Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Efbl-300x201a

Το Πανεπιστήμιο της Μπάνια Λούκα Ιδρύθηκε στις 7 Νοεμβρίου 1975 και σήμερα, μετά από 39 χρόνια, το Πανεπιστήμιο της Μπάνια Λούκα διαθέτει 16 σχολές με 52 προγράμματα σπουδών.

Η διαδικασία της Μπολόνια ξεκίνησε σε όλα τα προγράμματα σπουδών επίσημα το ακαδημαϊκό έτος 2006/2007, παρόλο που ορισμένες σχολές ξεκίνησαν τη μεταρρύθμιση της Μπολόνια ακόμη νωρίτερα. Έχει εισαχθεί σύστημα τριετούς μελέτης: πτυχίο, μεταπτυχιακές και διδακτορικές σπουδές, καθώς και σύστημα ECTS για την αξιολόγηση των θεμάτων και το συνολικό φόρτο εργασίας των σπουδαστών.

Οι περισσότερες από τις σχολές του Πανεπιστημίου της Μπάνια Λούκα, καθώς και οι πανεπιστημιακές κατοικίες, διαθέτουν πολλές εγκαταστάσεις, όπως εστιατόρια, κέντρα αναψυχής, κέντρα πληροφορικής, φοιτητικά κλαμπ και καφετέριες που βρίσκονται σε δύο πανεπιστημιουπόλεις, κοντά στον πιο όμορφο ποταμό Χώρα - ποταμός Vrbas - και λεπτά με τα πόδια από το κέντρο της πόλης.

Το Πανεπιστήμιο της Μπάνια Λούκα διαθέτει πολλά αμφιθέατρα μεγέθους και μορφής, αίθουσες διδασκαλίας, αίθουσες ανάγνωσης και βιβλιοθήκες, εργαστήρια και αίθουσες υπολογιστών.

Η Οικονομική Σχολή του Πανεπιστημίου της Μπάνια Λούκα Είναι μια σύγχρονη, αναπτυγμένη, προοδευτική και ανοιχτή Σχολή, η οποία αποτελεί τη ραχοκοκαλιά της οικονομικής ανάπτυξης της Δημοκρατίας της Σρπσκα.

Το Φεβρουάριο του 2014, το Τμήμα Οικονομικών Επιστημών του Πανεπιστημίου της Μπάνια Λούκα σημάδεψε την 39η επέτειο από την ύπαρξη και την εργασία του.

Efbl2-200x300a

Η Σχολή Οικονομικών Επιστημών του Πανεπιστημίου της Μπάνια Λούκα είναι ένα ίδρυμα τριτοβάθμιας εκπαίδευσης με κύρια δραστηριότητα τη επιστημονική διδασκαλία και την επιστημονική έρευνα και σήμερα είμαστε υπερήφανοι για τα ακόλουθα επιτεύγματα και αξίες:

 • Παράδοση και νεωτερικότητα.
 • Ένα σύγχρονο πρόγραμμα σπουδών καθώς και μέθοδοι διδασκαλίας και αξιολόγησης σπουδαστών, με βάση τα καλύτερα εκπαιδευτικά ιδρύματα αυτού του είδους στην Ευρώπη και στον κόσμο (Οικονομική Σχολή στη Μπάνια Λούκα είναι πρωτοπόρος στην εφαρμογή των διατάξεων της Διακήρυξης της Μπολόνια στη RS και στη Β-Ε) .
 • Οι διδάσκοντες είναι διακεκριμένοι εμπειρογνώμονες στον τομέα που διδάσκουν και επιτυχημένοι επιχειρηματίες - έτσι έχουμε μια μοναδική ένωση επιστήμης και πρακτικής.
 • Μεγάλη χωρητικότητα άνω των 4.000 τ.μ., η οποία επιτρέπει την άνετη και συνεχή υλοποίηση δραστηριοτήτων διδασκαλίας και εξωσχολικών δραστηριοτήτων.
 • Η Σχολή δεν διαθέτει αρχιτεκτονικά εμπόδια και με πανοραμικό ανελκυστήρα επιτρέπει στους μαθητές με αναπηρίες να έχουν πρόσβαση σε αμφιθέατρα και αίθουσες διδασκαλίας.
 • Τεχνικός εξοπλισμός υψηλού επιπέδου (αίθουσες ηλεκτρονικών υπολογιστών με νέους υπολογιστές, προβολείς, φορητούς υπολογιστές, σαρωτές, σύνδεση στο διαδίκτυο κ.λπ.).
 • Η δυνατότητα να μεταβείτε στο εξωτερικό για διάφορα σεμινάρια, προπονήσεις κ.λπ. μέσω της Ένωσης Φοιτητών της Οικονομικής Σχολής AIESEC ή μερικών από τις οργανώσεις με τις οποίες συνεργάζομαι.

Οι στόχοι της Σχολής είναι:

 1. Η συνεχής απόδοση μιας σύγχρονης διδακτικής διαδικασίας, εναρμονισμένη με τις απαιτήσεις της βιομηχανίας και σύμφωνα με όλες τις διατάξεις της διαδικασίας της Μπολόνια.
 2. Εισαγωγή των ευρωπαϊκών προτύπων ποιότητας για τις μελέτες των κύκλων I, II και III.
 3. Παροχή προσωπικού και υλικών συνθηκών που θα επιτρέψουν την επίτευξη του κύριου στόχου.
Προγράμματα που διδάχθηκαν:
 • Αγγλικά

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

MBA

University of Banja Luka

UNIBL Το Διεθνές Πρόγραμμα MBA, διδάσκονται εξ ολοκλήρου στα Αγγλικά, είναι ένα ιδιαίτερα απαιτητικό πρόγραμμα ειδικά σχεδιασμένο για έμπειρους επαγγελματίες που θέλουν ν ... [+]

Master of Business Administration MBA

UNIBL Το Διεθνές Πρόγραμμα MBA, διδάσκονται εξ ολοκλήρου στα Αγγλικά, είναι ένα ιδιαίτερα απαιτητικό πρόγραμμα ειδικά σχεδιασμένο για έμπειρους επαγγελματίες που θέλουν να κάνουν μια σημαντική αλλαγή στη σταδιοδρομία τους. Το περιεχόμενο του μαθήματος και η εστίαση στην προσωπική και επαγγελματική εξέλιξη προσφέρουν στους συμμετέχοντες ένα νέο όραμα και νέες φιλοδοξίες. Επιπλέον, κάθε συμμετέχων MBA φέρνει ένα πλούτο γνώσης στο πρόγραμμα, καθώς υπάρχει συνεχής μερίδιο της σταδιοδρομίας και των εμπειριών της ζωής.... [-]

Βοσνία-Ερζεγοβίνη Banja Luka
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
15 μήνες
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Location address
Majke Jugovića 4
78 000 Banja Luka
Republic of Srpska, Bosnia and Herzegovina

Banja Luka, Republika Srpska, BA