Coburg University of Applied Sciences

Εισαγωγή

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Προφίλ

Πανεπιστήμιο Coburg είναι ένα δημόσιο πανεπιστήμιο που χρηματοδοτείται από βαυαρικό Υπουργείο Παιδείας, Επιστημών και Τεχνών μέλος. Όπως αγγλική μετάφραση του «Πανεπιστήμιο Εφαρμοσμένων Επιστημών και Τεχνών» προτείνει μια Hochschule χαρακτηρίζεται από διδακτικής πρακτικής και της έρευνας, καθώς και μια ισχυρή πρακτική προκατάληψη. εκπαιδευτική φιλοσοφία του έχει σχεδιαστεί για να επιτρέψει στους μαθητές του να εφαρμόσουν τις θεωρητικές γνώσεις τους και μεθοδολογική τεχνογνωσία για την επίλυση συγκεκριμένων προβλημάτων στην επαγγελματική τους σταδιοδρομία. Κατά τη διάρκεια των σπουδών τους οι φοιτητές στο Πανεπιστήμιο του Coburg συστηματικά εκπαιδεύονται για να αναπτύξουν αυτές τις δεξιότητες. Για να βεβαιωθείτε ότι οι μαθητές ποτέ δεν ξεχνάμε την πρακτική σημασία του τι μαθαίνουν, τόσο πλήρους και μερικής απασχόλησης καθηγητές είναι υποχρεωμένοι να έχουν αποκτήσει επαρκή εμπειρία σε ηγετικές θέσεις των επιχειρήσεων και της διοίκησης.

Με την εξαίρεση των προγραμμάτων τέχνης που σχετίζονται με το πρότυπο μήκος των προγραμμάτων πτυχίο είναι επτά εξάμηνα, ένα εκ των οποίων είναι, κατά κανόνα, σε ένα οικοτροφείο.

Η προσέγγιση πρακτικό προσανατολισμό της διδασκαλίας αποδεικνύεται από

α απαιτείται πρακτική άσκηση το μικρό μέγεθος των τάξεων επιτρέπει ατομική προσοχή πρέπει να δοθεί στους φοιτητές εργαστήριο και εργασία πεδίου, παιχνίδια προσομοίωσης, εκπαίδευσης έργο με επίκεντρο, και στον τομέα ταξιδιών ευρύ φάσμα της σχολής της πρακτικής εμπειρίας

Λίγα αριθμούς

Οργάνωση

6 ακαδημαϊκά τμήματα 1 Ακαδημαϊκό Κέντρο και Ανθρωπιστικές Επιστήμες 5 επιστημονικά ιδρύματα

ακαδημαϊκά Προγράμματα

20 προγράμματα σπουδών, συμπεριλαμβανομένων των 8 διπλή προγράμματα 16 μεταπτυχιακά προγράμματα, συμπεριλαμβανομένων των προγραμμάτων 2 διεθνή πλοιάρχου 97 διεθνή πανεπιστήμια εταίρους

Φοιτητές

5.000 φοιτητές (50% γυναίκες, 50% άνδρες) 100 υποτροφίες 900 απόφοιτοι (ανά έτος)

Προσωπικό

120 καθηγητές 2 προικισμένο έδρες 500 μέλη του προσωπικού στη διδασκαλία, την έρευνα και τη διοίκηση

Πρακτική εμπειρία ενώ σπούδαζε

Καθώς πρόσφατες μελέτες για τη σταδιοδρομία των αποφοίτων πανεπιστημίου δείχνουν, μόνο όσοι έχουν συνδυάσει τη θεωρία με την πράξη, ενώ σπούδαζε είναι προετοιμασμένοι για ένα θετικό ξεκίνημα στην καριέρα τους.

Στο Πανεπιστήμιο Coburg όλα τα προπτυχιακά προγράμματα περιλαμβάνουν απαιτείται πρακτική άσκηση. εργασιών του έργου - πολλές φορές σε όλη την πειθαρχική όρια - είναι μέρος της φοιτητικής ζωής. Και σεμινάρια και έργα με εταιρείες και οι κοινωνικοί θεσμοί είναι κοινές συνιστώσες των προγραμμάτων μας σπουδών.

Το Πανεπιστήμιο Coburg είναι σε στενή επαφή με τους επαγγελματίες. Επιπλέον, όλοι οι καθηγητές πρέπει να έχουν εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα τους προτού διοριστεί στο πανεπιστήμιο. πρακτική εμπειρία των καθηγητών ωφελεί τους μαθητές, ιδιαίτερα σε έργα και διατριβές τους, στις οποίες πρέπει να λύσει τα προβλήματα με υψηλό βαθμό πρακτικής σημασίας.

Η μεγάλη εικόνα

Στο επίκεντρο της επιστήμης και της εκπαίδευσης είναι η περιέργεια και η χαρά της εξερεύνησης. Το ευρύτερο το οπτικό πεδίο, τόσο περισσότερο είναι εκεί για να ανακαλύψετε: Το Πανεπιστήμιο Coburg κάνει από την πλευρά της για να εξασφαλίσει ότι οι μαθητές μπορούν να αναπτύξουν πλήρως το δυναμικό τους. Το Ακαδημαϊκό Κέντρο Επιστημών και Ανθρωπιστικών Σπουδών προσφέρει ένα ευρύ φάσμα των διαλέξεων και σεμιναρίων σε διάφορα ακαδημαϊκά πεδία, όπως η φιλοσοφία, η ιστορία, φυσικές και ανθρωπιστικές επιστήμες, και τις γλώσσες. Εμπειρογνώμονες και περιοδική έκθεση για τα χωράφια τους. Μαθαίνοντας για τον πολιτισμό - και τη μάθηση μέσα από την ίδια κουλτούρα - είναι κάτι που κάνουν οι μαθητές μας σε μια ποικιλία πρωτοβουλιών. Αυτές περιλαμβάνουν την πολιτιστική προσφορά "Προσοχή Feeling", το πανεπιστήμιο χορωδία, την ομάδα καμπαρέ και την κοινωνία συζήτησης.

Διεπιστημονική και ατομικά - ο τρόπος Coburg

Οι απαιτήσεις της μελέτης αύξηση: Οι νέοι αναμένεται να ξεκινήσει τη μελέτη νωρίτερα, για να αποκτήσει μια μεγάλη γνώση σε σύντομο χρονικό διάστημα και να αναπτύξουν τις κοινωνικές τους δεξιότητες. Κατά τη γνώμη μας, αυτό είναι δυνατό μόνο σε ένα ολοκληρωμένο μοντέλο. Ομάδες μαθητών από μια ποικιλία προγραμμάτων συνεργάζονται για την ολοκλήρωση διεπιστημονικά έργα που εντάσσονται στα προγράμματα σπουδών, ακονίζοντας έτσι μαλακές δεξιότητες τους, όπως η επικοινωνία και την ομαδική εργασία. Μπορούν να μάθουν να αναγνωρίζουν τι είναι σημαντικό για την επίλυση των προβλημάτων και να χρησιμοποιούν τις γνώσεις τους αποτελεσματικά.

Την ίδια στιγμή, η ατομική υποστήριξη των μαθητών γίνεται όλο και πιο σημαντική. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι η πρόσβαση στην τριτοβάθμια εκπαίδευση είναι τώρα πολύ διαφορετική. Οι φοιτητές έρχονται στο πανεπιστήμιο με διαφορετικά πλεονεκτήματα και αδυναμίες: η μία έχει ολοκληρώσει ένα πρόγραμμα επαγγελματικής εκπαίδευσης χωρίς ακαδημαϊκή προετοιμασία στο σχολείο δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, ένας άλλος έχει μια βάση των θεωρητικών γνώσεων, αλλά μικρή πρακτική εμπειρία. Για να αντισταθμιστεί αυτό, προσφέρουμε στους μαθητές μας ολοκληρωμένη εξατομικευμένων συμβουλευτικών υπηρεσιών. Αυτό το διεπιστημονικό πρόγραμμα με την ατομική προσοχή που παρέχει στους φοιτητές είναι ο ακρογωνιαίος λίθος του "The Coburg Way". Αυτό το έργο έχει χρηματοδοτηθεί πλήρως από το Ομοσπονδιακό Υπουργείο Παιδείας και Έρευνας κατά τη διάρκεια αρκετών ετών.

Φιλικές προς την οικογένεια του Πανεπιστημίου

"Ως άνθρωποι, χρειαζόμαστε την οικογένεια-φιλικότητα». Αυτή η πτυχή της δήλωσης αποστολής μας αντικατοπτρίζεται στο πιστοποιητικό "Family Friendly Πανεπιστήμιο". Ως ένα από τα πρώτα πανεπιστήμια στη Γερμανία, το 2007, το Πανεπιστήμιο Coburg έλαβε το βασικό πιστοποιητικό από berufundfamilie gGmbH, μια πρωτοβουλία του Ιδρύματος Hertie. Μια επανάληψη του ελέγχου πραγματοποιήθηκε το 2014.

Φοιτητές, καθηγητές και εργαζόμενοι συμμετέχουν ισότιμα ​​στη διαδικασία ελέγχου. Το θέμα «Συμβατότητα της οικογένειας και μελέτες ή την εργασία" είναι ένα κεντρικό μέλημα του Πανεπιστημίου Coburg. Με τη βελτίωση των συνθηκών, οι φοιτητές και το πανεπιστημιακό προσωπικό που αναλαμβάνουν οικογενειακές ευθύνες είναι εξίσου υποστηρίζεται. Οικογένεια φιλικότητα δεν είναι μόνο απευθύνεται σε οικογένειες με παιδιά. Μάλλον αυτό περιλαμβάνει επίσης την αύξηση του ποσοστού των οικογενειών που αναλαμβάνουν την ευθύνη για τη φροντίδα των συγγενών. Οι μαθητές και το προσωπικό λαμβάνουν υποστήριξη στο Γραφείο Οικογενειακής του πανεπιστημίου.

Αυτή η σχολή προσφέρει προγράμματα σε:
  • Αγγλικά

Όψη MBA »

Προγράμματα

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

MBA

MBA δημοσιονομική διαχείριση

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 4 εξάμηνα October 2018 Γερμανία Coburg

Το πρόγραμμα MBA Χρηματοοικονομική Διοίκηση είναι ένα γενικό πρόγραμμα διαχείρισης με τις προδιαγραφές σχετικά με τις θεμελιώδεις αρχές της χρηματοδότησης, της λογιστικής και του ελέγχου του προϋπολογισμού. Οι ακόλουθοι τομείς που εξετάστηκαν: το ρόλο του χρήματος και των χρηματοπιστωτικών αγορών, χρηματοοικονομική ανάλυση, [+]

Προφίλ

Το πρόγραμμα MBA Χρηματοοικονομική Διοίκηση είναι ένα γενικό πρόγραμμα διαχείρισης με τις προδιαγραφές σχετικά με τις θεμελιώδεις αρχές της χρηματοδότησης, της λογιστικής και του ελέγχου του προϋπολογισμού. Οι ακόλουθοι τομείς που εξετάστηκαν: το ρόλο του χρήματος και των χρηματοπιστωτικών αγορών, χρηματοοικονομική ανάλυση, τη λειτουργία των επενδυτικών αγορών και τεχνικές λήψης αποφάσεων (συμπεριλαμβανομένης της συμπεριφοράς και των πληροφοριών εργαλεία διαχείρισης) που είναι αναγκαία για την αποτελεσματική διαχείριση της Εταιρίας πόρων. Ο στόχος του προγράμματος είναι να παρέχει στους φοιτητές με το σύνολο των δεξιοτήτων που απαιτούνται για μια θέση CFO.... [-]


Επικοινωνία

Hochschule Coburg

Διεύθυνση Friedrich-Streib-Straße 2
96450 Coburg, Βαυαρία, Γερμανία
Ιστοσελίδα http://www.hs-coburg.de/
Τηλέφωνο +49 9561 3170