Solvay Brussels School of Economics & Management - Executive Education

Εισαγωγή

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Το Solvay Brussels School of Economics & Management ιδρύθηκε το 1903 και είναι Σχολή του Πανεπιστημίου Libre de Bruxelles. Σήμερα κατέχει ηγετική θέση στην Ευρώπη για την έρευνα και την εκπαίδευση στους τομείς της Οικονομίας και της Διοίκησης. Η βασική αποστολή του σχολείου είναι να εκπαιδεύσει ηγέτες επιχειρήσεων και επιχειρηματίες με την ικανότητα να προσαρμόζονται στη συνεχώς μεταβαλλόμενη φύση της Κοινωνίας και να διαμορφώνουν τον αύριο κόσμο.

Solvay Brussels School of Economics & Management - εν συντομία

Solvay building

Ο καιρός που τα μεγάλα σχολεία επιχειρήσεων εκπαιδεύτηκαν διευθυντές για τη ζωή τελείωσε. Η παγκόσμια οικονομία, ο ψηφιακός μετασχηματισμός και η εξέλιξη των μοντέλων συνεργασίας είναι όλοι οι παράγοντες που απαιτούν συνεχή εμπλουτισμό των δεξιοτήτων διαχείρισης και τομεακής βάσης.

Σήμερα, η διαχειριστική λειτουργία απαιτεί ένα σύνολο ανάλυσης, ευελιξίας και ηγεσίας, και μεγάλη ικανότητα για καινοτομία και ανοιχτότητα για να αντιμετωπίσει όλες τις προκλήσεις που προκύπτουν σε έναν κόσμο σε διαρκή κίνηση. Απαιτείται τακτικός συνδυασμός ενεργού ζωής και συνεχιζόμενης εκπαίδευσης - για την ενσωμάτωση νέων ικανοτήτων και την ανανέωση της τεχνογνωσίας σας και της επιχειρηματικής σας γνώσης. Η Solvay Brussels School of Economics & Management σάς βοηθά να αντιμετωπίσετε αυτήν την τεράστια πρόκληση. Για να είστε και να παραμείνετε, ένας διευθυντής απόλυτα συντονισμένος με τις τελευταίες τάσεις της επιχείρησής σας, τα εργαλεία και τις μετρήσεις που ταιριάζουν με αυτήν, καθώς και τις πληροφορίες πάνω στις οποίες βασίζεται η ηγεσία σας. Πολύ περισσότερο από ένα πρόγραμμα, σας προσφέρουμε καθοδηγητικό χέρι καθ 'όλη τη διάρκεια της καριέρας σας. Για να χτίσετε το διευθυντικό σας ταξίδι και να σας επιτρέψει να πετύχετε τους στόχους σας και να ανθίσετε πλήρως στη ζωή σας ως διευθυντής. Με τα χρόνια, το Solvay Brussels School έχει καταστεί σημαντικός καταλύτης για παρατήρηση, προβληματισμό και καινοτομία στην αγορά.

Μεταξύ έρευνας και πρακτικής

Τα προγράμματά μας είναι το αποτέλεσμα της έρευνας σχολών σε συνδυασμό με την πρακτική στον τομέα μέσω πολλών γνωστών επαγγελματιών που είναι επίσης μέρος της σχολής μας. Με την ένταξή σας στο Solvay Brussels School of Economics & Management, επωφελείστε από μια μοναδική εμπειρία, που περιλαμβάνει επιστημονικές γνώσεις, εξαιρετικά αυστηρό περιεχόμενο στα οικονομικά και τη διαχείριση, πρακτικές μελέτες περιπτώσεων, προσομοιώσεις με βάση τις τελευταίες τεχνολογίες, συναρπαστικά σεμινάρια και ομαδική εργασία που σας επιτρέπουν να αναπαραγάγετε τη δυναμική της εταιρείας. Καταλαβαίνετε τον ενθουσιασμό μας για ένα στυλ διαχείρισης που είναι ενεργό, σε κίνηση, με αποφασιστικότητα και οραματισμό

"Το Solvay Brussels School of Economics & Management σάς βοηθά να χτίσετε την καριέρα σας, να επιτύχετε τους στόχους σας και να αναπτυχθείτε πλήρως επαγγελματικά."

