International Graduate Center (IGC)

Εισαγωγή

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Διεθνές Μεταπτυχιακό Κέντρο

Εμπνευσμένο από τη διαφορετικότητα.

Το Διεθνές Μεταπτυχιακό Κέντρο (ΔΔ) νοιάζεται για τους μελλοντικούς ηγέτες των επιχειρήσεων. Προσφέρουμε μεταπτυχιακών προγραμμάτων πλήρους φοίτησης για φοιτητές και νέους επαγγελματίες σε όλο τον κόσμο με μερική απασχόληση και. Με ένα πλούσιο δίκτυο συνεργατών στην επιχείρηση και την επιστήμη προσφέρουμε υψηλής ποιότητας εκπαίδευση σε επίπεδο μάστερ.

Προφίλ

Το Διεθνές Μεταπτυχιακό Κέντρο (ΔΔ) ιδρύθηκε από το Πανεπιστήμιο Εφαρμοσμένων Επιστημών της Βρέμης ως μια διεπιστημονική Graduate School για την Διοίκηση και Ηγεσία. Για τους αιτούντες με ένα πρώτο πανεπιστημιακό πτυχίο το Διεθνές Μεταπτυχιακό Κέντρο προσφέρει πολλά ΜΒΑ και μεταπτυχιακά στον τομέα των διεθνών και ευρωπαϊκών επιχειρήσεων και της διαχείρισης. Με έξι τρία μεταπτυχιακά προγράμματα μερικής απασχόλησης πλήρους απασχόλησης και η Διακυβερνητική Διάσκεψη έχει μία από τις μεγαλύτερες φάσμα διεθνών πλοιάρχου και μαθήματα MBA από όλες τις σχολές στη Γερμανία. Όλα τα μαθήματα με πλήρες ωράριο διδάσκονται εξ ολοκλήρου στην αγγλική γλώσσα.

Η ΔΔ εγγυάται μια μεταπτυχιακή εκπαίδευση η οποία πληροί ακαδημαϊκές και επαγγελματικές απαιτήσεις στον ίδιο βαθμό. Προσανατολισμένη ομάδα διαλέξεις και σεμινάρια σε μικρές ομάδες με μέγιστο αριθμό 25 μαθητών που διευκόλυνε τον εποικοδομητικό διάλογο μεταξύ των μελών. Η ΔΔ έχει σήμερα περίπου 200 φοιτητές από περισσότερες από 40 χώρες. Το διεθνές δίκτυο ενισχύεται με επισκέπτες καθηγητές από πολλά διεθνή πανεπιστήμια εταίρους μας, οι οποίοι προσφέρουν μαθήματα, διαλέξεις και να συμβάλει στην διαπολιτισμική επάρκεια των μαθητών μας. Πολλοί από τους καθηγητές μας προέρχονται από τη διαχείριση των κορυφαίων εταιρειών στην Ευρώπη και θα σας δώσει μια εικόνα σε διάφορες εταιρείες και τα πεδία των επιχειρήσεων. Η Διακυβερνητική Διάσκεψη αποτελεί μέρος του International Business School Alliance (IBSA) με έξι συνεργαζόμενα πανεπιστήμια (που βρίσκεται στις ΗΠΑ, το Ηνωμένο Βασίλειο, την Ισπανία, τη Γαλλία, τη Ρωσία, τη Μαλαισία), οι οποίοι προσφέρουν με επιτυχία ένα μοναδικό διπλό πρόγραμμα ΜΒΑ.

Πρακτική σημασία

Με την ευέλικτη δομή της μελέτης και την δυνατότητα να σπουδάσουν με μειωμένο ωράριο, το Διεθνές Μεταπτυχιακό Κέντρο είναι ιδιαίτερα κατάλληλο για την προσαρμογή της πανεπιστημιακής εκπαίδευσης στις μεταβαλλόμενες απαιτήσεις του κόσμου της εργασίας. Ο συνδυασμός της διεθνούς χαρακτήρα και πρακτικό περιεχόμενο επιτρέπει το Διεθνές Μεταπτυχιακό Κέντρο για να εκπαιδεύσει στελέχη σύμφωνα με τις ανάγκες τους, καθώς και παρέχουν σημαντική υποστήριξη για την ανάπτυξη του προσωπικού στις επιχειρήσεις.

Διεθνής χαρακτήρας

Διεθνή αίσθηση της ΔΔ είναι η βάση για μια διαπολιτισμική ανταλλαγή εμπειριών. Αυτό παρέχει στους φοιτητές με διαπολιτισμικές δεξιότητες παράλληλα με τις επαγγελματικές γνώσεις και γνώση των μεθόδων που κερδίζουν από τις σπουδές τους. Πέραν των διεθνών φοιτητών του από όλο τον κόσμο, οι μισοί από τους διδάσκοντες της Διακυβερνητικής Διάσκεψης προέρχονται από τα πανεπιστήμια εταίρους και διεθνείς επιχειρήσεις. Σε σεμινάρια τους, οι επισκέπτες ομιλητές κάνουν μια σημαντική συμβολή στις διαπολιτισμικές δεξιότητες των μαθητών και έτσι τονίζουν διεθνές δίκτυο ΔΔ.

Η ποιότητα και η καινοτομία μέσω παγκόσμια συνεργασία με συνεργαζόμενα πανεπιστήμια.

Επιπλέον, ΔΔ αποτελεί μέρος του International Business School Alliance (IBSA). Το Διεθνές MBA είναι ένα κοινό μάθημα που προσφέρεται μέσα σε αυτό το δίκτυο. Έξι συνεργαζόμενα πανεπιστήμια στις ΗΠΑ, τη Μεγάλη Βρετανία, την Ισπανία, τη Γαλλία, τη Ρωσία, τη Γερμανία και τη Μαλαισία συγκεντρώνουν βασικές δεξιότητες τους σε μεταπτυχιακές σπουδές, επιτρέποντας στους φοιτητές να επωφεληθούν από την ποιότητα και τη διεθνή κατεύθυνση του προγράμματος σπουδών. Αυτή η καινοτόμος ιδέα της μελέτης (του οποίου οι απόφοιτοι θα αποκτήσουν ένα διπλό πτυχίο Masters, ή διπλού πτυχίου, μέσα σε ένα χρόνο) προετοιμάζει τους μαθητές να είναι σε θέση να κινούνται ανεξάρτητα σε όσο-ακόμη άγνωστο έδαφος. Η ΔΔ ενθαρρύνει τον διαπολιτισμικό σπουδαστών τεχνογνωσία σε έναν εντελώς νέο τρόπο - η τεχνογνωσία έχει καταστεί ένα βασικό προσόν διαχείρισης στον παγκοσμιοποιημένο κόσμο μας.

Ποιοτικά πρότυπα

Καθώς το Διεθνές Μεταπτυχιακό Κέντρο του δημόσιου Πανεπιστημίου Εφαρμοσμένων Επιστημών της Βρέμης, η οποία έχει ήδη λάβει μια σειρά από σημαντικά βραβεία για την ποιότητα των διεθνών και πρακτικό προσανατολισμό της διδασκαλίας του, και εμείς οι ίδιοι υποχρεωμένοι σε ένα υψηλό επίπεδο ποιότητας. Ως εκ τούτου, έχουν τακτικά προγράμματα σπουδών μας διαπίστευση από εξωτερικούς οργανισμούς πιστοποίησης (ZEVA, AQAS, AACSB *). Η Κεντρική Υπηρεσία αξιολόγηση (ZEVA) αποτελεί μέρος του Ευρωπαϊκού Δικτύου Διασφάλισης της Ποιότητας στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση (ENQA). Όλα τα master (MBA) μοίρες του Διεθνούς Graduate Center είναι επίσημη μοιρών του γερμανικού δημόσιου πανεπιστημίου. Ως εκ τούτου, έχουν γίνει αποδεκτές από τα πανεπιστήμια και τις κυβερνήσεις εντός και εκτός της Ευρώπης.

Οι μαθητές μας συμμετέχουν επίσης ενεργά στην αξιολόγηση των προγραμμάτων μας. Στις πτυχιακές σπουδές, οι συμμετέχοντες αξιολογούν κάθε μεμονωμένη πορεία των διαλέξεων. Αυτή η άμεση ανατροφοδότηση σχετικά με το περιεχόμενο των μαθημάτων και τη διδασκαλία οδηγεί σε επικεντρωμένη και δυναμική διαχείριση της ποιότητας.

Δίνουμε επίσης βραβεία για τον καλύτερο δάσκαλο και μαθητή ΔΚΔ κατά τη διάρκεια της ετήσιας τελετής αποφοίτησης μας. Ως εκ τούτου, θα θέλαμε επιπλέον να ενθαρρύνει και να στηρίξει υψηλής ποιότητας διδασκαλία και τις σπουδές του στο ΔΔ.

Hochschule Βρέμη

Με περίπου 8.000 μαθητές από σχεδόν 100 διαφορετικές χώρες και πάνω από 60 μαθήματα που προσφέρονται, το Πανεπιστήμιο Εφαρμοσμένων Επιστημών της Βρέμης είναι μεταξύ των μεγαλύτερων πανεπιστήμια εφαρμοσμένων επιστημών στη Γερμανία. Οι ρίζες του πανεπιστημίου πάει πίσω στην πρώτη σχολή κατά το έτος 1799 και σήμερα το Πανεπιστήμιο Εφαρμοσμένων Επιστημών της Βρέμης μπορούν να βασίζονται σε ένα δίκτυο πάνω από 250 συνεργαζόμενα πανεπιστήμια σε όλο τον κόσμο.

Ήδη από το 2005 και συνεπώς πέντε έτη πριν από την προθεσμία που έθεσε το Ευρωπαϊκό Υπουργείο Παιδείας, το Πανεπιστήμιο της Βρέμης αναδιοργάνωσε το φάσμα των μαθημάτων εντελώς, βασιζόμενο στη δομή bachelor και master, σύμφωνα με τα υποχρεωτικά διεθνή πρότυπα. Η διαπίστευση όλων των μαθημάτων που σχετίζονται με αυτές τις αλλαγές εξασφαλίζει ότι οι μαθητές λαμβάνουν εκπαίδευση της υψηλότερης ποιότητας σε συνδυασμό με την καλύτερη δυνατή κινητικότητα κατά τη διάρκεια των σπουδών τους. Επιπλέον, στα δύο τρίτα του συνόλου των μαθημάτων, πρακτική άσκηση και τους όρους σπουδών στο εξωτερικό, αποτελούν υποχρεωτικό μέρος του προγράμματος διδασκαλίας. Τα μαθήματα που οδηγούν σε μεταπτυχιακό βασίζεται στο πρώτο επίπεδο του τελικού εξετάσεις στο πανεπιστήμιο φοιτητές που πληρούν τις προϋποθέσεις για τα επαγγέλματα ή επαγγέλματα * (ενδιάμεσο σπουδών).

Το Πανεπιστήμιο Εφαρμοσμένων Επιστημών της Βρέμης παρουσιάζει φοιτητές ελκυστικές ευκαιρίες σπουδών δόμηση όχι μόνο προσανατολισμένο στην πρακτική αλλά και διεθνώς συμβατά. Προσανατολισμένη στο μέλλον και καινοτόμο περιεχόμενο των μαθημάτων, καθώς και bachelor και master προσόντα - που αναγνωρίζονται σε όλο τον κόσμο - προσφέρουν εξαιρετικές δυνατότητες σταδιοδρομίας εντός και εκτός της Ευρώπης.

Απόφοιτοι

Παγκόσμιο δίκτυο αποφοίτων Μεταπτυχιακών Σπουδών του Διεθνούς Κέντρου τώρα απλώνεται σε πέντε ηπείρους και περιλαμβάνει σχεδόν 1.000 απόφοιτοι από περισσότερα από 70 έθνη. Το δίκτυο αυτό αποτελεί ουσιαστική συμβολή στην επιτυχή μελλοντική της κάθε απόφοιτος.

Αυτή η σχολή προσφέρει προγράμματα σε:
  • Αγγλικά

Όψη Παγκόσμια MBAs » Όψη Μονοετή MBAs » Όψη MBA » Όψη Μεταπτυχιακά Τεχνών (MA) »

Προγράμματα

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

MBA

MBA στη διεθνή διαχείριση του τουρισμού

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 3 εξάμηνα October 2018 Γερμανία Της πόλης της Βρέμης Γαλλία Paris Ηνωμένο Βασίλειο Hatfield Μαλαισία Κουάλα Λουμπούρ Ρωσία Μόσχα Ισπανία Βαλένθια Ηνωμένες Πολιτείες Wilmington +12 περισσότερα

Το MBA στο Διεθνές Management Τουρισμού είναι ένα τριών εξάμηνο πλήρους απασχόλησης πορεία που οδηγεί σε ένα εξειδικευμένο Master στη Διοίκηση Επιχειρήσεων (MBA) Βαθμός. [+]

Πρόγραμμα

Το MBA στο Διεθνές Management Τουρισμού είναι ένα τριών εξάμηνο πλήρους απασχόλησης πορεία που οδηγεί σε ένα εξειδικευμένο Master στη Διοίκηση Επιχειρήσεων (MBA) Βαθμός.

Το πρόγραμμα προσφέρει πολυμήχανος, επιχειρηματική, καινοτόμο και παγκόσμια αρμοδιότητα δικτύωσης.

Αυτό επιτυγχάνεται με εξειδικευμένο διδακτικό προσωπικό, ένα διεθνές και ποικίλο φοιτητικού σώματος, μια σχολή η οποία προσφέρει ένα μοναδικό περιβάλλον για την πνευματική ανταλλαγή, κοινή έρευνα σε συνδυασμό με την ακαδημαϊκή αριστεία, πρακτικό προσανατολισμό και πρακτική άσκηση σε επιχειρήσεις. Το μάθημα παρέχει στους φοιτητές με ένα ανταγωνιστικό πλεονέκτημα στην εξασφάλιση μια καριέρα στον τομέα του τουρισμού.... [-]


MBA στο Ευρωπαϊκό / ασιατικό διαχείριση

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 3 εξάμηνα October 2018 Γερμανία Της πόλης της Βρέμης Γαλλία Paris Ηνωμένο Βασίλειο Hatfield Μαλαισία Κουάλα Λουμπούρ Ρωσία Μόσχα Ισπανία Βαλένθια Ηνωμένες Πολιτείες Wilmington +12 περισσότερα

Το πρόγραμμα έχει σχεδιαστεί για να μούχλα κορυφαία ταλέντα για τις ηγετικές θέσεις στην Ευρώπη και την Ασία. Απευθύνεται κυρίως τους νέους επαγγελματίες με ένα πρώτο πτυχίο στη μηχανική, κοινωνικές ή φυσικές επιστήμες και τουλάχιστον ένα έτος επαγγελματικής εμπειρίας. [+]

Το πρόγραμμα έχει σχεδιαστεί για να μούχλα κορυφαία ταλέντα για τις ηγετικές θέσεις στην Ευρώπη και την Ασία. Απευθύνεται κυρίως τους νέους επαγγελματίες με ένα πρώτο πτυχίο στη μηχανική, κοινωνικές ή φυσικές επιστήμες και τουλάχιστον ένα έτος επαγγελματικής εμπειρίας.

Ο πλούτος του προγράμματος βασίζεται στην μοναδική ιδέα που συνδυάζει ένα ίδρυμα σε βασικούς κλάδους των επιχειρήσεων με έμφαση στις είτε σε ευρωπαϊκό είτε ασιατικές επιχειρήσεις. Το πρόγραμμα σπουδών αποτελείται από έξι βασικές ενότητες που θα σας δώσει μια γενική άποψη της διαχείρισης για επιχειρηματικές λειτουργίες και το πώς μπορούν να ενσωματωθούν με μια ταχέως μεταβαλλόμενη παγκόσμια οικονομία, και δύο μονάδες στην περιοχή εξειδίκευσης «Ευρώπη» ή «Ασία». Επιπλέον, δύο αιρετό ενότητες θα σας δώσει την ευκαιρία να προσαρμόσουν το πρόγραμμα στις ατομικές τους στόχους σταδιοδρομίας σας ή οργανωτικά συμφέροντα πριν από την τελική Μεταπτυχιακή Διατριβή. Το πρόγραμμα συνοδεύεται από επισκέψεις σε επιχειρήσεις, διαλέξεις, συμβουλευτική σταδιοδρομίας και προσωπική καθοδήγηση.... [-]


