Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Το Manchester Business School ιδρύθηκε το 1965 και είναι μία από τις πρώτες σχολές διοίκησης επιχειρήσεων του Ηνωμένου Βασιλείου. Το 2015, γιορτάσαμε την 50η επέτειο μας.

Γίναμε ο μεγαλύτερος των επιχειρήσεων και τη διαχείριση των σχολείων στο Ηνωμένο Βασίλειο το 2004, όταν συγχωνεύθηκε με το Πανεπιστήμιο Victoria της Σχολής Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής, School of Management UMIST του Μάντσεστερ και το πρόγραμμα στον τομέα της έρευνας στην επιστήμη και την τεχνολογία.

Είμαστε ένα σχολείο των επιχειρήσεων με πλήρεις υπηρεσίες, παρέχοντας τη βιομηχανία-εστιασμένη εκπαίδευση σε προπτυχιακούς φοιτητές, μεταπτυχιακούς φοιτητές και στελέχη σε όλη την υδρόγειο.

Πρωτότυπη σκέψη Εφαρμοσμένη βρίσκεται στο επίκεντρο των όσων κάνουμε - μετατρέποντας τη θεωρία στην πράξη σε όλες τις δραστηριότητες μας, μέσω των προγραμμάτων μας, συμβουλευτικές υπηρεσίες και την έρευνα.

Ενημερώνουμε, να εμπνεύσει και να συμμετάσχουν με την επιχειρηματική κοινότητα μέσω των δραστηριοτήτων μας, την εταιρική δέσμευση και εργαζόμαστε για την υποστήριξη των κοινοτήτων μέσω της ατζέντας για την κοινωνική μας ευθύνη.

Βαθμολογίες και διαπίστευση

Συμμαχία Manchester Business School συνεχίζει να λαμβάνει μια σειρά από βαθμολογίες και διαπιστεύσεις από τα πολυάριθμα διοικητικά συμβούλια ανάθεση - όχι μόνο στο Ηνωμένο Βασίλειο, αλλά από όλο τον κόσμο.

Κατάταξη

Η έρευνα των Financial Times το 2016 κατατάσσεται MBA 7ος μας στο Ηνωμένο Βασίλειο, 14 στην Ευρώπη και 38η στον κόσμο. Σύμφωνα με την FT, MBA φοιτητές μπορούν να αναμένουν ένα 96% του μισθού αυξήσει τρία χρόνια μετά την αποφοίτησή τους. Συμμαχία MBS είναι επίσης τοποθετείται στο 12ο στον κόσμο για την εξέλιξη της σταδιοδρομίας. Είμαστε κατετάγη 6η στον κόσμο, εκτός των ΗΠΑ, από τις επιχειρήσεις τίτλο Forbes. Οι χρήσεις βαθμολόγηση Forbes απόδοση της επένδυσης (ROI) ως κύριο μέτρο της, σε συνδυασμό με την ανατροφοδότηση που συγκεντρώθηκαν από την παγκόσμια αποφοίτους Συμμαχία MBS »κοινότητας. Είμαστε κατετάγη 2η στο Ηνωμένο Βασίλειο για την έρευνα δύναμη, και 4η για το βάθος και το εύρος της έρευνας (REF 2014). Bloomberg Business Week κατατάσσεται Συμμαχία MBS στο 19ο στον κόσμο και το 9ο στην έρευνα αποφοίτων.

Διαπίστευση

Συμμαχία MBS είναι μέρος μιας μικρής και επίλεκτη ομάδα των θεσμών σε όλο τον κόσμο που είναι διαπιστευμένο από τους τρεις μεγάλους οργανισμούς - AACSB International, AMBA και EQUIS.

Τοποθεσία

Όπου και να βασίζονται, η εμπειρία μας δεν είναι ποτέ μακριά. Είμαστε η μόνη Ηνωμένο Βασίλειο σχολείο των επιχειρήσεων με παρουσία σε έξι παγκόσμιες κόμβους. Όλα τα κέντρα μας έχουν ισχυρούς δεσμούς με την τοπική επιχειρηματική κοινότητα και έχουμε επίσης ένα παγκόσμιο δίκτυο με πάνω από 50.000 απόφοιτοι, μοιρασμένα σε 169 χώρες.

Προγράμματα που διδάχθηκαν:
  • Αγγλικά

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

Παγκόσμιο MBA

Alliance Manchester Business School - South America Centre

Το Παγκόσμιο MBA του Μεγάλου Μεγάρου του Μάντσεστερ έχει σχεδιαστεί για να ταιριάζει στις εργασιακές και προσωπικές δεσμεύσεις, δίνοντάς σας την ευελιξία να μελετήσετε ότ ... [+]

Το Παγκόσμιο MBA Μερικής Απασχόλησης

Βήμα προς τα πάνω. Αλλαξε κατεύθυνση. Μεταμορφώστε την καριέρα σας.

Τοποθεσία: Σάο Πάολο, Βραζιλία

Εργαστείτε με εργαστήρια που παρακινούν, ομαδοποιούν έργα που προκαλούν και συναδέλφους που εμπνέουν. Με αυτό το ευέλικτο παγκόσμιο πρόγραμμα μπορείτε να μελετήσετε μαζί μας στο Μάντσεστερ, το Ντουμπάι, τη Σαγκάη, τη Σιγκαπούρη, το Χονγκ Κονγκ ή το Σάο Πάολο Βάλτε τον εαυτό σας χωριστά στο χώρο εργασίας από την πρώτη μέρα.... [-]

Βραζιλία São Paulo Ηνωμένο Βασίλειο Manchester
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Αγγλικά
Μερική παρακολούθηση
2 έτη
Διαδικτυακά και στην πανεπιστημιούπολη συνδυαστικά
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά

Global Part-time MBA

Location address
Av. das Nações Unidas 12495 - Brooklin (FGV Berrini)
04578000, São Paulo, Brasil

São Paulo, State of São Paulo, BR
Location address
Alliance Manchester Business School
Booth Street East

Manchester, England, M13 9SS GB
Social Media