LUMS, McGill, YNU, FGV/EBAPE, IIMB

Εισαγωγή

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ IMPM ;

Το IMPM είναι ένα Διεθνές Πρόγραμμα για Διευθυντές που οδηγεί σε Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα. Το βασικό πρόγραμμα είναι ένα σύνολο πέντε ενότητες 10 ημερών το καθένα που λαμβάνουν χώρα πάνω από 18 μήνες, που οργανώνονται από διαχειριστικές νοοτροπίες.

Οι ενότητες αυτές συνοδεύουν κάθε είδους ενδιαφέρουσες δραστηριότητες, στην τάξη και έξω: Co-coaching, Friendly Consulting, Αφιερωμένα τραπέζια, Διαχειριστικές Ανταλλαγές και Ομάδες Επιπτώσεων. Η παρακολούθηση των πέντε ενοτήτων και η ικανοποιητική ολοκλήρωση των εγγράφων και των διευθυντικών ανταλλαγών θα οδηγήσουν στην απονομή του πιστοποιητικού IMPM .

Εκείνοι που επιθυμούν να λάβουν τα IMPM Masters in Management από το Πανεπιστήμιο McGill ή ένα MSc International Masters in Executive Management από το Πανεπιστήμιο Lancaster πέρα ​​από το Πιστοποιητικό IMPM , συντάσσουν ένα Τελικό Βιβλίο που τους επιτρέπει να IMPM σε ένα ζήτημα που τους απασχολεί.

ΦΡΟΝΤΙΔΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΣΗΣ

Η αφοσίωση των διαχειριστών σημαίνει κάτι περισσότερο από το να κάνεις εργαστήρια και να συζητάς ιδέες. Οι διευθυντές που συμμετέχουν στο IMPM προκαλούν ανησυχίες από τη δουλειά τους, ώστε να μπορούν να επωφεληθούν από την εμπειρία των συναδέλφων τους.

Αυτό συνεχίζεται στο πρόγραμμα-γύρω από τα τραπέζια όλη την ώρα. Είναι επίσης θεσμοθετημένο σε μια διαδικασία που ονομάζουμε φιλική διαβούλευση, όπου μικρές ομάδες των συναδέλφων σας εργάζονται μαζί σας για τις ανησυχίες σας. Αυτή η εισαγωγή στα ζητήματά σας σας βοηθά να κάνετε αλλαγές στον οργανισμό σας με βάση την εμπειρία συμμαθητών που ενδιαφέρονται για την επιτυχία σας.

ΕΓΓΡΑΦΑ ΑΝΑΦΛΕΞΗΣ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΩΝ

Μαθαίνοντας ο ένας από τον άλλο και η σχολή δεν μένει στην τάξη. Μετά από κάθε ενότητα, γράφετε ένα χαρτί αντανάκλασης. Αυτό δεν είναι ακαδημαϊκό χαρτί: εξετάζετε τι σας εντυπωσίασε κατά τη διάρκεια της ενότητας και συνδέστε τις με τις προσωπικές σας ανάγκες, με τη δική σας δουλειά ή με τον οργανισμό σας. Κατά τη διάρκεια της διαδικασίας γραφής, συνδέεστε με μια ομάδα συναδέλφων και έναν καθηγητή διδασκόντων, ο οποίος συνεργάζεται μαζί σας για να καταστήσει αυτά τα έγγραφα χρήσιμα όσο μπορούν. Ονομάζουμε αυτό το coaching.

ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΑΝΤΑΛΛΑΓΗ

Μέσα στο πρόγραμμα, ζευγαρώνετε με έναν συνάδελφό σας και ξοδεύετε το καλύτερο μέρος μιας εβδομάδας ως οικοδεσπότης και ως επισκέπτης στον εργασιακό χώρο του άλλου. Αυτή η διαδικασία παρατήρησης ενός άλλου διαχειριστή στην εργασία και παροχής ανατροφοδότησης είναι απλή αλλά ισχυρή. Είναι πολύ εκπληκτικό αυτό που προέκυψε από αυτές τις ανταλλαγές.

Όταν επισκέφτηκα έναν από τους συναδέλφους μου της LG στην Κορέα, συνειδητοποίησα ότι η εταιρεία μας είναι ευάλωτη σε μια διαταραγμένη τεχνολογία. Ως αποτέλεσμα, ξεκινήσαμε μια εταιρεία εκκίνησης μαζί με ένα κορυφαίο πανεπιστήμιο πληροφορικής στη Βραζιλία. Πιστεύουμε ότι αυτό θα σώσει την εταιρεία μας. "- Gustavo Miotti, Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου, Soprano Eletrometalugica Ltd., Βραζιλία

ΟΜΑΔΕΣ ΕΠΙΠΤΩΣΕΩΝ

"Ποτέ μην στείλετε ένα αλλαγμένο άτομο πίσω σε μια αμετάβλητη οργάνωση." Ωστόσο, αυτό συμβαίνει σχεδόν σε όλα τα αναπτυξιακά προγράμματα. Το έχουμε αλλάξει. Σας δίνεται η ευκαιρία, με την καθοδήγηση και τα βοηθητικά μας υλικά, να ορίσετε μια ομάδα αντικτύπου πίσω στην εργασία, των συναδέλφων σας ή απευθείας αναφορές, για να σας βοηθήσει να μεταφέρετε την εκμάθησή σας πίσω στον οργανισμό. Στην πραγματικότητα, αυτοί οι άνθρωποι κάνουν το IMPM ουσιαστικά. Μπορείτε να ενημερώσετε την ομάδα σας μετά από κάθε ενότητα και να συζητήσετε πώς να χρησιμοποιήσετε τη μάθηση για εποικοδομητική αλλαγή.

Έτσι η ανάπτυξη της διαχείρισης γίνεται ανάπτυξη οργανισμού. Μια εκπαίδευση που μπορεί να φαίνεται δαπανηρή σε ένα τμήμα ανθρώπινου δυναμικού γίνεται μια έξυπνη επένδυση για την οργάνωση-στην εκπαίδευση διαφόρων διευθυντών για την τιμή ενός και στις βαθιές αλλαγές που μπορούν να υπερασπιστούν. Γιατί να μην στείλετε μια ομάδα επιχειρήσεων στο IMPM για να εργαστείτε σε ένα βασικό ζήτημα;

Προπονούσα την ομάδα μου όπως έμαθα. Μεγάλωσα την ομάδα μου καθώς μεγάλωνα. Καθώς περνούσα τις ενότητες, έβγαλα τις βασικές αρχές και εκτιμήθηκαν τόσο από την ομάδα μου στην δουλειά που συνέχισαν να ρωτούν: "Πότε θα πάτε στην επόμενη ενότητα;" - Daniel Smedo, Αντιπρόεδρος και Γενικός Διευθυντής του Ομίλου Supply Chain Group του Καναδά

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟΙ ΠΙΝΑΚΕΣ

Έχουμε έναν κανόνα 50:50 στο IMPM : το ήμισυ του χρόνου για εσάς στις ημερήσιες διατάξεις σας. Μπορείτε να καθίσετε σε στρογγυλές τράπεζες, να μοιραστείτε τις εμπειρίες σας και να μάθετε με τους συμμαθητές σας. Τις περισσότερες φορές βρίσκεστε σε μικτές ομάδες, για να κερδίσετε από την ποικιλομορφία των εμπειριών. Τώρα όμως έχουμε επίσης ειδικά τραπέζια, όπου μπορείτε να περάσετε μέρος του χρόνου συζήτησης με συναφείς διαχειριστές.

Μπορείτε να συμμετάσχετε σε ένα τραπέζι επιχειρηματιών ή ιδιοκτητών οικογενειών επιχειρήσεων ή μπορείτε να έρθετε στο πρόγραμμα με συναδέλφους από τη βιομηχανία ή τη δική σας επιχείρηση. (Η LG και η Lufthansa στέλνουν ομάδες διευθυντικών στελεχών για σχεδόν τα είκοσι ένα μας χρόνια.)

ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ

Σχολή Διοίκησης Πανεπιστημίου Lancaster (LUMS)

Στο LUMS θα βρείτε μια πραγματικά διεθνή, καθιερωμένη και φιλόδοξη κοινότητα. Είμαστε τριπλοί διαπιστευμένοι και κατατάσσονται σε παγκόσμιο επίπεδο. Η έρευνα βρίσκεται στο επίκεντρο της επιτυχίας μας και ενημερώνει τη διδασκαλία μας, ωθεί τα όρια και μεταμορφώνει τις ζωές. Η συνεργατική μας προσέγγιση και η πρόσβαση στη γνώση αιχμής μας καθιστούν ένα φάρο για κορυφαία ταλέντα. το μέρος που πρέπει να είναι.

Σχολή Διοίκησης του Πανεπιστημίου McGill Desautels

Η Desautels κατατάσσεται ως μία από τις κορυφαίες διεθνείς σχολές επιχειρήσεων παγκοσμίως από την BusinessWeek, την καναδική επιχείρηση, τη Forbes, το The Economist και τους Financial Times. Τα καινοτόμα προγράμματα της Σχολής και η ιστορική φήμη για την αριστεία συνεχίζουν να προσελκύουν τους σπουδαιότερους φοιτητές και τους σημαντικότερους καθηγητές από όλο τον κόσμο καθώς και τους πιο απαιτητικούς εργοδότες από τους κορυφαίους εργοδότες στον κόσμο.

Εθνικό Πανεπιστήμιο της Γιοκοχάμα

Το πρόγραμμα MBA στο Εθνικό Πανεπιστήμιο Yokohama (YNU) κατατάσσεται σταθερά μεταξύ των υψηλότερων στην ικανοποίηση των μαθητών με ένα από τα χαμηλότερα ποσοστά αποδοχής των σχολών επιχειρήσεων στην Ιαπωνία. Σε απόσταση 30 λεπτών με το τρένο από το Τόκιο, η YNU δεσμεύτηκε πάντα να διαδραματίσει παγκόσμιο ρόλο με μια μακροπρόθεσμη προοπτική που ταιριάζει στην Yokohama, τη δεύτερη μεγαλύτερη πόλη του έθνους και την κύρια πύλη στη σύγχρονη Ιαπωνία.

FGV / EBAPE

Το FGV / EBAPE προσφέρει στους σπουδαστές του έμφαση στις διεθνείς σπουδές. Ιδρύθηκε στη δεκαετία του 1950, το σχολείο ήταν πρωτοπόρος στην επίσημη κατάρτιση διοίκησης στη Λατινική Αμερική. Έχει καταταχθεί ως η καλύτερη Σχολή Διοίκησης για δεύτερη συνεχή χρονιά και τοποθετείται στα τρία κορυφαία ιδρύματα τριτοβάθμιας εκπαίδευσης της Βραζιλίας.

IIM Bangalore

Το IIMB έχει καταταγεί στην καλύτερη επιχειρηματική σχολή στην Κεντρική Ασία από την Eduniversal, Παρίσι για έβδομη συνεχή χρονιά. Το διακριτικό χαρακτηριστικό της IIMB είναι η έντονη εστία της στις ηγετικές και επιχειρηματικές δεξιότητες που είναι απαραίτητες για να πετύχουν το σημερινό δυναμικό επιχειρηματικό περιβάλλον. Συνεργάζεται με πάνω από 114 κορυφαία B-σχολεία στον κόσμο για διάφορες ερευνητικές πρωτοβουλίες και σπουδαστές

Τοποθεσίες

Γιοκοχάμα

Address
〒240-8501 Kanagawa Prefecture, Yokohama, Hodogaya-ku, 常盤台79−1
Γιοκοχάμα, Νομός Kanagawa, Ιαπωνία

Υποτροφία Keystone

Ανακαλύψτε τις επιλογές που μπορεί να σας δώσει η υποτροφία μας

Προγράμματα

Επί του παρόντος δεν υπάρχουν προγράμματα για να εμφανίσετε

Παρακαλείστε να βελτιώσετε την αναζήτησή παραπάνω, ελέγξτε δημοφιλείς κατηγορίες μας παρακάτω ή να εκτελέσει μια αναζήτηση λέξεων-κλειδιών.


... or simply by choosing your degree:

Υποβολή ερώτησης

Άλλη