Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

ILCI

Το Ινστιτούτο Ηλεκτρονικών Εμπορευμάτων (ILCI) είναι ιδιωτικό ίδρυμα τριτοβάθμιας εκπαίδευσης.

Ιδρύθηκε το 2004 και είναι ένα διεθνές σχολείο επιχειρήσεων και ένα Ινστιτούτο Γλωσσών που προσφέρει ένα ευρύ φάσμα εξειδικευμένων προγραμμάτων Γενικής Διοίκησης, Διεθνών Επιχειρήσεων, Μάρκετινγκ, Επικοινωνίας και Γλωσσών σε 3 ή 5 χρόνια.

Το ILCI είναι ένα Business School που καλωσορίζει διαφοροποιημένα προφίλ σε ένα διεθνές περιβάλλον που επικεντρώνεται στην επιχειρηματικότητα, την καινοτομία και την επικοινωνία. Επίσης, στοχεύουμε στους μαθητές μας να βελτιώσουν τις γλωσσικές τους δεξιότητες στα γαλλικά, τα αγγλικά ή τα κινέζικα προκειμένου να γίνουν ηγέτες επιχειρήσεων που αναλαμβάνουν πρωτοβουλίες και μπορούν να εργαστούν σε πολυπολιτισμικές ομάδες.

121320_pexels-photo-1374542.jpeg

Οι σπουδές στο ILCI θα σας δώσουν την ευκαιρία να επιτύχετε τους προσωπικούς στόχους και τους στόχους της σταδιοδρομίας σας.

  • Οι στόχοι της εκπαιδευτικής ομάδας στοχεύουν στην αξιοποίηση των υφιστάμενων δεξιοτήτων για τη βελτίωση των σημερινών επιδόσεων και την ανάπτυξη δεξιοτήτων για μελλοντική προσωπική και επαγγελματική εξέλιξη. Ο κύριος στόχος μας είναι να βοηθήσουμε τους μαθητές να επιτύχουν τους στόχους της σταδιοδρομίας τους, να βελτιώσουν τις ικανότητές τους να διαχειρίζονται μια εταιρεία και να αποκτήσουν τις δεξιότητες και τις γνώσεις που σχετίζονται με σημαντικές ψηφιακές καινοτομίες.
  • Το ILCI βρίσκεται στο Παρίσι (13ο διαμέρισμα), κοντά σε μία από τις μεγαλύτερες βιβλιοθήκες της πόλης. Όλες οι αίθουσες διδασκαλίας μας είναι εξοπλισμένες με διαδραστικούς πίνακες, προσφέροντας προηγμένη τεχνολογία σε μαθήματα για να καταστήσει την εκμάθηση πιο αποδοτική και τα κτίριά μας είναι προσβάσιμα με Wi-Fi, έτσι ώστε οι μαθητές να έχουν ελεύθερη πρόσβαση στο διαδίκτυο, αυτοδιδασκαλία και επιπλέον πρακτική.
  • Το διεθνές περιβάλλον στο ILCI προωθεί ένα θετικό μαθησιακό περιβάλλον που βοηθάει τον κάθε μαθητή να εμπλακεί, ενισχύει και επιβραβεύει τις συμπεριφορές που οδηγούν στην ακαδημαϊκή επιτυχία και τη δημιουργία χαρακτήρα. Οι εκπαιδευτικοί μας εξασφαλίζουν ένα θετικό, πολυπολιτισμικό περιβάλλον, όπου το φοιτητικό μας σώμα αισθάνεται κίνητρο να μάθει και να αναπτυχθεί.

Μήνυμα του Διευθυντή μας

Ο κύριος στόχος μας είναι να παρέχουμε στους μαθητές μας το καλύτερο μαθησιακό περιβάλλον για να «διασκεδάσουν» ενώ μελετούν.

Η αποστολή της ILCI είναι να εξασφαλίσει ότι κάθε μαθητής επιτυγχάνει το βέλτιστο ακαδημαϊκό και προσωπικό δυναμικό.

Σε ένα συνεχώς μεταβαλλόμενο εργασιακό περιβάλλον, η ενημέρωση με την τεχνολογία είναι απαραίτητη για την επιτυχία των ακαδημαϊκών στόχων και της επαγγελματικής σταδιοδρομίας.

