ILCI Business School

Εισαγωγή

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

ILCI

Το Ινστιτούτο Ηλεκτρονικών Εμπορευμάτων (ILCI) είναι ιδιωτικό ίδρυμα τριτοβάθμιας εκπαίδευσης.

Ιδρύθηκε το 2004 και είναι ένα διεθνές σχολείο επιχειρήσεων και ένα Ινστιτούτο Γλωσσών που προσφέρει ένα ευρύ φάσμα εξειδικευμένων προγραμμάτων Γενικής Διοίκησης, Διεθνών Επιχειρήσεων, Μάρκετινγκ, Επικοινωνίας και Γλωσσών σε 3 ή 5 χρόνια.

Το ILCI είναι ένα Business School που καλωσορίζει διαφοροποιημένα προφίλ σε ένα διεθνές περιβάλλον που επικεντρώνεται στην επιχειρηματικότητα, την καινοτομία και την επικοινωνία. Επίσης, στοχεύουμε στους μαθητές μας να βελτιώσουν τις γλωσσικές τους δεξιότητες στα γαλλικά, τα αγγλικά ή τα κινέζικα προκειμένου να γίνουν ηγέτες επιχειρήσεων που αναλαμβάνουν πρωτοβουλίες και μπορούν να εργαστούν σε πολυπολιτισμικές ομάδες.

121320_pexels-photo-1374542.jpeg

Οι σπουδές στο ILCI θα σας δώσουν την ευκαιρία να επιτύχετε τους προσωπικούς στόχους και τους στόχους της σταδιοδρομίας σας.

  • Οι στόχοι της εκπαιδευτικής ομάδας στοχεύουν στην αξιοποίηση των υφιστάμενων δεξιοτήτων για τη βελτίωση των σημερινών επιδόσεων και την ανάπτυξη δεξιοτήτων για μελλοντική προσωπική και επαγγελματική εξέλιξη. Ο κύριος στόχος μας είναι να βοηθήσουμε τους μαθητές να επιτύχουν τους στόχους της σταδιοδρομίας τους, να βελτιώσουν τις ικανότητές τους να διαχειρίζονται μια εταιρεία και να αποκτήσουν τις δεξιότητες και τις γνώσεις που σχετίζονται με σημαντικές ψηφιακές καινοτομίες.
  • Το ILCI βρίσκεται στο Παρίσι (13ο διαμέρισμα), κοντά σε μία από τις μεγαλύτερες βιβλιοθήκες της πόλης. Όλες οι αίθουσες διδασκαλίας μας είναι εξοπλισμένες με διαδραστικούς πίνακες, προσφέροντας προηγμένη τεχνολογία σε μαθήματα για να καταστήσει την εκμάθηση πιο αποδοτική και τα κτίριά μας είναι προσβάσιμα με Wi-Fi, έτσι ώστε οι μαθητές να έχουν ελεύθερη πρόσβαση στο διαδίκτυο, αυτοδιδασκαλία και επιπλέον πρακτική.
  • Το διεθνές περιβάλλον στο ILCI προωθεί ένα θετικό μαθησιακό περιβάλλον που βοηθάει τον κάθε μαθητή να εμπλακεί, ενισχύει και επιβραβεύει τις συμπεριφορές που οδηγούν στην ακαδημαϊκή επιτυχία και τη δημιουργία χαρακτήρα. Οι εκπαιδευτικοί μας εξασφαλίζουν ένα θετικό, πολυπολιτισμικό περιβάλλον, όπου το φοιτητικό μας σώμα αισθάνεται κίνητρο να μάθει και να αναπτυχθεί.

Μήνυμα του Διευθυντή μας

Ο κύριος στόχος μας είναι να παρέχουμε στους μαθητές μας το καλύτερο μαθησιακό περιβάλλον για να «διασκεδάσουν» ενώ μελετούν.

Η αποστολή της ILCI είναι να εξασφαλίσει ότι κάθε μαθητής επιτυγχάνει το βέλτιστο ακαδημαϊκό και προσωπικό δυναμικό.

Σε ένα συνεχώς μεταβαλλόμενο εργασιακό περιβάλλον, η ενημέρωση με την τεχνολογία είναι απαραίτητη για την επιτυχία των ακαδημαϊκών στόχων και της επαγγελματικής σταδιοδρομίας.

121321_pexels-photo-739407.jpeg

Πιστοποιήσεις αναγνωρισμένες σε ολόκληρη τη Γαλλία

Το ILCI προσφέρει προγράμματα εγγεγραμμένα στο επίπεδο Ι και ΙΙ από το RNCP. Το RNCP - Répertoire National des Certifications Professionnelles - η πιστοποίηση παρέχει εγγυήσεις για την ποιότητα της εκπαίδευσης και τα πτυχία που απονέμονται από ένα ινστιτούτο.

MBA Affaires Internationales, τίτλος "Διευθυντής ανάπτυξης των επιχειρήσεων διεθνών οργανισμών", καταχωρημένο επίπεδο I από το RNCP, ισοδύναμο BAC 5.

Bachelor Marketing Touristique, τίτλος "Responsable du Marketing Touristique", καταχωρημένο επίπεδο ΙΙ από το RNCP, ισοδύναμο BAC 3, με τον συνεργάτη μας: το EFHT.

La CNCP: εθνική επιτροπή πιστοποίησης

Η εθνική επιτροπή επαγγελματικής πιστοποίησης, που συστάθηκε βάσει του γαλλικού νόμου περί κοινωνικού εκσυγχρονισμού αριθ. 2002-73 της 17ης Ιανουαρίου 2002, υπάγεται στην αρμοδιότητα του γάλλου υπουργού επαγγελματικής κατάρτισης.

Αποστολή της είναι:

  • Αναφέρατε την προσφορά επαγγελματικών πιστοποιήσεων (εθνικό μητρώο επαγγελματικών πιστοποιήσεων),
  • Ενημέρωση ατόμων και εταιρειών σχετικά με τις πιστοποιήσεις που περιλαμβάνονται στο εθνικό μητρώο και τις πιστοποιήσεις που αναγνωρίζονται στα κράτη μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης,
  • Ελέγξτε τη συνοχή, τη συμπληρωματικότητα και την ανανέωση των διπλωμάτων και των εγγράφων προσόντων, καθώς και την προσαρμογή τους στην εξέλιξη των προσόντων και στην οργάνωση της εργασίας.

Γιατί να επιλέξετε το ILCI

"Απόλυτα διεθνής, το σχολείο μας υποστηρίζει το έργο σας στη Γαλλία και στο εξωτερικό, μέσω μαθημάτων, πρακτικής άσκησης, επαγγελματικών επισκέψεων ... Καλούμε τους ειδικευμένους ενδιαφερόμενους να σας εκπαιδεύσουν στενά στο επαγγελματικό σας έργο.

Το ILCI προσφέρει εντατική υποστήριξη και συμβουλές για να διασφαλίσετε ότι οι σπουδές και οι πρακτικές σας μεταβαίνουν ομαλά και με επιτυχία. Είμαστε επαγγελματίες και έχουμε εγγραφεί στο RNCP. "

Τοποθεσίες

Παρίσι

Address
77 rue Dunois
75013 Παρίσι, Île-de-France, Γαλλία

Παρίσι

Address
4 rue Véronèse
75013 Παρίσι, Île-de-France, Γαλλία

Υποτροφία Keystone

Ανακαλύψτε τις επιλογές που μπορεί να σας δώσει η υποτροφία μας

Υποβολή ερώτησης

Άλλη