Solvay Brussels School of Economics & Management - σε λίγα σχήματα

  • 68 καθηγητές πλήρους απασχόλησης
  • 400 κορυφαίοι διευθυντές και επαγγελματίες μερικής απασχόλησης
  • 2 Βραβεία Socrates (για την ποιότητα διδασκαλίας καθηγητή)
  • 3.000 μαθητές, 23.500 αποφοίτοι
  • 105 ενεργές διμερείς συμφωνίες συνεργασίας (ανταλλαγή φοιτητών) σε περισσότερες από 40 χώρες
  • 340 φοιτητές Erasmus αποφοιτούν κάθε χρόνο

Το Solvay Brussels School of Economics & Management είναι μέρος του Ελεύθερου Πανεπιστημίου των Βρυξελλών. Είναι διαπιστευμένο από το EQUIS και το AMBA και είναι ένας από τους ιδρυτές του προγράμματος Ποσοτικών Τεχνικών για Οικονομικά και Διοίκηση (QTEM), ένα δίκτυο πολλών γνωστών σχολών επιχειρήσεων σε πλήρη επέκταση.

Διεθνείς προοπτικές και διαπιστεύσεις

Η διεθνοποίηση βρίσκεται στον πυρήνα του οράματος και της αποστολής του σχολείου μας.

Το Solvay Brussels School of Economics and Management, που βρίσκεται στην κοσμοπολίτικη καρδιά του Βελγίου και της Ευρώπης, υπήρξε διεθνές σχολείο από την ίδρυσή του.

Η στρατηγική διεθνοποίησης του σχολείου βασίζεται σε τρεις πυλώνες: τους διεθνείς ενδιαφερόμενους, την παγκόσμια εμβέλεια των μαθητών μας και τη διεθνή προβολή.

Solvay students

Πιστοποιήσεις

Οι Σχολές Οικονομικών και Διοίκησης του Solvay Brussels έχουν φιλοδοξίες και ελπίζουν να στεφανώσουν τις προσπάθειές της να είναι ηγετική σχολή, λαμβάνοντας τις τρεις μεγάλες διεθνείς πιστοποιήσεις - που ονομάστηκαν επίσης το Triple Crown: AMBA, EQUIS και AACSB. Είμαστε σε εξέλιξη: είμαστε ήδη διαπιστευμένοι AMBA και EQUIS και στη διαδικασία για να λάβουμε τη διαπίστευση AACSB.

Γιατί είναι τόσο σημαντικό; Επειδή τα κορυφαία σχολεία είναι διαπιστευμένα, που σημαίνει ότι οι συνομηλίκοί τους αναγνωρίζουν τη διεθνή υψηλή ποιότητα των ερευνητικών και εκπαιδευτικών προγραμμάτων του σχολείου. Οι πιστοποιήσεις παρέχουν στο σχολείο ένα ποιοτικό πρότυπο πλαίσιο που επιτρέπει στο σχολείο να παρουσιάσει τη μοναδικότητά του: το όραμα, την αποστολή και τις φιλοδοξίες του. Και, φυσικά, οι πιστοποιήσεις επικεντρώνονται στην επίτευξη των εγκαταστάσεων του σχολείου. Ένα διαπιστευμένο σχολείο είναι ένα σχολείο που παρέχει. Είναι τόσο απλό.

Αυτές οι πιστοποιήσεις είναι όλο και πιο σημαντικές σε έναν παγκόσμιο κόσμο , όπως και οι βαθμολογίες: επικοινωνούν υψηλής ποιότητας, διασφαλίζουν την εκπλήρωση μιας υπόσχεσης και εγγυώνται ότι ένα σχολείο είναι καλά συνδεδεμένο με την κοινωνία . Οι πιστοποιήσεις δείχνουν ότι το σχολείο έχει σαφείς φιλοδοξίες και φιλοδοξίες και ότι το σχολείο όχι μόνο έχει τη βούληση ή την αποφασιστικότητα να προσφέρει υψηλή ποιότητα, αλλά πραγματικά πετυχαίνει να προσφέρει αυτή την ποιότητα όπως ορίζεται από το ίδιο το σχολείο, αλλά αναγνωρίζεται από τους διεθνείς συμμαθητές του.

142877_pexels-photo-1595391.jpeg

Τοποθεσίες

Βρυξέλλες

Address
Avenue Franklin Roosevelt 42
1050 Βρυξέλλες, Βρυξέλλες, Βέλγιο

Υποτροφία Keystone

Ανακαλύψτε τις επιλογές που μπορεί να σας δώσει η υποτροφία μας

Προγράμματα

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

Υποβολή ερώτησης

Άλλη