Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

εγγραφή

η Σχολή

Χτισμένο πάνω σε ένα θεμέλιο πάνω από 40 χρόνια των δραστηριοτήτων παροχής συμβουλών, το Graduate School Roberto Miranda Εταιρική Εκπαίδευση είχε DNA της διαμορφώνεται από τη ζήτηση των πελατών για την αποτελεσματική αποτελέσματα στη συμπεριφορά, τεχνικές δεξιότητες και τα ταλέντα των ομάδων τους.

Ενώ τα παραδοσιακά σχολεία είχαν καταβληθεί για τα πιστοποιητικά τους, Roberto Miranda μηνύθηκε για να παραδώσει το περιεχόμενο ικανές να προωθήσουν σημαντικές αλλαγές σε πολλά διαφορετικά παγκόσμιες εταιρείες.

Αυτή η κίνηση, κατά τη διάρκεια των ετών, διαμορφωμένη σε ένα σχολείο γεμάτο αποτελεσματικών συστημάτων μάθησης είναι σε θέση να επιφέρει πραγματική αλλαγή στη ζωή και την επιτυχία των φοιτητών και των επιχειρήσεων όπου εργάζονται.

επί

Συστήματα μάθησης

φοιτητής

ενότητες προετοιμασία

Για να εξασφαλιστεί ότι το περιεχόμενο των προγραμμάτων που προσφέρονται μπορεί να ασχοληθεί μόνο με θέματα και θέματα για προχωρημένους, η Σχολή προσφέρει προπαρασκευαστικά ενότητες για την έναρξη σημαντικούς επιστημονικούς κλάδους, έτσι ώστε να υπάρχει μια προηγούμενη εξίσωση της γνώσης μεταξύ των μαθητών στην τάξη.

Οι προπαρασκευαστικές ενότητες μπορούν να εξαλειφθούν από εκείνους που δείχνουν ένα ελάχιστο επίπεδο γνώσεων που απαιτείται για την είσοδο σε κάθε πειθαρχία μέσω δοκιμών σε απευθείας σύνδεση ή σε πρόσωπο.

Προ-Works

Για ορισμένες κατηγορίες απαιτείται πριν από την ολοκλήρωση των έργων που βοηθούν στην ευθυγράμμιση των ζητημάτων που πρέπει να αντιμετωπιστούν, προς όφελος της μαθησιακής διαδικασίας.

FIT - Εισαγωγή στο Φύλλο Μάθησης

Κάθε τάξη είναι μια εισαγωγή για την εκμάθηση ρεκόρ που είναι διαθέσιμη στο εικονικό περιβάλλον και μπορείτε να το κατεβάσετε απευθείας στους μαθητές σας Ipad.

Το τσιπ, που ονομάζεται επίσης και η εισαγωγή στη φόρμα θέμα, έχει ως στόχο να καθοδηγήσουν τους σπουδαστές σχετικά με το τι είναι τα θέματα που πρέπει να αντιμετωπιστούν στην τάξη (εισροές), η οποία συνιστάται βιβλιογραφία, τα οποία ο σκοπός του σχολείου να διδάξει αυτό το θέμα και τι αναμένει το μαθητή μετά το μάθημα (εκροές).

Μαθαίνοντας άσκηση Καθίζηση

Για να εξασφαλιστεί ότι αυτό που δόθηκε στην αίθουσα καθιζάνει ως αποτελεσματική μάθηση, τους καθηγητές να προετοιμάσουν μοναδική ασκήσεις για το MBA Σχολής, με τη συμμετοχή από την έρευνα, την ανάπτυξη του Επιχειρηματικού Σχεδίου.

Η ηγετική ομάδα - Ειδική Ομάδα Μελέτης

Η ηγετική ομάδα είναι η ομάδα των προηγμένων σπουδών του Roberto Miranda Εταιρική Εκπαίδευση. ενότητες που διδάσκονται αποκλειστικά σε ξένη γλώσσα σχετικά με τα τρέχοντα θέματα της παγκόσμιας αγοράς.

Αυτή η ομάδα είναι προσβάσιμη σε όλους τους φοιτητές και το έργο κάτω από καθοδήγηση των διεθνών εκπαιδευτικών.

Βίντεο, podcasts ήχου και άλλες δραστηριότητες που διατίθενται στην ιστοσελίδα είναι η βάση για συζητήσεις στρογγυλής τραπέζης ομάδες που σχηματίζονται από τους σπουδαστές ενδιαφέρεται να πάει πέρα.

Menthoring

Οι μαθητές έχουν στη διάθεσή τους, μέντορες, οι οποίοι παρέχουν καθοδήγηση για τις επιχειρήσεις, τη ζωή και την καριέρα. Συναντήσεις με ραντεβού και αποκλειστικά την προσοχή για την επιτυχία σας.

Προγράμματα που διδάχθηκαν:
  • Portuguese (Brazil)

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

MBA μερικής παρακολούθησης

Roberto Miranda Educação Corporativa

διαχείριση γεγονότων, από τη σύλληψη, το σχεδιασμό και την άψογη εκτέλεση, περιλαμβάνει ένα ευρύ φάσμα γνώσεων. Αυτό το πρόγραμμα παρέχει στους συμμετέχοντες τα εργαλεία ... [+]

MBA - διαχείριση συμβάντων και Ceremonials της Luxo®

διαχείριση γεγονότων, από τη σύλληψη, το σχεδιασμό και την άψογη εκτέλεση, περιλαμβάνει ένα ευρύ φάσμα γνώσεων. Αυτό το πρόγραμμα παρέχει στους συμμετέχοντες τα εργαλεία και την εμπειρογνωμοσύνη που απαιτούνται για τη διαχείριση πολύπλοκων, μοναδικές εκδηλώσεις και υψηλή πολυτέλεια.

πρόγραμμα σχεδιασμού εκδήλωση Αποκλειστική Fundraising Συνέλευση και Υποδομών Αρχιτεκτονική και Προσβασιμότητα Ασφάλεια και Logistics Εκδήλωση Complex Σχεδιασμού Μεγάλη παραστάσεις και μουσικές εκδηλώσεις Αθλητικά Γεγονότα Mega-Εκδηλώσεις ceremonials πολυτελείας Πρωτόκολλα και άλλους πολιτισμούς Γάμοι πολυτελείας Επαγγελματική Εταιρείες Εκδήλωση Διαχείρισης Ημερομηνίες, ώρες και διάρκεια Τύπος Ι - Εγγραφές Open Έναρξη: 11 Μαρτίου του 2017 Κάθε Τετάρτη από τις 19.00 έως τις 23.00 και ένα (1) Σάββατο κάθε μήνα από 09:00 έως 18:00 Διάρκεια: τρία (3) εξάμηνα Ώρες λειτουργίας: 432 ώρες / μια Τύπου ΙΙ (ειδικά για τους συμμετέχοντες από άλλα κράτη) - Εγγραφές καταλόγου Έναρξη: 11 Μαρτίου του 2017 Ένα (1) Σαββατοκύριακο κάθε 60 ημέρες και μια βουτιά πέντε (5) ημερών, στο τέλος κάθε εξαμήνου. Διάρκεια: τέσσερα (4) εξάμηνα Ώρες λειτουργίας: 432 ώρες / μια Τοπικά ... [-]
Βραζιλία São Paulo
Portuguese (Brazil)
Μερική παρακολούθηση
3 - 4 εξάμηνα
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Roberto Miranda Educação Corporativa

Απευθύνεται σε επιχειρηματίες και επαγγελματίες που ενδιαφέρονται να αναπτύξουν τις γνώσεις τους στην παγκόσμια πολυτελή φιλοξενία. Με 15 κατηγορίες που σχηματίζεται στο ... [+]

MBA - Διοίκηση Φιλοξενίας στην Luxo®

Απευθύνεται σε επιχειρηματίες και επαγγελματίες που ενδιαφέρονται να αναπτύξουν τις γνώσεις τους στην παγκόσμια πολυτελή φιλοξενία. Με 15 κατηγορίες που σχηματίζεται στο Hotel Fasano στο Σάο Πάολο, το Hotel Ritz, George V και Plaza Athenee στο Παρίσι.

πρόγραμμα Το πολυτελές επιχειρηματικό περιβάλλον Το ξενοδοχείο πολυτελείας Καινοτομία και Επιχειρηματικότητα Ανάπτυξη Talentos® και Δεξιοτήτων Το σχεδιασμό και το Hotel Εμφύτευση Υλοποίηση των έργων στο Luxury Hospitality Marketing εφαρμόζεται σε Luxury Hospitality Διεθνές μάρκετινγκ και επιχειρηματικών δικτύων Διοίκηση Επιχειρήσεων Οικονομική διαχείριση οργανωτική απόδοση Συνεχής Βελτίωση Σωματικής Απόδοσης Ημερομηνίες, ώρες και διάρκεια ... [-]
Βραζιλία São Paulo
Portuguese (Brazil)
Μερική παρακολούθηση
3 - 4 εξάμηνα
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Roberto Miranda Educação Corporativa

Μην αφήνετε τη δημιουργικότητά σας περιορίζεται από τον προϋπολογισμό του πελάτη. Ετοιμαστείτε να ενταχθούν σε ένα σύμπαν όπου δεν υπάρχουν όρια στη χρήση του ταλέντου κα ... [+]

MBA Luxo® Αρχιτεκτονική

Μην αφήνετε τη δημιουργικότητά σας περιορίζεται από τον προϋπολογισμό του πελάτη. Ετοιμαστείτε να ενταχθούν σε ένα σύμπαν όπου δεν υπάρχουν όρια στη χρήση του ταλέντου και της καινοτομίας τους. Η αρχιτεκτονική για την αγορά πολυτελών είναι μια πραγματικότητα σε όλο τον κόσμο. Γνωρίζουν τις ιδιαιτερότητες σας, τα υλικά του, τα στοιχεία του και τις πρώτες ύλες. Και πάνω απ 'όλα τις έννοιες που έχουν γεννηθεί απόλυτα μοναδικά έργα.... [-]

Βραζιλία São Paulo
Portuguese (Brazil)
Μερική παρακολούθηση
3 - 4 εξάμηνα
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά