Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Πανεπιστημιακή δημόσια ανακοίνωση

Τα καταστατικά δημοσιεύονται από τα πανεπιστήμια με δική τους ευθύνη. Πρέπει να τηρηθούν οι διατάξεις του διατάγματος της 4ης Νοεμβρίου 1993 για την ανακοίνωση του καταστατικού του πανεπιστημίου (HSchBekV) (GVBl σελ. 848), όπως τροποποιήθηκε με διάταγμα της 15ης Δεκεμβρίου 2004 (GVBl σελ. 580).

Το καταστατικό γνωστοποιείται με παραίτηση σύμφωνα με την § 2 HSchBekV. Το Πανεπιστήμιο Εφαρμοσμένων Επιστημών Kempten έχει ορίσει την ακόλουθη διαδικασία:

Η εναπόθεση πραγματοποιείται αντιστοίχως στα δωμάτια της βιβλιοθήκης (87435 Kempten, Bahnhofstrasse 61) και μπορεί να υπάρξει μέχρι τις γενικές ώρες λειτουργίας (Mon, Tue

Επιπλέον, το καταστατικό θα δημοσιευτεί στις ιστοσελίδες του Πανεπιστημίου Εφαρμοσμένων Επιστημών Kempten.

υπογραφεί.
C. Herrmann
- Καγκελάριος -

Σημείωση από τη διεύθυνση του πανεπιστημίου:

Η δημοσίευση αυτών των κανονισμών εξυπηρετεί την γρήγορη αναζήτηση πληροφοριών. Συνεπώς, δεν μπορεί να γίνει δεκτή η εγγύηση για την ορθότητα. Η επίσημη ανακοίνωση δεν αντικαθίσταται από αυτές τις ιστοσελίδες, μόνο η επίσημη έκδοση είναι έγκυρη και νομικά δεσμευτική.

Ο έλεγχος της επίσημης έκδοσης μπορεί επίσης να γίνει στη βιβλιοθήκη. Από 1.1.2005, τα συγκεκριμένα πανεπιστημιακά καταστατικά δημοσιεύονται μόνο στο διαδίκτυο, δηλαδή στην ιστοσελίδα του πανεπιστημίου. Οι αρχικές εκδόσεις του καταστατικού μπορούν να προβληθούν στη βιβλιοθήκη του Πανεπιστημίου Εφαρμοσμένων Επιστημών Kempten.

Αριθμοί - Δεδομένα - Γεγονότα

Το Πανεπιστήμιο Εφαρμοσμένων Επιστημών Το Kempten είναι το μόνο κρατικό πανεπιστήμιο στο Allgäu που προσφέρει ακαδημαϊκούς στους τομείς της μηχανικής, της διοίκησης επιχειρήσεων και του τουρισμού, της πληροφορικής και των πολυμέσων, καθώς και των κοινωνικών και υγειονομικών επιστημών. Από την ίδρυσή του το 1977 , το εκπαιδευτικό ίδρυμα στην άκρη των Άλπεων αυξάνεται σταθερά.

Κάθε χρόνο, αρκετοί χιλιάδες αιτούντες υποβάλλουν αίτηση για μια θέση στο Kempten. Περίπου 6.000 φοιτητές είναι σήμερα εγγεγραμμένοι σε 18 προπτυχιακά και 14 μεταπτυχιακά προγράμματα. 140 καθηγητές πραγματοποιούν την πλειοψηφία των διαλέξεων, υποστηριζόμενες από περίπου 200 λέκτορες από τον ιδιωτικό τομέα. Ξεκινώντας από το κτίριο προσωρινής έναρξης, μια πανεπιστημιούπολη των 53.000 τ.μ. με σύγχρονα διδακτικά κτίρια, εργαστήρια, βιβλιοθήκη και καφετέρια έχει χτιστεί στην Bahnhofstraße. Περίπου 200 μη επιστημονικοί υπάλληλοι διατηρούν τις εργασίες του πανεπιστημίου σε διοικητικά ιδρύματα, σχολές και εργαστήρια.

Το ειδικό προφίλ του Πανεπιστημίου Εφαρμοσμένων Επιστημών Kempten περιλαμβάνει μια ευρεία και καλά τεκμηριωμένη εκπαίδευση σε λίγα προπτυχιακά μαθήματα με μέτρια εξειδίκευση στο κύριο μάθημα. Ιδιαίτερη μέριμνα είναι η πρακτική σημασία και η διεθνοποίηση .

Διάφορες επιχειρηματικές συνεργασίες αποτελούν τη βάση για μια μελέτη προσανατολισμένη στις εφαρμογές. Περισσότερα από 80 πανεπιστήμια-εταίροι σε όλο τον κόσμο επιτρέπουν να ξοδεύουν μέρος των σπουδών τους στο εξωτερικό.

Σχολές του Πανεπιστημίου του Kempten

Το Πανεπιστήμιο Εφαρμοσμένων Επιστημών Kempten χωρίζεται στην κεντρική περιοχή των έξι σχολών. Αποτελούν τις βασικές οργανωτικές μονάδες του πανεπιστημίου και ειδικότερα εξασφαλίζουν τα προσφερόμενα μαθήματα. Τα προγράμματα σπουδών σας χωρίζονται στους τομείς σπουδών Διοίκηση Επιχειρήσεων

Προγράμματα που διδάχθηκαν:
  • Αγγλικά
  • Γερμανός

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

MBA

Professional School of Business & Technology

Ψάχνετε για ένα ευέλικτο και πρακτικά προσανατολισμένο πρόγραμμα MBA που σας υποστηρίζει στην καριέρα σας; Η Kempten MBA Διεθνής Διοίκηση Επιχειρήσεων ... [+]

Στελέχη και νέοι επαγγελματίες

Ψάχνετε για ένα ευέλικτο και πρακτικά προσανατολισμένο πρόγραμμα MBA που σας υποστηρίζει στην καριέρα σας; Η Kempten MBA Διεθνής Διοίκηση Επιχειρήσεων

Ειδικά χαρακτηριστικάΠοιότητα: Εκτός από την επαναδιαπραγμάτευση της FIBAA το 2011, το MBA Kempten έλαβε τη διεθνή πιστοποίηση EPAS τον Ιούνιο του 2015. Περισσότερες πληροφορίεςΜοναδικό πρόγραμμα ανάπτυξης ηγετών: Στο MBA μας Διεθνής Διοίκηση ΕπιχειρήσεωνΡυθμός σταδιοδρομίας: Ο στόχος των προγραμμάτων MBA είναι να διδάξουν τρέχουσες γνώσεις διαχείρισης για να υποστηρίξουν μια καριέρα ως ηγέτης. Έχουμε δεσμευτεί για αυτόν τον στόχο για περισσότερα από 15 χρόνια. Οι τακτικές στατιστικές έρευνες μας δείχνουν ότι μέχρι το 70% των μαθητών μας κάνει μια σταδιοδρομία μέσα στην περίοδο από 2 έως 3 χρόνια μετά την έναρξη των σπουδών τους.International Focus: Το πρόγραμμα διεξάγεται εξ ολοκλήρου στα αγγλικά. Η παραμονή στο εξωτερικό στη Νότιο Αφρική, την Ταϊλάνδη ή την Αυστραλία αποτελεί αναπόσπαστο μέρος της μελέτης. Επιπλέον, οι διεθνείς φοιτητές και καθηγητές εμπλουτίζουν το περιεχόμενο των διαλέξεων με τις εμπειρίες τους.Δομή και δομή της μελέτης... [-]
Γερμανία Kempten
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Αγγλικά,Γερμανός
Πλήρης παρακολούθηση
Μερική παρακολούθηση
2 - 4 εξάμηνα
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά