Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Εκπαίδευση των επιχειρήσεων στο σταυροδρόμι της επιχειρηματικότητας και της διαχείρισης

Φλάνδρα Business SchoolΙδρύθηκε το 1977, ήταν μέχρι τώρα ένα ανεξάρτητο θεσμικό όργανο. Αυτό μας επιτρέπει, με πλήρη ελευθερία, personal training και ιδιόμορφες ιδέες για την ανάπτυξη tailor μαθητές μας. Είμαστε υπερήφανοι που είμαστε κοντά στους συνεργάτες μας και είναι σε θέση να ανταποκριθεί με ευελιξία στις ανάγκες τους, ακόμη και αν αυτή η αλλαγή.

Το 2013 Φλάνδρα Business School ήταν στενός συνεργάτης - τοπίο με KU Leuven. Έτσι, οι θέσεις εργασίας FBS-πανεπιστημιούπολη τώρα πλήρως ενταγμένοι στην παρακείμενη Πανεπιστημιούπολη KU Leuven στο Korte Nieuwstraat. Η στενή συνεργασία με το Πανεπιστήμιο προσφέρει στους φοιτητές μας την ευκαιρία να απολαύσουν μαζί κοντά σε ένα κορυφαίο ερευνητικό ίδρυμα με κόσμο - ευρύ δίκτυο και έναν πλούτο της εμπειρίας σε όλους σχεδόν τους τομείς. Μπορούν να χρησιμοποιήσουν τη βιβλιοθήκη στην πανεπιστημιούπολη, την έρευνα βάσεις δεδομένων, μαθήματα ηλεκτρονικών υπολογιστών και άλλων state-of-the-art πανεπιστήμιο υπολογιστικούς πόρους. Φέρνουμε αυτή η συνεργασία είναι ευχαριστημένοι με το λογότυπό μας και την εταιρική ταυτότητα.

Επιπλέον FBS επίσης διεθνώς προσανατολισμένη? καθώς εργαζόμαστε με την Kellogg School of Management (Σικάγο) και το Ινδικό Ινστιτούτο Διαχείρισης Καλκούτα (IIMC).

Φλάνδρα Business School θα είναι, από την εστίασή μας στην επιχειρηματικότητα, ένα μέρος της ανοικτής συζήτησης για τη στρατηγική, τη διαχείριση και την καινοτομία ως κλειδιά για την κοινωνική πρόοδο.

Ως σχολείο των επιχειρήσεων που προσφέρουμε στους μαθητές μας μια εκπαίδευση που βασίζεται σε ένα συνδυασμό της υψηλής ποιότητας επιστημονική έρευνα και αναγνωρισμένες βέλτιστες πρακτικές, θα ενθαρρύνει την ατομική πρωτοβουλία και την κριτική σκέψη σε έναν πολιτισμό της διαβούλευσης, της συνεργασίας, της αλληλεγγύης και της ελευθερίας. Ως εκ τούτου FBS είναι ιδιαίτερα διεπιστημονική και πολυεπιστημονική προσανατολισμό και εργαζόμαστε ενεργά με τους εταίρους στο εσωτερικό και στο εξωτερικό.

FBS σημαίνει ένα ενεργό συμμετοχή στην κοινωνική και οικονομική συζήτηση, και για την ανάπτυξη της κοινωνίας της γνώσης.

αποστολή

Οι επιχειρηματίες καθοδήγηση και αφήστε τους ηγέτες των επιχειρήσεων.

όραμα

Οι επιχειρήσεις και οι επιχειρηματίες είναι ένα ζωτικό μέρος της οικονομικής μας ιστού. Φλάνδρα Business School επιθυμεί να τους υποστηρίξουν ενεργά.

Στο FBS βλέπουμε την πραγματικότητα ως πρόκληση για τη δημιουργία αξίας τόσο για τους συνεργάτες μας και τους μαθητές μας.

Πιστεύουμε ότι μια ενδελεχής Business-(ή διαχείριση) της κατάρτισης με έμφαση στην πρακτική διάσταση της επιχειρηματικότητας μπορεί να κάνει τη διαφορά - ως εκ τούτου: Επιχειρήσεις εκπαίδευσης στο σταυροδρόμι της επιχειρηματικότητας και της διαχείρισης. Είναι επίσης ο λόγος που στα προγράμματά μας συνδυάζουν γνώσεις και δεξιότητες από τα συμβατικά μαθήματα των επιχειρήσεων με τις περιπτώσεις που οι μαθητές μας - είναι κατασκευασμένα - σχεδόν όλα τους ίδιους τους επιχειρηματίες.

Μαζί μας θα βγει με ένα δίπλωμα, ένα επιχειρηματικό πνεύμα και σχέδιο!

τιμές

  • Αριστεία σε ό, τι κάνουμε
  • Συμμετοχή των συμμετεχόντων και την υπόθεσή τους
  • Διεθνής τομέα των συνεργασιών
Προγράμματα που διδάχθηκαν:
  • Ολλανδός

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

EMBA

Flanders Business School

Φλάνδρα Business School βλέπει την επιχειρηματικότητα και την καινοτομία ως ένα από τα βασικά κλειδιά για την κοινωνική πρόοδο, αν και δίνουμε μια ευρεία ερμηνεία του όρο ... [+]

Executive MBA επικεντρώνεται στην επιχειρηματικότητα

Φλάνδρα Business School βλέπει την επιχειρηματικότητα και την καινοτομία ως ένα από τα βασικά κλειδιά για την κοινωνική πρόοδο, αν και δίνουμε μια ευρεία ερμηνεία του όρου «επιχείρηση». Κατά την άποψή μας, δηλαδή επιχειρηματικότητα πολύ περισσότερο από απλώς την έναρξη μιας νέας επιχείρησης. Αυτό περιλαμβάνει για παράδειγμα. επίσης να δημιουργήσουν νέες δραστηριότητες στο πλαίσιο των υφιστάμενων οργανισμών (εταιρική επιχειρηματικότητα και ενδοεταιρική).... [-]

Βέλγιο Antwerp
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Ολλανδός
Πλήρης παρακολούθηση
2 έτη
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά