HHL Leipzig Graduate School of Management

Εισαγωγή

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

AACSB Accredited

Γιατί HHL;

Όχι μόνο αρχαιότερο σχολείο των επιχειρήσεων της Γερμανίας

HHL εξακολουθεί να είναι ένα από τα κορυφαία όργανα διοίκησης της χώρας, προσφέροντας διεθνή επιχειρηματική εκπαίδευση βασίζεται στην ελίτ ακαδημαϊκά πρότυπα.

kΚατάταξη / Διαπίστευση

 • Κατατάχθηκε # 21 σε όλο τον κόσμο για το Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα στη Διοίκηση *
 • Πρώτα γερμανικά ιδιωτικό σχολείο των επιχειρήσεων να λαμβάνουν AACSB διαπίστευσης
 • Διαπιστευμένο στη Γερμανία από ACQUIN

* Οι Financial Times κατετάγη πλήρους απασχόλησης HHL του M.Sc. Πρόγραμμα Νο 21 στον κόσμο (# 6 για τους μισθούς σε όλο τον κόσμο). (Financial Times Παγκόσμιο Masters στη Διοίκηση Ranking 2016)

HHL Μεταπτυχιακά Προγράμματα

 • Πλήρης απασχόληση M.Sc. πρόγραμμα
 • Μερικής απασχόλησης M.Sc. πρόγραμμα
 • Πλήρες πρόγραμμα MBA
 • Μερικής απασχόλησης πρόγραμμα MBA
 • πρόγραμμα Global Executive MBA

Ποιότητα στη Διδασκαλία

 • Διεθνής αναγνωρισμένη σχολή
 • Εξαιρετικές βαθμολογίες για την ποιότητα της διδασκαλίας
 • Μικρές τάξεις, υψηλής απόδοσης ομαδική εργασία

Ατομική προσοχή

 • Εξαιρετική αναλογία φοιτητών / καθηγητών
 • Καθοδήγηση από τους αποφοίτους
 • 24/7/365 πρόσβαση στην πανεπιστημιούπολη, πισίνα υπολογιστή και βιβλιοθήκη
h

επαγγελματική προοπτικές

 • Εξαιρετική δίκτυο επαγγελματιών των επιχειρήσεων ένα αποφοίτων από όλο τον κόσμο
 • Καθοδήγηση για το επόμενο επίπεδο της σταδιοδρομίας
 • Πάνω από 150 νεοσύστατες επιχειρήσεις που ιδρύθηκε από αποφοίτους HHL

υπηρεσία καριέρα

 • η υποστήριξη της σταδιοδρομίας για τους φοιτητές και αποφοίτους
 • μοντελοποίηση πορεία της σταδιοδρομίας μέσω ατομική συμβουλευτική
 • mentoring υποκατάστημα υποστηρίζεται από HHL αποφοίτων

Διεθνούς χαρακτήρα και Δικτύων

 • Πάνω από 130 κορυφαία πανεπιστήμια-εταίρους
 • 35% διεθνείς φοιτητές από τις 5 ηπείρους
 • Καθηγητές και επαγγελματίες από όλο τον κόσμο

Κατατάχθηκε ως κορυφαία γερμανική σχολή επιχειρήσεων

3

HHL θεωρείται μία από τις κορυφαίες σχολές διοίκησης επιχειρήσεων. Η αριστεία των προγραμμάτων της (M.Sc., MBA, Έμπας) έχει αποδειχθεί από αρκετές κατατάξεις, στην οποία το σχολείο συχνά κατατάσσεται μεταξύ των καλύτερων.

Αποστολή & Όραμα

«Έχουμε εκπαιδεύσει αποτελεσματική, υπεύθυνη και επιχειρηματικών ηγετών των επιχειρήσεων χάρη στην εξαιρετική διδασκαλία, την έρευνα και την πρακτική. Είμαστε οδηγούνται από την αριστεία στη διδασκαλία και την έρευνα προς όφελος φοιτητών, φορέων και της κοινωνίας μας. ακαδημαϊκής ποιότητας μας υπογραμμίζεται από την παγκόσμια προοπτική μας και τη διά βίου δίκτυο πρεμιέρα εξυπηρέτηση και υποστήριξη. "

