Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Καλώς ήρθατε στο # 1 Business School της Γερμανίας

ένα

Ως μέρος του κύρους Πανεπιστήμιο του Mannheim, προσφέρουμε εκπαίδευση διαχείρισης παγκόσμιας κλάσης για όλα τα στάδια της σταδιοδρομίας - τόσο σε ατομικό όσο και σε οργανωτικό επίπεδο.

Εκπαίδευση των επιχειρήσεων "Made in Germany". Από την ίδρυσή της το 2005, Mannheim Business School (MBS), έχει γίνει ένα από τα κορυφαία ιδρύματα για τη διαχείριση της εκπαίδευσης στην Ευρώπη. Είναι μέρος του Business School του Πανεπιστημίου του Mannheim, του οποίου η ιστορία ίχνη πίσω στο αρχές του 20ου αιώνα και η οποία είναι ο αδιαφιλονίκητος # 1 στη Γερμανία, όταν πρόκειται για την εκπαίδευση των μελλοντικών ηγετών των επιχειρήσεων. Είναι αυτό το ίδρυμα που έχει κάνει Mannheim Business School η έκτακτη ιστορία επιτυχίας που είναι. Η δια βίου μάθηση - αυτό δεν είναι πλέον ένα απλό σύνθημα στον κόσμο των επιχειρήσεων, αλλά μια απόλυτη επιταγή. Mannheim Business School ενώνει τις δραστηριότητες του Πανεπιστημίου του Mannheim και Business School του σε ένα ενιαίο οργανωτικό ομπρέλα. Με περίπου 50 υπαλλήλους της, είναι υπεύθυνη για την οργάνωση και την εμπορία των προγραμμάτων διαχείρισης της εκπαίδευσης του σχολείου. Ακαδημαϊκή ευθύνη φέρουν οι καθηγητές του Business School του Πανεπιστημίου του Mannheim. Τα πτυχία που χορηγούνται από το Πανεπιστήμιο του Mannheim.

Mannheim Business School είναι ένας μη κερδοσκοπικός Ltd. Corporation (gGmbH) ανήκει στο Πανεπιστήμιο του Mannheim (25%) και του Ιδρύματος Prechel (75%), εκ των οποίων το σύνολο των καθηγητών στο Business School του Πανεπιστημίου του Mannheim είναι τα ενδιαφερόμενα μέρη.

Τι είναι σημαντικό για εμάς

Mannheim Business School ενσαρκώνει την πολυμορφία με τρόπους που λίγοι οργανισμοί μπορούν να ταιριάξουν. Ταυτόχρονα, είμαστε ενωμένοι με μια κοινή αποστολή, το όραμα, τους στόχους και τις αξίες. Αποτελούν τη βάση της καθημερινής μας δουλειάς και αφοσίωσης μας στην εκπλήρωση των υψηλότερων προτύπων σε όλους τους τομείς.

δήλωση της αποστολής μας ενεργεί ως οδηγός. Μαζί, οι εργαζόμενοι της Mannheim Business School Επίσης, ορίζονται πέντε κεντρικές εταιρικές αξίες που διαδραματίζουν σημαντικό ρόλο στο πώς θα επιλέξετε, την αξιολόγηση και την περαιτέρω ανάπτυξη των μελών του προσωπικού. Δίνουμε ιδιαίτερη σημασία στην αξία της ευθύνης. Πρόκειται για ένα κεντρικό θέμα σε ολόκληρο τον οργανισμό μας και να ενημερώνει τις δράσεις μας, την έρευνα και τη διδασκαλία, καθώς και τις δράσεις των συμμετεχόντων μας.

Αποστολή

Κοιτάζοντας πίσω σε περισσότερα από 100 χρόνια εμπειρίας στον τομέα της έρευνας και της εκπαίδευσης σε επιχείρηση, η Business School του Πανεπιστημίου του Mannheim έχει δεσμευτεί στην ακόλουθη αποστολή:

Σχολή & Έρευνας

Καθώς η έρευνα εστιασμένη ίδρυμα, είμαστε αφοσιωμένοι στην παραγωγή καινοτόμων, διεθνώς ορατές έρευνα με τη μεγαλύτερη δυνατή επίπτωση στην υποτροφία, την εκπαίδευση και την πρακτική.

