Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Προσφέρουμε μια ευρεία ποικιλία προγραμμάτων πρακτικής άσκησης που έχουν υψηλό ακαδημαϊκό επίπεδο, ανοίγοντας την πόρτα σε διάφορα ελκυστικά επαγγέλματα. Ο διεθνής μας προσανατολισμός ανοίγει το δρόμο προς την παγκόσμια αγορά εργασίας: δεν προσφέρουμε μόνο ένα ευρύ φάσμα γλωσσικών μαθημάτων και επιπέδων εκμάθησης γλωσσών, αλλά έχουμε εταιρικές σχέσεις με 200 πανεπιστήμια παγκοσμίως. Όλοι οι φοιτητές μας αποφοιτούν με πτυχίο Bachelor ή Master, σύμφωνα με τα διεθνή πρότυπα.

Οι ερευνητικές μας εστίες είναι η δημογραφική αλλαγή, οι ανανεώσιμες πηγές ενέργειας και η κινητικότητα και η εφοδιαστική που ασχολούνται με τα προκλητά ζητήματα του μέλλοντος. Έχουμε να κάνουμε με αυτά τα ερωτήματα με τρόπο προσανατολισμένο στη λύση και να εκπαιδεύσουμε τους μαθητές μας ώστε να μπορέσουμε να απαντήσουμε σε αυτά τα ερωτήματα με δημιουργικές συνεισφορές.

  • Περισσότεροι από 15.000 φοιτητές από περισσότερα από 105 έθνη
  • Τέσσερις σχολές, μαθήματα 70 βαθμών
  • 270 διδάσκοντες, 730 εργαζόμενοι, 16 επιστημονικά ινστιτούτα
  • Περίπου 200 πανεπιστήμια-εταίροι σε 51 χώρες σε έξι ηπείρους
  • Ιδρυτικό μέλος της κοινοπραξίας ιδρυμάτων τριτοβάθμιας εκπαίδευσης στις ευρωπαϊκές μητροπολιτικές περιοχές ("U! REKA")
  • Ισχυρές ερευνητικές προσπάθειες - δημογραφικές αλλαγές, ανανεώσιμες πηγές ενέργειας, κινητικότητα και εφοδιαστική111740_pexels-photo-1368494.jpeg

Τέσσερις ικανότητες, ανοίγοντας το μονοπάτι για το μέλλον σας!

Οι μαθητές μας αναπτύσσουν και σχεδιάζουν τις πόλεις του μέλλοντος. Είμαστε μία από τις μεγαλύτερες εγκαταστάσεις που προσφέρουν προγράμματα σπουδών στον τομέα του σχεδιασμού και της οικοδόμησης στην περιοχή του Ρήνου-Μάιν και προσφέρουμε στους φοιτητές μας ευρεία προπτυχιακή εκπαίδευση, καθώς και ειδική κατάρτιση σε προγράμματα πτυχίων και μεταπτυχιακών σπουδών.

Η διδασκαλία πραγματοποιείται όχι μόνο σε αίθουσα διαλέξεων, αλλά και σε εργαστήριο και σε εφαρμογές με προσανατολισμό.
Τα ερευνητικά μας θέματα περιλαμβάνουν έναν μεγάλο αριθμό διαφορετικών πτυχών, όπως η βιοτεχνολογία, η νανοτεχνολογία, το ηλεκτρονικό επιχειρείν, η ασφάλεια δικτύων και το cloud computing.

Στερεές και εμπιστευτικές συνεργασίες με την πολιτική και την οικονομία υποστηρίζουν το στόχο μας για πρακτική κατάρτιση. Οι καινοτομίες που αναπτύχθηκαν στο πλαίσιο των ερευνητικών μας έργων σε συνεργασίες με την οικονομία, την πολιτική και τη διοίκηση. Με αυτόν τον τρόπο μπορούν να υλοποιηθούν κατά βέλτιστο τρόπο και είναι προσβάσιμα στο ενδιαφερόμενο κοινό.

Με εκτεταμένες ερευνητικές δραστηριότητες, καθώς και με τις διεθνείς επαφές και τη συνεργασία μας, ορίζουμε την κατάσταση της έρευνας και διαμορφώνουμε την ανάπτυξη της κοινωνίας - σε περιφερειακό και διεθνές επίπεδο.

Οι φοιτητές μας είναι ειδικοί στη θεωρία και την πρακτική και έχουν πολλές διαφορετικές προοπτικές απασχόλησης μπροστά τους.

111741_pexels-photo-1446263.jpeg

Προγράμματα που διδάχθηκαν:
Αγγλικά

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

MBA

Frankfurt University of Applied Sciences

Με το καθιερωμένο μας πρόγραμμα από το 2011, η καριέρα σας θα προχωρήσει στην ταχέως αναπτυσσόμενη Αεροπορική και Τουριστική Βιομηχανία! Μετά την επιτυχή ολοκλήρωση του π ... [+]

Ενδυναμώστε το μέλλον σας στον τομέα της αεροπορίας και του τουρισμούΜελετήστε το πασίγνωστο MBA στη Φρανκφούρτη, Γερμανία

Με το καθιερωμένο μας πρόγραμμα από το 2011, η καριέρα σας θα προχωρήσει στην ταχέως αναπτυσσόμενη Αεροπορική και Τουριστική Βιομηχανία!

Μετά την επιτυχή ολοκλήρωση του προγράμματος σπουδών με μερική απασχόληση, θα έχετε τα προσόντα για απαιτητικές και απαιτητικές θέσεις διαχείρισης και ηγεσίας στον τομέα της αεροπορίας και του τουρισμού.... [-]

Γερμανία Frankfurt
Οκτώβριος 2019
Μερική παρακολούθηση
4 εξάμηνα
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Frankfurt University of Applied Sciences

Πώς οργανώνετε τη ροή της καινοτομίας προϊόντων σε μια εταιρεία; Τι κάνει μια εταιρική μάρκα μοναδική; Τι είναι ένα βιώσιμο επιχειρηματικό μοντέλο; Πώς μπορεί να δοκιμαστ ... [+]

Κοιτάξτε μέσα - δημιουργήστε αύριο!

Πώς οργανώνετε τη ροή της καινοτομίας προϊόντων σε μια εταιρεία; Τι κάνει μια εταιρική μάρκα μοναδική; Τι είναι ένα βιώσιμο επιχειρηματικό μοντέλο; Πώς μπορεί να δοκιμαστεί η αποτελεσματικότητα ενός νέου επιχειρηματικού μοντέλου; Πώς μπορείτε να κάνετε μια οικογενειακή επιχείρηση δημόσια; Θα είστε σε θέση να απαντήσετε σε αυτά τα ερωτήματα στο τέλος των σπουδών σας και να εφαρμόσετε τις σωστές μεθόδους και τεχνικές σε συνδυασμό με αποφασιστικότητα, αφοσίωση και δημιουργικότητα και θα είστε ένα βήμα μπροστά από τους άλλους.... [-]

Γερμανία Frankfurt
Οκτώβριος 2019
Πλήρης παρακολούθηση
2 - 3 χρόνια
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά