United Business Institutes

Εισαγωγή

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Δήλωση Αποστολής και Στόχων

Η αποστολή του United Business Ινστιτούτα είναι να είναι ο κορυφαίος πάροχος της υψηλότερης ποιότητας βρετανικού στιλ επαγγελματικό προπτυχιακό, μεταπτυχιακό και μεταπτυχιακών εκπαίδευση των επιχειρήσεων και της κατάρτισης, με έμφαση στις διεθνείς επιχειρήσεις και τη διαχείριση που διαπολιτισμικά ενημερώνεται και την καριέρα προσανατολισμένη, καθώς και μια σταθερή κατανόηση της γενικής εκπαίδευσης. Εξυπηρετούν τους μαθητές από το Βέλγιο, το Λουξεμβούργο και άλλες χώρες σε όλο τον κόσμο, United Business Ινστιτούτα θα διδάξουν στους μαθητές τις δεξιότητες του 21ου αιώνα που απαιτούνται για να είναι επιτυχής στο να συμβάλει στην οικονομική και κοινωνική ανάπτυξη σε τοπικό, περιφερειακό και διεθνές επίπεδο.

Οι στόχοι της United Business Ινστιτούτα είναι οι εξής:

παρέχουν βρετανικού τύπου επιχειρηματική εκπαίδευση στους φοιτητές του, ενισχύοντας έτσι την ικανότητά τους να συμμετάσχουν στο διεθνές εμπόριο και να συμβάλει στην ανάπτυξη του εργατικού δυναμικού? επιτρέπουν στους μαθητές να συμβάλει στην παγκόσμια κατανόηση και την κοινωνικοοικονομική ανάπτυξη, παρέχοντάς τους τις διαπολιτισμικές δεξιότητες επικοινωνίας? καλλιεργήσει μια παρακίνηση της μάθησης περιβάλλον στο οποίο οι διεθνείς επιχειρηματικές πρακτικές ενημερώθηκε από τα υψηλότερα πρότυπα της ακαδημαϊκής θεωρίας και των αρχών της ηθικής συμπεριφοράς? παρέχει στους φοιτητές με τις στάσεις, δεξιότητες, και τις συνήθειες για τους ρόλους της δια βίου μάθησης και την ηγεσία στην παγκόσμια οικονομία? είναι το κέντρο της πνευματικής και πρακτικής αριστείας στην περιοχή, όπου η διδασκαλία, πρακτική άσκηση, και η πρακτική είναι ενσωματωμένα.

Οι στόχοι του προγράμματος σπουδών της United Business Ινστιτούτα προγράμματα είναι τα εξής:

παρέχουν στους φοιτητές με τις δεξιότητες και τα εννοιολογικά πλαίσια που θα καθοδηγήσει τη σταδιοδρομία τους στον τομέα των επιχειρήσεων? παρέχει στους φοιτητές με τα εργαλεία και τις πρακτικές εμπειρίες απαραίτητες για μια καριέρα στην επιχείρηση? αναπτύξουν τις γνώσεις των μαθητών από τις κεντρικές λειτουργίες της διαχείρισης, το μάρκετινγκ, τη χρηματοδότηση, καθώς και της τεχνολογίας των πληροφοριών σε μια παγκόσμια οικονομία? ενισχύσουν την εκτίμηση των μαθητών του ηθικού και νομικού περιβάλλοντος των επιχειρήσεων

Το Cross-Cultural Awareness συνιστώσα του προγράμματος σπουδών:

ενισχύει την ευαισθησία των μαθητών με τον αντίκτυπο των πολιτισμικών διαφορών στον εργασιακό χώρο και την αποτελεσματικότητα της διαχείρισης βοηθά τους μαθητές να εξετάσουν τις δικές τους πολιτιστικές παραδοχές σχετικά με τη διαχείριση και το στυλ εργασίας και πρακτικές αναπτύσσει τις διαπολιτισμικές δεξιότητες επικοινωνίας των μαθητών Η επίτευξη της ισότητας των ευκαιριών και της κοινωνικής ένταξης είναι υψίστης σημασίας για την UBI. Στόχος μας είναι να προωθήσει και να αναπτύξει ένα ευρύ φάσμα δεξιοτήτων και εμπειριών που δεν μπορούν να βρεθούν σε οποιαδήποτε μεμονωμένη ομάδα των φοιτητών ή προσωπικού. Στο πλαίσιο της επιδίωξης των στόχων μας, προσπαθούμε να δημιουργήσουμε μια κοινότητα στην οποία αξιοποιείται η πολυμορφία και η οποία αντανακλά τόσο τις υπηρεσίες και τις ανάγκες της ευρύτερης διεθνούς κοινότητας στην οποία δραστηριοποιούμαστε.

Εύκολη μεταφορά των επιχειρήσεων ακαδημαϊκών μονάδων

United Business Ινστιτούτα διευκόλυνση της μεταβίβασης των επιχειρήσεων ακαδημαϊκών μονάδων, και ιδιαίτερα να ενθαρρύνει τη διεθνή ανταλλαγή φοιτητών μεταξύ των κορυφαίων θεσμικών οργάνων σε όλο τον κόσμο.

Μαθητές από διαπιστευμένο και αναγνωρισμένο κολέγια, Επιχειρησιακά σχολεία, πανεπιστήμια είναι έτσι ευπρόσδεκτοι να συμμετάσχουν χωρίς να διακόπτουν την πρόοδο προς έναν βαθμό. UBI φοιτητές προέρχονται από περισσότερες από 72 χώρες.

Οι πιστωτικές μονάδες ECTS που κερδίζετε σε UBI είναι μεταβιβάσιμα, και σε παρόμοιες μονάδες μόδας κερδίσει σε άλλα θεσμικά όργανα είναι μεταβιβάσιμα σε UBI.

Μεταξύ άλλων προγραμμάτων, UBI μαθητές έχουν μεταφέρει προς και από τα σχολεία, όπως:

Πανεπιστήμιο του Λονδίνου (Ηνωμένο Βασίλειο), AGSIM, Thunderbird (Glendale, Αριζόνα), SDA Bocconi (Μιλάνο, Ιταλία), Πανεπιστήμιο Webster (Γενεύη, Ελβετία), Πανεπιστήμιο του Tilburg (Ολλανδία), American University (Παρίσι, Γαλλία), Clark University (MA, USA), Πανεπιστήμιο της Ουαλίας (UK), Πανεπιστήμιο του Μαϊάμι (Φλόριντα), Πανεπιστήμιο του Westminster (Ηνωμένο Βασίλειο), και πολλά άλλα.

Αυτή η σχολή προσφέρει προγράμματα σε:
  • Αγγλικά

Όψη MBA » Όψη BAs »

Προγράμματα

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

MBA

Μεταπτυχιακό στη Διοίκηση Επιχειρήσεων MBA

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση Μερική παρακολούθηση 1 - 2 χρόνια September 2018 Βέλγιο Βρυξέλλες Λουξεμβούργο Wiltz +3 περισσότερα

Διδάσκονται στις Βρυξέλλες από την UBI, αυτό το Master στη Διοίκηση Επιχειρήσεων (MBA) του προγράμματος είναι εξασφαλισμένη ποιότητα και επικυρώνεται από το Middlesex University του Λονδίνου και οι μαθητές θα λαμβάνουν πτυχίο του Middlesex University του Λονδίνου για την επιτυχή ολοκλήρωση. [+]

Διδάσκονται στις Βρυξέλλες από την UBI, αυτό το Master στη Διοίκηση Επιχειρήσεων (MBA) του προγράμματος είναι εξασφαλισμένη ποιότητα και επικυρώνεται από Middlesex University του Λονδίνου και οι μαθητές θα λαμβάνουν πτυχίο του Middlesex University του Λονδίνου για την επιτυχή ολοκλήρωση.

Στόχοι

Από την αίθουσα συσκέψεων για την τάξη!

Οι εκπαιδευτικοί που εργάζονται επαγγελματίες μας προσφέρουν μια ρεαλιστική προσέγγιση σε όλα τα μαθήματα με έμφαση σε θέματα και το περιεχόμενο που παρέχουν άμεσα αποτελέσματα στο χώρο εργασίας.... [-]


Βίντεο

Why you should choose UBI?