Εχθές

4

HHL ήταν η γενέτειρα της Διαχείρισης Εκπαίδευσης

HHL Leipzig Graduate School of Management, που ιδρύθηκε το 1898 ως η πρώτη σχολείο των επιχειρήσεων της Γερμανίας, ήταν η γενέτειρα της σύγχρονης εκπαίδευσης διαχείρισης. Από την ίδρυσή της, HHL έχει δεσμευτεί για την αυστηρή εντολή από τη διοίκηση και την έρευνα, και αναπτύχθηκε γρήγορα διεθνή φήμη. Μετά την ειρηνική Ανατολικής Γερμανίας επανάσταση του 1989, η οποία ξεκίνησε στους δρόμους της Λειψίας, HHL ξαναβρήκε το επιχειρηματικό πνεύμα των ιδρυτικών ημέρες και αναδιαρθρώθηκε ως υψηλής απόδοσης ιδιωτικό σχολείο των επιχειρήσεων - και πάλι με πλήρη πανεπιστημιακή ιδιότητα.

Σήμερα

HHL μεταξύ των κορυφαίων σχολών διοίκησης επιχειρήσεων της Γερμανίας

Η φιλοσοφία πίσω από όλα τα προγράμματά μας είναι να επικεντρωθεί στην σπουδαστών προσφέροντας στενή αλληλεπίδραση φοιτητών-διδασκόντων, σε βάθος επιχειρήσεις και ακαδημαϊκή εμπειρία, και ταυτόχρονα την ανάπτυξη του δυναμικού ηγεσία και τη δικτύωση των δεξιοτήτων των μαθητών.

5

Αύριο

HHL μεταξύ των κορυφαίων ευρωπαϊκών σχολείων Επιχειρήσεων

Συνεχίζουμε να αξιοποιήσει τις άκρως επιτυχημένο μοντέλο και τη φήμη μας για την τελειότητα. Ενημερώνουμε το πρόγραμμα σπουδών μας σύμφωνα με τις ανάγκες των παγκόσμιων αγορών εργασίας να διεθνοποιήσει περαιτέρω την τεχνογνωσία μας και να κρατήσει HHL στην πρώτη γραμμή της επιχειρηματικής εκπαίδευσης και της επαγγελματικής κατάρτισης. Σας προσκαλούμε να γίνετε μέρος της πολλά υποσχόμενο μέλλον HHL του.

Campus & Πόλη

2

Leipzig είναι μία από τις πιο δυναμικές και ζωντανές πόλεις στην Ευρώπη. Η Guardian περιέγραψε πρόσφατα Λειψία ως "Γερμανίας boom-πόλη» και τη γερμανική εφημερίδα Die Welt επιβεβαίωσε, καλώντας Λειψία "την πόλη προσπέραση το υπόλοιπο της Δημοκρατίας». Βρίσκεται στο σταυροδρόμι των ιστορικών ευρωπαϊκών εμπορικών οδών, Λειψία υπερηφανεύεται για 1.000 χρόνια παράδοση της εμπορικής ζωτικότητα και τη φήμη της ως τόπος συνάντησης για την επιστήμη και τις τέχνες. Πέρα από τις σύγχρονες υποδομές της, αυτό που ξεχωρίζει για την ταχύτερα αναπτυσσόμενη πόλη της Γερμανίας είναι η ταχέως αναπτυσσόμενη οικονομία με παγκοσμίου φήμης εμπορικά σήματα της, όπως η Porsche, BMW, η DHL και η Amazon.

Leipzig βρίσκεται στην καρδιά της Ευρώπης και καλά συνδεδεμένο με τις οδικές, σιδηροδρομικές και αεροπορικές. Βερολίνο, η πρωτεύουσα της Γερμανίας, είναι μόνο μια ώρα-μακρά διαδρομή με το τρένο και η οικονομική πρωτεύουσα της Φρανκφούρτης μπορεί να επιτευχθεί μέσα σε τρεις ώρες. Μεγάλες ευρωπαϊκές πόλεις όπως το Λονδίνο, το Παρίσι ή την Πράγα είναι επίσης σε κοντινή απόσταση.

