Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Πανεπιστήμιο Vitez Έχει ένα όραμα για το μέλλον με βάση την υπόθεση ότι οι κοινωνίες στην περιοχή της Νοτιοανατολικής και Ανατολικής Ευρώπης βρίσκονται στο στάδιο των αλλαγών, των μεταρρυθμίσεων και της μετάβασης προς τις δημοκρατικές κοινωνίες που χαρακτηρίζονται από τον κοινοβουλευτικό πλουραλισμό, το κράτος δικαίου, την κατάσταση δικαίου Της νομοθεσίας και της οικονομίας της αγοράς με την υπεροχή της ιδιωτικής ιδιοκτησίας.

Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι στη νέα εποχή η νέα βαθιά ριζωμένη γνώση αποτελεί προϋπόθεση που, πάνω απ 'όλα, σημαίνει ένα βήμα μπροστά από το σημερινό πολιτιστικό και κοινωνικό περιβάλλον στη Βοσνία-Ερζεγοβίνη προς μια νέα αντίληψη του κόσμου και μια διαφορετική προσέγγιση Την οικονομία, το νομικό σύστημα, την υγειονομική περίθαλψη, τη διάδοση πληροφοριών και την απόκτηση γνώσεων.

Μια ολιστική προσέγγιση στο φαινόμενο του «καλού» για κάθε άτομο σημαίνει τη βελτίωση της ατομικής και οικογενειακής υγείας, τον εκδημοκρατισμό της γνώσης, την ελεύθερη βούληση και την ευθύνη, τη διασφάλιση της υψηλής ποιότητας διαβίωσης και της ένταξης ενός ατόμου με το περιβάλλον του, κοινότητα. Στο πλαίσιο αυτών των καθηκόντων, το Πανεπιστήμιο επιδιώκει να αναλάβει την ευθύνη για την εκτέλεση του ρόλου του εκπαιδευτικού.

Η αποδοτικότητα και η αποτελεσματικότητα των μελετών, η ελκυστικότητα των πολυεπιστημονικών προγραμμάτων διδασκαλίας που ανταποκρίνονται στις μελλοντικές προκλήσεις, καθώς και η ψυχολογική και επιχειρηματική κινητοποίηση των μαθητών μέσω των διαδραστικών παιδαγωγικών τεχνολογιών στην οργάνωση και τη διδασκαλία και τις επιστημονικές διαδικασίες - Υψηλό ποσοστό επιτυχημένων φοιτητών, από την άλλη, αποδεικνύει τη συνολική ποιότητα των γνώσεων και δεξιοτήτων που μεταφέρονται στους μαθητές, αλλά και το υψηλότερο επίπεδο κινήτρων των μαθητών.

Πανεπιστήμιο Vitez Είναι νομικά καταχωρημένο ως ιδιωτικό ίδρυμα τριτοβάθμιας εκπαίδευσης. Το Πανεπιστήμιο ασκεί τις δραστηριότητές του σύμφωνα με τους νόμους της Βοσνίας και Ερζεγοβίνης και τους νόμους του Καντώντος της Β. Βοσνίας.

Η αποστολή του Πανεπιστημίου Είναι να εκπαιδεύσει τους φοιτητές ώστε να είναι προετοιμασμένοι και ειδικευμένοι για την αντιμετώπιση σύνθετων προκλήσεων στον σύγχρονο επιχειρηματικό κόσμο χρησιμοποιώντας την εμπειρία τους και ακολουθώντας τα παραδείγματα των καλύτερων παγκοσμίων πανεπιστημίων. Το Πανεπιστήμιο επίσης στοχεύει να συμβάλει στην κοινωνία εν γένει.

Ο στόχος του Πανεπιστημίου του Vitez Είναι η υλοποίηση της διαδικασίας της Μπολόνια μέσω προηγμένων και σύγχρονων προγραμμάτων σπουδών με τα οποία θα εξασφαλιστεί η διαπίστευση διπλωμάτων σε ολόκληρη την Ευρώπη. Όλα αυτά βασίζονται στο εξειδικευμένο και επαγγελματικό προσωπικό, δηλαδή καθηγητές και βοηθοί διδασκόντων, που απασχολούνται στο Πανεπιστήμιο και έχουν ως στόχο την ενίσχυση των σπουδαστών με επαρκείς γνώσεις και δεξιότητες.

Οι σχολές του Πανεπιστημίου Βίτεζ είναι:

  • Σχολή Οικονομικών Επιστημών (2 μαθήματα)
  • Σχολή Επιχειρηματικής Πληροφορικής (2 μαθήματα)
  • Νομική Σχολή (1 μάθημα)
  • Τμήμα Φροντίδας Υγείας (3 μαθήματα)

Μπορείτε να υποβάλετε αίτηση εγγραφής σε οποιοδήποτε μάθημα που προσφέρεται σε τέσσερις σχολές.

Τα προγράμματα σπουδών είναι σύμφωνα με τη διαδικασία της Μπολόνια:

  • 3 έτη: Προπτυχιακές Σπουδές (πρώτος κύκλος) - 1ο, 2ο και 3ο έτος σπουδών.
  • 4 χρόνια: Προπτυχιακές Σπουδές (ο πρώτος κύκλος) - μόνο στη Νομική Σχολή.
  • 2 έτη: Μεταπτυχιακές σπουδές (δεύτερο κύκλος) - 4ο και 5ο έτος σπουδών.
  • 3 έτη: Μεταπτυχιακές / Διδακτορικές σπουδές (τρίτος κύκλος) - 6ο, 7ο και 8ο έτος σπουδών.

Μεταπτυχιακές Σπουδές Περιλαμβάνουν ένα χρόνο διαλέξεων και ένα χρόνο εργασίας για τη διατριβή του μάστερ και την υπεράσπισή του. Εάν ένας υποψήφιος έχει ολοκληρώσει τετραετές πρόγραμμα σπουδών στη Σχολή, το τέταρτο έτος σπουδών αναγνωρίζεται ως το πρώτο έτος της μεταπτυχιακής σπουδών.

Μεταπτυχιακές Σπουδές (Διδακτορικό) Περιλαμβάνουν ένα έτος διαλέξεων και δύο χρόνια εργασίας για τη διδακτορική διατριβή και την υπεράσπισή της.

Προγράμματα που διδάχθηκαν:
Αγγλικά

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

Location address
Školska 23, 72270, Travnik
Bosnia and Herzegovina Online, 72270 BA