FGV

Εισαγωγή

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

EFMD Equis Accredited
AACSB Accredited

Ιστορία

Το Fundação Getulio Vargas ιδρύθηκε στις 20 Δεκεμβρίου 1944. Αρχικά είχε ως στόχο την προετοιμασία ειδικευμένων ατόμων για να εργαστούν στη δημόσια και ιδιωτική διοίκηση στη Βραζιλία. Την εποχή εκείνη, η χώρα άρχισε ήδη να θέτει τα θεμέλια για την ανάπτυξη που θα έρθει τις επόμενες δεκαετίες. Προβλέποντας την άφιξη μιας νέας εποχής, η FGV αποφάσισε να επεκτείνει την προσοχή της στη δράση και, από το περιορισμένο πεδίο διοίκησης, εισήλθε στον ευρύτερο τομέα των κοινωνικών και οικονομικών επιστημών. Το ίδρυμα πέρασε τα σύνορα της διδασκαλίας, στους τομείς της έρευνας και της πληροφόρησης, και έγινε γνωστό ως κέντρο αριστείας.

Ένα πρωτοποριακό και τολμηρό εμπορικό σήμα, το Fundação Getulio Vargas παρείχε το πρώτο προπτυχιακό, MA και διδακτορικό δίπλωμα της Βραζιλίας. μαθήματα δημόσιας και ιδιωτικής διοίκησης, καθώς επίσης μεταπτυχιακά μαθήματα στην οικονομία, την ψυχολογία, τη λογιστική και την εκπαίδευση. Το FGV άνοιξε επίσης το έδαφος για μια καλά εδραιωμένη οικονομία, αναλύοντας το ισοζύγιο πληρωμών, τους δημόσιους λογαριασμούς και άλλους οικονομικούς δείκτες. Πρωτοβουλίες όπως αυτές βοήθησαν τους επαγγελματίες να αποκτήσουν προσόντα και το ευρύ κοινό για να κατανοήσουν καλύτερα τις οικονομικές και κοινωνικές επιδόσεις της Βραζιλίας.

Ταλέντο

Η αξιοπιστία των δεικτών και των δραστηριοτήτων του FGV έχει οικοδομηθεί κατά τη διάρκεια των γενεών από το ταλέντο και την αφοσίωση ανθρώπων όπως οι Luiz Narciso Alves de Mattos, Eugenio Gudin, Themistocles Brandão Cavalcanti, Alexandre Kafka, Octavio Gouvêa de Bulhões, Emílio Mira y Lopes, και ο Mario Henrique Simonsen. Η θέλησή τους πάντα ξεπέρασε όλα τα εμπόδια. Χάρη στις προσπάθειες αυτών των ιδεαλιστών, πολιτικοί και επιχειρηματικοί ηγέτες, στελέχη, ερευνητές και φοιτητές ανανέωσαν συνεχώς την εμπιστοσύνη τους στη φήμη και τις αρχές του θεσμού, ενισχύοντας το κύρος του εντός και εκτός Βραζιλίας.

Τα προϊόντα και οι υπηρεσίες που προσφέρονται από το Fundação Getulio Vargas συμβάλλουν συνεχώς στη βελτίωση της παραγωγικότητας και της ανταγωνιστικότητας πολλών εταιρειών και στη βελτίωση των λειτουργιών των δημοτικών, κρατικών και ομοσπονδιακών κυβερνητικών οργανώσεων. Η σταθερή γνώση της δυναμικής και των πρακτικών της αγοράς, οι μεγάλες ακαδημαϊκές ικανότητες και η διεθνής εμπειρία της σχολής της, επέτρεψαν στην FGV να δημιουργήσει ένα διαφοροποιημένο και ολοκληρωμένο σύνολο προϊόντων που να ανταποκρίνεται στις ανάγκες και τις προσδοκίες των ενδιαφερομένων, είτε στο δημόσιο είτε στον ιδιωτικό τομέα.

Ενθάρρυνση της ακαδημαϊκής έρευνας

Ένας ηγέτης στη δημιουργία και τελειοποίηση των ιδεών που συμβάλλουν στην εθνική ανάπτυξη, ο FGV επενδύει και ενθαρρύνει την ακαδημαϊκή έρευνα, με αποτέλεσμα σημαντική παραγωγή, αναγνωρισμένη σε εθνικό και διεθνές επίπεδο. Τα εξεταζόμενα θέματα περιλαμβάνουν τη μακροοικονομία, τη μικροοικονομία, τη χρηματοδότηση, το δίκαιο, την υγεία, την κοινωνική ασφάλιση, τη φτώχεια και την ανεργία, τη ρύπανση και τη βιώσιμη ανάπτυξη. Το Ίδρυμα διοργανώνει επίσης ερευνητικά προγράμματα στους τομείς της ιστορίας, των κοινωνικών επιστημών, της εκπαίδευσης, της δικαιοσύνης, της ιθαγένειας και της πολιτικής.

Η FGV αναλαμβάνει επίσης να εργάζεται για το δημόσιο τομέα, εταιρείες και διεθνείς οργανισμούς όπως η Παγκόσμια Τράπεζα. Επιπλέον, μέσω του βραζιλιάνικου Ινστιτούτου Οικονομικών (IBRE), δημιουργεί και δημοσιεύει δείκτες και εκθέσεις που συμβάλλουν στη διαμόρφωση της οικονομίας της Βραζιλίας ως δημόσια υπηρεσία.

Αποστολή

Ενθάρρυνση της κοινωνικοοικονομικής ανάπτυξης της Βραζιλίας.

Οραμα

Να αναγνωριστεί ως καινοτόμος θεσμός που δεσμεύεται στην ανάπτυξη της Βραζιλίας, τη δημιουργία μιας ακαδημαϊκής ελίτ και τη δημιουργία δημόσιων αγαθών σε κοινωνικές και συναφείς περιοχές, διασφαλίζοντας την οικονομική βιωσιμότητά μας μέσω της παροχής υπηρεσιών υψηλής ποιότητας και υψηλών δεοντολογικών προτύπων.

Θεσμικές αξίες

Επιθυμούμε να καταγράψουμε την εθνική φαντασία δημιουργώντας μια πολύπλευρη εικόνα:

  • Είμαστε ένα ίδρυμα με ιστορικό σοβαρότητας και ικανότητας, έχοντας παράσχει υπηρεσίες για περισσότερα από 70 χρόνια. Ταυτόχρονα, είμαστε καινοτόμοι και δυναμικοί.
  • Είμαστε ένας μη κερδοσκοπικός θεσμός, αν και δεσμευόμαστε έντονα για το εθνικό συμφέρον της Βραζιλίας.
  • Αν και προσπαθούμε να δημιουργήσουμε ίσες ευκαιρίες, υπερασπιζόμαστε το δικαίωμα σε άνισα αποτελέσματα ως αποτέλεσμα της αξιοπρέπειας.
  • Από τεχνική άποψη, επιδιώκουμε να είμαστε οι καλύτεροι σε όλους τους τομείς όπου δραστηριοποιούμαστε.

Κώδικας ηθικής

Αυτός ο κώδικας δεοντολογίας έχει σχεδιαστεί για να καθοδηγεί τις ανθρώπινες σχέσεις στο πλαίσιο του Fundação Getulio Vargas. Καθορίζει καθολικές αρχές και συστάσεις ειδικά για την FGV, μια ιδιωτική, μη κερδοσκοπική φιλανθρωπική οργάνωση που διεξάγει τεχνικές, επιστημονικές και εκπαιδευτικές δραστηριότητες.

Σύμφωνα με αυτό το πνεύμα, όποιος έχει εργασιακή ή εκπαιδευτική σύνδεση με τον FGV πρέπει να διασφαλίσει ότι οι ατομικές του αξίες είναι συμβατές με αυτές που ορίζονται στον παρόντα Κώδικα Δεοντολογίας.

Αυτή η σχολή προσφέρει προγράμματα σε:
  • Αγγλικά
  • Πορτογάλος

Όψη MBA μερικής παρακολούθησης » Όψη Health Μαθήματα » Όψη Μεταπτυχιακά »

Προγράμματα

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

MBA μερικής παρακολούθησης

OneMBA

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Μερική παρακολούθηση 21 μήνες September 2019 Βραζιλία São Paulo

[+]

Τα έργα αυτά έχουν σχεδιαστεί για να προσθέσει αξία στις εταιρείες χορηγοί σε συνεχή βάση. Μετά την ολοκλήρωση του Προγράμματος OneMBA, στελέχη λαμβάνουν το πιστοποιητικό OneMBA εκδίδεται από τις πέντε συνεργαζόμενα πανεπιστήμια, καθώς και MBA από το πανεπιστήμιο προέλευσής τους.

«Απλούστατα, δεν υπάρχει άλλο πρόγραμμα MBA στην αγορά με τον ίδιο βαθμό διεθνές περιβάλλον, την περιφερειακή ευαισθησία και έμφαση στην αειφόρο επιχειρηματικές λύσεις που θα ωφελήσει όλους τους εμπλεκόμενους φορείς». ... [-]


μεταπτυχιακό πτυχίο στη διοίκηση

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Μερική παρακολούθηση 2 χρόνια February 2019 Βραζιλία São Paulo

CEAG πρώτο πρόγραμμα MBA στη Βραζιλία διαπιστευμένα από AMBA, έχει ως στόχο να προετοιμάσει τους επαγγελματίες με παγκόσμιο όραμα και το σύγχρονο management, συνδυάζοντας τη θεωρία, την πρακτική και την αριστεία στη διδασκαλία. [+]

Σχετικά με CEAG

CEAG πρώτο πρόγραμμα MBA στη Βραζιλία διαπιστευμένα από AMBA, έχει ως στόχο να προετοιμάσει τους επαγγελματίες με παγκόσμιο όραμα και το σύγχρονο management, συνδυάζοντας τη θεωρία, την πρακτική και την αριστεία στη διδασκαλία. Το μάθημα είναι πάντα εξελίσσεται για να ανταποκρίνεται και να προβλέψει τις απαιτήσεις της σημερινής αγοράς. Με σταθερή ρίζες και όραμα για το μέλλον για πάνω από 40 χρόνια συνδυάζει θεωρία και πρακτική για την αριστεία στη διδασκαλία.... [-]