Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

1

Aros Business Academy - Μίνι MBA και εκπαίδευση

Στόχος μας είναι να τερματίσουμε τις μαζικής παραγωγής εκπαιδευτικές ηγεσίες και, αντ 'αυτού, σχεδιάζουμε εκπαιδευτικά προγράμματα ηγεσίας Mini MBA, που δημιουργούν μια αξιοσημείωτη αλλαγή - για εσάς και για το χώρο εργασίας σας.

Το Διεθνές Μίνι ΜΒΑ
Σας προσφέρουμε το Διεθνές Μίνι MBA , το οποίο είναι πλήρως online Mini MBA.

Είμαστε σίγουροι ότι θα σας αρέσει
Έχετε πιθανώς παρακολουθήσει μια πολύ συναρπαστική εκπαίδευση ηγεσίας, όπου έχετε επιστρέψει ανεβασμένοι και επαναφορτισμένοι πίσω στην εργασία. Αλλά πόσο από αυτή την εκπαίδευση έχει δημιουργήσει μια διαρκή αλλαγή για σας; Αν ακολουθήσετε τα στατιστικά στοιχεία, είναι πολύ λίγα. Στην Aros Business Academy , είμαστε παθιασμένοι με τη δημιουργία αυτής της αλλαγής - γι 'αυτό είναι λογικό να περάσετε χρόνο σε ένα Mini MBA και έτσι έχει νόημα για τον εργασιακό χώρο που σας στέλνει. Δημιουργούμε το με μεγάλα και μικρά μέτρα - και μερικά από αυτά είναι ακόμα εντελώς αόρατα για εσάς.

Γιατί να επιλέξετε ένα Mini MBA;
Ας διαπιστώσουμε πρώτα ότι ένα μίνι MBA δεν είναι MBA. Φυσικά, κάποιος μπαίνει στον πειρασμό να πει. Η λέξη "Μίνι" λέει αρκετά ανοιχτά ότι έχουμε να κάνουμε με μια σύντομη, συμπυκνωμένη και απλοποιημένη έκδοση ενός MBA. Ένα ΜΒΑ διαρκεί συνήθως δύο χρόνια, ενώ ένα ΜΜΜ συνήθως διαρκεί έξι μήνες. Ένα Μίνι ΜΒΑ απευθύνεται σε εργαζόμενους που πρέπει να ενισχύσουν τις γνώσεις και τα εργαλεία τους στη διοίκηση, αλλά δεν σκοπεύουν να λάβουν MBA ή Διπλώματα στη Διοίκηση (λόγω χρόνου, χρήματος ή κλίσης) - τουλάχιστον όχι τώρα. Μπορεί να είναι ηγέτες με εκτεταμένη εμπειρία διαχείρισης και μπορεί να είναι άνθρωποι που θα ήθελαν να κάνουν το επόμενο βήμα και να καταλάβουν μια θέση διαχείρισης στο μέλλον.

Το πιο σημαντικό είναι οι ειδικευμένοι (πραγματικά εξειδικευμένοι) καθηγητές που ερωτεύονται τους τομείς τους
Για να είστε έμπειρος εκπαιδευτής στα Mini MBAs σας, πρέπει να έχετε επαγγελματική εμπειρία ηγεσίας, χωρίς αμφιβολία. Που είναι περισσότεροι από 40 λέκτορες, προφανώς, ενώ είναι από τους κορυφαίους ειδικούς στον τομέα τους ταυτόχρονα. Αλλά απαιτούμε περισσότερα από αυτά! Πρέπει να είναι παθιασμένοι με αυτό που διδάσκουν, ώστε να μπορούν να συμμετάσχουν στους συμμετέχοντες στο έπακρο. Και τότε πρέπει να είναι έμπειροι διευκολυντές που μπορούν να δουν την πρόκληση ΣΑΣ και να συνδέσουν την ουσία με ακριβώς ΕΣΑΣ. Ίσως γι 'αυτό το 97,9% των μαθητών μας πιστεύουν ότι ο λέκτορας ήταν "καλός" ή "πολύ καλός" στην προσαρμογή του Mini MBA ειδικά για αυτούς. Ένας αριθμός που είμαστε σχετικά περήφανοι επειδή δεν είναι εύκολο να επιτευχθεί. Προσφέρουμε τα δύο προγράμματα Mini MBA Aros Mini MBA και ABA Mini MBA . Προσφέρουμε επίσης το Mini MBA στη Γερμανία (Deutschland) .