121321_pexels-photo-739407.jpeg

Πιστοποιήσεις αναγνωρισμένες σε ολόκληρη τη Γαλλία

Το ILCI προσφέρει προγράμματα εγγεγραμμένα στο επίπεδο Ι και ΙΙ από το RNCP. Το RNCP - Répertoire National des Certifications Professionnelles - η πιστοποίηση παρέχει εγγυήσεις για την ποιότητα της εκπαίδευσης και τα πτυχία που απονέμονται από ένα ινστιτούτο.

MBA Affaires Internationales, τίτλος "Διευθυντής ανάπτυξης των επιχειρήσεων διεθνών οργανισμών", καταχωρημένο επίπεδο I από το RNCP, ισοδύναμο BAC 5.

Bachelor Marketing Touristique, τίτλος "Responsable du Marketing Touristique", καταχωρημένο επίπεδο ΙΙ από το RNCP, ισοδύναμο BAC 3, με τον συνεργάτη μας: το EFHT.

La CNCP: εθνική επιτροπή πιστοποίησης

Η εθνική επιτροπή επαγγελματικής πιστοποίησης, που συστάθηκε βάσει του γαλλικού νόμου περί κοινωνικού εκσυγχρονισμού αριθ. 2002-73 της 17ης Ιανουαρίου 2002, υπάγεται στην αρμοδιότητα του γάλλου υπουργού επαγγελματικής κατάρτισης.

Αποστολή της είναι:

  • Αναφέρατε την προσφορά επαγγελματικών πιστοποιήσεων (εθνικό μητρώο επαγγελματικών πιστοποιήσεων),
  • Ενημέρωση ατόμων και εταιρειών σχετικά με τις πιστοποιήσεις που περιλαμβάνονται στο εθνικό μητρώο και τις πιστοποιήσεις που αναγνωρίζονται στα κράτη μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης,
  • Ελέγξτε τη συνοχή, τη συμπληρωματικότητα και την ανανέωση των διπλωμάτων και των εγγράφων προσόντων, καθώς και την προσαρμογή τους στην εξέλιξη των προσόντων και στην οργάνωση της εργασίας.

Γιατί να επιλέξετε το ILCI

"Απόλυτα διεθνής, το σχολείο μας υποστηρίζει το έργο σας στη Γαλλία και στο εξωτερικό, μέσω μαθημάτων, πρακτικής άσκησης, επαγγελματικών επισκέψεων ... Καλούμε τους ειδικευμένους ενδιαφερόμενους να σας εκπαιδεύσουν στενά στο επαγγελματικό σας έργο.

Το ILCI προσφέρει εντατική υποστήριξη και συμβουλές για να διασφαλίσετε ότι οι σπουδές και οι πρακτικές σας μεταβαίνουν ομαλά και με επιτυχία. Είμαστε επαγγελματίες και έχουμε εγγραφεί στο RNCP. "

Προγράμματα που διδάχθηκαν:
  • Αγγλικά

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

MBA

ILCI Business School

Το MBA στη Διεθνή Ανάπτυξη Επιχειρήσεων βοηθά, μέσα σε 2 χρόνια, στην κατανόηση των διαχειριστικών, λειτουργικών και λειτουργικών απαιτήσεων των διεθνών οργανισμών για τη ... [+]

Οργάνωση

Χάρη στην απελευθέρωση του εμπορίου και των επενδύσεων και στην ανάπτυξη της τεχνολογίας, ο επιπολασμός των διεθνών επιχειρήσεων έχει αυξηθεί σημαντικά κατά το τελευταίο μέρος του εικοστού αιώνα. Σήμερα, ο παγκόσμιος ανταγωνισμός επηρεάζει σχεδόν κάθε εταιρεία - ανεξαρτήτως μεγέθους. Πολλοί προμηθευτές πηγών από ξένες χώρες και ανταγωνίζονται ακόμα περισσότερο προϊόντα ή υπηρεσίες που προέρχονται από το εξωτερικό. Η διεθνής επιχείρηση παραμένει μια ευρεία έννοια που περιλαμβάνει τις μικρότερες εταιρείες που μπορούν να εξάγουν ή να εισάγουν με διαφορετικές χώρες, καθώς και τις μεγαλύτερες παγκόσμιες επιχειρήσεις με ολοκληρωμένες επιχειρήσεις και στρατηγικές συμμαχίες σε όλο τον κόσμο.... [-]