Μονοετές MBA

International MBA

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 1 έτος October 2018 Ισπανία Βαλένθια Ρωσία Μόσχα Ηνωμένες Πολιτείες Wilmington Ηνωμένο Βασίλειο Hatfield Μαλαισία Κουάλα Λουμπούρ Γαλλία Paris Γερμανία Της πόλης της Βρέμης +12 περισσότερα

Το Διεθνές MBA είναι η γερμανική διαπιστευμένο πρόγραμμα σπουδών του προγράμματος της IBSA διπλό πτυχίο Μάστερ που προσφέρεται από την International Business School Alliance (IBSA). [+]

Το Διεθνές MBA είναι η γερμανική διαπιστευμένο πρόγραμμα σπουδών του προγράμματος της IBSA διπλό πτυχίο Μάστερ που προσφέρεται από την International Business School Alliance (IBSA).

Συμμετοχή στο πρόγραμμα σημαίνει ότι θα τελειώσει τις σπουδές σας με 2 βαθμούς σε μόλις ένα χρόνο: ένα MBA από τη Βρέμη, συν άλλο βαθμό, ανάλογα με την επιλογή σας από το συνεργαζόμενο πανεπιστήμιο.

Σημαίνει, επίσης, ότι ζείτε σε δύο διαφορετικές χώρες και να μελετήσει με πολύ διαφορετικές φοιτητικού σώματος. Το πρώτο εξάμηνο αποτελείται πάντα από βασικές ενότητες. Μπορείτε είτε να μελετήσει τις βασικές ενότητες σε Βρέμη, Γερμανία και να επιλέξετε 1 από τις 6 ειδικότητες επιχειρηματικό εταίρο. Ή να συστήσει διπλού πτυχίου σας τον άλλο τρόπο γύρω από: Ειδικεύονται στην εφοδιαστική και διαχείριση της εφοδιαστικής αλυσίδας και να αρχίσει σε ένα από τα συνεργαζόμενα πανεπιστήμια. Στο 3ο όρο που θα γράψει μεταπτυχιακής εργασίας σας σχετικά με την εξειδίκευση θέμα σας.... [-]


Παγκόσμιο MBA

MBA στην παγκόσμια διαχείριση

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 3 εξάμηνα October 2018 Γερμανία Της πόλης της Βρέμης Γαλλία Paris Ηνωμένο Βασίλειο Hatfield Μαλαισία Κουάλα Λουμπούρ Ρωσία Μόσχα Ισπανία Βαλένθια Ηνωμένες Πολιτείες Wilmington +12 περισσότερα

Φυσικά MBA μας έχει ως στόχο να δώσει την ευκαιρία σε κατώτερα διευθυντικά στελέχη να αποκτήσουν ειδικές δεξιότητες οι οποίες είναι απαραίτητες για την επιτυχή παγκόσμια επιχείρηση σήμερα. [+]

Ένα χρόνο πλήρους απασχόλησης πτυχίου μεταπτυχιακών

Ο κόσμος παγκοσμιοποιείται και είμαστε στη μέση του!

Το γεγονός αυτό απαιτεί αλλαγή του προφίλ των δεξιοτήτων διαχείρισης. Φυσικά MBA μας έχει ως στόχο να δώσει την ευκαιρία σε κατώτερα διευθυντικά στελέχη να αποκτήσουν ειδικές δεξιότητες οι οποίες είναι απαραίτητες για την επιτυχή παγκόσμια επιχείρηση σήμερα. Σας συγχαίρουμε για την ανάληψη την ευκαιρία και την πρόκληση της μάθησης μαζί με ανθρώπους που μοιράζονται τις ίδιες αξίες, αν και προέρχονται από διαφορετικά υπόβαθρα. Στο τέλος των σπουδών σας θα αισθάνονται πιο σίγουροι και έτοιμοι να αντιμετωπίσουν τις προκλήσεις μιας πολυεθνικής επιχειρηματικό περιβάλλον σε όλο τον κόσμο. Η επιλογή που κάνετε σήμερα θα κάνει τη διαφορά για το μέλλον σας.... [-]


Βίντεο

10 Year IGC Anniversary