Υποσχόμαστε ότι το Mini MBA προσαρμόζεται στα προβλήματα και τις προκλήσεις σας
Στην Aros, είμαστε πολύ αντίθετοι με το ρουτίνα με το ίδιο παλιό υλικό. Πιστεύουμε ότι θα αξιοποιήσετε στο έπακρο το Μίνι ΜΒΑ σας αν τεθεί η θεωρία σε προοπτική των προβλημάτων που αντιμετωπίζετε στην καθημερινή σας ζωή και ότι οι υποθέσεις σχετίζονται με τη δουλειά σας. Ως εκ τούτου, θα λάβετε ένα σύντομο ηλεκτρονικό μάθημα για την εκμάθηση πριν από την έναρξη του Mini MBA. Και θα σας στείλουμε ένα ερωτηματολόγιο σχετικά με τις υποθέσεις και τις προκλήσεις σας, έτσι ώστε ο εκπαιδευτής και οι ειδικοί μας να προσαρμόσουν το υλικό του μαθήματος στις ακριβείς σας ανάγκες.

Προγράμματα που διδάχθηκαν:
  • Αγγλικά
  • δανικός

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

MBA

Aros Business Academy

Το Διεθνές Μίνι MBA είναι ίσως το πιο φιλόδοξο Mini MBA στον κόσμο. Το πρόγραμμα κατάρτισης ηγετών σας εισάγει στους κλασσικούς κλάδους MBA ενώ σας δίνει την τελευταία λέ ... [+]

Το Διεθνές Μίνι MBA (σε απευθείας σύνδεση)

Το ABA Mini MBA είναι ίσως το πιο φιλόδοξο Mini MBA στη Δανία. Το πρόγραμμα κατάρτισης ηγετών σας εισάγει στους κλασσικούς κλάδους MBA ενώ σας δίνει την τελευταία λέξη της διοίκησης. Θα γίνετε επίσης μέλος του ABA Leaders Club, όπου ως μέλος θα αποκτήσετε αυτόματα πρόσβαση σε αποκλειστικές διαλέξεις, master classes και εκδηλώσεις δικτύωσης.

Οι 6 καλύτεροι λόγοι για να πάρετε ένα ABA Mini MBA!... [-]

Δανία Κοπεγχάγη
Ανοικτή Εγγραφή
Αγγλικά,δανικός
Μερική παρακολούθηση
1 - 6 μήνες
Διαδικτυακό
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Aros Business Academy

Ένα Mini-MBA είναι μια ευκαιρία για να διευρύνετε την προοπτική σας ως ηγέτης όπου θα εισαχθείτε στους κλασικούς κλάδους MBA. Έχουμε συνεργαστεί με έναν από τους κορυφαίο ... [+]

Το Διεθνές Μίνι MBA (σε απευθείας σύνδεση)

Αφήστε τον καθηγητή Steen Hildebrandt να σας καθοδηγήσει στους κλάδους MBA Ο καθηγητής Steen Hildebrandt είναι πιθανότατα το πιο γνωστό όνομα της Δανίας όσον αφορά τη διαχείριση. Επομένως, δεν είναι τυχαίο ότι τον ζητήσαμε να σχεδιάσουμε το Aros Mini MBA .

Η Hildebrandt βάζει τα δομικά στοιχεία, επιλέγει το κύριο περιεχόμενο και επιλέγει μερικούς από τους πιο ικανούς εκπαιδευτές. Μαζί, σχεδιάσαμε μια φιλόδοξη διαδικασία μάθησης που σας δίνει τόσο επαγγελματικές όσο και πρακτικές γνώσεις διαχείρισης και εξασφαλίζει την προσωπική σας ανάπτυξη ως ηγέτη.... [-]

Δανία Κοπεγχάγη
Ανοικτή Εγγραφή
Αγγλικά,δανικός
Μερική παρακολούθηση
1 - 6 μήνες
Διαδικτυακό
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Aros Business Academy
Address
Aros Business Academy | Fredericiagade 15
1310 Κοπεγχάγη, Δανία