Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

EFMD Equis Accredited AACSB Accredited

Η WHU - Otto Beisheim School of Management, ένα ιδιωτικό πανεπιστήμιο που βρίσκεται στο Vallendar, κοντά στο Koblenz, ήταν το πρώτο σχολείο στη Γερμανία για να προσφέρουν μια σημαντική στη Διοίκηση Επιχειρήσεων με έμφαση στην στρατηγική ηγεσία των επιχειρήσεων. Το σχολείο θεωρεί ότι κύρια αποστολή της στην εκπαίδευση των γενικών διευθυντών και των επιχειρηματιών οι οποίοι μπορεί να κυριαρχήσει μια ποικιλία των θέσεων εργασίας. WHU είναι πραγματικά διεθνής. Κατά τη διάρκεια των τελευταίων είκοσι ετών, WHU έχει δημιουργήσει ένα παγκόσμιο, μοναδικό δίκτυο συνεργασίας με περισσότερα από 140 πανεπιστήμια από όλες τις ηπείρους. Ήταν το πρώτο γερμανικό πανεπιστήμιο για να λάβει διαπίστευση EQUIS (1998).

Η Kellogg School of Management στο Πανεπιστήμιο Northwestern αναγνωρίζεται ευρέως ως ένα από τα καλύτερα μεταπτυχιακά προγράμματα στις Ηνωμένες Πολιτείες. Ιδρύθηκε στο Σικάγο το 1908, Kellogg πρωτοστάτησε η θεωρία ότι οι αρχές διαχείρισης των επιχειρήσεων μπορεί να εφαρμοστεί σε κάθε είδος οργανισμού. Kellogg δεσμεύεται να διατηρήσει τα υψηλά πρότυπα της ακαδημαϊκής αριστείας. Kellogg είναι ένα από τα πρώτα μεταπτυχιακά προγράμματα να αναπτύξουν ολοκληρωμένη εκπαιδευτικά προγράμματα για τα μέσα της σταδιοδρομίας και ανώτερα στελέχη.

Η Kellogg-WHU Executive MBA πρόγραμμα είναι σταθερά κατατάσσεται ένα από τα κορυφαία προγράμματα Έμπα της Ευρώπης. Ο βαθμός προσφέρεται από WHU-Otto Beisheim School of Management, Vallendar και Kellogg School of Management, USA κοινού. Αυτό το διάσημο πτυχιακό πρόγραμμα ενσωματώνει όλες τις διαχειριστικές τους κλάδους, με έμφαση στην σύνθεση των αμερικανικών και ευρωπαϊκών τρόπους διοίκησης.

Προγράμματα που διδάχθηκαν:
  • Αγγλικά
  • Γερμανός

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

EMBA

Kellogg-WHU Executive MBA Program

Το πρόγραμμα Executive MBA Kellogg-WHU έχει σχεδιαστεί για στελέχη που προσπαθούν να γίνουν πιο αποτελεσματικοί και υπεύθυνοι ηγέτες στο σημερινό ανταγωνιστικό περιβάλλον ... [+]

Το πρόγραμμα MBA του Kellogg-WHU Global Executive είναι ένα καθιερωμένο και αναγνωρισμένο πρόγραμμα που έχει διατηρήσει τη δεσπόζουσα θέση του στα κορυφαία 20 προγράμματα EMBA σε όλο τον κόσμο και σε 10 κορυφαία προγράμματα EMBA στην Ευρώπη στις κατατάξεις Financial Times. Το πρόγραμμα επωφελείται τόσο από την αμερικανική όσο και από την ευρωπαϊκή τεχνογνωσία διαχείρισης μέσω της συνεργασίας του μεταξύ της Σχολής Διοίκησης Kellogg, του Northwestern University στις ΗΠΑ και της Σχολής Διοίκησης WHU Otto Beisheim στη Γερμανία. Ο στόχος του προγράμματος είναι να παρέχει στα μελλοντικά ανώτερα στελέχη τα απαραίτητα εργαλεία για την επιτυχή διεξαγωγή των οργανώσεων σε ένα πολύπλοκο επιχειρηματικό περιβάλλον. Το πρόγραμμα δίνει μεγάλη έμφαση στην ηγεσία της ομάδας, την προσωπική ανάπτυξη και τη διεθνή δραστηριότητα μέσω της ομαδικής εργασίας, της καθοδήγησης και των παγκόσμιων ενοτήτων. Οι απόφοιτοι κερδίζουν ένα από κοινού πτυχία MBA από το Kellogg School of Management, το Northwestern University και το WHU Otto Beisheim School of Management, και επωφελούνται από ένα ισχυρό παγκόσμιο δίκτυο αποφοίτων, ακόμη και πολύ καιρό μετά την αποφοίτηση. Η δομή του Kellogg-WHU Global Executive MBA Program επιτρέπει στα στελέχη να συνεχίσουν να εργάζονται ενώ συμμετέχουν ενεργά στο πρόγραμμα. Οι σπουδαστές έχουν την ευκαιρία να εφαρμόσουν τις νέες δεξιότητές τους αμέσως στο χώρο εργασίας. Το πρόγραμμα αποτελείται από 30 μαθήματα που καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα θεμάτων που σχετίζονται με τη γενική διαχείριση. Το Πρόγραμμα Kellogg-WHU βασίζεται σε αρθρωτά μοντέλα, με διδασκαλίες που πραγματοποιούνται στην πανέμορφη και ήσυχη πανεπιστημιούπολη στο Vallendar της Γερμανίας κάθε δύο μήνες με τα Σαββατοκύριακα (Thurs-Sun) σε... [-]

Γερμανία Vallendar Düsseldorf Baden-Baden
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Αγγλικά
Μερική παρακολούθηση
2 έτη
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά

Kellogg-WHU Executive MBA Program - Distinguish Yourself Globally!