Εκπαίδευση & Φοιτητές

Ως πάροχος ολοκληρωμένων υπηρεσιών που προσφέρει το πλήρες φάσμα των απαιτητικών προγραμμάτων (B.Sc., M.Sc., Ph.D., MBA, Έμπας και Executive Education), έχουμε προετοιμάσει τους μαθητές μας για τις σταδιοδρομίες στον επιχειρηματικό και τον ακαδημαϊκό κόσμο, παρέχοντάς τους γνώσεις και δεξιότητες. Μπορούμε να τους εκθέσουν σε πνευματική και προσωπική προκλήσεις προκειμένου να ενισχυθεί η ώριμη και ανεξάρτητη προσωπικότητά τους.

Ακαδημαϊκή & Corporate World

Ως μέλος ενός προφίλ δικτύου των ακαδημαϊκών ιδρυμάτων και εταιρειών εταίρους, θα εμπλουτίσει την έρευνα και τη διδασκαλία μας, μέσα από στενή αλληλεπίδραση μεταξύ θεωρίας και πρακτικής, και έτσι θα εξασφαλίσει την καταλληλότητα για τις επιχειρήσεις και την κοινωνία.

Και στα τρία πεδία παραπάνω, προσπαθούμε για υψηλότερες δυνατές προδιαγραφές, όχι μόνο σε εθνικό, αλλά όλο και περισσότερο και σε διεθνές επίπεδο.

Όραση

Η Σχολή έχει ως στόχο να προωθήσει τη συνεχή βασικές δραστηριότητές της - έρευνα, τη διδασκαλία και τη μεταφορά γνώσης - με τους ακόλουθους τρόπους:

 • Για την περαιτέρω ανάπτυξη της Σχολής με συνεπή επέκταση της σχολής και με επιλεκτική ανάπτυξη του φοιτητικού σώματος και της υποδομής μας
 • Να αποκτήσουν επιπλέον αυτονομία και ευελιξία για την περαιτέρω ανάπτυξη και διεθνοποίηση της Σχολής
 • Για να βελτιωθεί η αποτελεσματικότητα Σχολής και την υλοποίηση της δομής διακυβέρνησης και της διαδικασίας της στρατηγικής

Αξίες

Οι ακόλουθες τιμές στηρίξει και να μας καθοδηγούν στην επίτευξη αποστολή και το όραμά μας:

 • Η ακαδημαϊκή ελευθερία και η φιλοδοξία
 • Καινοτομίας και της κριτικής σκέψης
 • Την ποιότητα και την ακεραιότητα
 • Αυστηρότητα και η συνάφεια

Για να εξασφαλιστεί η καλύτερη δυνατή έρευνα και μαθησιακό περιβάλλον που συμπεριφέρονται με:

 • Δικαιοσύνη
 • Σεβασμός
 • Ευθύνη

Εκτέλεση

Business School, μας έχει ως στόχο να πραγματοποιήσει την αποστολή της, Όραμα, Αξίες και μέσα από τις παρακάτω ενέργειες:

Σχολή & Έρευνας

 • Πρόσληψη και τη διατήρηση υψηλής ποιότητας ΔΕΠ
 • Προώθηση της διεπιστημονικής έρευνας, λαμβάνοντας πλεονέκτημα ότι είναι ένα πανεπιστήμιο με βάση το σχολείο των επιχειρήσεων

Εκπαίδευση & Φοιτητές

 • Προσέλκυση των πιο ταλαντούχων και κίνητρα φοιτητές
 • Διεύρυνση των δυνατοτήτων των μαθητών μας
  • Αναπτύσσοντας ειδικές γνώσεις τους και αφορούν το σε γειτονικές κλάδους
  • Ενίσχυση των προσωπικών τους δεξιοτήτων, καθώς και διαπολιτισμικών ικανοτήτων και της κριτικής σκέψης
  • Δίνοντάς τους τη δυνατότητα «να μάθουν πώς να μαθαίνουν», δηλαδή, πώς να προσεγγίσουν και να λύσει τα προβλήματα στο μέλλον
  • Η αύξηση της ευαισθητοποίησης και της κατανόησης της κοινωνικής τους ευθύνης

Ακαδημαϊκή & Corporate World

 • Η διατήρηση και επέκταση ενός διεθνούς δικτύου υψηλού προφίλ των ακαδημαϊκών ιδρυμάτων εταίρων και μεμονωμένες επαφές για να παρέχει ένα παγκόσμιο περιβάλλον έρευνας και της διδασκαλίας
 • Συνεργαζόμενοι στενά με την εταιρική τους εταίρους, προκειμένου να εμπλουτίσουν γόνιμου διαλόγου της Σχολής μεταξύ του ακαδημαϊκού και του επιχειρηματικού κόσμου
Προγράμματα που διδάχθηκαν:
Αγγλικά

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει: