένες γνώσεις και δεξιότητες στο επιλεγμένο Pathway , εκτός από τις βασικές επιχειρηματικές πρακτικές. Οι περιπτωσιολογικές μελέτες σε πραγματικό χρόνο, ο χειρισμός των δεδομένων, τα έργα και ο ανταγωνισμός προσομοίωσης επιχειρήσεων διασφαλίζουν ότι η μάθηση εφαρμόζεται και έχει πραγματική αξία σταδιοδρομίας.... [-]


Βίντεο

How is it to work at the welcome desk in Switzerland? Challenges and opportunities

Working Experience in St. Moritz - Switzerland

Things I didn't know about Switzerland

Step Out of Your Comfort Zone

BHMS Switzerland, Business & Hotel Management School - Official HD Video

Επικοινωνία

Business and Hotel Management School - BHMS

Διεύθυνση Gütschstrasse 2-6 CH-6003 Luzern Switzerland
CH-6003 Lucerne, Lucerne, Ελβετία
Ιστοσελίδα http://www.bhms.ch/
Τηλέφωνο +41 41 248 70 70