Πανεπιστημιούπολη

Σύμφωνα με το ένα πανεπιστημιούπολη-έννοια, όλα τα κτίρια HHL, η βιβλιοθήκη ΗΗΕ, οι αθλητικές εγκαταστάσεις και μια καντίνα που βρίσκεται σε ένα σημείο. Μερικές από τις φοιτητικές εστίες βρίσκονται επίσης κοντά, όπως και πολλά άλλα καφετέριες και μπαρ. Η πανεπιστημιούπολη είναι περιτριγυρισμένο από τις καταπράσινες όχθες του ποταμού Weiße Elster και ελκυστικό πάρκο. Χρειάζονται περίπου πέντε λεπτά στο κέντρο της πόλης, χάρη στο κοινό σταθμό μεταφοράς ακριβώς μπροστά από HHL.

Αυτή η σχολή προσφέρει προγράμματα σε:
 • Αγγλικά

Όψη EMBA » Όψη MBA » Όψη Μεταπτυχιακά Επιστημών (MSc) »

Προγράμματα

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

EMBA

παγκόσμια Executive MBA (Έμπα)

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 21 μήνες October 2018 Βραζιλία Morro de São Paulo Κίνα Guangzhou Γερμανία Kitzscher Ινδία Kolkata Ισπανία Barcelona +8 περισσότερα

Το Global Executive MBA του EADA και HHL σας προετοιμάζει για να εργαστούν σε ένα παγκοσμιοποιημένο και άκρως ανταγωνιστικό επιχειρηματικό περιβάλλον και θα σας καθοδηγήσει σε ένα επίπεδο γνώσεων που είναι απαραίτητη για να συνεχίσει με επιτυχία τη διαδικασία ανάπτυξης της διαχείρισης σας. [+]

Παγκόσμιο Executive MBA

έναρξη του προγράμματος

Πτώση (αρχές Οκτωβρίου)

Προϋποθέσεις Εισόδου

Πρώτο πτυχίο σε οποιοδήποτε κλάδο σπουδών Τουλάχιστον 5 χρόνια μεταπτυχιακή επαγγελματική εμπειρία Πολύ καλά Αγγλικά δεξιότητες HHL / EADA online τεστ (ή GMAT / GRE)

Προθεσμίες υποβολής αιτήσεων

31 του Αυγούστου - τακτική προθεσμία 31 Ιανουαρίου - αρχές ποσοστό εγγραφών με έκπτωση 15% 31 Μαΐου - αρχές ποσοστό εγγραφών με 10% έκπτωση 30ης Ιουλίου - για τις αιτήσεις υποτροφίας... [-]


MBA

πλήρες ωράριο MBA

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 15 - 21 μήνες September 2018 Γερμανία Kitzscher

ευέλικτο και καινοτόμο πρόγραμμα MBA HHL έχει σχεδιαστεί για να προετοιμάσουν την αποτελεσματική και υπεύθυνη ηγέτες των επιχειρήσεων και των επιχειρηματιών για τις προκλήσεις και τις ευκαιρίες του 21ου αιώνα. Το πρόγραμμα προσφέρει τη διεθνή εμπειρία και εστιάζει στην ανάπτυξη ταλέντων ηγεσία σας και τις δεξιότητες διαχείρισης. HHL προσφέρει επίσης μια μερικής απασχόλησης πρόγραμμα MBA. Επικοινωνήστε μαζί μας για να πάρετε περισσότερες πληροφορίες. [+]

Εξαιρετική προοπτικές σταδιοδρομίας επιβεβαιώνεται από Financial Times και AméricaEconomía

Δομή Προγράμματος

Ευέλικτη δομή: Ένα MBA προσαρμοσμένες στις ανάγκες σας

ευέλικτο και καινοτόμο πρόγραμμα MBA HHL έχει σχεδιαστεί για να προετοιμάσουν την αποτελεσματική και υπεύθυνη ηγέτες των επιχειρήσεων και των επιχειρηματιών για τις προκλήσεις και τις ευκαιρίες του 21ου αιώνα. Το πρόγραμμα προσφέρει τη διεθνή εμπειρία και εστιάζει στην ανάπτυξη ταλέντων ηγεσία σας και τις δεξιότητες διαχείρισης. Το πρόγραμμά μας σας προσφέρει τη μεγαλύτερη ευελιξία και έχετε δύο κομμάτια για να διαλέξετε.... [-]


Βίντεο

HHL | Innovative. International. Individual. We are HHL. | Spirit Film | Image Film