Γαλλία Παρίσι
Ιανουάριος 2020
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
2 έτη
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
ILCI Business School

Το εκπαιδευτικό περιεχόμενο της MBA International Business Development, της επιλογής Πολυτέλεια και Διοίκηση Φιλοξενίας στο ILCI Business School εξασφαλίζει μια συνεχή πρ ... [+]

Οργάνωση

Το αυξανόμενο προφίλ της αγοράς μάρκας πολυτελείας παρουσιάζει μια μοναδική ευκαιρία. Μπορείτε να προωθήσετε την εμπειρία της εμπορίας και της διαχείρισης και να εισέλθετε στον συγκεκριμένο και δυναμικό τομέα της αγοράς στο Παρίσι.

Το εκπαιδευτικό περιεχόμενο της MBA International Business Development, της επιλογής Πολυτέλεια και Διοίκηση Φιλοξενίας στο ILCI Business School εξασφαλίζει μια συνεχή προσπάθεια βελτίωσης των διεθνών δεξιοτήτων διαχείρισης και παρέχει τη βέλτιστη ανάπτυξη τέτοιων προσωπικών ποιοτήτων όπως η πρωτοβουλία, η ομαδική εργασία ή η κριτική σκέψη.... [-]

Γαλλία Παρίσι
Ιανουάριος 2020
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
2 έτη
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
ILCI Business School

Η MBA Διεθνής Διοίκηση Προμηθειών προσφέρει μια εξειδίκευση σε δύο χρόνια για να εκπαιδεύσει τους μαθητές στα διάφορα εργαλεία και τεχνικές ανάπτυξης διεθνών αγορών. Ο στ ... [+]

οργάνωση

Η MBA Διεθνής Διοίκηση Προμηθειών προσφέρει μια εξειδίκευση σε δύο χρόνια για να εκπαιδεύσει τους μαθητές στα διάφορα εργαλεία και τεχνικές ανάπτυξης διεθνών αγορών. Ο στόχος του MBA MACI είναι να αναπτύξει επαγγελματικές δεξιότητες που θα σας επιτρέψουν να είστε σε θέση να επιλέξετε προμηθευτές, να εφαρμόσετε διαδικασίες προμήθειας, να αναπτύξετε προδιαγραφές και να ανταποκριθείτε στις προσκλήσεις υποβολής προσφορών. Στο τέλος της εκπαίδευσης, θα είστε σε θέση να μελετήσετε τις διεθνείς αγορές προμηθευτών, να διεξάγετε διαπραγματεύσεις, να αξιολογείτε και να διαχειρίζεστε τους κινδύνους των προμηθευτών, να παρακολουθείτε τις συμβάσεις και να αντιμετωπίζετε τις διαφορές. να διαχειρίζεται τις πράξεις αγοράς σε οικονομικό, τελωνειακό και νομικό επίπεδο, να κατανοεί την "διαχείριση της αλυσίδας εφοδιασμού" αλλά και να διαχειρίζεται μια ομάδα αγοραστών.... [-]

Γαλλία Παρίσι
Σεπτέμβριος 2020
γαλλική γλώσσα,Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
2 έτη
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
ILCI Business School

Σε δύο χρόνια, το πρόγραμμα MBA στο Διεθνές Marketing Specialization Marketing ... [+]

οργάνωση

Είτε πρόκειται να οργανώσετε την παρουσία μιας επιχείρησης σε μια επίδειξη, να προσδιορίσετε τους σωστούς τρόπους επικοινωνίας, να προσαρμόσετε το προϊόν της στην τοπική αγορά, να κατανοήσετε τη συμπεριφορά αγοράς των καταναλωτών ή να επισημάνετε τα προϊόντα της, τις συναφείς λειτουργίες Το διεθνές μάρκετινγκ είναι απαραίτητο για την επιτυχία μιας μάρκας στη διεθνή ανάπτυξή της. Για να ικανοποιήσει αυτές τις δεξιότητες, η ILCI Business School αποφάσισε να ανοίξει μια εξειδίκευση στο μάρκετινγκ και την ψηφιακή τεχνολογία.... [-]

Γαλλία Παρίσι
Ιανουάριος 2020
γαλλική γλώσσα
Πλήρης παρακολούθηση
2 έτη
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά