Bhaktivedanta College

Εισαγωγή

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Bhaktivedanta College σε "λίγα λόγια"

Ο όρος Σανσκριτικά Bhaktivedanta έχει ιδιαίτερη σημασία για την Bhaktivedanta College. Vedanta, που αποτελείται από Veda (γνώση) και Άντα (σύναψη), σημαίνει την κορύφωση της γνώσης, της κατανόησης, ή κριτική αξιολόγηση. Bhakti σημαίνει αγάπη λατρευτικά υπηρεσία στο υπερβατικό, προσωπική πηγή των πάντων.

Έτσι, η λέξη Bhaktivedanta συνδυάζει τις ιδέες της επιστημονικής αριστείας και τις υψηλότερες πνευματικές αξίες και δραστηριότητες. Ο τιμητικός όρος Bhaktivedanta δίνεται στην σεβαστό λάτρης-μελετητές στην ινδική πνευματική κύκλους. Σρίλα Μπακτιβεντάντα Σουάμι Πραμπουπάντα ο ιδρυτής-Ατσάρυα της Διεθνούς Εταιρείας για την Συνείδηση ​​Κρίσνα (ISKCON), έλαβε τον τίτλο αυτό στα μέσα του εικοστού αιώνα από τους συγχρόνους του.

Αργά στη ζωή του, έγραψε σχεδόν εβδομήντα βιβλία, τα οποία είναι μεταφράσεις και σχόλια για Vaishnava κείμενα. Μεταξύ του 1965 και του 1977, ο ίδιος και οι οπαδοί του σε όλο τον κόσμο ξεκίνησε πάνω από εκατό ναούς, αγροκτήματα, και τα σχολεία. Σήμερα, οι διδασκαλίες του ασκείται και διδάσκεται σε πολλές εκκλησίες που συνδέονται με ISKCON.

Σρίλα Πραμπουπάντα είναι η έμπνευση πίσω από Bhaktivedanta Κολλέγιο, επειδή υποδειγματική ζωή του, διδάσκει ότι η καλύτερη εκπαίδευση συνδυάζει την προαγωγή της γνώσης με την αυτοσυνείδηση ​​και την αγάπη του Θεού, ή ο Σρι Κρίσνα.

Bhaktivedanta College είναι ένας διεθνής θεσμός που εξυπηρετούν τις εκπαιδευτικές ανάγκες των φιλόδοξων, πνευματικοί φοιτητές. Για το σκοπό αυτό, το Κολέγιο ασκεί έξι ιδανικά:

Θάρρος και Σκοπός Φοιτητής Ευεξία Πνευματικά Ολοκληρωμένης Εκμάθησης Ακαδημαϊκή και Επαγγελματική Αριστεία Ηθική και πνευματική ωριμότητα Συνεργατική εταιρικής σχέσης

Το Κολλέγιο βρίσκεται στην Durbuy, ένα χωριουδάκι βρίσκεται στη γραφική περιοχή των Αρδεννών του Βελγίου. Απαράμιλλη για γαλήνη και την ηρεμία του, αυτό δασώδη περιοχή είναι ένα υπέροχο σκηνικό για την έρευνα και τον προβληματισμό. Στην καρδιά της πανεπιστημιούπολης College βρίσκεται το ιστορικό Château de Petite Somme, η καρδιά του μια ακμάζουσα Vaishnava ναό και την κοινότητα.

Η Ιστορία μας

Από το άνοιγμά του το Σεπτέμβριο του 2002, Bhaktivedanta College έχει λάβει πάνω από χίλιοι μαθητές 20 με 6 χώρες. Από την έναρξή της, ακαδημαϊκό ενότητες της Ακαδημίας είχαν αυξηθεί με εξωσχολικών προγραμμάτων σπουδών και καθοδήγησης που αποσκοπούν στην ανάπτυξη του χαρακτήρα, την προσωπική ολοκλήρωση και την πνευματική ωριμότητα.

Το πρόγραμμα στοχεύει να ενσωματώσει αυστηρή ακαδημαϊκή μελέτη με την πνευματική εκλέπτυνση, τις αξίες της εκπαίδευσης και της επαγγελματικής κατάρτισης. Το μέσο διδασκαλίας είναι τα αγγλικά, και οι μαθητές με μια εναλλακτική πρώτη γλώσσα προσφέρονται επιπλέον στήριξη στην προφορική και γραπτή αγγλική γλώσσα.

Το 2003, το Πανεπιστήμιο της Ουαλίας Lampeter (UWL) διαπιστευμένοι την ακαδημαϊκή πορεία των τριών ετών, που πιστοποιείται με πτυχίο Bachelor of Θεολογίας στην «Vaishnava Σπουδές»: η πρώτη φορά στα χρονικά αγγλόφωνο κόσμο. Το Κολέγιο εργάστηκε σε συνεργασία με το Κέντρο της Οξφόρδης για την ινδουιστική Σπουδών (Ochs), αναγνωρισμένο ανεξάρτητο κέντρο του Πανεπιστημίου της Οξφόρδης.

Από τότε, πολλά μέλη ΔΕΠ έχουν λάβει τα διδακτορικά τους από την Οξφόρδη. Δέσμευση για την επένδυση για το μέλλον, Bhaktivedanta College ολοκλήρωσε πρόσφατα την κατασκευή μιας νέας βιβλιοθήκης, εγκαταστάσεις γραφείου και ένα μπλοκ κατοικίας, παρέχοντας έτσι στους φοιτητές με up-to-σύγχρονες ανέσεις για την έρευνα και την αναψυχή.

Bhaktivedanta College είναι μια αξιόπιστη και καλά εφοδιασμένη διεθνές ινστιτούτο που αντλεί από την αρχαία ινδική σοφία για να γαλουχήσει κίνητρα, καλά ολοκληρωμένο και αυτόνομο στοχαστικό ενήλικες. Σε ένα υποστηρικτικό και πνευματικά-uplifting περιβάλλον, το Κολέγιο επιτρέπει στους μαθητές να συνειδητοποιήσουν ακαδημαϊκές και επαγγελματικές δυνατότητες τους, εφαρμόζουν Κρίσνα συνειδητή αρχές στη σύγχρονη τρόπο ζωής και να κάνουν μακροχρόνιες συνεισφορές σε όλους τους άξιους τομείς της ανθρώπινης προσπάθειας. Για να επιτευχθεί αυτό, το Κολέγιο προωθεί έξι ιδανικά, και συγκεκριμένα:

  1. Όραμα και Σκοπός

Εμπνέει τη μακροπρόθεσμη επιτυχία μέσω της ένθερμους αναζήτηση της αλήθειας, του σκοπού και αυτο-ανακάλυψης.

  1. Φοιτητικά Ευεξία

Την ενίσχυση των προοπτικών μαθητή από τον γερά θεμέλια για τη μελλοντική καριέρα τους, την οικονομική σταθερότητα και την πνευματική ολοκλήρωση.

  1. Πνευματικά Ολοκληρωμένης Εκμάθησης

Εμπλουτίζοντας φοιτητές με θετική πνευματική εμπειρία, τα προγράμματα σπουδών εμποτισμένη με Vaishnava θεολογία, και ένα πρακτικό, την καριέρα προσανατολισμένη προσόντα.

  1. ακαδημαϊκών και επαγγελματικών αριστείας

Η προώθηση του υψηλότερου δυνατού επιπέδου υπηρεσίες και την υποτροφία, ενώ προετοιμάζει τους φοιτητές ως υποδειγματική ηγέτες στους αντίστοιχους τομείς τους.

  1. Ηθική και πνευματική ωριμότητα

Που επιτρέπει στους μαθητές να αναπτύξουν την αρετή και την διορατικότητα, υιοθετούν ηθική και την εκπλήρωση επαγγέλματα, και να εφαρμόσουν τη σοφία τους σε όλες τις πτυχές της ιδιωτικής και δημόσιας ζωής.

  1. Σύμπραξη Συνεργασίας

Δουλεύοντας σε συνεργασία με τις τοπικές, εθνικές και παγκόσμιες κοινότητες να δημιουργήσουν ένα εκπαιδευτικό κληρονομιά της βιώσιμης κοινωνικής, πολιτιστικής και πνευματικής όφελος.

Αυτή η σχολή προσφέρει προγράμματα σε:
  • Αγγλικά

Όψη Online Πιστοποιητικά » Όψη Online Μαθήματα » Όψη Summer courses »

Βίντεο

Bhaktivedanta College Online

Bhaktivedanta College Kirtan Course