Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Γιατί ISM;

Η International School of Management είναι μία από τις καλύτερες International School of Management επιχειρήσεων στη Γερμανία. Αυτό αποδεικνύεται από πολυάριθμες βαθμολογίες ανεξάρτητων οργανώσεων. Μεταξύ άλλων, θα τιμηθεί ο διεθνής προσανατολισμός και η πρακτική σημασία, η ποιότητα της διδασκαλίας και οι μικρές ομάδες μάθησης.

10 σοβαροί λόγοι για να σπουδάσουν στη ISM

Διεθνής σε όλους τους τομείς

Η μελέτη στη ISM ευθυγραμμίζεται με τα υψηλότερα διεθνή πρότυπα και σας προετοιμάζει για τη βέλτιστη παγκόσμια σταδιοδρομία. Θα περάσετε τουλάχιστον ένα ολοκληρωμένο εξάμηνο στο εξωτερικό ή σε ένα από τα 199 γνωστά πανεπιστήμια-εταίρους μας. Οι πανεπιστημιακές σπουδές στο εξωτερικό, που ενσωματώνονται στο πτυχίο Bachelor πλήρους απασχόλησης, εξασφαλίζουν διεθνή πρακτική εμπειρία κατά τη διάρκεια των σπουδών τους. Η ευκαιρία - μερικές φορές ακόμη και χωρίς απώλεια χρόνου - για την πραγματοποίηση του μεταπτυχιακού διπλώματος σε επιλεγμένα πανεπιστήμια συνεργατών χρησιμοποιείται από τους μισούς μαθητές μας. Η εντατική ξενόγλωσση εκπαίδευση σας εξοπλίζει για την παγκόσμια επικοινωνία.

Σύγχρονη διδασκαλία

Χρησιμοποιώντας σύγχρονες μεθόδους διδασκαλίας, το περιεχόμενο των καθηγητών μας, όλων των έμπειρων επαγγελματιών, διδάσκεται σε μικρά μεγέθη ομάδας. Στην πράξη, τα έργα, τα εργαστήρια ή οι εταιρίες-εταίροι, οι έμπρακτες γνώσεις υλοποιούνται άμεσα. Το ISM Net επιτρέπει την καλή προετοιμασία και παρακολούθηση των διαλέξεων και περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, τα ψηφιακά σενάρια των διαλέξεων.

Εξαιρετική στην κατάταξη

Όχι μόνο οι οργανισμοί διαπίστευσης πιστοποιούν την υψηλή ποιότητα του ISM. Είμαστε επίσης στην κορυφαία ομάδα σε εθνικές και διεθνείς βαθμολογίες για περισσότερο από δύο δεκαετίες - η απόδοση πιστοποιείται από φοιτητές, πτυχιούχους και προσωπικό. Η τρέχουσα κατάταξη των CHE επιβεβαιώνει τον άριστο δείκτη υποστήριξης με βαθμό 1.3 και επίσης στο Trendence Barometer 2016. Το ISM απονέμεται το καλύτερο FH στην ποιότητα των καθηγητών του. Αυτό επηρεάζει επίσης το μισθό: Η επαγγελματική έρευνα Universum διαπίστωσε ότι οι πτυχιούχοι ISM επιτυγχάνουν έναν μισθό σημαντικά υψηλότερο από το μέσο όρο των αποφοίτων επιχειρήσεων μόλις πέντε χρόνια μετά την αποφοίτηση.

119133_rsz_adobestock_250661602.jpg

Εργασία με μεγάλες μάρκες

Οι σπουδαστές μας δεν αποκτούν μόνο εντατική εργασιακή εμπειρία σε πρακτικές και πρακτική άσκηση στη Γερμανία και στο εξωτερικό, αλλά επίσης εργάζονται με συνέπεια σε έργα με σημαντικές μάρκες και γνωστές εταιρείες στα μαθήματα. Είτε Procter

Κοντά στην οικονομία

Το ISM συνδέεται στενά με την οικονομία με πολλούς τρόπους. Οι εταιρείες-μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου ανταλλάσσουν τακτικά πληροφορίες, προκειμένου να προσαρμόζουν κατά βέλτιστο τρόπο τα προγράμματα σπουδών μας στις ανάγκες και τις απαιτήσεις της αγοράς εργασίας. Οι προσφορές εργασίας ή πρακτικής προσφέρονται αποκλειστικά στους φοιτητές μας. Ακόμη και οι ίδιοι οι διαλέξεις δεν είναι μόνο πρακτικά προσανατολισμένοι με περιπτωσιολογικές μελέτες και εργαστήρια με πραγματικές εταιρείες. Τα προγράμματα σπουδών είναι όλα ενσωματωμένα στην οικονομία.

Συμπαγής μελέτη

Η εξελιγμένη έννοια της μελέτης και η βέλτιστη οργάνωση των εξετάσεων σάς επιτρέπουν να μελετήσετε με συμπαγή τρόπο, ο οποίος μπορεί επίσης να ολοκληρωθεί ρεαλιστικά κατά τη διάρκεια της κανονικής περιόδου μελέτης. Παρά τη σύντομη διάρκεια σπουδών, η παραμονή στο εξωτερικό και η εντατική πρακτική εμπειρία είναι σταθερά ενσωματωμένες στο μάθημα. Η προσφορά ISM ξεπερνά πολύ την παροχή εξειδικευμένων γνώσεων. Μαθαίνουν να επεξεργάζονται παρουσιάσεις, να τους παρουσιάζουν, να παρουσιάζονται με τον καλύτερο τρόπο και να χρησιμοποιούν ποικίλες τεχνικές ρητορικής. Προαιρετικά, μπορούν να γίνουν και άλλες γλώσσες και περαιτέρω μαθήματα πληροφορικής.

Πλήρης υποστήριξη

Είτε πρόκειται για φοιτητική γραμματεία, διεθνές γραφείο, κέντρο σταδιοδρομίας, τοποθέτηση ή βιβλιοθήκη - οι πόρτες των εγκαταστάσεων παροχής υπηρεσιών μας είναι ανοικτές σε ερωτήσεις και προτάσεις. Στο ISM υπάρχουν μόνο 30 φοιτητές στο ISM, έτσι μπορούμε να σας βοηθήσουμε και να σας συμβουλέψουμε για όλα τα θέματα που σχετίζονται με τις σπουδές σας. Δεν έχει σημασία αν είναι το εξάμηνο σας στο εξωτερικό, η τέλεια εφαρμογή ή η σωστή βιβλιογραφική έρευνα.

Η προσωπική ατμόσφαιρα

Τα υπερπληθυσμένα θέατρα διαλέξεων και οι ανώνυμες διαλέξεις δεν μπορούν να βρεθούν στο ISM. Η προσωπική ατμόσφαιρα των μικρών ομάδων (32 φοιτητές στα προγράμματα του πτυχιούχου, 25 στα μαθήματα και 15 στο MBA) προωθούν τη συνοχή της κοινότητας και παρέχουν χώρο για ατομική προπόνηση σε υψηλό επίπεδο. Στα μαθήματα γλώσσας, μόνο 15 έως 18 συμμετέχοντες εκπαιδεύουν τις δεξιότητές τους, εξασφαλίζοντας ένα ενεργό συστατικό της ομιλίας. Δίνουμε μεγάλη σημασία στην προσωπική ανάπτυξη των μαθητών μας. Η Πολιτική Ανοικτής Πόρτας μας 100% υποστηρίζει τακτικές επαγγελματικές και προσωπικές ανταλλαγές μεταξύ καθηγητών, υπαλλήλων και φοιτητών.

119134_rsz_adobestock_126228815.jpg

Ένα ισχυρό δίκτυο - για μια ζωή

Από την πρώτη μέρα εσείς είστε ISMler και αφήστε μας όχι μόνο με μια διεθνώς αναγνωρισμένη μελέτη, αλλά ένα ισχυρό δίκτυο στο πίσω μέρος. Οι εξειδικευμένες διαλέξεις, οι εκπαιδευτικές εφαρμογές και οι εκδηλώσεις αποφοίτων σας επιτρέπουν να έρθετε σε επαφή με εταιρείες και πρώην μαθητές του ISM σε πρώιμο στάδιο. Επομένως, τίποτα δεν εμποδίζει την επιτυχή έναρξη της επαγγελματικής σας ζωής. Μένουμε σε επαφή!

Διαπιστευμένο, δοκιμασμένο

Το ISM αναγνωρίζεται συνεχώς από το Υπουργείο Επιστήμης και Πολιτισμού της Βόρειας Ρηνανίας-Βεστφαλίας. Τα πτυχία που αποκτήθηκαν στο ISM είναι επομένως απολύτως ίσα με εκείνα που λαμβάνονται στα δημόσια πανεπιστήμια. Η ποιότητα των μελετών στη ISM επίσης επανεξετάζεται τακτικά και επιβεβαιώνεται από εξωτερικούς φορείς παρακολούθησης. Για παράδειγμα, τον Ιούνιο του 2016, το πρώτο ιδιωτικό σχολείο επιχειρήσεων σε εθνικό επίπεδο, το ISM διαπιστευόταν από το Συμβούλιο Επιστημών για δεύτερη συνεχή χρονιά για μέγιστο χρονικό διάστημα δέκα ετών.

Προγράμματα που διδάχθηκαν:
  • Αγγλικά

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

MBA

International School of Management

Με το MBA πλήρους απασχόλησης, μπορείτε να επεκτείνετε ειδικά τη γνώση της επιχείρησής σας και τη διαχείριση και να δημιουργήσετε τις ιδανικές προϋποθέσεις για μια ηγετικ ... [+]

Προφίλ μελέτης MBA General Management

Με το MBA πλήρους απασχόλησης, μπορείτε να επεκτείνετε ειδικά τη γνώση της επιχείρησής σας και τη διαχείριση και να δημιουργήσετε τις ιδανικές προϋποθέσεις για μια ηγετική θέση στην επιχείρηση .

θεωρία

Προσόντα σε διεθνές πλαίσιο

Το πρόγραμμα MBA προσφέρει μια ολοκληρωμένη επισκόπηση όλων των τομέων διαχείρισης με το συνδυασμό επιχειρηματικής διοίκησης και λειτουργικών γνώσεων σε τομείς όπως το μάρκετινγκ, η χρηματοδότηση ή η επιχειρηματικότητα.... [-]

Γερμανία Munich
Σεπτέμβριος 2020
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
4 εξάμηνα
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά

MBA General Management at ISM