Aros Business Academy

Εισαγωγή

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

1

AKA BUSINESS ACADEMY - Μίνι ΜΒΑ και εκπαίδευση

Στόχος μας είναι να θέσει τέλος στην μαζική παραγωγή εκπαιδεύσεις ηγεσία και αντί να σχεδιάζουμε Mini MBA εκπαιδεύσεις ηγεσία, που δημιουργούν μια αξιοσημείωτη αλλαγή - για εσάς και για το χώρο εργασίας σας.

Mini MBA Προγράμματα μας
Προσφέρουμε τα δύο προγράμματα Mini MBA Aros Mini MBA και ABA Mini MBA.

Είμαστε σίγουροι ότι θα είστε λάτρης μας
Πιθανώς έχετε παρακολουθήσει πολλές συναρπαστικές κατάρτισης ηγεσίας όπου θα έχουν επιστρέψει ανυψώθηκε και επαναφορτίζεται πίσω στη δουλειά. Αλλά πόσο μεγάλο μέρος αυτής της εκπαίδευσης έχει δημιουργήσει μια μόνιμη αλλαγή για σας; Αν ακολουθήσετε τα στατιστικά στοιχεία, είναι πολύ λίγες.

Στο Business Academy Aros, είμαστε παθιασμένοι με τη δημιουργία αυτής της αλλαγής - έτσι έχει νόημα για σας για να περνούν το χρόνο τους σε ένα Mini MBA, και έτσι έχει νόημα για το χώρο εργασίας που σας στέλνει. Εμείς δημιουργούμε με τόσο μεγάλες και μικρές μέτρα - και μερικοί από αυτούς είναι ακόμη εντελώς αόρατο για εσάς.

Γιατί να επιλέξετε ένα Mini MBA;
Ας πρώτα να αποδείξει ότι ένα Mini MBA δεν είναι ένα MBA. Φυσικά, μπαίνει κανείς στον πειρασμό να πει. Η λέξη "Mini", λέει αρκετά ανοιχτά ότι έχουμε να κάνουμε με μια σύντομη, συμπυκνωμένη και απλοποιημένη εκδοχή του ΜΒΑ. Ένα MBA συνήθως διαρκεί δύο χρόνια, ενώ ένα μίνι MBA διαρκεί συνήθως έξι μήνες.

Ένα Mini MBA απευθύνεται σε εργαζόμενους που χρειάζονται για να βελτιώσουν τις γνώσεις και τα εργαλεία τους στη διαχείριση, αλλά δεν προτίθεται να λάβει ένα MBA ή Δίπλωμα στη Διοίκηση (λόγω έλλειψης χρόνου, χρημάτων ή κλίση) - τουλάχιστον όχι τώρα. Μπορεί να είναι ηγέτες με μεγάλη εμπειρία διαχείρισης, και μπορεί να είναι οι άνθρωποι που θα ήθελαν να κάνουν το επόμενο βήμα και να καταλαμβάνουν μια θέση διαχείρισης στο μέλλον.

Το πιο σημαντικό πράγμα είναι εξειδικευμένο (πραγματικά ειδίκευση) λέκτορες που είναι ερωτευμένος με τα χωράφια τους
Για να είναι ένα εξειδικευμένο εκπαιδευτή στο Mini MBAs μας θα πρέπει να έχετε επαγγελματική εμπειρία ηγεσίας, καμία αμφιβολία γι 'αυτό. Τις οποίες περισσότερες από 40 καθηγητές μας, προφανώς, να έχει ταυτόχρονα είναι μεταξύ τους κορυφαίους ειδικούς στον τομέα τους την ίδια στιγμή.

Αλλά εμείς απαιτούμε περισσότερα από αυτά! Θα πρέπει να είναι παθιασμένοι με αυτό που διδάσκουν, ώστε να μπορούν να ασκούν τους συμμετέχοντες στο έπακρο. Και τότε θα πρέπει να είναι ειδικευμένοι διαμεσολαβητές που μπορούν να δουν την πρόκλησή σας και αφορούν την ουσία ακριβώς ΣΑΣ. Ίσως γι 'αυτό το 97,9% των μαθητών μας πιστεύουν ότι ο ομιλητής ήταν «καλή» ή «πολύ καλή» στην προσαρμογή του Μίνι MBA ειδικά για αυτούς. Μία φιγούρα που είναι σχετικά υπερήφανοι, γιατί δεν είναι εύκολο να επιτευχθεί.

Υποσχόμαστε ότι το Mini MBA είναι προσαρμοσμένη στα προβλήματα και τις προκλήσεις σας
Στο Aros είμαστε πολύ κατά το τρέξιμο της ρουτίνας με το ίδιο παλιό υλικό. Πιστεύουμε ότι θα πάρετε την πιο έξω από σας Μίνι MBA, Αν η θεωρία έχει τεθεί σε προοπτική από τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν στην καθημερινή σας ζωή, και ότι οι υποθέσεις που σχετίζονται με γραμμή εργασίας σας. Ως εκ τούτου, θα λάβετε ένα σύντομο e-μάθημα για την εκμάθηση πριν από την έναρξη του Mini MBA. Και θα σας στείλουμε ένα ερωτηματολόγιο σχετικά με τις υποθέσεις και τις προκλήσεις σας, έτσι ώστε ο εκπαιδευτής και οι ειδικοί μας μπορούν να προσαρμόσουν το υλικό των μαθημάτων στις ακριβείς ανάγκες σας.

Αυτή η σχολή προσφέρει προγράμματα σε:
  • Αγγλικά
  • δανικός

Όψη MBA »

Προγράμματα

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

MBA

ABA mini MBA

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 6 μήνες September 2018 Δανία Copenhagen

ΑΒΑ Mini MBA είναι ίσως το πιο φιλόδοξο Mini MBA στη Δανία. Το πρόγραμμα ηγεσία κατάρτισης σας παρουσιάζει τις κλασικές επιστήμες MBA, ενώ σας δίνει την τελευταία λέξη της διαχείρισης. Θα γίνει επίσης μέλος των ηγετών ΑΒΑ Club, όπου μπορείτε ως μέλος αυτομάτως θα αποκτήσουν δωρεάν πρόσβαση σε αποκλειστικά διαλέξεις, σεμινάρια και εκδηλώσεις δικτύωσης. [+]

ABA Mini MBA

ABA Mini MBA Είναι ίσως το πιο φιλόδοξο Mini MBA στη Δανία. Το πρόγραμμα ηγεσία κατάρτισης σας παρουσιάζει τις κλασικές επιστήμες MBA, ενώ σας δίνει την τελευταία λέξη της διαχείρισης. Θα γίνει επίσης μέλος των ηγετών ΑΒΑ Club, όπου μπορείτε ως μέλος αυτομάτως θα αποκτήσουν δωρεάν πρόσβαση σε αποκλειστικά διαλέξεις, σεμινάρια και εκδηλώσεις δικτύωσης.

Οι 6 καλύτερους λόγους για να λάβει μια ΑΒΑ Mini MBA! ... [-]


Aros mini MBA

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 6 μήνες September 2018 Δανία Copenhagen

Ένα μίνι-MBA είναι η ευκαιρία για να διευρύνουν την προοπτική σας ως ηγέτη, όπου θα εισαχθούν στις κλασικές επιστήμες MBA. Έχουμε συνεργαστεί με έναν από τους κορυφαίους στοχαστές στον τομέα της διαχείρισης, καθηγητής Steen Hildebrandt. Διότι όταν πρόκειται για τις ανάγκες ενός MBA, ξέρει όλα. Ο ίδιος έχει φροντίσει να ενσωματώσει τις παραδοσιακές αρχές MBA σε μας Mini MBA. Ως εκ τούτου, μπορούμε να πούμε με υπερηφάνεια ότι Aros Mini MBA διαθέτει ένα επαγγελματικό επίπεδο, άξια του ονόματός της ΜΒΑ. [+]

AROS Mini MBA

Ας καθηγητής Steen Hildebrandt σας καθοδηγήσει μέσα από τις επιστήμες MBA Ο καθηγητής Steen Hildebrandt είναι ίσως το πιο διάσημο όνομα της Δανίας, όταν πρόκειται για τη διαχείριση. Συνεπώς, δεν είναι τυχαίο ότι ήταν αυτός που ζήτησε να σχεδιάσουμε το Aros Mini MBA.

Hildebrandt έθεσε τις δομικές μονάδες, επέλεξε το κύριο περιεχόμενο και διάλεκτος μερικά από τα πιο αρμόδια εκπαιδευτές. Μαζί, έχουμε σχεδιάσει ένα φιλόδοξο διαδικασία μάθησης που τόσο σας δίνει επαγγελματικές και πρακτικές γνώσεις της διοίκησης, και εξασφαλίζει την προσωπική σας ανάπτυξη ως ηγέτη.... [-]


Επικοινωνία

Aros Business Academy

Διεύθυνση Aros Business Academy | Fredericiagade 15
1310 Copenhagen, Δανία