Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Γιατί EDHEC

Δημιουργήθηκε από και για τους επιχειρηματίες,

Λειτουργώντας από τις πανεπιστημιουπόλεις της Λιλ, της Νίκαιας, του Παρισιού, του Λονδίνου και της Σιγκαπούρης, η EDHEC είναι μία από τις 15 καλύτερες ευρωπαϊκές σχολές επιχειρήσεων, κατατάσσοντας την 1η θέση παγκοσμίως για το Master in Finance. Πλήρως διεθνής και άμεσα συνδεδεμένη με τον επιχειρηματικό κόσμο, το EDHEC είναι μια σχολή για τις επιχειρήσεις και όχι μια σχολή επιχειρήσεων, όπου η αριστεία στη διδασκαλία και την έρευνα επικεντρώνεται στην καινοτομία για την τόνωση της επιχειρηματικότητας και της δημιουργικότητας. Για επιχειρηματικές δραστηριότητες από τη γέννηση και αφοσιωμένη στις επιχειρήσεις, η EDHEC κάνει τους επιχειρηματίες για ζωή, είναι σε θέση να αναδιαμορφώσουν ή να δημιουργήσουν επιτυχημένες επιχειρήσεις όπου κι αν εργάζονται.

Το EDHEC λειτουργεί ως ένα γνήσιο εργαστήριο ιδεών και παράγει καινοτόμες λύσεις που εκτιμούν οι επιχειρήσεις. Η φιλοσοφία διδασκαλίας της Σχολής, εμπνευσμένη από τις βραβευμένες ερευνητικές της δραστηριότητες, επικεντρώνεται στην «εκμάθηση της πράξης».

Μια νοοτροπία που μας χωρίζει

Δημιουργήθηκε από και για τους επιχειρηματίες, η EDHEC ενσωμάτωσε τις θεμελιώδεις αξίες των επιχειρήσεων για περισσότερο από έναν αιώνα.

Στόχος μας είναι να μεταβιβάσουμε τα κλειδιά για την επιχειρηματική επιτυχία σε νέες γενιές διευθυντών και επιχειρηματιών, διευρύνοντας την πεποίθηση ότι οι επιχειρήσεις μπορούν να έχουν θετικό αντίκτυπο στην οικονομία και στην κοινωνία στο σύνολό της.

Ανεξαρτησία

Προκειμένου να προστατεύσει την ανεξαρτησία της κατά τη διάρκεια των τελευταίων 110 ετών, η EDHEC βασίζεται στους δικούς της πόρους για να χρηματοδοτήσει και να καθοδηγήσει την ανάπτυξή της. Εξασφαλίζει επίσης πλήρη αυτονομία στην ακαδημαϊκή και επιστημονική της στρατηγική.

Πραγματισμός

Από την ίδρυσή της το 1906, η EDHEC έχει δημιουργήσει τη φήμη της στον πραγματισμό και μια διδακτική προσέγγιση που επικεντρώνεται στις επιχειρήσεις. Τα βασικά εργαλεία, η γνώση και η συμπεριφορά των επιχειρήσεων μεταβιβάζονται σε γενιές διευθυντών.

Μη συμμόρφωση

Μέσω του ασυνήθιστου μοντέλου, του περιεχομένου των προγραμμάτων και της αξίας της έρευνας, η EDHEC καλλιεργεί τις διαφορές της, ενθαρρύνοντας τους μαθητές και τους δασκάλους να σκέφτονται έξω από το κουτί και να καλλιεργούν τις ηγετικές τους ιδιότητες.

Επιχειρηματικό πνεύμα

Μια επιχειρηματική σχολή για τις επιχειρήσεις, EDHEC εκπαιδεύει γενιές γρήγορων σκέψης, εφευρετικών και επινοημένων επιχειρηματιών και διαχειριστών που μπορούν να αλλάξουν τους κανόνες του παιχνιδιού για να αναλάβουν τις ομάδες και τα έργα που τους εμπιστεύονται περαιτέρω.

Ανοιχτή νοημοσύνη

Επειδή η αποτελεσματικότητα των επιχειρήσεων αποδίδεται από το να είναι μοναδική, η EDHEC δίνει μεγάλη σημασία στην ποικιλομορφία και στον συνδυασμό πολιτισμών, προφίλ, πρακτικών και επιστημονικών κλάδων στη διδασκαλία και τις λειτουργίες της.

Προγράμματα που διδάχθηκαν:
  • Αγγλικά

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

EMBA

EDHEC Business School

Το Edhec Executive MBA είναι ένα τριπλό πιστοποιημένο πρόγραμμα από μία από τις κορυφαίες σχολές επιχειρήσεων της Ευρώπης. Έχει σχεδιαστεί για έμπειρους διαχειριστές, επι ... [+]

Το Edhec Executive MBA είναι ένα τριπλό πιστοποιημένο πρόγραμμα από μία από τις κορυφαίες σχολές επιχειρήσεων της Ευρώπης. Έχει σχεδιαστεί για έμπειρους διαχειριστές, επιχειρηματίες και ανώτερα στελέχη που επιθυμούν να βιώσουν έναν επαγγελματικό μετασχηματισμό. Το 16μηνο πρόγραμμα μερικής απασχόλησης, με έδρα την Όπερα του Παρισιού ή τη Λιλ, θα σας επιτρέψει να εδραιώσετε τις δεξιότητές σας σε επίπεδο εκτελεστικών στελεχών, να αυξήσετε τις ικανότητες αυτογνωσίας και ηγεσίας και να εντείνετε τις παγκόσμιες προοπτικές σας για να οδηγήσετε την απόδοση του οργανισμού σας στις σημερινές προκλήσεις μεταβαλλόμενο επιχειρηματικό περιβάλλον.... [-]

Γαλλία Paris Roubaix
Φεβρουάριος 2020
Αγγλικά
Μερική παρακολούθηση
16 μήνες
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά

Παγκόσμιο MBA

EDHEC Business School

Το EDHEC Global MBA αλλάζει τη ζωή: με την ανάμειξη της σχετικής επιχειρηματικής εκπαίδευσης με μια ανεκτίμητη ανθρώπινη εμπειρία, σας επιτρέπει να επηρεάζετε βαθιά την κ ... [+]

Εάν επιθυμείτε να αποκτήσετε μια πραγματική επιχειρηματική εκπαίδευση και να αναπτύξετε μια διεθνή προοπτική που θα σας βοηθήσει να αναπτύξετε, να επιταχύνετε ή να αλλάξετε τη σταδιοδρομία σας, τότε το πρόγραμμα EDHEC Global MBA στη Νίκαια, νότια της Γαλλίας, θα μπορούσε να είναι μια ιδανική επιλογή για εσάς.

Κατά τη διάρκεια του προγράμματος διάρκειας 10 μηνών θα έχετε την ευκαιρία να μοιραστείτε, να μάθετε και να επικοινωνήσετε με συναδέλφους από όλες τις ηπείρους στον κόσμο - συνήθως έχουμε περίπου 100 μαθητές από 30 διαφορετικές εθνικότητες σε συνδυασμό με μια εξαιρετικά διαφορετική και εξαιρετική διεθνή σχολή καθιστώντας την πραγματικά παγκόσμια εμπειρία. Οι εξατομικευμένες επιλογές, συμπεριλαμβανομένων εξειδικευμένων κομματιών και προσαρμοσμένων έργων, αντιπροσωπεύουν 3 μήνες του προγράμματος σας, επιτρέποντάς σας να προσαρμόσετε το πρόγραμμα σύμφωνα με τους επαγγελματικούς σας στόχους.... [-]

Γαλλία Nice Paris Roubaix
Ιανουάριος 2020
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
10 μήνες
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά

EDHEC BUSINESS SCHOOL – MAKE AN IMPACT

Address
393, Promenade des Anglais - BP3116 06202 Nice Cedex 3 - France
Nice, Provence-Alpes-Côte d'Azur, Γαλλία
Address
16-18 Rue du 4 septembre, 75002 Paris, France
75002 Paris, Île-de-France, Γαλλία
Address
Avenue Gustave Delory, 24
59057 Roubaix, Hauts-de-France, Γαλλία